Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, ήταν έξω από το κουτί, αλλά λέμε τώρα....

Έκανα και ένα claim για το back cover και τα ακουστικά.

Να δούμε τι θα βγει.

Για να καταλάβω.. Μέσα στο κουτί είχε φορτιστή, με βύσματα πρίζας Αμερικάνικου τύπου;

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η περιγραφή μου ήταν αρκετά αναλυτική

Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, βρήκα ένα φτηνό μαύρο αντάπτορα (θηλυκό αμερικάνικο αρσενικό ευρωπαϊκό), που με προδιέθεσε αρνητικά για το τι θα βρω μέσα στο κουτί, και το μαύρο χαρτονένιο κουτί που δεν είχε σημάδια αλλοίωσης ή πίεσης, αλλά ένα από τα αυτοκόλλητα έγραφε "Color: White" ενώ είχα παραγγείλει μαύρο :mad:

Το κουτί είναι χωρισμένο σε δύο μέρη και στο μεν πρώτο έχει το κινητό μέσα απλό σακουλάκι και στο άλλο α) ένα μαύρο φτηνό φορτιστή (usb/ ευρωπαϊκό), β) το καλώδιο usb και γ) το αγγλικό manual.

Η περιγραφή μου ήταν αρκετά αναλυτική

Μάλιστα...

Παραξενεύομαι, γιατί στη δική μου συσκευασία, είχε "κανονικό" φορτιστή, της Doogee. Αγορασμένο από Ελλάδα το κινητό.

Huawei Nova 5T

Μάλιστα...

Παραξενεύομαι, γιατί στη δική μου συσκευασία, είχε "κανονικό" φορτιστή, της Doogee. Αγορασμένο από Ελλάδα το κινητό.

To κουτί του τηλεφώνου είχε μέσα τον φορτιστή της Doogee, το Everbuying έβαλε τον αμερικάνικο αντάπτορα στο πακέτο.

Μάλιστα...

Στο δικο μου ηταν ολα μεσα, κινητο, φορτιστης, καλωδιο.

----- προσθήκη μηνύματος 1,07 νανοδευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, ήταν έξω από το κουτί, αλλά λέμε τώρα....

Έκανα και ένα claim για το back cover και τα ακουστικά.

Να δούμε τι θα βγει.

γιατι να απαιτησεις λεφτα απο αυτους; Ακουστικα δεν προβλεπεται να εχει! ή πληρωσες και δεν στα εστειλαν;

Για το καπακι ειναι λαλακια τους αλλα προσωπικα δεν θα πηγαινα εκει, απλα θα ετρωγαν Χ

Edited by Barlost

Αν δειτε το τι γραφουν για την συσκευασια κανενα κινεζομαγαζο δεν γραφει για ακουστικα

γιατι να απαιτησεις λεφτα απο αυτους; Ακουστικα δεν προβλεπεται να εχει! ή πληρωσες και δεν στα εστειλαν;

Για το καπακι ειναι λαλακια τους αλλα προσωπικα δεν θα πηγαινα εκει, απλα θα ετρωγαν Χ

Για διευκρίνιση, ζήτησα στο νήμα του καταστήματος να μου στείλουν το μαύρο κάλυμμα και τα ακουστικά.

Γιαυτό έγραψα "λέμε τώρα".

Καλά, μην με μαλώνεις, δεν θα το ξανακάνω ...

Μα, είμαστε σοβαροί;

Τι ερώτηση είναι αυτή;

Τι θα πει "για ποιο λόγο το έκανα;" και μάλιστα με 4 ερωτηματικά (????)

Σε ότι αφορά στο κατάστημα αγοράς, εάν παρακολουθούσες τη συζήτηση, θα το είχες διαβάσει.

Απο οτι βλεπω,μονο και μονο απο αυτο το post σου,δεν υπαρχει λογος να σου απαντησω καν φιλε μου.........

Εχω βοηθηση τοσες φορες,τοσα παιδια,και εσυ απαντας με αυτο το υφος.........

Καλη συνεχεια.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Για τα ακουστικά, προσωπική μου γνώμη, είναι άκυρο να έχουμε κάποια απαίτηση από τη στιγμή που περιγράφεται τι περιέχει η συσκευασία στην περιγραφή, και στη λίστα με τα περιεχόμενα δεν γράφει handsfree. To ότι έβαλαν ένα ανταπτοράκι για μετατροπή της πρίζας για το φορτιστή, μπορεί να είναι ακόμα και από λάθος (αν νόμιζαν ότι έχει αμερικάνικου τύπου φορτιστή και σαφώς δεν το άνοιξαν). Τώρα το να πεις ότι προτιμώ αντί για αυτό να μου δίνανε ακουστικά, είναι λίγο κάπως. Δεν ξέρεις ούτε αν είχαν, ούτε αν αυτά θα είχαν για αυτούς το ίδιο κόστος με το ανταπτοράκι. Και να ήταν έτσι όμως, κοστίζοντας το ίδιο, το πιθανότερο είναι να ήταν τόσο χαμηλής ποιότητας που πάλι θα είχες παράπονο.

Το μόνο που στέκει και αξίζει να διερευνήσεις, είναι το θέμα που έχει το καπάκι. Πάρε feedback και από άλλους χρήστες, και αν δεν είναι σε όλα έτσι, τότε διεκδίκησε ότι μπορείς.

μολις το παραγγειλα απο gearbest για δωρο στην κοπελια. Μετα απο ολες τις προμηθειες (μεταφορα στο paypal απο καρτα και μετατροπη σε δολαρια) μου βγηκε 57€, καμια σχεση με τα 50€ που υπολογιζα αλλα οκ και παλι φτηνο ειναι.

Ας ελπισουμε να μην κανει 5 χρονια να ερθει και να βγει καλο.

Απο οτι βλεπω,μονο και μονο απο αυτο το post σου,δεν υπαρχει λογος να σου απαντησω καν φιλε μου.........

Εχω βοηθηση τοσες φορες,τοσα παιδια,και εσυ απαντας με αυτο το υφος.........

Καλη συνεχεια.

Ευτυχώς που δεν απαντάς (τι να πεις άλλωστε;) γιατί αν βοηθάς με ερωτήσεις του τύπου "Για ποιο λογο ακριβως το εκανες αυτο????" φαντάζομαι τη "βοήθεια" που προσφέρεις σε αυτούς που αναφέρεσαι.

ΥΓ

Το να επικαλείται κάποιος, ως επιχείρημα, τη "βοήθεια" που προσφέρει στους συνανθρώπους του, δεν τον τιμά, κατά την ταπεινή μου άποψη.

Σε μενα μερικες φορες κολλαει ο αισθητηρας που υπαρχει για να κλεινει και να ανοιγει ο φωτισμος οταν κανεις η σε κανουν κληση...δεν το κανει παντα αλλα το κανει,

εχει κανενας παρομοιο θεμα???

Για τα ακουστικά, προσωπική μου γνώμη, είναι άκυρο να έχουμε κάποια απαίτηση από τη στιγμή που περιγράφεται τι περιέχει η συσκευασία στην περιγραφή, και στη λίστα με τα περιεχόμενα δεν γράφει handsfree. To ότι έβαλαν ένα ανταπτοράκι για μετατροπή της πρίζας για το φορτιστή, μπορεί να είναι ακόμα και από λάθος (αν νόμιζαν ότι έχει αμερικάνικου τύπου φορτιστή και σαφώς δεν το άνοιξαν). Τώρα το να πεις ότι προτιμώ αντί για αυτό να μου δίνανε ακουστικά, είναι λίγο κάπως. Δεν ξέρεις ούτε αν είχαν, ούτε αν αυτά θα είχαν για αυτούς το ίδιο κόστος με το ανταπτοράκι. Και να ήταν έτσι όμως, κοστίζοντας το ίδιο, το πιθανότερο είναι να ήταν τόσο χαμηλής ποιότητας που πάλι θα είχες παράπονο.

Το μόνο που στέκει και αξίζει να διερευνήσεις, είναι το θέμα που έχει το καπάκι. Πάρε feedback και από άλλους χρήστες, και αν δεν είναι σε όλα έτσι, τότε διεκδίκησε ότι μπορείς.

Όπως έχω γράψει παραπάνω, ζήτησα στο νήμα του Everbuying τα δύο στοιχεία που έχω περιγράψει.

Υποθέτω ότι αύριο θα πάρω απάντηση και θα τη μεταφέρω εδώ, για ενημέρωση.

To κουτί του τηλεφώνου είχε μέσα τον φορτιστή της Doogee, το Everbuying έβαλε τον αμερικάνικο αντάπτορα στο πακέτο.

Ε, τότε κάποιος πελάτης από Αμερική ακύρωσε την παραγγελία του και όπως ετοίμαζαν τις υπόλοιπες, έβαλαν εκείνη τη συσκευή στην παραγγελία του makap. Γι' αυτό και το λάθος χρώμα και ο αντάπτορας.

Στο δικο μου ηταν ολα μεσα, κινητο, φορτιστης, καλωδιο.

Και στο δικό μου. Δεν έλειπε κάτι.

@makap

Για το καπάκι, να το καταλάβω. Αλλά, για τα ακουστικά, δε μπορείς να κάνεις κάτι. Πλέον, δεν προβλέπονται για καμία συσκευή τα hands-free, εκτός από όσες πωλούνται στη Γαλλία.

Huawei Nova 5T

Καλά, μην με μαλώνεις, δεν θα το ξανακάνω ...

Μα, είμαστε σοβαροί;

Τι ερώτηση είναι αυτή;

Τι θα πει "για ποιο λόγο το έκανα;" και μάλιστα με 4 ερωτηματικά (????)

Σε ότι αφορά στο κατάστημα αγοράς, εάν παρακολουθούσες τη συζήτηση, θα το είχες διαβάσει.

Δεν θα αναφερθώ στα άλλα κινεζομάγαζα, θα πάρω σαν παράδειγμα μόνο το Everbuing που λες ότι προτίμησες για την αγορά σου.

