aliki_g Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 den vgazo akrh me thn TIM exo panasonic GD67 me symbolaio kai xreiazomai rythmiseis syskeyhs gia mms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Gnwrizei kapoios eggyhmena gia to mpx200 ti prepei na kanoume gia ta mms ?Kapou exei anaferthei oti yparxei mia yphresia sto site tis motorola.gr alla den exei epilogi gia to mpx200.Sto 1260 an rwthseis lene oti den kseroun synepws den mporoun na sou steiloun kati.An kserei kapoios parakalw as mou pei. Episis gia to idio kinito plohghsh apo ton explorer tou sto internet pws ginetai ?Ti ry8miseis xreiazontai ?H tim ypostyrizei wap mesw gprs h me klhsh ? Eyxaristw Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agalmata (24 Δεκ. 2004 , 21:50) Gnwrizei kapoios eggyhmena gia to mpx200 ti prepei na kanoume gia ta mms ?Kapou exei anaferthei oti yparxei mia yphresia sto site tis motorola.gr alla den exei epilogi gia to mpx200.Sto 1260 an rwthseis lene oti den kseroun synepws den mporoun na sou steiloun kati.An kserei kapoios parakalw as mou pei. Episis gia to idio kinito plohghsh apo ton explorer tou sto internet pws ginetai ?Ti ry8miseis xreiazontai ?H tim ypostyrizei wap mesw gprs h me klhsh ? Eyxaristw Yparxoun sto site tis TIM...ligaki krimena : http://www.tim.com.gr/en/details.cfm?PageID=623&Status=Category Einai ta settings gia GPRS,MMS,WAP etc gia to MPx200 kai isxuoun gia ola ta Windows mobile smartphones ie to Qtek 8080. ;) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Eyxaristw poly file mou.Itan pragmatika poly dyskolo na brw ayto to link.Telika mms esteila alla den mporw na serfarw .Pantws eimai se kalo dromo kai xrono me to xrono tha bgalw thn akri. Xronia polla se olous Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 agalmata, ελπίζω να έχεις συμβόλαιο ΤΙΜ. Γιατί αν έχεις κάρτα, παιδεύεσαι άδικα! Η ΤΙΜ δεν έχει δώσει ακόμα gprs στα καρτοκινητά της, τόσο για wap όσο και για data (internet).. Δυστυχώς.. Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Παιδιά μετά από 3 εβδομάδες περίπου τελικά το 7610 στέλνει και δέχεται MMS. Οι σωστές ρυθμίσεις μόνο για το ΝΟΚΙΑ 7610 είναι οι εξής: Όνομα Σύνδεσης : Tim MMS Φορέας δεδομένων : GPRS Ονομα σημείου πρόσβασης: mnet.b-online.gr Ονομα Χρήστη: wap Προτροπή Κωδ. Πρόσβ.: Οχι Κωδικός Πρόσβασης: Κενό Ελεγχος στοιχείων : Κανονικός Αρχική σελίδα : http://192.168.200.95/servlets/mms Μετά πάμε στο όνομα σύνδεσης και πατάμε επιλογές --> Προσωρ. Ρυθμίσεις Διεύθυνσης ΙΡ τηλεφ.: Αυτόματη Κύριος διακομιστής ονομ.: 0.0.0.0 Δευτερ. διακομ. ονομ.: 0.0.0.0 Διεύθ. διακ. μεσολάβ. : 192.168.200.011 Αρ. Θύρας διακ. μεσ.: 9401 :!: ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με την τεχνικό της ΤΙΜ αυτές οι ρυθμίσεις ισχύουν ΜΟΝΟ gia NOKIA 7610... :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nosferatu ( 1 Ιαν. 2005 , 20:45) agalmata, ελπίζω να έχεις συμβόλαιο ΤΙΜ. Γιατί αν έχεις κάρτα, παιδεύεσαι άδικα! Η ΤΙΜ δεν έχει δώσει ακόμα gprs στα καρτοκινητά της, τόσο για wap όσο και για data (internet).. Δυστυχώς.. File mou exw symbolaio , alla den mporw na kanw syndesh wap kai na serfarw apo to kinito.To gprs douleyei synexeia.Sxetika me ta mms , ta exw kataferei sxedon , kai to lew ayto dioti enw tis perissoteres fores stelnw, dexomai mono ta misa mms apo ayta pou mou stelnoun.Ti na pw den kserw.Basika genikotera me exei apogoiteysei i tim enw eimai apo to 95 kollimenos kai skeftomai sobara na paw ston kokkali. Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Δοκίμασε να καλέσεις το τμήμα ίντερνετ (δε θυμάμαι το νο, 1231 νομίζω, είναι αυτό που καλείς για b-online).. Για το θέμα της άλλαγής δικτύου, σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση μην πας στη βόδιφον! Έχω σύνδεση κοσμοτέ απλή και εταιρικό βόδιφον. Στην κοσμοτέ θα βρεις καλό δίκτυο αλλά μην τυχόν ψάξεις/ζητήσεις κάτι πιο προχωρημένο από κλήσεις φωνής/μηνύματα, δε θα βρεις εύκολα άκρη! Όσο για τη βόδιφον, μόνο και μόνο οι τρομακτικές μεταλλαγμένες live συσκευές είναι καλός λόγος για να μείνεις μακρυά! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Re paides boitheia, opoios exei s65 h kserei pos mporo na paro tis rithmiseis mms as mou pei kai mena giati palevo kana mhna alla den blepo fos:( . help me... thx in advance.. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomouz Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Γειά σας, έχει αγοράσει η κοπέλα μου το Panasonic X60 Της έχω περάσει τις ρυθμίσεις για TIM MMS, και έχω το εξής κουλό,ενώ παίρνω μια χαρά τα MMS δεν μπορώ με τίποτα να στείλω...έχω ακολουθήσει πολλές αλλαγές μέσω το myphone.gr αλλά καμία δεν δούλεψε...any suggestions??? thanx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tromb1 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Παιδιά, καλησπέρα και από εμένα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω το NEC 410i και θέλω να ενεργοποιήσω τα mms. Είμαι συνδρομητής καρτοκινητής TIM. Τι μήνυμα πρέπει να στείλω και σε ποιό νούμερο για να μου στείλουν τις ρυθμίσεις? Η, αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να τις βάλω χειροκίνητα? Ευχαριστώ!! Παράθεση :) TECHNOMANIAC :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Γεια σας! Δεν μπορω να βρω ρυθμίσεις MMS για Motorola T720i για δίκτυο της ΤΙΜ. :o Οποιος ξερει ας μου πει please! :) Ευχαριστώ! :) Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf_boy7 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να ενεργοποιησω τα mms για καρτοκινητο TIM σε siemens m65 (δεν γνωριζω αν ειναι συμβατό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 και βέβαια είναι συμβατό το Μ65 :) Στέλνεις ένα μήνυμα ΜΜS#N στο 123.Θα σου έρθει ένα μήνυμα ότι θα ενεργοποιηθεί σε μία εργάσιμη ημέρα.Από εκεί και πέρα πας:Μηνύματα,Ρυθμίσεις,Ρύθμιση MMS,Προφίλ σύνδεσης ΤΙΜ GR MMS.Aν δε το έχει πάρε 1231,πάτα 8 για να συνδεθείς με το αρμόδιο τμήμα και πες τους να σου στείλουν τις ρυθμίσεις ΟΤΑ και να μην ξεχάσουν το ΟΤΑ PIN... :lol: Aυτά κάνει και θα δουλέψει! :rolleyes: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 και βέβαια είναι συμβατό το Μ65 :) Στέλνεις ένα μήνυμα ΜΜS#N στο 123.Θα σου έρθει ένα μήνυμα ότι θα ενεργοποιηθεί σε μία εργάσιμη ημέρα.Από εκεί και πέρα πας:Μηνύματα,Ρυθμίσεις,Ρύθμιση MMS,Προφίλ σύνδεσης ΤΙΜ GR MMS.Aν δε το έχει πάρε 1231,πάτα 8 για να συνδεθείς με το αρμόδιο τμήμα και πες τους να σου στείλουν τις ρυθμίσεις ΟΤΑ και να μην ξεχάσουν το ΟΤΑ PIN... :lol: Aυτά κάνει και θα δουλέψει! :rolleyes: Pairneis thlefwno apo kinhto TIM sto 1231 kai sou stelnoun aytomata tis ry8miseis+to pin,to mms#n isxyei gia nokia syskeyes,dystyxws den yparxei antistoixh entolh gia siemens,epishs sto site tis TIM tis exei xeirokinhta xairw poly enw h voda soy tis stelnei kai aytomata opws kai h cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 το mms#n πρέπει να το στείλει για ενεργοποίηση της υπηρεσίας και όχι για ΟΤΑ :) Από το site της siemens επίσης μπορείς να πάρεις τις ρυθμίσεις wap,mms ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Παιδίά ποιά είναι η σελίδα που βλέπουμε τα mms μας όταν η συσκευή μας δεν δέχεται μηνύματα τέτοια? Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Aν ξέρει κάποιος ας μου στείλει τις ρυθμίσεις των mms για νοκια 6230 (για καρτοκινητό αν παίζει ρόλο) Ευχαριστώ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 MMS από καρτοκινητό ΤΙΜ με συσκευή SHARP GX15. Γίνεται ή όχι; Η ΤΙΜ δίνει οδηγίες για ενεργοποίηση μόνο για κινητά άλλων εταιρειών. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVIAN Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Aν ξέρει κάποιος ας μου στείλει τις ρυθμίσεις των mms για νοκια 6230 (για καρτοκινητό αν παίζει ρόλο) Ευχαριστώ Για κοιτα ΕΔΩ :) Παράθεση Try Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVIAN Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Παιδίά ποιά είναι η σελίδα που βλέπουμε τα mms μας όταν η συσκευή μας δεν δέχεται μηνύματα τέτοια? http://mmcp.telestet.gr:8080/mmcp/Controller?url=mmc1 Παράθεση Try Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVIAN Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 MMS από καρτοκινητό ΤΙΜ με συσκευή SHARP GX15. Γίνεται ή όχι; Η ΤΙΜ δίνει οδηγίες για ενεργοποίηση μόνο για κινητά άλλων εταιρειών. :mad: Δινονται οι ρυθμισεις κανονικα απο το ccare!! Παράθεση Try Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Για κοιτα ΕΔΩ :) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hypocrisy Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Pws mporw na rithmisw to CX65 gia na dexomai kai na stelnw MMS?perasa kapoies rithmiseis pou exei sto site tis TIM alla tipota...ti allo prepei na kanw? Exw CX65 kai SIM TIM(for all) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/31475/hypocrisy.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 tha prepei na energopoiithei i ipiresia kai apo to diktio. pare xwris xrewsi 1231 kai meta pata to 8 gia na sindetheis me to cc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts