Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξιοπρεπέστατες για κινητό. Νομίζω όμως πως δεν πιάνουν g4.. Στην μία outdoor (δεν κατάλαβα ποια είναι η manual και ποια όχι) υπάρχει έντονο μπλέδιασμα και σκιά στην κάτω δεξιά γωνία, ενώ σε όλες (πλην του σεμιναρίου που έχει πολλά αντικείμενα οπότε δεν είναι και τόσο εμφανές) στις indoor υπάρχει απώλεια λεπτομερειών στα αντικείμενα του focus. Το καταλαβαίνεις ειδικά απ'τα γράμματα του ΜΙΝΙ

Στην εξωτερικη, το μεγαλο αρχειο (20mpxls ) ειναι το auto. Πιστευω ωομως οτι το manual τα πηγε πολυ καλυτερα. Γενικα, δεν ειναι G4 το βραδυ , την η,ερα ομως ειναι καλυτερο απο G4.

Αυτο που λες για απωλεια λεπτομερειας, λαβε υποψη οτι οι manual ειναι στα 8mp. Οποτε μη ζουμαρεις ανω του 100%. Ειδικα στο μινι προσωπικα δεν μπορω να πω οτι ειναι κακη, δεδομενου οτι ειναι με 400 iso

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φωτογραφιες σε χαμηλο φωτισμο απο το Ζ5 με την 6.0. Η φωτο εξωτερικου χωρου εχει τραβηχτει 2 φορες, μια σε superior auto (αυτη με το υψηλο iso στα 20 mpxls) και μια manual. Ακουω γνωμες!

https://www.dropbox.com/sh/y68vf5aok58gi6x/AAACdK4BoSyAeTj1hWMCh_sSa?dl=0

δεν ειναι αυτο που περιμένω απο την κάμερα του Ζ5... Για βράδυ, μόνο manual και night scene, τιποτα αλλο! (φυσικα σε τρίποδάκι η κάπου να ακουμπάει σταθερα!)

25346075144_8c2ba1bbd1_c.jpgroad lights by sfortis, on Flickr

Edited by sfortis

Χερατες τις τραβηξα ολες, με τριποδακι αλλαζει το πραγμα..:D

Χερατες τις τραβηξα ολες, με τριποδακι αλλαζει το πραγμα..:D

χεράτες μην περιμένεις και πολλα! και η παραπάνω στο χέρι ειναι, αλλα με υποστήριξη ενα δέντρο :) (σιγα μην κουβαλαω τριποδάκι!)

το εχετε σε θηκη η οχι γιατι με την θηκη και βγαζει μια λευκη σκια στης φοτογραφιες πρεπει με το φλας να το βγαζουμε απο την θηκη παντως δεν εχει και το ποιο δυνατο φλας δεν ειναι οπως του Ζ που σε τυφλωνει

το εχετε σε θηκη η οχι γιατι με την θηκη και βγαζει μια λευκη σκια στης φοτογραφιες πρεπει με το φλας να το βγαζουμε απο την θηκη παντως δεν εχει και το ποιο δυνατο φλας δεν ειναι οπως του Ζ που σε τυφλωνει

Αυτο με το φλας και τη λευκη σκια (πεπλο θα το ελεγα) δεν ειναι θεμα θηκης. Δοκιμασε να αλλαξεις τη ρυθμιση που λεει για τη φωτομετρηση.

Edited by ddr2

ddr2 Από εδώ https://xpericheck.com/device/E6653 μπορείς να ελέγχεις πότε ενημερώνεται τι.

Σε ευχαριστώ

Edited by kotsirasn
ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl

Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση.

Έχω κάνει backup με το πρόγραμμα της Sony το (Sony PC Companion). Κάτι έγινε (αδιευκρίνιστω) και έχαχα όλους τους κωδικούς των wi-fi που είχα περασμένα. Υπάρχει περίπτωση να κάνω επαναφορά από το προηγούμενο backup που έχω πάρει και να επιλέξω να μου περάσει μόνο τους κωδικούς wi-fi?

Το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα ήταν samsung Note 3 και εκεί υπήρχε αυτή η επιλογή.

1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Θα της ανεβασω να της δειτε ευτηχως εχω και μια μαλακη διαφανη θηκη αν και με βολευει αυτη η σκληρη ασπρη θηκη που το εχω η θηκη μου κανει αυτην την ασπρηλα μπροστα γιατι το εβγαλα και τραβηξα στο δωματιο για να δω και τραβαει κανονικα χωρις προβλημα

• Administrators
Παιδιά πως είναι τελικά η 6.0 έγινε καλύτερο το.κινητό σε αρκετά πράγματα?

Οι πρώτες εντυπώσεις κατόχων αναφέρουν ότι το κινητό "ρολάρει" καλύτερα.

Modpic.gif

Παιδιά πως είναι τελικά η 6.0 έγινε καλύτερο το.κινητό σε αρκετά πράγματα?

Εγινε σημαντικα πιο σπορτοζικο και ομαλο στην κυλιση καποιων εφαρμογων της σονυ που ειχαν ψιλοπροβλημα.(dialer και sms).

Για τις δύο κόκκινες που είχα αναφέρει πιο πίσω παιδιά επανέρχομαι....

Ξαφνικά ε μια ή έντονη έφυγε. Έχει μια μια μικρότερη και πολύ αχνη που κσι πριν υπήρχε.. Ξαναλέω πως το τζαμαρια δεδομένα είναι πεντακάθαρο..

Υπάρχει κίνδυνος το κινητό να μπάζει και να ήταν σκόνη στο εσωτερικό; Θα μπορούσε να είναι θέμα του φακού και να μην είναι σταθερό το πρόβλημα; Τέλος μήπως πράγματι είναι θέμα sw?

Με την 6 πήγαινει σφαίρα θα ανεβασω μερικές φωτογραφίες να δείτε είχα πάει από τον γερμανό μία βόλτα στο κουτί που μου έφερε η πωλήτρια δεν έγραψε αυτά που έχει το δικο μου κουτί CY,ES,GR,FR ούτε την σημαία της ευρωπης

• Administrators
Για τις δύο κόκκινες που είχα αναφέρει πιο πίσω παιδιά επανέρχομαι....

Ξαφνικά ε μια ή έντονη έφυγε. Έχει μια μια μικρότερη και πολύ αχνη που κσι πριν υπήρχε.. Ξαναλέω πως το τζαμαρια δεδομένα είναι πεντακάθαρο..

Υπάρχει κίνδυνος το κινητό να μπάζει και να ήταν σκόνη στο εσωτερικό; Θα μπορούσε να είναι θέμα του φακού και να μην είναι σταθερό το πρόβλημα; Τέλος μήπως πράγματι είναι θέμα sw?

Μήπως το έχεις σε κάποια θήκη;

Modpic.gif

Παιδιά επειδή είναι να το πάρω μεταχειρισμένο πωε μπορώ να το ελέγξω αν είναι root και έχει ξεκλειδωμενο bootloader;τι ισχύει με τα sony και το root;

Παιδιά τελικά το πήρα branded cosmote θα σας πριξω λίγο μέχρι να βρω τα πατήματα μου,είμαι σε 5.1.1 να φανταστώ ότι επειδή είναι branded θα αργήσει να πάρει την 6;

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Παιδιά τελικά το πήρα branded cosmote θα σας πριξω λίγο μέχρι να βρω τα πατήματα μου,είμαι σε 5.1.1 να φανταστώ ότι επειδή είναι branded θα αργήσει να πάρει την 6;

Καλομίλητο.

Δοκίμασες PC Companion;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι αύριο θα δοκιμάσω, είναι εφαρμογή που την κατεβάζω στο pc συνδέω το τηλέφωνο και ψάχνει για update;όπως το smrtswitch της samsung;

Παιδιά έχω το εξής χαζό πρόβλημα! Σίγουρα ξέρετε για το καινούργιο παιχνίδι στο φβ με τη μπάλα μπάσκετ!Ε λοιπόν , σε μένα δεν δουλεύει!Έχω κάνει εγκατάσταση τη τελευταία έκδοση αλλά και πάλι τζίφος! :lol::lol: Μήπως φταίει κάμια ρύθμιση; Απλά είναι ενοχλητικό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δουλεύει! :X:X

• Administrators
Όχι αύριο θα δοκιμάσω, είναι εφαρμογή που την κατεβάζω στο pc συνδέω το τηλέφωνο και ψάχνει για update;όπως το smrtswitch της samsung;

Ναι, με το που θα συνδέσεις τη συσκευή σου με τον υπολογιστή και ανοίξεις την εφαρμογή... θα γίνουν τα υπόλοιπα μόνα τους.

Modpic.gif

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σήμερα

Παιδιά έχω απογοητευτεί από τημ κάμερα δεν μπορώ να βγάλω σωστή φωτογραφία τα παιδιά μου σε εσωτερικούς χώρους είτε στο αυτόματο είτε με manual υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις;πολύ θόρυβο έχουν οι φωτογραφίες.

Edited by vag74

Καλημέρα. Έβαλα το pc companion σύνδεσα το Ζ5 αλλά το μήνυμα που λαμβάνω είναι πως έχει την τελευταία έκδοση.Αλλά το κινητό έχει ακόμη την 5.1.1

Παιδιά έχω απογοητευτεί από τημ κάμερα δεν μπορώ να βγάλω σωστή φωτογραφία τα παιδιά μου σε εσωτερικούς χώρους είτε στο αυτόματο είτε με manual υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις;πολύ θόρυβο έχουν οι φωτογραφίες.

Για εσωτερικους χωρους, ετσι γενικα που το λες, συνηθως επιλεγω manual>iso 200 και τα υπολοιπα οπως ειναι.

Ή απο τις ετοιμες σκηνες την "ληψη στο χερι σε ημιφως".

• Administrators

Δυστυχώς στη συγκεκριμένη σειρά της Sony το αυτόματο δεν κάνει καλή δουλειά σε συνθήκες περιορισμένου φωτισμού παρόλο την εξαιρετική ποιότητα του φακού. Μέγα φάουλ της εταιρίας μιας και οι περισσότεροι θέλουν να ανοίγουν την κάμερα και απλά να αποθανατίζουν στιγμές το συντομότερο δυνατό. Κάποιοι ικανοποιούνται με το manual αλλά κακά τα ψέματα... κινητό είναι, όχι επαγγελματική κάμερα.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Xperia Z5