babarou Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 http://freeandroidroot.com/how-to-root-samsung-galaxy-j5-android-smartphone/ και TWRP Recovery http://www.beritahuaja.com/2015/12/how-to-root-samsung-galaxy-j5-sm-j500.html Καμιά άλλη ιδέα μήπως γλιτώσω το ροοτ; Πως πάτε οι υπόλοιποι από εσωτερική μνήμη; Καμιά εφαρμογή της προκοπής για να μεταφέρει στην SD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ενώ όλα λειτουργούν κανονικά κολλάει κάποιες φορές το πληκτρολόγιο και δεν δέχεται γράμματα.Μπορώ να κάνω κάτι για να αποφύγω το τρέξιμο σε αντιπροσωπία;δεν υπαρχει κανενας λογος να τρεξεις σε αντιπροσωπεια,δες πρωτα απο ολα αν εβαλες καποια εφαρμογη τελευταια,και αν το συνεχιζεις κανε ενα hard reset,νομιζω οτι θα λυθει το θεμα σου 99% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spongebob93 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 SAMSUNG GALAXY J5 επεσε και χαλασε η οθονη! εξωτερικα δεν εχει κανενα χτυπημα δλδ δεν εχει σπασει αλλα εχει χαλασει μεσα η οθονη! αυτη τη στιγμη λειτουργει μονο η μιση οθονη αλλα το touch δουλευει μια χαρα! ξερετε ποσο θα κοστισει η αντικατασταση? εχω και την εγγυσηση και θα το παιξω κινεζος μπας και δεν πληρωσω αλλα δυσκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παρελαβα το κινητο πριν 2 μερες για λογαριασμο της γυναικας μου.Διαβασα πολλα θετικα σχολια και ετσι προχωρησα.Αληθεια εχει πολλη ομορφη οθονη ειναι γρηγορο πολυ καλο touch και κανει πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας.Τα σχολια ομως για την καμερα δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.Η καμερα του ειναι κατωτερη απο το υπολοιπο πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geroget Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 ειναι δυνατον??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Φυσικά και είναι δυνατόν....σε κάποια χρόνια απο τώρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strldb Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 βοήθεια εχω κολλήσει ένα ιό από πορνογραφικό site και όταν μπαίνω στο ίντερνετ μου πετάει μια σελίδα ότι εχω ιούς και να κατεβάσω το τάδε antivirus . Έκανα επαναφορά εργοστασιακων5 ρυθμίσεων και βγαίνει πάλι ΑΝ γνωρίζει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 βοήθεια εχω κολλήσει ένα ιό από πορνογραφικό site και όταν μπαίνω στο ίντερνετ μου πετάει μια σελίδα ότι εχω ιούς και να κατεβάσω το τάδε antivirus . Έκανα επαναφορά εργοστασιακων5 ρυθμίσεων και βγαίνει πάλι ΑΝ γνωρίζει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ. adfree μπλοκάρει τα πάντα θέλει ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strldb Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 ναι αλλά είναι σε εγγύηση αν το πάω Samsung θα βγάλω άκρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 ναι αλλά είναι σε εγγύηση αν το πάω Samsung θα βγάλω άκρη; χάνεις εγγύηση αλλά κερδίζεις άλλα... το τηλ. είναι σκυλί το έχω σκίσει δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και ειδικά τώρα εκεί που έχει πέσει η τιμή του εγώ ούτε που σκέφτηκα την εγγύηση!!! Η απόφαση δική σου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apo10 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Χαιρετω την παρεα..εχω εδω και περιπου ενα μηνα το j5..ειχα και εγω θεματακι με το viber αλλα εχει τωρα 1 βδομαδα περιπου εχει στρωσει..αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι σχετικα με την εφαρμογη του messenger..οταν παταω το αριστερο κουμπι για να μου εμφανισει τις εφαρμογες που εχω ανοιχτες και παταω στο messenger που εχω ανοιχτο μου βγαζει could not start messenger..εχω την εκδοση kernel 3.10.49-787809 ενω ενα φιλαρακι μου που εχει το ιδιο κινητο εχει νεοτερη εκδοση kernel 3.10.49-858935 και δεν εχει τετοιο προβλημα..το κινητο το εχω αγορασει απο το πλαισιο..τι λετε να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εγώ το έχω πάρει στην γυναίκα μου και είναι σούπερ, το μόνο πρόβλημα είναι με το viber, έχει βρεθεί καμία λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DID Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καλησπέρα , Ψάχνω για κινητό και το έχω σαν υποψήφιο. Η μνήμη του είναι αρκετή; Θα πάρει την έκδοση 6 του Android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ναι αλλά είναι σε εγγύηση αν το πάω Samsung θα βγάλω άκρη; Ζητα ενα φλασαρισμα του firmware και ολα καλα.Και γω ετσι εκανα οταν ειχε θεμα το s duos 2 που ειχα και τωρα ειναι παρατημενο επειδη χαλασε το power button. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyy Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 βοήθεια εχω κολλήσει ένα ιό από πορνογραφικό site και όταν μπαίνω στο ίντερνετ μου πετάει μια σελίδα ότι εχω ιούς και να κατεβάσω το τάδε antivirus . Έκανα επαναφορά εργοστασιακων5 ρυθμίσεων και βγαίνει πάλι ΑΝ γνωρίζει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ. δοκιμασε το clean master δε χανεις τιποτα εμενα τα καθαριζε ολα οταν κολλαγα ιο απο τετοι site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Για όσους έχουν προβλήματα με το viber έβγαλε αναβάθμιση στο play store και τουλάχιστον στο κινητό της γυναίκας μου δείχνει να έστρωσε. Edit: Ακυρο... τα ίδια κάνει πάλι. Edited February 28, 2016 by MyLord Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ξερετε αν στο δικαρτο j5 μπορουν να λειτουργουν ταυτόχρονα οι 2 καρτες? Ευχαριστώ Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Και οι δύο σε αναμονή αλλά όταν μιλάς στη μία και σε καλέσουν στην άλλη δείχνει απενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosta_nok Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Οταν μιλας στην μια καρτα και σε καλεσουν και στην αλλη καρτα καλει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Το J500F DS Galaxy J5 Dual SIM έχει την ίδια ROM με το απλό ? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AEE320 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπερα! Ξερετε που μπορω να βρω καπακι για την πισω μερια ωστε να αντικαταστησω αυτο που εχει εξαρχης με ενα που δε γλιστραει τοσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μια ερωτηση οπου νομίζω έχει ξαναρωτηθει αλλά δεν θυμάμαι τι απαντήθηκε... Για μεταφορά mp3 ή και βίντεο αρχείων τι προτείνεται; Τα μεταφέρω με το usb μέχρι τώρα αλλά δεν εχει unplug και φοβάμαι μην του πετάξω τα μάτια κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
govozov Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μια ερωτηση οπου νομίζω έχει ξαναρωτηθει αλλά δεν θυμάμαι τι απαντήθηκε... Για μεταφορά mp3 ή και βίντεο αρχείων τι προτείνεται; Τα μεταφέρω με το usb μέχρι τώρα αλλά δεν εχει unplug και φοβάμαι μην του πετάξω τα μάτια κάποια στιγμή. Γιατι δεν το κανεις με wi-fi? Βαλε στο κινητο το MyPhoneExplorer Client και στο pc το MyPhoneExplorer 1.8.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Γιατι δεν το κανεις με wi-fi? Βαλε στο κινητο το MyPhoneExplorer Client και στο pc το MyPhoneExplorer 1.8.7 Ευχαριστώ θα το τσεκάρω. Είναι σαν το AirDroid, pushbullet κτλ; συνήθως αυτά με εκνευρίζει η ταχύτητα μεταφοράς (όχι mp4 αλλά βίντεο). Άσχετο με το WiFi direct υπάρχει τρόπος μεταφοράς από υπολογιστή ή είναι μόνο για κινητά μεταξύ τους; Edited March 2, 2016 by yperkatanalotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Καλημέρα. Έχει ένας γνωστός το j5 του έκαναν αναβάθμιση και δε θυμάται το παλιό Gmail, έφτιαξε καινούργιο αλλά ζητάει επαλήθευση με λογαριασμό Google που έχει συγχρονιστεί στο παρελθόν. Τι μπορώ να κάνω για να το παράκαμψω; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts