BILLY5 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Και εγώ το πιστεύω sonara Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Πάντως δε βλέπω να γράφει για επόμενη πρόγραμματισμενη αναβάθμιση στην υποστήριξη! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Πάντως δε βλέπω να γράφει για επόμενη πρόγραμματισμενη αναβάθμιση στην υποστήριξη! υπομονη θα δουμε ποτε θα αποφασησουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geortsaki Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 ποια μεθοδο για Root να χρησιμοποιησω για το κινητο τωρα, εχοντας ηδη τα τελευταια updates, και στον υπολογιστη windows 10 . ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Παιδια μια βοηθεια,της γυναικας μου το Ζ5,ενω δουλευε οκ....εκανε η οθονη κατι τρελα,αλλαξε χρωμα,και εσβησε το κινητο,απο τοτε δεν ξανανοιξε,τι hard reset,τι με το companion repair,τι με το κουμπι που ειναι στην υποδοχη στην καρτα sim/sd τιποτε.... Τα επαιξε η οθονη...??? Οταν το βαζω να φορτισει αναβει το πορτοκαλι led..... Επισης εγινε οταν το ειχε στο μπανιο,λετε με τον ατμο να τα επαιξε...??? Το ενδεικτικο στην υποδοχη,ειναι λευκο,τετοι χρωμα πρεπει να ειναι...??? ΒΟΗΘΕΙΑ δεν αντεχετε...!!!!:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Σέρβις φίλε μου, χάλασε, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι.:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Σέρβις φίλε μου, χάλασε, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι.:( Eχω σκοπο να το παω δεν ειναι στην εγγυηση....να το παω σε sony η εξω....? 1η φορα μου συνεβει με συσκευη.... Μπορω να καταλαβω αν ειναι η motherboard η οθονη...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Γιατι δεν ειναι στην εγγυηση? Το κινητο πριν 2 χρονια δεν κυκλοφορουσε. Φυσικα και ειναι σε εγγυηση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Γιατι δεν ειναι στην εγγυηση? Το κινητο πριν 2 χρονια δεν κυκλοφορουσε. Φυσικα και ειναι σε εγγυηση. δεν την εχω την αποδειξη....πως μπορω να δω αν εχει εγγυηση,με το imei...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Σιγουρα εχεις εγγυηση. Αφου η συσκευη δεν ειναι πανω απο 2 χρονων. Το κινητο πρωτοκυκλοφορησε τον Σεπτ 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το δουν μονοι τους στο σερβις, μην ανησυχεις Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAULOS_STI Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Παιδια μια βοηθεια,της γυναικας μου το Ζ5,ενω δουλευε οκ....εκανε η οθονη κατι τρελα,αλλαξε χρωμα,και εσβησε το κινητο,απο τοτε δεν ξανανοιξε,τι hard reset,τι με το companion repair,τι με το κουμπι που ειναι στην υποδοχη στην καρτα sim/sd τιποτε.... Τα επαιξε η οθονη...??? Οταν το βαζω να φορτισει αναβει το πορτοκαλι led..... Επισης εγινε οταν το ειχε στο μπανιο,λετε με τον ατμο να τα επαιξε...??? Το ενδεικτικο στην υποδοχη,ειναι λευκο,τετοι χρωμα πρεπει να ειναι...??? ΒΟΗΘΕΙΑ δεν αντεχετε...!!!!:( Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και μου το αντικατεστησαν με καινουργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Σιγουρα εχεις εγγυηση. Αφου η συσκευη δεν ειναι πανω απο 2 χρονων. Το κινητο πρωτοκυκλοφορησε τον Σεπτ 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το δουν μονοι τους στο σερβις, μην ανησυχεις που υπαρχουν σερβις?υπαρχει Θεσσαλονικη? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και μου το αντικατεστησαν με καινουργιο εμενα μου ειπαν οτι ειναι απο πεσιμο(δεν εχει πεσει ποτε),οτι εχει ανοιχτει το κινητο(δεν εχει ανοιχτει ποτε.....) το πηρα και εφυγα,διοτι δεν εχω και την υπομονη(λογω επιβαρυμενης υγειας μου) να τσακωθω .... θα αλλαξω μονος μου οθονη,θα βαλω και Adhesive Sticker Glue Tape Repair και τελειωσα....και το παθημα γινετε μαθημα...ακου εκει επαθε το flex ζημια απο πεσιμο....:mad: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 εμενα μου ειπαν οτι ειναι απο πεσιμο(δεν εχει πεσει ποτε),οτι εχει ανοιχτει το κινητο(δεν εχει ανοιχτει ποτε.....) το πηρα και εφυγα,διοτι δεν εχω και την υπομονη(λογω επιβαρυμενης υγειας μου) να τσακωθω .... θα αλλαξω μονος μου οθονη,θα βαλω και Adhesive Sticker Glue Tape Repair και τελειωσα....και το παθημα γινετε μαθημα...ακου εκει επαθε το flex ζημια απο πεσιμο....:mad: Και που το ξέρουν ότι σου έπεσε ? Έχει γρατσουνιες κτυπηματα ? Αν Κάνεις πολλές ώρες βίντεο κλήση ζεσταίνεται αν παίξεις παιχνίδια το ίδιο στιλο Αθήνα τα service θα τα βρεις στην επίσημη σελίδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Και που το ξέρουν ότι σου έπεσε ? Έχει γρατσουνιες κτυπηματα ? Αν Κάνεις πολλές ώρες βίντεο κλήση ζεσταίνεται αν παίξεις παιχνίδια το ίδιο στιλο Αθήνα τα service θα τα βρεις στην επίσημη σελίδα κανενα σημαδι πουθενα....θα κανω αλλη μια αποπειρα.....να δω τι θα μου πουνε..... Αν ζεστενεται την ακουει η οθονη.....??? Δεν εχει τιποτε ωστε να αποθει την θερμοκρασια....??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 κανενα σημαδι πουθενα....θα κανω αλλη μια αποπειρα.....να δω τι θα μου πουνε..... Αν ζεστενεται την ακουει η οθονη.....??? Δεν εχει τιποτε ωστε να αποθει την θερμοκρασια....??? και σημαδι δλδ να εχει τι φαση?ελεος με τα παλιοσερβις..που πηγες? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 και σημαδι δλδ να εχει τι φαση?ελεος με τα παλιοσερβις..που πηγες? και που δεν το πηγα,σημερα θα παω και σε αλλα να δω τι θα πουν....:mad::(:confused: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 κανενα σημαδι πουθενα....θα κανω αλλη μια αποπειρα.....να δω τι θα μου πουνε..... Αν ζεστενεται την ακουει η οθονη.....??? Δεν εχει τιποτε ωστε να αποθει την θερμοκρασια....??? Εχει και παραεχει. Εισαι εντις εγγυησης και πρεπει να στο επισκευασουν δωρεαν. Ολα τα αλλα ειναι προφασεις! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Εχει και παραεχει. Εισαι εντις εγγυησης και πρεπει να στο επισκευασουν δωρεαν. Ολα τα αλλα ειναι προφασεις! Λοιπον,ακουστε,τσακωθηκα πολυ ασχημα,και θα προβω στο καταναλωτων....πηγα το κινητο,και ειδαν οτι δεν ευθυνομαι εγω,ΑΛΛΑ...εχει αντικατασταθει η μπαταρια(το ειχα παει οταν το ειχα παρει)και λενε δεν το καλυπτει η εγγυηση....Γιατι οχι,αφου ανοιχτηκε απο εσας(εξουσιοδοτημενο) ,μου λεει η αποδειξη? Λεω δεν την εχω πριν 1.5 χρονο,δεν φαινεται στο συστημα σας,οτι αλλαχτηκε...??? Μου λεει οχι,πηγα στο καταστημα που την αλλαξε,και εκει δεν μπορουν να βγαλουν αποδειξη.... Μου φαινεται οτι οποιος δεν θελει να ζημωσει.....:mad: μου φαινεται οτι οταν το ανταλλαχτικο ειναι ακριβο,βρισκουν προφασεις.... Και μου ειπαν το θεικο,οτι υπαρχει και κριση....Τους λεω οτι μου περιγραφεται να το εχω γραπτως,αλλα το αρνηθηκαν,για προφανεις λογους....:X Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Λοιπον,ακουστε,τσακωθηκα πολυ ασχημα,και θα προβω στο καταναλωτων....πηγα το κινητο,και ειδαν οτι δεν ευθυνομαι εγω,ΑΛΛΑ...εχει αντικατασταθει η μπαταρια(το ειχα παει οταν το ειχα παρει)και λενε δεν το καλυπτει η εγγυηση....Γιατι οχι,αφου ανοιχτηκε απο εσας(εξουσιοδοτημενο) ,μου λεει η αποδειξη? Λεω δεν την εχω πριν 1.5 χρονο,δεν φαινεται στο συστημα σας,οτι αλλαχτηκε...??? Μου λεει οχι,πηγα στο καταστημα που την αλλαξε,και εκει δεν μπορουν να βγαλουν αποδειξη.... Μου φαινεται οτι οποιος δεν θελει να ζημωσει.....:mad: μου φαινεται οτι οταν το ανταλλαχτικο ειναι ακριβο,βρισκουν προφασεις.... Και μου ειπαν το θεικο,οτι υπαρχει και κριση....