Το Everbuing λοιπόν δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ ότι στη συσκευασία περιλαμβάνονται ακουστικά. Πιο αναλυτική περιγραφή στο τι περιλαμβάνεται στο πακέτο δεν μπορεί να γίνει. Άρα προσωπική μου άποψη είναι ότι τα 4 ερωτηματικά του φίλου kostast1 ήταν πολύ λίγα.

Και επίσης, το ότι δεν περιλαμβάνει ακουστικά είναι επιλογή του κατασκευαστή. Όταν ο μεταπωλητής στο επισημαίνει πριν την αγορά, θεωρώ πως ουδεμία ευθύνη του αναλογεί.

Ας μεινουμε στο θεμα του τοπικ παιδια εαν ειναι εφικτο,και οποιοι εχουν θεματα με τα καταστηματα,ας το αναφερουν στο καταλληλο νημα,και ας μην ενοχλουν αλλο ασκοπα και ατοπα........:X

Δυστηχως καποιοι θελουν ακομα πολυ δουλεια,σε επιπεδο επικοινωνιας.:rolleyes:

Ο καθε κατασκευαστης κανει αυτο που θεωρει σωστο,και απο την αλλη ο καθε αγοραστης οφειλη να ειναι πιο σωστα ενημερωμενος πριν την καθε επιλογη του,και οχι να ψειρίζη την μαιμου μετα..........:X:X

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

παρέλαβα και εγώ το δικό μου galicia!

έχω ένα μικρό θέμα όμως.

Σήμερα μου έμεινε από μπαταρία και μου έσβησε η συσκευή έτσι το έβαλα να φορτίσει κλειστό. στα 50 περίπου λεπτά ήταν στο περίπου 45% φορτισμένο (έτσι έλεγε τουλάχιστον) και όταν το άνοιξα έδειξε 16% μπαταρία. Υπάρχει κάτι να κάνω ώστε να την καλιμπράρω και να δείχνει σωστά?

θα δοκιμάσω να κάνε ένα reset και θα το δοκιμάσω πάλι βέβαια.

παρέλαβα και εγώ το δικό μου galicia!

έχω ένα μικρό θέμα όμως.

Σήμερα μου έμεινε από μπαταρία και μου έσβησε η συσκευή έτσι το έβαλα να φορτίσει κλειστό. στα 50 περίπου λεπτά ήταν στο περίπου 45% φορτισμένο (έτσι έλεγε τουλάχιστον) και όταν το άνοιξα έδειξε 16% μπαταρία. Υπάρχει κάτι να κάνω ώστε να την καλιμπράρω και να δείχνει σωστά?

θα δοκιμάσω να κάνε ένα reset και θα το δοκιμάσω πάλι βέβαια.

Απ' ό,τι έχω ακούσει, στα καινούργια κινητά, όταν η μπαταρία κατέβει στο 15-20%, το κλείνεις και το βάζεις να φορτίσει στο φουλ, κλειστό, χωρίς να το πειράξεις, ούτε να διακόψεις τη φόρτιση... Αυτό το κάνεις σύνολο 3 φορές τουλάχιστον, αν θες να κάνει σωστό calibration η μπαταρία... Κακώς το άφησες να σβήσει πρώτη φορά... Αν δεν πετύχει αυτό τώρα, υπάρχει κι άλλος τρόπος για calibration.

Δεν είναι ανάγκη να το κλείσεις. Βάλε το και σε flight mode. Απλά να μην το δουλεύεις όταν φορτίζει. Κυρίως το πρόβλημα είναι ότι ζεσταίνεται πολύ με τη χρήση και παράλληλα με τη φόρτιση δεν είναι ότι καλύτερο.

Σε μενα μερικες φορες κολλαει ο αισθητηρας που υπαρχει για να κλεινει και να ανοιγει ο φωτισμος οταν κανεις η σε κανουν κληση...δεν το κανει παντα αλλα το κανει,

εχει κανενας παρομοιο θεμα???

Κανεις???:)

Κανεις???:)

Κάτι έχω προσέξει, αλλά όχι όπως τη δική σου περίπτωση.

Αν το έχω στη φόρτιση και με καλέσει ή καλέσω κάποιον, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας χτυπάει κατά διαστήματα η δόνηση.

Αν το βγάλω απ' το φορτιστή δεν έχω κανένα θέμα.

η συσκευή πιάνει μόνο 3G ή και H+?

προς το παρών μόνο 3G σήμα έχω ενώ στην περιοχή μου έχω υποστήριξη για H+ αλλά και 4G.

Καταρχήν, για να είμαστε σίγουροι, δεν μιλάς με ανοιχτή ακρόαση, έτσι;

οχι δεν μιλω με ανοιχτη ακροαση

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι έχω προσέξει, αλλά όχι όπως τη δική σου περίπτωση.

Αν το έχω στη φόρτιση και με καλέσει ή καλέσω κάποιον, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας χτυπάει κατά διαστήματα η δόνηση.

Αν το βγάλω απ' το φορτιστή δεν έχω κανένα θέμα.

αυτο το κανει και μενα οπως ανεφερα σε προηγουμενο ποστ,το κανει ακομα και αν δεν ειναι συνδδεμενος ο φορτιστης