Jump to content

Samsung Galaxy Tab S2

kanenas00
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρουμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα? υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε αρχές Σεπτέμβρη, αλλά δεν είδα κάποια διαφήμιση από κάποιο κατάστημα για έναρξη διαθεσιμότητας, όπως κάνανε για το galaxy s6 edge+....

είναι πάντως λίγο περίεργο, γιατί αν ψάξει κάποιος τα firmwares στο sammobile τότε θα δει ότι υπάρχει ελληνικό firmware μόνο για τις εκδόσεις Wi-Fi και όχι για τις LTE...

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα

Βρήκα σήμερα 10/9 απο ελληνική εταιρία(οχι καταστημα - οχι λιανική) το Samsung Galaxy Tab S2 9.7 (SM-T815N)

Απο οσο καταλαβαίνω είναι το Κορεάτικο μοντέλο.Οι μπάντες που βλέπω να παίζει περιλαμβάνουν και τις δικές μας

Θα έχει κανένα ζήτημα (περα απο την εγγυηση ) πιστεύετε η να το αγορασω?

Στην Ελλάδα οι εταιρίες δεν μας δίνουν ακόμα μια ξεκάθαρη ημερομηνία διάθεσης.

:O

Εχω στα χέρια μου το 8". Ιδανικό μέγεθος, καμία σχέση με το Tab S που είχα.Ναι μεν έχει ελλείψεις αλλά μου αρκεί που είναι 4:3.
Γιώργος

Εχω στα χέρια μου το 8". Ιδανικό μέγεθος, καμία σχέση με το Tab S που είχα.Ναι μεν έχει ελλείψεις αλλά μου αρκεί που είναι 4:3.

Το μέγεθος οθόνης φαντάζομαι είναι ακριβώς το ίδιο με το αντίστοιχο του ipad mini.

Όταν λες ελλείψεις τι ακριβώς εννοείς?

Το μέγεθος οθόνης φαντάζομαι είναι ακριβώς το ίδιο με το αντίστοιχο του ipad mini.

Είναι ελάχιστα πιο μικρό (198.6 x 134.8 x 5.6 mm) απο το iPAD mini (203.2 x 134.8 x 6.1 mm)

Δεν έχει Notification led, δεν έχει φλας η κάμερα αν και τραβάει βίντεο QHD. Θα προτιμούσα τα ηχεία αριστερά-δεξιά και οχι και τα δύο απο την μια μεριά. Τίποτα απο τα παραπάνω δεν με ενοχλεί.

Γιώργος

Gwgw, θα μπορούσες να απαντήσεις σε παρακαλώ και στα δικά μου ερωτήματα?

Θα μπορούσες να μας πεις από που το πήρες, πόσο και αν είναι ελληνικής αντιπροσωπίας?

Ευχαριστώ :)

Φλας και notification led δεν εχει ουτε το tab S, οποτε εδω δεν αλλαξε κατι. Τα ηχεια απο τη μια μερια και ο λογος 4:3 ομως ειναι πισωγυρισμα. Η οθονη του πως σου φαινεται σε συγκριση με του tab S ή με του νοτε4/s6? Επισης μπορεις να το κρατησεις με το ενα χερι?

Φλας και notification led δεν εχει ουτε το tab S, οποτε εδω δεν αλλαξε κατι. Τα ηχεια απο τη μια μερια και ο λογος 4:3 ομως ειναι πισωγυρισμα. Η οθονη του πως σου φαινεται σε συγκριση με του tab S ή με του νοτε4/s6? Επισης μπορεις να το κρατησεις με το ενα χερι?

Φλας εχει το tab s.Μια χαρα ειναι ειναι το 4:3,και ειναι ο λογος που αλλαξα το Tab s!!!Ανετα το κρατας με το ενα χερι, ειναι πολυ ελαφρύ.Η οθονη ειναι Amoled, ιδια με του Tab s νομιζω οτι ειναι.Note 4s6 δεν εχω για να τα δω.

EDIT:Στο Geekbench 3 μου εβγαλε 4158,δυπλασιο απο ipad mini 2 και περισσοτερο απο Xiaomi Mi pad (3276)

Edited by gwgw
Γιώργος

Εχεις δικιο για το φλας στο tab S, επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τη φωτογραφικη του ειχα ξεχασει οτι υπαρχει. Οταν σε ρωτησα αν μπορεις να το κρατησεις με το ενα χερι αναφερομουν στο πλατος της συσκευης κι οχι τοσο στο βαρος της. Ευχαριστω για την ταχυτητα της απαντησης παντως φιλε.

Υπάρχει κάποιο νέο για επίσημη κυκλοφορία στην Ελλάδα;

Ψάχνω για ένα καλό 8άρι και η μόνη σοβαρη εναλλακτική είναι το περσινό z3 από τη sony.

Edit: εμφανίστηκε στα μαγαζιά - όχι ακόμη στις αλυσίδες - και το 8'' και το 9,7". Από αξεσουάρ τίποτε ακόμη, μονάχα generic θήκες.

Πήρα το μικρό (wifi only) στα 419. Οι τιμές είναι λίγο πολύ αντίστοιχες με την Ευρώπη αν και σε μεγαλύτερο εύρος.

Από χθες κανένα πρόβλημα. Το μέγεθος και η ευχρηστία είναι το κάτι άλλο.

Συνεχίζω βέβαια να πατάω την οθόνη να ανοίξει... dt2w δεν έχει :-)

Edited by xsad

• 2 weeks later...
Το S2 8αρι 32GB υπαρχει στο ε-σοπ στα 469

κωδικος προσφορας 1541

σαν τιμή καλή ακούγεται.. ανταγωνίζεται τα γνωστά σκρουτζάδικα... αλλά το e-shop δεν φέρνει από ελληνική αντιπροσωπία... είναι παραεισαγωγή

Και τα σκρουτζάδικα το ίδιο...

Αν μιλάμε για το 4G δεν είναι το ίδιο:

http://www.skroutz.gr/s/7413767/Samsung-Galaxy-Tab-S2-8-4G-32GB.html

Νομίζω ότι εκτός από τις μεγάλες αλυσίδες όλα τα σκρουτζομάγαζα προμηθεύονται κυρίως συσκευές προορισμένες για άλλες ευρωπαϊκές χώρες ή απ' όπου πετυχαίνουν καλύτερες τιμές. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό, όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ μέσα, δεν έχει σε τίποτα να κάνει ούτε ως προς την ποιότητα της συσκευής ούτε ως προς την κάλυψη από πλευράς εγγύησης μιας και ισχύει η πανευρωπαϊκή εγγύηση της Samsung. Το έχει αγοράσει κανείς; Αξίζει η μετάβαση από το Tab S;

παιδια ειδα αναφορες σε ξενα σαιτ για μικροτερη μπαταρια απο το ς μοντελο και μικροτερη οθονη αναλυση χρωματα κτλ-ισχυει??