Τους λεω οτι μου περιγραφεται να το εχω γραπτως,αλλα το αρνηθηκαν,για προφανεις λογους....:X Να τους κάνεις καταγγελία οπωσδήποτε!!!! :mad::mad: Θα βρεις άκρη στο τέλος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Δεν έχω χρειαστεί ποτέ εγγύηση για ένα τηλέφωνο αλλά καθώς δουλεύω σε συνεργείο εξουσιοδοτημένο δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μην αλλάξουν μια οθόνη μια μητρική από την στιγμή που η συσκευή είναι εντός εγγύησης κ θα πάρει το μαγαζί κ το κόστος του ανταλλακτικού μα κ της εργασίας από την μαμά εταιρεία; δηλαδή αν φύγει ο πελάτης γιατί θα φύγει κερδίζουν κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Να τους κάνεις καταγγελία οπωσδήποτε!!!! :mad::mad: Θα βρεις άκρη στο τέλος. Δεν έχω χρειαστεί ποτέ εγγύηση για ένα τηλέφωνο αλλά καθώς δουλεύω σε συνεργείο εξουσιοδοτημένο δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μην αλλάξουν μια οθόνη μια μητρική από την στιγμή που η συσκευή είναι εντός εγγύησης κ θα πάρει το μαγαζί κ το κόστος του ανταλλακτικού μα κ της εργασίας από την μαμά εταιρεία; δηλαδή αν φύγει ο πελάτης γιατί θα φύγει κερδίζουν κάτι; Οπως και να εχει εγω θα το τρεξω,οσο μπορω και θα βρω ακρη,το κινητο ειναι αστερι,αλλα με αυτα εχω ψυχραθει,το πουλας η οχι...??? Και τι να παρεις,ολες οι εταιριες,οταν δουν προβλημα το ιδιο κανουν.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Θέλω να καταλήξω ότι δεν νομίζω να φταίνε τα εκάστοτε σέρβις μα οι μεγάλες εταιρείες sony sammy lg που ουσιαστικά κόβουν τις εγγυήσεις για καλαμπουρι με αποτέλεσμα το σέρβις να μη μπορεί παρά να σε βγάλει εκτός. Ωστόσο πολύ λυπηρό αυτό γιατί καταλαβαίνω ότι έχουμε να κάνουμε με μια εταιρεία σκληρή κ άδικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Θέλω να καταλήξω ότι δεν νομίζω να φταίνε τα εκάστοτε σέρβις μα οι μεγάλες εταιρείες sony sammy lg που ουσιαστικά κόβουν τις εγγυήσεις για καλαμπουρι με αποτέλεσμα το σέρβις να μη μπορεί παρά να σε βγάλει εκτός. Ωστόσο πολύ λυπηρό αυτό γιατί καταλαβαίνω ότι έχουμε να κάνουμε με μια εταιρεία σκληρή κ άδικη. Έχω αντίθετη άποψη. Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα των εταιριών, αλλά των εδώ σέρβις. Πιθανόν να υπάρχουν συμφωνίες που δεν γνωρίζουμε, έλλειψη ανταλλακτικών, αδυναμία εισαγωγών, γενικά μπορεί να παίζουν παράμετροι που δεν τους γνωρίζουμε. Αλλά νομίζω απίθανο να έχει δώσει οδηγία ολόκληρη σόνυ να μην τηρείται η εγγύηση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 (edited) Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Δε γίνετε να μη θέλει το μαγαζί να πάρει την εργατοωρα,αφού ξέρουν ότι απλά θα φύγεις και αν το φτιάξεις ΑΝ θα είναι σίγουρα σε άλλα σέρβις φθηνότερα κ λόγο υπερηφάνειας. Απλά ίσως η sony να τους βγάζει την ψυχή από τον κ... ζητώντας πίσω από παλιά ανταλλακτικά κ αν από αυτά εγκρίνει όσα εγκρίνει να πληρώνει του Αγίου ανήμερα.ισως κ να δίνει εγγυησημη εργατοωρα σε κόστος Βιετνάμ οπότε λέει το μαγαζί, σιγά μη δουλέψω τσάμπα διώξε τον . Παράδειγμα; Η arvato έχει την χειρότερη φήμη στο σέρβις της sony. Φίλος πάει lumia με πρόβλημα στην αφή χιλιοχτυπημενο στο συνεργείο.το πάει γελώντας ξέροντας τι τον περιμένει. Ε λοιπόν το πήραν σε 2 μέρες καινούργιο digitizer κ σας ευχαριστούμε πολύ. Γιατί;γιατί η microsoft προφανώς έχει ελαστικοτερη τακτική εγγυήσεων κ οι άνθρωποι απλά περνούν τα λεφτά τους, οπότε κ το έφτιαξαν. Edited May 24, 2017 by georgerapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts