Jump to content

Samsung Galaxy Tab S2

kanenas00
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Τ810 που εχω απο σκρουτζομαγαζο εχει σαν χωρα την πορτογαλια απο οτι καταλαβα. Αναβαθμιση σε 6.01 δε μου ηρθε ακομα. Εχει ερθει σε ολουσ η αναβαθμιση; ξερει κανενας που μπορω να δω ανα χωρες ποτε θα αναβαθμιστει;

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το Τ810 που εχω απο σκρουτζομαγαζο εχει σαν χωρα την πορτογαλια απο οτι καταλαβα. Αναβαθμιση σε 6.01 δε μου ηρθε ακομα. Εχει ερθει σε ολουσ η αναβαθμιση; ξερει κανενας που μπορω να δω ανα χωρες ποτε θα αναβαθμιστει;

Μονο Γερμανίκα, δες στο sammombile ψαξε για firmware t810 και θα δεις..για να είσαι σίγουρος απο που είναι κατεβασε το phone info *samsung * απο το playstore τα λέει όλα. Αδερφε με τα γραφικα σε παιχνίδια παράτησες τίποτα παράξενο;;;

Όπως είπα, το δικό μου που είναι ιταλικό έχει αναβαθμιστεί.

Αν και θα είμαι βέβαιος σε 2-3 κύκλους, φαίνεται ότι η μπαταρία έχει βελτιωθεί πολύ. Φτάνω τις 6 ώρες, από 4 1/2 (μιλώ για το LTE μοντέλο) με πολύ wifi, ταινία, flud και άλλα.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Μονο Γερμανίκα, δες στο sammombile ψαξε για firmware t810 και θα δεις..για να είσαι σίγουρος απο που είναι κατεβασε το phone info *samsung * απο το playstore τα λέει όλα. Αδερφε με τα γραφικα σε παιχνίδια παράτησες τίποτα παράξενο;;;

Στα χρωματα μπορεισ να τα αλλαξεισ στις επιλογες χρωματων. Τα γραφικα οντως στο παιχνίδι που λες ειναι πιο καρτουνιστικα σε android εκδοση απο οτι σε ios

Στα χρωματα μπορεισ να τα αλλαξεισ στις επιλογες χρωματων. Τα γραφικα οντως στο παιχνίδι που λες ειναι πιο καρτουνιστικα σε android εκδοση απο οτι σε ios

Τα άλλαξα αλλά δεν φταίνε τα χρώματα η αναλυση μάλλον, κατεβάζω ταπετσαρία για να βάλω πίσω και την μεγέθυνει και βγαίνει χαλια πιξελιασμενη... Πχ απο zedge ότι και να βάλω ταπετσαρία βγαίνει πιξελιασμενη σαν ζοομ....

Αν και θα είμαι βέβαιος σε 2-3 κύκλους, φαίνεται ότι η μπαταρία έχει βελτιωθεί πολύ. Φτάνω τις 6 ώρες, από 4 1/2 (μιλώ για το LTE μοντέλο) με πολύ wifi, ταινία, flud και άλλα.

Στο 25%, με χρήση οθόνης 6ω25λ. Τεράστια βελτίωση, μπράβο 6.0.1.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

Έκανα την αναβάθμιση σε 6.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ενώ το φόρτωμα των σελίδων ήταν αστραπιαίο στην 5...τώρα έχει lag στο να εμφανίσει τη σελίδα (χρησιμοποιώ chrome)

Υ.γ. Έκανα και factory reset αλλά δεν άλλαξε τίποτα....

Εμενα δυστυχως λαγκαρει και παγωνει συνεχεια.Πως γινεται να γυρισω στην 5? Αυτη η Σαμυ δεν θα αλλαξει ποτε,και το φοβομουνα οτι μπορει να γινει ετσι

Εμενα δυστυχως λαγκαρει και παγωνει συνεχεια.Πως γινεται να γυρισω στην 5? Αυτη η Σαμυ δεν θα αλλαξει ποτε,και το φοβομουνα οτι μπορει να γινει ετσι

Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Στάλθηκε από το LG V10 μου

Αν μπορεί κάποιος φίλος να μου πει πώς μπορώ να γυρίσω σε 5...?

Εκτός του ότι κολλάει στο φόρτωμα των σελίδων....παγώνει και το widget του default καιρού ...

(έκανα και factory reset....αλλά δεν άλλαξε τίποτε...)

Ήμαρτον...μια χαρά πέταγε με την 5...!!

Με περασμενη την 6.0.1 και φυσικα wipe πριν και μετα εχω υποδειγματικη λειτουργια και μηδεν lags

Χρησιμοποιουσα και χρησιμοποιω τον stock browser . Η μπαταρια τα πηγαινει εξαιρετικα.

Απολυτα Ικανοποιημενος:)

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Με περασμενη την 6.0.1 και φυσικα wipe πριν και μετα εχω υποδειγματικη λειτουργια και μηδεν lags

Χρησιμοποιουσα και χρησιμοποιω τον stock browser . Η μπαταρια τα πηγαινει εξαιρετικα.

Απολυτα Ικανοποιημενος:)

Δεν έχω lag αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ενώ με την 5 μου άνοιγε μια σελίδα σχεδόν ακαριαία

τώρα με την 6 πρέπει να περιμένω 5-7 sec μέχρι να την ανοίξει.

Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλο αυτο?

Παιδια καλησπερα. Το εχω περιπου ενα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Του εχω βαλει μια SD card

32 Gb για την αποθηκευση αλλα δεν μπορω να καταφερω τα εισερχομενα αρχεια πχ bluetooth να πηγαινουν στην sd. Υπαρχει καπου καποια ρυθμιση και δεν τη βλεπω?

Εχω 5.02. Ευχαριστω εκ των προτερων

Δεν έχω lag αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ενώ με την 5 μου άνοιγε μια σελίδα σχεδόν ακαριαία

τώρα με την 6 πρέπει να περιμένω 5-7 sec μέχρι να την ανοίξει.

Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλο αυτο?

Μετά από κάποιες δοκιμές ανακάλυψα ότι αυτή η καθυστέρηση στο άνοιγμα των σελίδων γίνεται όταν χρησιμοποιώ το wifi του σπιτιού μου....

Όταν είμαι στο γραφείο ή χρησιμοποιώ 4g/3g δεν έχω αυτήν την καθυστέρηση..... :confused:

Καμιά ιδέα?

τοτε πιθανο να ειναι θεμα του internet...σου

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για βαλε μια opendns

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί opendns...?

Όσο είχα 5.0.2 δεν είχα πρόβλημα. Μια χαρά σφαίρα φόρτωναν οι σελίδες στο wifi του σπιτιού.

Οπως το περιεγραψες φαινοταν σαν κατι τετοιο.....

Για κανε τοτε μια εκκαθαριση στον browser που χρησιμοποιεις

Το έχω κάνει κι αυτό... δεν είδα διαφορά.

Κάτι δεν του αρέσει σχετικά με το router του σπιτιού*....

Στο wifi του γραφέιου που το δοκιμάσα πάλι σήμερα....φορτώνει σφαίρα τις σελίδες

Χτες το βράδυ στο wifi του σπιτιού έπρεπε να περιμένω κάποια sec για να ανοίξει σελίδα

Με 3G/4G ή όταν δώσω internet από το κινητό πάει σφαίρα....

* έχω αλλάξει κανάλια....security....αλλά δεν αλλάζει τίποτα

Εμένα πάλι το widget του καιρού κάθε φορά που ανοίγω το tablet μου δείχνει μόνο την ώρα και καθόλου καιρό και πρέπει να το βγάλω και να το ξαναφέρω πάλι μπροστα

Μετά από 6-7 κύκλους, επανέρχομαι για να επιβεβαιώσω ότι η μπαταρία είναι στις 7+ ώρες. Βελτίωση 50%, χεχε, σαν να είναι άλλο λειτουργικό. Μιλώ -θυμίζω- για το 9.7 LTE.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

Αν ρωτάς εμένα, πιστεύω ότι είναι ιταλικό γιατί είχε μια εφαρμογή samsung italy στα ιταλικά μάλιστα. Μου ήρθε ειδοποίηση πριν δέκα μέρες περίπου, κάπου το είχα γράψει.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

Διαφημίζει ο Κωτσόβολος το "ανανεωμένο" S2. Βγήκε καινούργιο μοντέλο;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Το έβγαλαν με Snapdragon 652 (απο Exynos 5433 που είχαν)

Γιώργος