Jump to content

govozov

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by govozov

  1. Εβαλα το apk editor (ευχαριστω τον Drew_Christo1991) σε LP αλλα δεν μου μεταφερει ολοκληρη την εφαρμογη στην sd card αλλα ενα μερος αυτης. Επισης ειχε θεμα το here maps + google street. Το ενα δεν ανοιγε μετα απο την μεταφορα, το αλλο δεν μπορουσε να εγκατασταθει. Σε γενικες γραμμες ομως δουλευει το apk editor για καποιον που θελει χωρο. Ετσι θα ειναι και στην marshmallow? Μονο ενα μερος της εφαρμογης μεταφερετε?
  2. Εγώ λέω να πάρουμε κατευθείαν την Android 7.0 Nougat :lol:
  3. Εαν δεν κάνω λάθος, το s3 mini θελει 5V / 2000mA με micro-USB ενω το j5 θελει 5V / 1000mA με micro-USB Οπότε δεν μπορεις να τα φορτίζεις και 2 με τον ιδιο ή απλα οταν πας να φορτίσεις το s3 με 1000mA θα καθηστερεί πολυ ή εαν παρεις με 2000mA και συνδεσεις το j5.... θα προκαλέσεις ζημια. Εγω για το j5 πηρα αυτο: http://www.e-shop.gr/esperanza-ez109-micro-usb-car-charger-1a-p-TEL.026022
  4. Κανένα απο τα 2 δεν κάνει. Το J5 θελει φορτιστή με output 5V και 1A
  5. Εγώ πήρα αυτή για το J5: KINGSTON SDC10G2/32GB MICRO SDHC 32GB UHS-I CLASS 10 + SD ADAPTER http://www.e-shop.gr/kingston-sdc10g2-32gb-micro-sdhc-32gb-uhs-i-class-10-sd-adapter-p-PER.554322 Πολύ γρήγορη, φτηνή (8,5€), Εφ' όρου ζωής εγγύηση.
  6. Δούλεψε!!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
  7. Συγνώμη που επειμένω αλλα πως να την διαγράψω αφου δεν εχει εγκατασταθεί?
  8. Το πρόβλημα είναι πως δεν κάνει εγκατάσταση. Κατεβάζει μέχρι 95% και μετά αρχίζει ξανά από το 0%. Την δεύτερη φορά σταματά και βγάζει error 963. Μήπως εννοείς να κάνω πάλι εγκατάσταση το playstore? Έκανα επανεκκίνηση , καθάρισα cashe αλλά πάλι τα ίδια. Αυτό που θέλω να εγκαταστήσω είναι: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.bandainamcoent.pacman256 Μου έκανε νούμερα και με κάποιες εγκατεστημένες εφαρμογές που έχω μέσα στην sd card αλλά εκεί βρήκα τον τρόπο μεταφέροντας όλη την εφαρμογή στο τηλέφωνο, έκανα την ενημέρωση και μετά την έστειλα ξανά πίσω στην sd card. Μήπως εάν έκανα unmount και μετά ξανά mount την κάρτα θα μπορούσε να φτιάξει το πρόβλημα? Εάν το κάνω αυτό θα έχω κάποιο θέμα με τις εφαρμογές που έχω μέσα ή θα δουλεύουν όλα εντάξει και μετά?
  9. Απο τοτε που μου ηρθε η αναβαθμιση εχω προβλημα με google play store. Σε μερικες εφαρμογες οταν παω να τις εγκαταστησω μου βγαζει error 963. Καμια ιδεα?
  10. Γιατι δεν το κανεις με wi-fi? Βαλε στο κινητο το MyPhoneExplorer Client και στο pc το MyPhoneExplorer 1.8.7
  11. Μια ερώτηση παιδια Θέλω να πάρω μια εξ. καρτα microsd Να πάρω 64GB ή και τα 32GB ειναι αρκετά?
  12. Καλησπέρα σας Χρόνια πολλά , υγεία σε ολο των κόσμο Θελω να πάρω το J5 αλλα προβληματιζομαι με αυτα που διαβαζω εδω... Αρχικα σκεφτικα να το παρω απο καποιο σκρουτζομαγαζο αλλα ειδα οτι οι τιμες (μαλλον λογω εορτων) πηραν πανω περιπου 10-15 € μεσα σε λιγες μερες :worry: Ελεγα λοιπον, εαν ειναι να δωσω περιπου 190€ (180€ + 8€ μεταφορικα-αντικαταβολη) γιατι δεν δινω 209€ και να το πάρω απο το e-shop??? ...και να ειμαι και πιο ανετος σε θεμα εγγυησης :cool: Και εκει που ειμαι ετοιμος να το παρω, διαβαζω αυτο: ΙΜΕΙ Νιγηρίας ??? ειναι δυνατόν ρε παιδιά αυτο το πράγμα? Στην σελιδα τους το εχουν ως: SAMSUNG GALAXY J5 J500 BLACK GR http://i.imgur.com/p0SX1V4.png Ποιος λεει ψεματα? Η σελιδα, το e-shop ή ο χρηστης amnis ? Πως δηλαδη πωλουν κινητο Νιγηριας στην ΕΕ? Δηλαδη αμα χαλασει , τι θα γινει? Θα το στειλουν Νιγηρία? Παρακαλω τον @amnis εαν γνωριζει κατι περισσοτερο επι του θεματος να μας πει τελικα τι εγινε... ευχαριστω
×
×
  • Create New...