zots Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλημέρα υπάρχει εφαρμογή για το z5 που κάνει mirror το κινητό σε ταμπλετ Sony? Κάτι σαν το side sync της Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Xperia Link και καλή τύχη (εγω δεν τα κατάφερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Xperia Link και καλή τύχη (εγω δεν τα κατάφερα) Εγω το δουλευω καιρο τωρα. Καμια φορα με παιδευει κιγο να φορτωσει στο ταμπλετ τα sms απο το κινητο. Κατα τα αλλα , δεν εχω καποιο προβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Εγω το δουλευω καιρο τωρα. Καμια φορα με παιδευει κιγο να φορτωσει στο ταμπλετ τα sms απο το κινητο. Κατα τα αλλα , δεν εχω καποιο προβλημα. Αυτά παίζουν, το screen mirroring δεν δουλεύει με τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 καλημερα στο φορουμ. Θελω να παρω ενα XPERIA Z5 DUAL και επειδη δεν βρισκω στην Ελλαδα ή μεταχειρισμενο εψαξα στο ebay. Υπαρχουν πολλα απο Αγγλια και καποια απο αυτα λενε οτι υποστηριζουν μονο συγκεκριμενες γλωσσες οπως πχ μονο αγγλικα, γερμανικα και γαλλικα. Ρωτησα και πραγματικα δεν υποστηριζονται τα Ελληνικα. Νομιζα οτι το ANDROID εχει μεσα ολες τις γλωσσες. Λαθος μου. Το ερωτημα ειναι, αν ξερει καποιος, θα διαβαζει Ελληνικα , πχ σε ιστοσελιδες ή μηνυματα, θα μπαινει προσθετο πληκτρολογιο με Ελληνικα και γενικα αν θα ειναι χρηστικο για χρηση στην Ελλαδα? Ευχαριστω! Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 καλημερα στο φορουμ. Θελω να παρω ενα XPERIA Z5 DUAL και επειδη δεν βρισκω στην Ελλαδα ή μεταχειρισμενο εψαξα στο ebay. Υπαρχουν πολλα απο Αγγλια και καποια απο αυτα λενε οτι υποστηριζουν μονο συγκεκριμενες γλωσσες οπως πχ μονο αγγλικα, γερμανικα και γαλλικα. Ρωτησα και πραγματικα δεν υποστηριζονται τα Ελληνικα. Νομιζα οτι το ANDROID εχει μεσα ολες τις γλωσσες. Λαθος μου. Το ερωτημα ειναι, αν ξερει καποιος, θα διαβαζει Ελληνικα , πχ σε ιστοσελιδες ή μηνυματα, θα μπαινει προσθετο πληκτρολογιο με Ελληνικα και γενικα αν θα ειναι χρηστικο για χρηση στην Ελλαδα? Ευχαριστω! Όλα αυτά που ρωτάς θα τα κάνει, το μενού του μόνο δεν θα ειναι Ελληνικό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Με την 6αρα τι γίνεται τελικά ρε παιδιά; Την έχει πάρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Με την 6αρα τι γίνεται τελικά ρε παιδιά; Την έχει πάρει κανείς; Μέσα στο Μαρτιο κατα 99%. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Δεν με ενοχλεί τίποτα περισσότερο από το να κάνει παρέμβαση moderator ζητώντας με όσο πιο ευγενικό τρόπο μπορεί να σταματήσει το off topic και αυτό να συνεχίζεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Έχοντας φτάσει ο κόμπος στο χτένι πλέον το παρόν post αποτελεί το τελευταίο με προειδοποιητικό χαρακτήρα. Εφεξής η μη συμμόρφωση σε υπόδειξη moderator θα επισύρει ποινή. Ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανείς επειδή βγήκε off topic. Για αυτό είμαστε εδώ. Για να κρατάμε τις συζητήσεις εντός ορίων. Από τη στιγμή όμως που ο moderator θέτει τα όρια κι αυτά συνεχίζουν να καταπατώνται τότε ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Νομίζω τέλος ότι είναι περιττό να ενημερώσω και να εξηγήσω με πμ τον λόγο της διαγραφής των όσων post έφυγαν. Για τον φίλο που αναφέρθηκε στη δημιουργία νέου θέματος μπορεί να ρίξει μια ματιά εδώ. Ωστόσο, παρόλο που πολιτική μας είναι να ανοίγεται καινούριο θέμα όταν ανακοινώνεται κάποιο κινητό στο site της Sony, αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε από τώρα ένα θέμα για το Χ Performance. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Το κινητό το παρέλαβα απο το service (omnitech) μετά απο 3 εργάσιμες (λόγω του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6565647#post6565647) ,οπου έγινε αλλαγή οθόνης. (Βασικά άλλαξε όλο το casing, αφού ενα μικρό σημαδάκι κατω που υπήρχε απο ενα χτύπημα δεν υπάρχει πλέον). Η οθόνη μια χαρα. Παρατήρηση 1: τα κουμπιά ειναι πολύ πιο σφικτά, δεν παίζουν όπως πριν http://icons.iconarchive.com/icons/yusuke-kamiyamane/fugue/16/thumb-up-icon.png Παρατήρηση 2: έγραψα γύρω στα 14 λεπτά 4Κ video χωρίς να κλείσει απο θερμοκρασία. Εμφάνισε το σύμβολο κάπου στα 8 λεπτά, αλλα δεν έφτασε σε σημείο να σταματήσει. Πρίν το service στα 3-4 λεπτά είχε κλείσει. http://icons.iconarchive.com/icons/yusuke-kamiyamane/fugue/16/thumb-up-icon.png so far so good ,omnitech! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Bravo καλή δουλειά φαίνεται ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Το κινητό το παρέλαβα απο το service (omnitech) μετά απο 3 εργάσιμες (λόγω του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6565647#post6565647) ,οπου έγινε αλλαγή οθόνης. (Βασικά άλλαξε όλο το casing, αφού ενα μικρό σημαδάκι κατω που υπήρχε απο ενα χτύπημα δεν υπάρχει πλέον). Η οθόνη μια χαρα. Παρατήρηση 1: τα κουμπιά ειναι πολύ πιο σφικτά, δεν παίζουν όπως πριν http://icons.iconarchive.com/icons/yusuke-kamiyamane/fugue/16/thumb-up-icon.png Παρατήρηση 2: έγραψα γύρω στα 14 λεπτά 4Κ video χωρίς να κλείσει απο θερμοκρασία. Εμφάνισε το σύμβολο κάπου στα 8 λεπτά, αλλα δεν έφτασε σε σημείο να σταματήσει. Πρίν το service στα 3-4 λεπτά είχε κλείσει. http://icons.iconarchive.com/icons/yusuke-kamiyamane/fugue/16/thumb-up-icon.png so far so good ,omnitech! Το imei ειναι ιδιο? Τα κουμπια και εμενα οταν το αγορασα ηταν σφικτα, με τη χρηση ομως μαλακωσαν καπως. Για το 4κ βιντεο, παιζουν πολλα ρολο. Εχει τυχει να γραψω 5-6 λεπτα και να το σταμστησω μονοε μου και σχει τυχει στα 2 λεπτσ να μου το κλεισει το τηλεφωνο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Το imei ειναι ιδιο? Τα κουμπια και εμενα οταν το αγορασα ηταν σφικτα, με τη χρηση ομως μαλακωσαν καπως. Για το 4κ βιντεο, παιζουν πολλα ρολο. Εχει τυχει να γραψω 5-6 λεπτα και να το σταμστησω μονοε μου και σχει τυχει στα 2 λεπτσ να μου το κλεισει το τηλεφωνο. ναι, ειναι το ιδιο, οπότε το mainboard σιγουρα δεν αλλαξε. Στο δικό μου ηταν χαλαρά απο την αρχή πάντως! 4Κ πάνω απο 6-7 λεπτά δεν ειχα καταφέρει ποτέ να γράψω πάντως. Υποψιάζομαι οτι το νεο σασί που εβαλαν εχει καλύτερη θερμική διαχείριση η απλά εχει κουμπώσει καλύτερα στην πλακέτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 ναι, ειναι το ιδιο, οπότε το mainboard σιγουρα δεν αλλαξε. Στο δικό μου ηταν χαλαρά απο την αρχή πάντως! 4Κ πάνω απο 6-7 λεπτά δεν ειχα καταφέρει ποτέ να γράψω πάντως. Υποψιάζομαι οτι το νεο σασί που εβαλαν εχει καλύτερη θερμική διαχείριση η απλά εχει κουμπώσει καλύτερα στην πλακέτα! Δεν ξερω να σου πω, γιατι γενικα δεν γραφω τοσο μεγαλα βιντεακια. (γι αυτο αλλβστε τα λενε βιντεακια, αλλιως θα τα ελεγαν τριλογιες). :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπερα, το τηλεφωνο εχει θεματα υπερθερμανσης σαν το Ζ3+ ? Δηλαδη κλεινει διεργασιες λογω υπερθερμανσης ? Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Όχι δεν εχω συνάντησει προβλήματα υπερθέρμανσης. Ή εγγραφή 4Κ video θα υπερθέρμανει οποιαδήποτε συσκευή με 810 μετά από κάποια λεπτά ούτως ή άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 29, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπερα, το τηλεφωνο εχει θεματα υπερθερμανσης σαν το Ζ3+ ? Δηλαδη κλεινει διεργασιες λογω υπερθερμανσης ? Και εδώ έχουμε ως ένα βαθμό υπερθερμάνσεις αλλά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι στο Z3+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπέρα έχω ένα note 5 και σκέφτομαι την μετάβαση στο premium. Κάποιος που το έχει να μου πει για μπαταρία φωτογραφίες αν είναι ευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπέρα έχω ένα note 5 και σκέφτομαι την μετάβαση στο premium. Κάποιος που το έχει να μου πει για μπαταρία φωτογραφίες αν είναι ευκολο Δεν ξερω απο μπαταρια μιας και εδω εχουμε το απλο Ζ5 αλλα απο φωτογραφια στο auto ειναι νορμαλ και τη νυχτα ανεβαζει το iso με αποτελεσμα να εχεις θορυβο, αλλα αν επιλεγεις απο το manual τα ετοιμα σκηνικα που εχει τοτε μιλαμε για την καλυτερη φωτογραφια που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη,απολυτα ρεαλιστικη με πολυ μεγαλο χρωματικο βαθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπέρα έχω ένα note 5 και σκέφτομαι την μετάβαση στο premium. Κάποιος που το έχει να μου πει για μπαταρία φωτογραφίες αν είναι ευκολο Μπαταρια το premium παίζει να έχει χειρότερη από το απλό. Το note σε θέμα μπαταρίας είναι πολύ καλο,ανάλογα την χρήση. Στην κάμερα σε όλες τις συνθήκες το note καλύτερο από τα Sony (δοκιμασμενο) σε νύχτα εκεί υπάρχει πλεον το 950 οπου περασε και το g4 Στα Sony θέλεις πολύ δουλειά την νύχτα γι να πάρεις σωστή φωτογραφια,αλλά και πάλι είναι πίσω από s6 και g4 950. Προσωπικά θα εμένα στο note 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Αν και δεν είναι του θέματος τέτοιου είδους συγκριτικά, αντικειμενικά η συσκευή που έχει ο φίλος είναι ανώτερη σε όλα από αυτή που θέλει να αντικαταστήσει. Συνεπώς... Ωστόσο, θα προτείνω να μη βγούμε άλλο εκτός θέματος και αν ο φίλος θέλει να πάρει περισσότερες απαντήσεις μπορεί να απευθυνθεί εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μπαταρια το premium παίζει να έχει χειρότερη από το απλό. Το note σε θέμα μπαταρίας είναι πολύ καλο,ανάλογα την χρήση. Στην κάμερα σε όλες τις συνθήκες το note καλύτερο από τα Sony (δοκιμασμενο) σε νύχτα εκεί υπάρχει πλεον το 950 οπου περασε και το g4 Στα Sony θέλεις πολύ δουλειά την νύχτα γι να πάρεις σωστή φωτογραφια,αλλά και πάλι είναι πίσω από s6 και g4 950. Προσωπικά θα εμένα στο note 5 Πολύ "αντικειμενική" γνώμη. Άμα σε πιστεύαμε θα παίρναμε όλοι Lagsung, θα αλλάζαμε τηλέφωνο καθε 6 μήνες και θα λέγαμε και ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μια γνώμη δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και αντικειμενική. Όπως και να έχει θα το επαναλάβω... νομίζω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα, ας επικεντρωθούμε εδώ στα του Ζ5 και ας αφήσουμε τα συγκριτικά για τα ανάλογα section. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Πολύ "αντικειμενική" γνώμη. Άμα σε πιστεύαμε θα παίρναμε όλοι Lagsung, θα αλλάζαμε τηλέφωνο καθε 6 μήνες και θα λέγαμε και ευχαριστώ... Aντι να λες εξυπναδες τυπου "lagsung" καλυτερα θα ηταν να βαλεις πλαι-πλαι Ζ5 και Note 5 και μετα να ερθεις εδω να μας πεις τι ειδες. Το Ζ5 ειναι μια ολοκληρωμενη προταση και δε θα απογοητευσει κανεναν. Απλα στις βραδυνες φωτο θελει λιγο γνωση παραπανω για να παιξεις με manual. Σε καθε περιπτωση ομως, ειναι πιο αργο σε εμπειρια χρησης απο τα αντιστοιχα samsung, χωρις φυσικα να θεωρηθει οτι εχει "lag". Οσον αφορα στο θεμα της μπαταριας νομιζω οτι το Ζ5 εχει καλυτερη απο το Note 5. Σορρυ για το οφτοπικ, απλα ετυχε να εχω και τις 2 συσκευες (οχι το Z5 premium) και θελησα να καταθεσω την αποψη μου για να βοηθηθει ο φιλος παραπανω. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ενα κινητο δεν ειναι ομως μονο η φωτογραφια αλλα πολλα αλλα πραγματα που δυστυχως δεν τα λαμβανει κανεις υποψη. Υπαρχουν χιλια δυο πραγματα που κανει το κινητο αλλα μονο για τη φωτογραφικη ασχολουμαστε. Αλλα αμα ειναι να μιλησουμε για το θεμα της φωτογραφίας, Point and Shoot camera ειναι περισσότερο τα Apple και Samsung ενω τα Sony δεν ειναι φτιαγμένα ετσι. Αλλά κάποιος που ξερει πως να χειρίζεται το κινητό στο αυτόματο για να ανιχνεύει σκηνές αλλα και να πεζει με το Manual για ακομα καλύτερη ποιτητα ή για croping τοτε ειναι μια καμερα με αρκετές δυνατότητες. Αλλα επαναλαμβανω point and shoot camera δεν ειναι. Επίσης οταν συγκρίνει καποιος τις φωτογραφιες πρεπει να λαμβάνει υποψη τη διαφορετική εστιακή απόσταση αναμεσα στα κινητα που οι περισσότεροι δεν το κανουν. Οσο για τις νυχτερινές φώτο ειναι καλύτερα να μπορείς να δεις αν στο Αυτόματο ανιχνεύει τη σκηνη "Νυχτερινό σκηνικό". Υπαρχει και στις έτοιμες σκηνές, αλλα δεν ειναι τόσο καλο οσο στο αυτόματο. Επισης καλες νυχτερινές τραβαει στο Μanual στα 8mp, 3mp ή 2mp. Τα παραπάνω megapixel ειναι καλα σε συνθήκες καλού φωτισμού. Sorry για το offtopic. Απλα πιστεύω οσοι ασχολούνται με το κινητο να καταλαβαίνουν ποσο διαφορετικά λειτουργεί η κάμερα του κινητού σε σχεση με αλλα τηλέφωνα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts