Drew_Christo1991 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Χαζή ερώτηση αλλά θα εκτιμούσα μια απάντηση αν γίνεται... Παίζει το Pokemon Go καλά στο J5? Ξέρω οτι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία με την κάμερα, μιας και το τηλέφωνο δεν έχει γυροσκόπιο, αλλά σαν εφαρμογή την τρέχει καλά? Περίεργα κολλήματα κτλ τρώει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Liets Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Καλησπέρα, Για όσους έχουν το J5 FN μόλις κατέβασα την αναβάθμιση!!! EDIT : Τζάμπα χάρηκα...μια απλή αναβάθμιση ήταν. Συνεχίζει να λέει 5.1.1 Edited July 29, 2016 by Liets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλησπέρα, Για όσους έχουν το J5 FN μόλις κατέβασα την αναβάθμιση!!! EDIT : Τζάμπα χάρηκα...μια απλή αναβάθμιση ήταν. Συνεχίζει να λέει 5.1.1 Xαχαχχααχαχ Ετσι την πατησα και εγω φιλε μου Αντε λεω καλως μας ηρθε και αυτο ητανε απλα μια αναβαθμιση αρε samsung Ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Η αληθεια είναι ότι ασχολούνται ακόμα με το κινητό επειδή έχει πουλήσει αρκετά. Προχθες ήμουν σε μια παρέα 8 ατόμων που οι 3 είχαμε το J5. Edited August 1, 2016 by lakostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Και εγώ την έκανα (293mb) 5.1.1. Έχει δει κανείς κάτι διαφορετικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Εγω την εκανα αλλα δεν το κοιταξα καν αφου ειδα διορθωσεις σφαλαματων για 69 εφαρμογες νομιζο δεν θυμαμαι και καλα Αλλα δεν ειδα και κατι αλλο λιγο που ασχοληθηκα οποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gevkarinian Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλημέρα παιδιά. Θέλω την βοήθειά σας για αγορά φορτιστή αμαξιού για το j5 μου. Έχω δει αυτά τα 2. http://www.e-shop.gr/samsung-car-charger-acadu10cbe-micro-usb-bulk-p-TEL.012463 http://www.e-shop.gr/lamtech-lam822130-car-charger-for-samsung-p-TEL.010898 Μπορείτε να μου προτείνετε πιο να αγοράσω για να μην μου χαλάσει την μπαταρία? Βλέπω διαφορά στο output στα mah. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο λόγο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
govozov Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Κανένα απο τα 2 δεν κάνει. Το J5 θελει φορτιστή με output 5V και 1A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gevkarinian Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο που να κάνει σε όλα τα samsung? Εγώ έχω και το j5 και το s3 mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
govozov Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο που να κάνει σε όλα τα samsung? Εγώ έχω και το j5 και το s3 mini. Εαν δεν κάνω λάθος, το s3 mini θελει 5V / 2000mA με micro-USB ενω το j5 θελει 5V / 1000mA με micro-USB Οπότε δεν μπορεις να τα φορτίζεις και 2 με τον ιδιο ή απλα οταν πας να φορτίσεις το s3 με 1000mA θα καθηστερεί πολυ ή εαν παρεις με 2000mA και συνδεσεις το j5.... θα προκαλέσεις ζημια. Εγω για το j5 πηρα αυτο: http://www.e-shop.gr/esperanza-ez109-micro-usb-car-charger-1a-p-TEL.026022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Εαν δεν κάνω λάθος, το s3 mini θελει 5V / 2000mA με micro-USB ενω το j5 θελει 5V / 1000mA με micro-USB Οπότε δεν μπορεις να τα φορτίζεις και 2 με τον ιδιο ή απλα οταν πας να φορτίσεις το s3 με 1000mA θα καθηστερεί πολυ ή εαν παρεις με 2000mA και συνδεσεις το j5.... θα προκαλέσεις ζημια. Εγω για το j5 πηρα αυτο: http://www.e-shop.gr/esperanza-ez109-micro-usb-car-charger-1a-p-TEL.026022 Ζημιά αποκλείεται. Ο φορτιστής έχει δυνατότητα να δώσει μέχρι 2000μΑ. Το κινητό δεν είναι χαζό. Το κύκλωμα φόρτισης τραβάει όσο ρεύμα χρειάζεται. Πάρε αυτόν με τα 2Α, αν και νομίζω ότι στην πραγματικότητα θα δίνει λιγότερα, και χρησιμοποίησε τον και με καλό καλώδιο, για να μπορείς να τον εκμεταλευτεις στο έπακρο. Tapatalked from my Nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Ίσως έχει αναφερθεί αλλά επειδή βιάζομαι και δεν παρακολουθώ το θέμα θέλω να ρωτήσω κάτι. Ποιας χώρας firmware προτείνετε να φλασαρω σε ένα j5 ενός φίλου? Άρχισε να κολλάει απίστευτα και η μπαταρία του να πέφτει χωρίς να κάνει τίποτα. Ποια έκδοση του odin προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 μολις επεσε στα χερια μου ενα j5 ολα καλα με το κιν για τα λεφτα μιας και ερχομαι απο iphones 5s με την μπαταρια και σας κανει ποση ωρα να φορτισει?ειναι στο 50% και λεει οτι εχει ακομα 2,30 για να παει στο φουλ!τι στο καλο?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gevkarinian Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Το δικό μου από 20% μέχρι 100% κάνει περίπου 2 ώρες φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntilam Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος,όταν κάνεις κλήση σου βγάζει την επιλογή να διαλέξεις κάρτα sim,η μπαταρία πόσο διαρκεί και γενικά εάν αξίζει για αγορά και εάν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο μέχρι 200 ευρώ dual SIM ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Παιδιά τι προτείνετε για οθόνη καλη κ φθηνή που έσπασε? Επίσης αν ξέρετε, ποσα μαστορικα παίρνουν συνήθως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 παιδια μια ερωτηση , ειναι dual sim dual active ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Dual-SIM Standby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 φίλε στο service ( Smartec) μου είπαν περίπου 65€ αν η ζημιά ήταν μόνο για αλλαγή οθόνης. Εμένα δυστυχώς ήταν απο θάλασσα και πήγαινε 130€ μαζί με πλακέτα όποτε δεν το έκανα. Να ξέρεις όμως περίπου 65€ στο επίσημο service με 1 έτος εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digenis80 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) Παιδιά τι προτείνετε για οθόνη καλη κ φθηνή που έσπασε? Επίσης αν ξέρετε, ποσα μαστορικα παίρνουν συνήθως? Έσπασε η οθόνη από μέσα ή το εξωτερικό μέρος; (δηλαδή το touch screen) Άλλη η τιμή της οθόνης, άλλη το touch screen. Το touch σίγουρα είναι πιο φτηνό. Ενδεικτικές τιμές για touch και για πλήρες πακέτο Από Ελλάδα οι τιμές θα είναι πιο ψηλά λογικά. Καλύτερη λύση, πας σε έναν Γερμανό και ρωτάς! Edited August 9, 2016 by Digenis80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANOLIS61 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω πρόβλημα μνήμης τηλεφώνου, έχω κάρτα 32 έχω μεταφέρει ότι μπορώ, έχω πολύ λίγες εφαρμογές 581 mb ελεύθερα .έχετε καμία ιδέα ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Το δικό μου από 20% μέχρι 100% κάνει περίπου 2 ώρες φόρτιση. Ειχε θεμα το καλωδιο τα καλυπτει η εγγυηση ?4 μηνων ειναι το κινητο μηπως παω κ το αλλαξω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnb Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ειχε θεμα το καλωδιο τα καλυπτει η εγγυηση ?4 μηνων ειναι το κινητο μηπως παω κ το αλλαξω :) Βγαλε και ξαναβαλε την μπαταρία, ισως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Το έκανα κ αυτό τα ίδια πάλι σκέψου ότι με άλλο καλώδιο στο 60% θέλει περίπου 1 ώρα με το γνήσιο θέλει 2 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnb Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Το έκανα κ αυτό τα ίδια πάλι σκέψου ότι με άλλο καλώδιο στο 60% θέλει περίπου 1 ώρα με το γνήσιο θέλει 2 ώρες Φορτιστη αλλο δοκιμασες... κανα update; factory reset? Ολα τα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts