kodorevi8ulis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλησπέρα.έχουν περάσει 3 μέρες που μου έχει σταλεί το track number από vickmall και πηγαίνοντας στο site της sg post να δω την πορεία τ δεματος μου εμφανίζει τις παρακατω πληροφορίες π έχω επισυνάψει.γνωρίζει κανείς τι παίζει; ε όχι και 3 μέρες :) υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 γνωρίζει κανείς τι παίζει; Ότι βιάζεσαι και πρέπει να περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seragial Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Υπομονή τότε και αναμένουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gartzaki Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Καλησπέρα.έχουν περάσει 3 μέρες που μου έχει σταλεί το track number από vickmall και πηγαίνοντας στο site της sg post να δω την πορεία τ δεματος μου εμφανίζει τις παρακατω πληροφορίες π έχω επισυνάψει.γνωρίζει κανείς τι παίζει; Το ίδιο βγάζει και σε εμένα.Για κάποιο λόγο έχουν αργήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Το ίδιο βγάζει και σε εμένα.Για κάποιο λόγο έχουν αργήσει 3 Μέρες και σε σένα και το θεωρείς αργοπορία φίλε μου? Διαβάστε την 1η σελίδα. Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 έτσι πολύ συνοπτικά για εσάς που το έχετε ψάξει, ποια είναι η καλύτερη επιλογή που έχω για να πάρω το 32άρι? Αξιοπιστία καταστήματος (ηλεκτρονικού), τιμή και χρόνος αποστολής :) Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylianosst Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 έτσι πολύ συνοπτικά για εσάς που το έχετε ψάξει, ποια είναι η καλύτερη επιλογή που έχω για να πάρω το 32άρι? Αξιοπιστία καταστήματος (ηλεκτρονικού), τιμή και χρόνος αποστολής :) Thanks :)Νομίζω το vickmall,από το ψάξιμο που έκανα σε διάφορα forum.Αγόρασα από εκεί το 32gb black και μου ήρθε το tracking number σε 3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 έτσι πολύ συνοπτικά για εσάς που το έχετε ψάξει, ποια είναι η καλύτερη επιλογή που έχω για να πάρω το 32άρι? Αξιοπιστία καταστήματος (ηλεκτρονικού), τιμή και χρόνος αποστολής :) Thanks :) Vickmall με SG post ( αυτήν την περίοδο η NL αργεί πολύ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 έτσι πολύ συνοπτικά για εσάς που το έχετε ψάξει, ποια είναι η καλύτερη επιλογή που έχω για να πάρω το 32άρι? Αξιοπιστία καταστήματος (ηλεκτρονικού), τιμή και χρόνος αποστολής :) Thanks :) Κ γω, το 32αρι μαύρο, από vickmall Τεταρτη βραδυ με SG post, αλλά ακόμα να μου στείλουν tracking number.. NL που είχα παραγγείλει 20/09 από vickmall, ένα redmi note 2, είχε κάνει 2 βδομάδες να έρθει και ας είχα πάρει tracking number αμέσως. Παντως στο στέλνουν κομπλέ το κινητό καθώς και φωτό πριν το στείλουν. Πολύ καλοί και είναι και απ΄τους πιο φθηνούς. Και απαντάνε και αμέσως σε ό,τι χρειαστείς.. Είχα πάθει πλάκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Το δικο μου επιασε Ελλαδα:) Δευτερα - Τριτη θα το δουμε! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 έτσι πολύ συνοπτικά για εσάς που το έχετε ψάξει, ποια είναι η καλύτερη επιλογή που έχω για να πάρω το 32άρι? Αξιοπιστία καταστήματος (ηλεκτρονικού), τιμή και χρόνος αποστολής :) Thanks :) Ναι Νίκο, vickmall με sg post... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Βέβαια, βλέπω έχει μόνο το 16άρι στην ευρωπαϊκή αποθήκη...Προφανώς εννοείτε να παραγγείλω να έρθει από Κίνα, ε? Στα 258 ευρώ, σωστά? http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c-smartphone-4g-fdd-lte-1-8ghz-5-0inch-miui-v7-3gb-32gb-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Βέβαια, βλέπω έχει μόνο το 16άρι στην ευρωπαϊκή αποθήκη...Προφανώς εννοείτε να παραγγείλω να έρθει από Κίνα, ε? Στα 258 ευρώ, σωστά? http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c-smartphone-4g-fdd-lte-1-8ghz-5-0inch-miui-v7-3gb-32gb-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html Ναι απο Κίνα,απο την ευρωπαική αποθήκη είπαν θα το φέρουν ( το 3/32) σε 1 με 2 εβδομάδες λογικά. Αρκετοί έχουν παραλάβει με SG και σε 8-10 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Έγινε αγορά από vickmall το 32άρι στα 262€ με hardcase nilkin και δωράκια silicon case screen film και tempered glass . Κανονικά με paypal με τον προ cc τρόπο. Η μετατροπή απο € σε $ έγινε απο την eurobank mastercard debit ενώ αν γινόταν μεσω paypal η τιμή ανέβαινε στα 276€. Αυτά τα ολίγα από εμένα. Ελπίζω να βγει καλό:lol: Βέβαια, βλέπω έχει μόνο το 16άρι στην ευρωπαϊκή αποθήκη...Προφανώς εννοείτε να παραγγείλω να έρθει από Κίνα, ε? Στα 258 ευρώ, σωστά? http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c-smartphone-4g-fdd-lte-1-8ghz-5-0inch-miui-v7-3gb-32gb-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html Πρόσεχε και αυτό με την μετατροπή.. Γιατι εμένα μου βγήκε 275 €.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 ευχαριστώ παίδες...θα το χρειαστώ σε 2 βδομάδες το τηλ (τοτε θα μου πάρουν το νέξους) , οπότε είμαι σε δίλλημα αν είναι να περιμένω την ευρωπαϊκή τους αποθήκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 ευχαριστώ παίδες...θα το χρειαστώ σε 2 βδομάδες το τηλ (τοτε θα μου πάρουν το νέξους) , οπότε είμαι σε δίλλημα αν είναι να περιμένω την ευρωπαϊκή τους αποθήκη... Δίνεις το Nexus 6 για να πάρεις το mi4c ? Αν το κάνεις συνειδητά, ξανασκεψου το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylianosst Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Ωραίο το nexus 6 αλλά δεν είναι τεράστιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. October 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Xiaomi Mi4C Review - A Flagship Smartphone for the Frugal https://www.youtube.com/watch?v=4Bz5gZsS-4c Περισσότερα: http://www.gizmochina.com/2015/10/09/xiaomi-mi4c-review-a-flagship-smartphone-for-the-frugal/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 ερώτηση ειδική και γενική ταυτόχρονα έστω ότι έχω 2 sim και έχω πχ. viber… πως καταλαβαίνει το πρόγραμμα (πχ viber) σε πιο νούμερο ανήκει ? μπορώ να έχω ταυτόχρονα και στα 2 νούμερα viber ή μπα ? Φίλε μου πήρες απάντηση γιατί κι εμένα με ενδιαφέρει αυτό που ρωτάς για to viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Δίνεις το Nexus 6 για να πάρεις το mi4c ? Αν το κάνεις συνειδητά, ξανασκεψου το. έλα μην ακούω χαζά...:lol: απλά δίνω το 6άρι σε καλή τιμή και θέλω κάτι να βολευτώ μέχρι να πάρω το 6P..;) για κανά μήνα δηλαδή η δουλειά...(ή κανά 20ήμερο από την ώρα που θα φύγει το 6άρι) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 έλα μην ακούω χαζά...:lol: απλά δίνω το 6άρι σε καλή τιμή και θέλω κάτι να βολευτώ μέχρι να πάρω το 6P..;) για κανά μήνα δηλαδή η δουλειά...(ή κανά 20ήμερο από την ώρα που θα φύγει το 6άρι) :) Α γεια σου, σκιαχτηκα για λιγο :p Απο που θα το παρεις το νεο nexus αν επιτρέπεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Από την άλλη μεριά του Ατλαντικού ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 ΚαλημερΑ Κατοχος του redmi 1s εδω και εναμιση χρονο Θα παει μια φιλη μου κινα Αραγε μπορει να μου αγορασει ενα mi4c , και σε τι τιμη; Θα πρεπει να προσεξει τπτ περα απο το να ειναι το οριτζιναλ; Ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Αραγε μπορει να μου αγορασει ενα mi4c , και σε τι τιμη; Θα πρεπει να προσεξει τπτ περα απο το να ειναι το οριτζιναλ; Μπορεί να στο αγοράσει εννοείται,τώρα σε τι τιμή πωλείται στην Κίνα ακριβώς θεωρώ πως εδώ πέρα δύσκολα θα το μάθεις :rolleyes: Πρόσεχε να είναι το original και επίσης τις μπάντες δικτύου( μερικές φορές τα xiaomi βγαίνουν και σε wcdma έκδοση που πιάνει μέχρι 3G όπως με το mi4 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Μπορεί να στο αγοράσει εννοείται,τώρα σε τι τιμή πωλείται στην Κίνα ακριβώς θεωρώ πως εδώ πέρα δύσκολα θα το μάθεις :rolleyes: Πρόσεχε να είναι το original και επίσης τις μπάντες δικτύου( μερικές φορές τα xiaomi βγαίνουν και σε wcdma έκδοση που πιάνει μέχρι 3G όπως με το mi4 ) Δε νομίζω να βγαίνει σε εκδοση μόνο 3g.Υπαρχει περίπτωση όμως να υπάρχει έκδοση γισ κινέζικα δικτυα (TD-LTE) η οποια δε πιάνει ουτε 3g εδω. Εσυ θες την εκδοση fdd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts