kanenas00 Δημοσιεύτηκε September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 1, 2015 Ξέρουμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα? υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε αρχές Σεπτέμβρη, αλλά δεν είδα κάποια διαφήμιση από κάποιο κατάστημα για έναρξη διαθεσιμότητας, όπως κάνανε για το galaxy s6 edge+.... είναι πάντως λίγο περίεργο, γιατί αν ψάξει κάποιος τα firmwares στο sammobile τότε θα δει ότι υπάρχει ελληνικό firmware μόνο για τις εκδόσεις Wi-Fi και όχι για τις LTE... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfetsas Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Καλημέρα Βρήκα σήμερα 10/9 απο ελληνική εταιρία(οχι καταστημα - οχι λιανική) το Samsung Galaxy Tab S2 9.7 (SM-T815N) Απο οσο καταλαβαίνω είναι το Κορεάτικο μοντέλο.Οι μπάντες που βλέπω να παίζει περιλαμβάνουν και τις δικές μας Θα έχει κανένα ζήτημα (περα απο την εγγυηση ) πιστεύετε η να το αγορασω? Στην Ελλάδα οι εταιρίες δεν μας δίνουν ακόμα μια ξεκάθαρη ημερομηνία διάθεσης. Παράθεση :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Εχω στα χέρια μου το 8". Ιδανικό μέγεθος, καμία σχέση με το Tab S που είχα.Ναι μεν έχει ελλείψεις αλλά μου αρκεί που είναι 4:3. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Εχω στα χέρια μου το 8". Ιδανικό μέγεθος, καμία σχέση με το Tab S που είχα.Ναι μεν έχει ελλείψεις αλλά μου αρκεί που είναι 4:3. Το μέγεθος οθόνης φαντάζομαι είναι ακριβώς το ίδιο με το αντίστοιχο του ipad mini. Όταν λες ελλείψεις τι ακριβώς εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas00 Δημ. September 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Θα μπορούσες να μας πεις από που το πήρες, πόσο και αν είναι ελληνικής αντιπροσωπίας? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Το μέγεθος οθόνης φαντάζομαι είναι ακριβώς το ίδιο με το αντίστοιχο του ipad mini. Όταν λες ελλείψεις τι ακριβώς εννοείς? Είναι ελάχιστα πιο μικρό (198.6 x 134.8 x 5.6 mm) απο το iPAD mini (203.2 x 134.8 x 6.1 mm) Το μέγεθος οθόνης φαντάζομαι είναι ακριβώς το ίδιο με το αντίστοιχο του ipad mini. Όταν λες ελλείψεις τι ακριβώς εννοείς? Δεν έχει Notification led, δεν έχει φλας η κάμερα αν και τραβάει βίντεο QHD. Θα προτιμούσα τα ηχεία αριστερά-δεξιά και οχι και τα δύο απο την μια μεριά. Τίποτα απο τα παραπάνω δεν με ενοχλεί. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas00 Δημ. September 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Gwgw, θα μπορούσες να απαντήσεις σε παρακαλώ και στα δικά μου ερωτήματα? Θα μπορούσες να μας πεις από που το πήρες, πόσο και αν είναι ελληνικής αντιπροσωπίας? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Gwgw, θα μπορούσες να απαντήσεις σε παρακαλώ και στα δικά μου ερωτήματα? Μου το εφεραν απο Ιταλια Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Φλας και notification led δεν εχει ουτε το tab S, οποτε εδω δεν αλλαξε κατι. Τα ηχεια απο τη μια μερια και ο λογος 4:3 ομως ειναι πισωγυρισμα. Η οθονη του πως σου φαινεται σε συγκριση με του tab S ή με του νοτε4/s6? Επισης μπορεις να το κρατησεις με το ενα χερι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) Φλας και notification led δεν εχει ουτε το tab S, οποτε εδω δεν αλλαξε κατι. Τα ηχεια απο τη μια μερια και ο λογος 4:3 ομως ειναι πισωγυρισμα. Η οθονη του πως σου φαινεται σε συγκριση με του tab S ή με του νοτε4/s6? Επισης μπορεις να το κρατησεις με το ενα χερι? Φλας εχει το tab s.Μια χαρα ειναι ειναι το 4:3,και ειναι ο λογος που αλλαξα το Tab s!!!Ανετα το κρατας με το ενα χερι, ειναι πολυ ελαφρύ.Η οθονη ειναι Amoled, ιδια με του Tab s νομιζω οτι ειναι.Note 4s6 δεν εχω για να τα δω. EDIT:Στο Geekbench 3 μου εβγαλε 4158,δυπλασιο απο ipad mini 2 και περισσοτερο απο Xiaomi Mi pad (3276) Edited September 14, 2015 by gwgw Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Εχεις δικιο για το φλας στο tab S, επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τη φωτογραφικη του ειχα ξεχασει οτι υπαρχει. Οταν σε ρωτησα αν μπορεις να το κρατησεις με το ενα χερι αναφερομουν στο πλατος της συσκευης κι οχι τοσο στο βαρος της. Ευχαριστω για την ταχυτητα της απαντησης παντως φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ειναι λιγο φαρδυ σε σχεση με το Tab S αλλα βολευει στο internet και στο διαβασμα ebook Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Εδώ και ένα review από phonearena: http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Tab-S2-9.7-inch-Review_id4080 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Υπάρχει κάποιο νέο για επίσημη κυκλοφορία στην Ελλάδα; Ψάχνω για ένα καλό 8άρι και η μόνη σοβαρη εναλλακτική είναι το περσινό z3 από τη sony. Edit: εμφανίστηκε στα μαγαζιά - όχι ακόμη στις αλυσίδες - και το 8'' και το 9,7". Από αξεσουάρ τίποτε ακόμη, μονάχα generic θήκες. Πήρα το μικρό (wifi only) στα 419. Οι τιμές είναι λίγο πολύ αντίστοιχες με την Ευρώπη αν και σε μεγαλύτερο εύρος. Από χθες κανένα πρόβλημα. Το μέγεθος και η ευχρηστία είναι το κάτι άλλο. Συνεχίζω βέβαια να πατάω την οθόνη να ανοίξει... dt2w δεν έχει :-) Edited September 25, 2015 by xsad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Το S2 8αρι 32GB υπαρχει στο ε-σοπ στα 469 κωδικος προσφορας 1541 Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas00 Δημ. October 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Το S2 8αρι 32GB υπαρχει στο ε-σοπ στα 469 κωδικος προσφορας 1541 σαν τιμή καλή ακούγεται.. ανταγωνίζεται τα γνωστά σκρουτζάδικα... αλλά το e-shop δεν φέρνει από ελληνική αντιπροσωπία... είναι παραεισαγωγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Και τα σκρουτζάδικα το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Και τα σκρουτζάδικα το ίδιο... Αν μιλάμε για το 4G δεν είναι το ίδιο: http://www.skroutz.gr/s/7413767/Samsung-Galaxy-Tab-S2-8-4G-32GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Νομίζω ότι εκτός από τις μεγάλες αλυσίδες όλα τα σκρουτζομάγαζα προμηθεύονται κυρίως συσκευές προορισμένες για άλλες ευρωπαϊκές χώρες ή απ' όπου πετυχαίνουν καλύτερες τιμές. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό, όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ μέσα, δεν έχει σε τίποτα να κάνει ούτε ως προς την ποιότητα της συσκευής ούτε ως προς την κάλυψη από πλευράς εγγύησης μιας και ισχύει η πανευρωπαϊκή εγγύηση της Samsung. Το έχει αγοράσει κανείς; Αξίζει η μετάβαση από το Tab S; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα και πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα και πότε; Έχει έρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Επίσημα στην Ελλάδα σε πιο μαγαζί ήρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Οι μεγάλες αλυσίδες το εμφανίζουν ετοιμοπαράδοτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Έχεις δίκιο εχτές δεν το είχαν. Το Πλαίσιο το 4g το 10" το έχει 650€. Το S2 υπάρχει και με 64gb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 παιδια ειδα αναφορες σε ξενα σαιτ για μικροτερη μπαταρια απο το ς μοντελο και μικροτερη οθονη αναλυση χρωματα κτλ-ισχυει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts