raven77 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Το Τ810 που εχω απο σκρουτζομαγαζο εχει σαν χωρα την πορτογαλια απο οτι καταλαβα. Αναβαθμιση σε 6.01 δε μου ηρθε ακομα. Εχει ερθει σε ολουσ η αναβαθμιση; ξερει κανενας που μπορω να δω ανα χωρες ποτε θα αναβαθμιστει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Το Τ810 που εχω απο σκρουτζομαγαζο εχει σαν χωρα την πορτογαλια απο οτι καταλαβα. Αναβαθμιση σε 6.01 δε μου ηρθε ακομα. Εχει ερθει σε ολουσ η αναβαθμιση; ξερει κανενας που μπορω να δω ανα χωρες ποτε θα αναβαθμιστει; Μονο Γερμανίκα, δες στο sammombile ψαξε για firmware t810 και θα δεις..για να είσαι σίγουρος απο που είναι κατεβασε το phone info *samsung * απο το playstore τα λέει όλα. Αδερφε με τα γραφικα σε παιχνίδια παράτησες τίποτα παράξενο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Όπως είπα, το δικό μου που είναι ιταλικό έχει αναβαθμιστεί. Αν και θα είμαι βέβαιος σε 2-3 κύκλους, φαίνεται ότι η μπαταρία έχει βελτιωθεί πολύ. Φτάνω τις 6 ώρες, από 4 1/2 (μιλώ για το LTE μοντέλο) με πολύ wifi, ταινία, flud και άλλα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven77 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Μονο Γερμανίκα, δες στο sammombile ψαξε για firmware t810 και θα δεις..για να είσαι σίγουρος απο που είναι κατεβασε το phone info *samsung * απο το playstore τα λέει όλα. Αδερφε με τα γραφικα σε παιχνίδια παράτησες τίποτα παράξενο;;; Στα χρωματα μπορεισ να τα αλλαξεισ στις επιλογες χρωματων. Τα γραφικα οντως στο παιχνίδι που λες ειναι πιο καρτουνιστικα σε android εκδοση απο οτι σε ios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Στα χρωματα μπορεισ να τα αλλαξεισ στις επιλογες χρωματων. Τα γραφικα οντως στο παιχνίδι που λες ειναι πιο καρτουνιστικα σε android εκδοση απο οτι σε ios Τα άλλαξα αλλά δεν φταίνε τα χρώματα η αναλυση μάλλον, κατεβάζω ταπετσαρία για να βάλω πίσω και την μεγέθυνει και βγαίνει χαλια πιξελιασμενη... Πχ απο zedge ότι και να βάλω ταπετσαρία βγαίνει πιξελιασμενη σαν ζοομ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Αν και θα είμαι βέβαιος σε 2-3 κύκλους, φαίνεται ότι η μπαταρία έχει βελτιωθεί πολύ. Φτάνω τις 6 ώρες, από 4 1/2 (μιλώ για το LTE μοντέλο) με πολύ wifi, ταινία, flud και άλλα. Στο 25%, με χρήση οθόνης 6ω25λ. Τεράστια βελτίωση, μπράβο 6.0.1. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έκανα την αναβάθμιση σε 6. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ενώ το φόρτωμα των σελίδων ήταν αστραπιαίο στην 5...τώρα έχει lag στο να εμφανίσει τη σελίδα (χρησιμοποιώ chrome) Υ.γ. Έκανα και factory reset αλλά δεν άλλαξε τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radioforce1 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εμενα δυστυχως λαγκαρει και παγωνει συνεχεια.Πως γινεται να γυρισω στην 5? Αυτη η Σαμυ δεν θα αλλαξει ποτε,και το φοβομουνα οτι μπορει να γινει ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εμενα δυστυχως λαγκαρει και παγωνει συνεχεια.Πως γινεται να γυρισω στην 5? Αυτη η Σαμυ δεν θα αλλαξει ποτε,και το φοβομουνα οτι μπορει να γινει ετσι Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αν μπορεί κάποιος φίλος να μου πει πώς μπορώ να γυρίσω σε 5...? Εκτός του ότι κολλάει στο φόρτωμα των σελίδων....παγώνει και το widget του default καιρού ... (έκανα και factory reset....αλλά δεν άλλαξε τίποτε...) Ήμαρτον...μια χαρά πέταγε με την 5...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Με περασμενη την 6.0.1 και φυσικα wipe πριν και μετα εχω υποδειγματικη λειτουργια και μηδεν lags Χρησιμοποιουσα και χρησιμοποιω τον stock browser . Η μπαταρια τα πηγαινει εξαιρετικα. Απολυτα Ικανοποιημενος:) Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Με περασμενη την 6.0.1 και φυσικα wipe πριν και μετα εχω υποδειγματικη λειτουργια και μηδεν lags Χρησιμοποιουσα και χρησιμοποιω τον stock browser . Η μπαταρια τα πηγαινει εξαιρετικα. Απολυτα Ικανοποιημενος:) Δεν έχω lag αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ενώ με την 5 μου άνοιγε μια σελίδα σχεδόν ακαριαία τώρα με την 6 πρέπει να περιμένω 5-7 sec μέχρι να την ανοίξει. Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radioforce1 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εγώ έκανα reset και εστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paki Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Παιδια καλησπερα. Το εχω περιπου ενα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Του εχω βαλει μια SD card 32 Gb για την αποθηκευση αλλα δεν μπορω να καταφερω τα εισερχομενα αρχεια πχ bluetooth να πηγαινουν στην sd. Υπαρχει καπου καποια ρυθμιση και δεν τη βλεπω? Εχω 5.02. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Δεν έχω lag αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ενώ με την 5 μου άνοιγε μια σελίδα σχεδόν ακαριαία τώρα με την 6 πρέπει να περιμένω 5-7 sec μέχρι να την ανοίξει. Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλο αυτο? Μετά από κάποιες δοκιμές ανακάλυψα ότι αυτή η καθυστέρηση στο άνοιγμα των σελίδων γίνεται όταν χρησιμοποιώ το wifi του σπιτιού μου.... Όταν είμαι στο γραφείο ή χρησιμοποιώ 4g/3g δεν έχω αυτήν την καθυστέρηση..... :confused: Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 τοτε πιθανο να ειναι θεμα του internet...σου Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για βαλε μια opendns Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Γιατί opendns...? Όσο είχα 5.0.2 δεν είχα πρόβλημα. Μια χαρά σφαίρα φόρτωναν οι σελίδες στο wifi του σπιτιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Οπως το περιεγραψες φαινοταν σαν κατι τετοιο..... Για κανε τοτε μια εκκαθαριση στον browser που χρησιμοποιεις Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Το έχω κάνει κι αυτό... δεν είδα διαφορά. Κάτι δεν του αρέσει σχετικά με το router του σπιτιού*.... Στο wifi του γραφέιου που το δοκιμάσα πάλι σήμερα....φορτώνει σφαίρα τις σελίδες Χτες το βράδυ στο wifi του σπιτιού έπρεπε να περιμένω κάποια sec για να ανοίξει σελίδα Με 3G/4G ή όταν δώσω internet από το κινητό πάει σφαίρα.... * έχω αλλάξει κανάλια....security....αλλά δεν αλλάζει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radioforce1 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Εμένα πάλι το widget του καιρού κάθε φορά που ανοίγω το tablet μου δείχνει μόνο την ώρα και καθόλου καιρό και πρέπει να το βγάλω και να το ξαναφέρω πάλι μπροστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μετά από 6-7 κύκλους, επανέρχομαι για να επιβεβαιώσω ότι η μπαταρία είναι στις 7+ ώρες. Βελτίωση 50%, χεχε, σαν να είναι άλλο λειτουργικό. Μιλώ -θυμίζω- για το 9.7 LTE. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven77 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Αναβαθμιση εκανες μονος σου η ειναι γερμανικο το ταμπλετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Αν ρωτάς εμένα, πιστεύω ότι είναι ιταλικό γιατί είχε μια εφαρμογή samsung italy στα ιταλικά μάλιστα. Μου ήρθε ειδοποίηση πριν δέκα μέρες περίπου, κάπου το είχα γράψει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Διαφημίζει ο Κωτσόβολος το "ανανεωμένο" S2. Βγήκε καινούργιο μοντέλο; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Διαφημίζει ο Κωτσόβολος το "ανανεωμένο" S2. Βγήκε καινούργιο μοντέλο; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Το έβγαλαν με Snapdragon 652 (απο Exynos 5433 που είχαν) Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts