Evaggelos1 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Ελλάδα, tempered glass μπορούμε να βρούμε; Και τιποτα δοκιμασμενα σκριν προτεκτορ απο ε-βαυ η απο Αλι αν ξερει κανεις παιδια ! Edited November 25, 2015 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Επιστρέφοντας στο θέμα με την κάρτα sim της Wind, που λειτουργούσε σε όλες τις συσκευές μου, εκτός απ' το X5, λύθηκε με αλλαγή της κάρτας. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nloupet Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Στο σημερινό newsletter του Everbuying το προσφέρει στους εγγεγραμένους στα $46.49, δηλαδή $10 περίπου κάτω από τα μέσα Οκτωβρίου. Εχει στείλει κανα κουπόνι ή μόνο για εγγεγραμένα μέλη? Έκανα σήμερα εγγραφή αλλα δέν την βλέπω πουθενά αυτήν την τιμή.... Αν μπορείς στείλε μου το Link... Λέω να το αγοράσω για 2ο ή δώρο... Λέτε να πάρω το Pro??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_kontos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδιά Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι, αν ξέρετε, επειδή είχα κάποια ‘‘προβλήματα’’ με το Gearbest, τελικά μου προσφέρουν το DOOGEE Y100X στα 58$. Να προτιμήσω το Y100X ή το Doogee X5? Ποιο θεωρείτε καλύτερο ? Δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτώ εδώ, αλλά δεν ήξερα και που θα έπρεπε να ρωτήσω και επειδή έχετε πείρα από κινέζικα κινητά. Ευχαριστώ Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδιά Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι, αν ξέρετε, επειδή είχα κάποια ‘‘προβλήματα’’ με το Gearbest, τελικά μου προσφέρουν το DOOGEE Y100X στα 58$. Να προτιμήσω το Y100X ή το Doogee X5? Ποιο θεωρείτε καλύτερο ? Δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτώ εδώ, αλλά δεν ήξερα και που θα έπρεπε να ρωτήσω και επειδή έχετε πείρα από κινέζικα κινητά. Ευχαριστώ Καλύτερο το Υ100. Αλλά με κατι τι χειροτερη μπαταρια. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Λέω να το αγοράσω για 2ο ή δώρο... Λέτε να πάρω το Pro??? Αν το θέλεις για δώρο, καλύτερα να έχεις ένα plan B για κάθε ενδεχόμενο. Everbuying είναι αυτό, δεν ξέρεις πότε θα φτάσει :cry: Καλύτερο το Υ100. Αλλά με κατι τι χειροτερη μπαταρια. Θέλει δηλαδή φόρτιση κάθε 12 ώρες; :lol: Το Χ5 μου έχει σπάσει τα νεύρα: χωρίς κανένα τηλεφώνημα, μόνο με χρήση hotspot για 1-1,5 ώρα, έχασε 80% της μπαταρίας σε 20 ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_kontos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Καλύτερο το Υ100. Αλλά με κατι τι χειροτερη μπαταρια. 2200mAh δεν έχουν και τα δυο ? Γιατί το λες αυτό είναι κάτι που δεν ξέρω ? Τώρα παρατήρησα ότι είμαστε και από την ίδια περιοχή Edited November 25, 2015 by O_kontos Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Εχει στείλει κανα κουπόνι ή μόνο για εγγεγραμένα μέλη? Έκανα σήμερα εγγραφή αλλα δέν την βλέπω πουθενά αυτήν την τιμή.... Αν μπορείς στείλε μου το Link... Λέω να το αγοράσω για 2ο ή δώρο... Λέτε να πάρω το Pro??? Το ίδιο αντιμετώπισα και εγώ όταν ξεκίνησα την αγορά του. Συμφορουμίτης μου είπε ότι στο newsletter που έλαβε είχε προσφορά στα $56.99 (ενώ η συνήθης τιμή ήταν $59.99 περίπου), και μου έστειλε το newsletter αλλά δεν μπορούσα να το ενεργοποιήσω τότε. Ο λόγος που ανάρτησα την προσφορά είναι για όσους ενδιαφέρονται οι οποίοι, νομίζω ότι, μπορούν να τη ζητήσουν μέσω του νήματος του καταστήματος στο forum. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 2200mAh δεν έχουν και τα δυο ? Γιατί το λες αυτό είναι κάτι που δεν ξέρω ? Τώρα παρατήρησα ότι είμαστε και από την ίδια περιοχή To y100 λέει 2200 αλλά χρήστες που το έχουν ξεκόλλησαν το πάνω αυτοκόλλητο και την βρήκαν να γράφει 1800mah.Τα x5/x5 pro γράφουν πάνω 2400mah αλλά μετρώντας τη προσωπικά με battery voltage meter αλλά και με το βάρος (μπορει να ακούγεται "χαζό" αυτό με το ζύγισμα αλλά φαίνεται ότι ισχύει με την σημερινή τεχνολογία των μπαταριών) δε βγαίνει πάνω απο 2050-2060 άντε 2100mah και στο χαρτάκι απο κάτω γράφει 2000.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 2200mAh δεν έχουν και τα δυο ? Γιατί το λες αυτό είναι κάτι που δεν ξέρω ? Τώρα παρατήρησα ότι είμαστε και από την ίδια περιοχή Πατριωτακι δεν σε ξεχασα, αλλα βλεπω οτι σου εδωσε πληρη απαντηση ο εμπειροτερος και φιλος bbbb. κατα την γνωμη μου το Υ100 ειναι πιο ομορφο αλλα και πιο ποιοτικο σαν κατασκευη. Και απο τα δυο ομως θα μεινεις ευχαριστημενος. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nloupet Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Το ίδιο αντιμετώπισα και εγώ όταν ξεκίνησα την αγορά του. Συμφορουμίτης μου είπε ότι στο newsletter που έλαβε είχε προσφορά στα $56.99 (ενώ η συνήθης τιμή ήταν $59.99 περίπου), και μου έστειλε το newsletter αλλά δεν μπορούσα να το ενεργοποιήσω τότε. Ο λόγος που ανάρτησα την προσφορά είναι για όσους ενδιαφέρονται οι οποίοι, νομίζω ότι, μπορούν να τη ζητήσουν μέσω του νήματος του καταστήματος στο forum. Μπορείς σε παρακαλώ να μου το στείλεις με ενα pm ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Στο σημερινό newsletter του Everbuying το προσφέρει στους εγγεγραμένους στα $46.49, δηλαδή $10 περίπου κάτω από τα μέσα Οκτωβρίου. Μόνο εγώ δεν πήρα newsletter με το Χ5? :cry: Τόσα e-mail έχω λάβει από το Εverbuying, τώρα που αυτό με ενδιέφερε σε φοβερή τιμή, δεν ήρθε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Μόνο εγώ δεν πήρα newsletter με το Χ5? :cry: Τόσα e-mail έχω λάβει από το Εverbuying, τώρα που αυτό με ενδιέφερε σε φοβερή τιμή, δεν ήρθε... Μπέρδεψα τα newsletters (ανθρώπινο όταν παίρνουμε τόσα). Ήταν στο χθεσινό του Lightinthe box. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Απο το efox αγοραζουμε κανονικα η' δεν μπορουμε; μου ηρθε μυνημα με 43€ http://www.efox-shop.com/doogee-x5-mtk6580-15ghz-quad-core-50-zoll-hd-bildschirm-android-51-3g-smartphone-g-303020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Έχω διαβάσει ότι βρίσκεται στη Γερμανία και είναι αξιόπιστο, αλλά δεν έχω ψωνίσει από αυτό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Απο το efox αγοραζουμε κανονικα η' δεν μπορουμε; μου ηρθε μυνημα με 43€ http://www.efox-shop.com/doogee-x5-mtk6580-15ghz-quad-core-50-zoll-hd-bildschirm-android-51-3g-smartphone-g-303020 Έχω διαβάσει ότι βρίσκεται στη Γερμανία και είναι αξιόπιστο, αλλά δεν έχω ψωνίσει από αυτό. Μα την Παναγία μου έρχεται να αγοράσω ένα έτσι για backup.. Για 43 ευρώ όχι μόνο αξίζει αλλά τα σπάει.. Άλλος άποψη για το μαγαζί? Πληρώνεις με PayPal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Nαι, πληρώνεις με paypal. Όντως, είναι πολύ δελεαστική η τιμή και έχει πέσει αρκετά στο διάστημα των λίγων μηνών που κυκλοφορεί. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Το efox-shop.com είναι παρακλάδι του coolicool.com, τα περισσότερα προϊόντα έρχονται από Ασία και χρεώνει +€7.38 μεταφορικά κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο όταν σχεδόν όλοι οι ανταγωνιστές του έχουν free shipping. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Παρέλαβα και το δικό μου. Παραγγελία στις 6/11 από Gearbest. 20 μερούλες έκανε να έρθει. Δεν είναι άσχημα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι απόλυτα θετικές. Το άνοιξα και είχε μπαταρία 17%. Σε πρώτη φάση είδα πως κρατώντας το power και το vol. down σε βγάζει σε ένα μενού με διαγνωστικά τεστ, ενώ power και vol. up σε βγάζει σε ένα άλλο μενού που επιλέγεις μεταξύ fastboot και recovery. Και τελικά έχει εργοστασιακή recovery. Απλά όταν βγάλει το ανθρωπάκι που περιμένει (συνήθως λέει καμία εντολή εκεί - εμένα έχει κάτι κινέζικα) θέλει να πατήσεις power και vol. up. To έβαλα να φορτίσει με φορτιστή του 1,5Α και στο Ampere μου βγάζει ότι τραβάει ρεύμα ~1000mA, οπότε μια χαρά. Θα παίξω λιγάκι μαζί του μόλις φορτίσει και θα μεταφέρω περισσότερες εντυπώσεις. Σε πρώτη φάση, σκέφτομαι ότι το πλήρωσα ένα 50άρικο και χαμογελάω... Edited November 28, 2015 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 βλεπω ξαναεφεραν στο Vickmall το Χ5 αλλα η τιμη ανεβηκε κατα 3 ευρω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_kontos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 To y100 λέει 2200 αλλά χρήστες που το έχουν ξεκόλλησαν το πάνω αυτοκόλλητο και την βρήκαν να γράφει 1800mah.Τα x5/x5 pro γράφουν πάνω 2400mah αλλά μετρώντας τη προσωπικά με battery voltage meter αλλά και με το βάρος (μπορει να ακούγεται "χαζό" αυτό με το ζύγισμα αλλά φαίνεται ότι ισχύει με την σημερινή τεχνολογία των μπαταριών) δε βγαίνει πάνω απο 2050-2060 άντε 2100mah και στο χαρτάκι απο κάτω γράφει 2000.. Πατριωτακι δεν σε ξεχασα, αλλα βλεπω οτι σου εδωσε πληρη απαντηση ο εμπειροτερος και φιλος bbbb. κατα την γνωμη μου το Υ100 ειναι πιο ομορφο αλλα και πιο ποιοτικο σαν κατασκευη. Και απο τα δυο ομως θα μεινεις ευχαριστημενος. Να είστε καλά παιδιά . Θα το πάρω αφού μου το δίνει σε αυτή την τιμή και ο θεός βοηθός, για το τι θα βγει και για αν παραλάβω φυσικά πριν τις γιορτές,,, Gearbest είναι αυτό ‘που πήγα και έμπλεξα’!!! Κάτι άλλο τώρα επειδή ενδιαφέρεται φίλος για το Χ5 υπάρχει κανά κουπόνι από κάποιο μαγαζί για ποιο φτηνά, να γλιτώσουμε κανα ευρώ ή Vickmall να χω το κεφάλι μου ήσυχο ? Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Το efox έχει αποθήκη και στην Ευρώπη. Έχω πάρει σκότωμα ένα cubot s168 πέρυσι στη black Friday 30€ που ήρθε από Κίνα σε 25 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Σε πρώτη φάση, το τηλέφωνο πάει απρόσμενα καλά για τα χαρακτηριστικά του. Το αποτέλεσμα του Antutu νομίζω πως είναι αρκετά καλό : http://s22.postimg.org/iysfvwlb5/Screenshot_2015_11_26_12_13_20.png To Moto G 2nd Gen που είχα παλιότερα(και έχει παρόμοια χαρακτηριστικά cpu/ram κλπ) έπιανε περίπου 17500. Η κάμερα θα έλεγα πως είναι αρκετά μέτρια. Το Moto E 2nd Gen που έχω δώσει στον πατέρα μου, και έχει και αυτό 5mp τραβάει αρκετά καλύτερες φωτογραφίες. Αλλά για την τιμή του Χ5 και για να αποθανατίσεις κάτι σε μια ανάγκη, δεν έχω παράπονο. Η μπροστινή κάμερα μου φάνηκε αρκετά καλή πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Απο το efox αγοραζουμε κανονικα η' δεν μπορουμε; μου ηρθε μυνημα με 43€ http://www.efox-shop.com/doogee-x5-mtk6580-15ghz-quad-core-50-zoll-hd-bildschirm-android-51-3g-smartphone-g-303020 τελικα χρεωνει μεταφορικα 14Ευρω , το πηρα απο το banggood τελικα 50 ευρω με ενα κουπονι 5$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) καλησπερα στο φορουμ ,σε πρωτη φαση θα ηθελα να ενημερωσω οτι το χ5 διαβαζει 64gb micro sd και βλεπει 128 ,καποιος αλλος να επιβεβαιωσει;η καρτα γραφει 32 gb(οταν εκανα φορματ απο pc, εδειχνε 125 στο κινητο ,οταν εκανα διαγραφη /διαμορφωση καρτας στο κινητο, εβγαλε 62gb )αγορασμενη απο ebay,μια αλλη 64gb απο ebay την βλεπει κατεστρεμενη και δεν δεχεται διαγραφη/διαμορφωση καποια γνωμη;καποιο προγραμμα για fat32 σε vista για να ξαναδοκιμασω φορμαρισμα; Edited November 26, 2015 by popc3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts