Jump to content

geomouz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geomouz

  • Ημ. Γέννησης 07/01/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

geomouz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. geomouz

    Honor 3C

    Μήπως είναι Custom International? (Επειδή έχει το C900 ρωτάω). Μπορώ να βάλω την B148 ούτως η άλλως;
  2. geomouz

    Honor 3C

    Καλησπέρα σας! Έχω το International firmware V100R001C900B905 (4.2.2 Android) Ποια έκδοση προτείνετε να πάω σε KitKat? Ευχαριστώ!
  3. geomouz

    Honor 3C

    Καλησπέρα σας, Είμαι κάτοχος περίπου 1,5 χρόνο, του κινητού Huawei Honor 3C και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, πέρα βέβαια απο το γεγονός ότι τελευταία όταν συνδέεται σε κάποιο Wifi, μου αργούν οι επαφές να ξυπνήσουν απο το Google Account μου... Τελευταία απέκτησα ένα Garmin Vivosmart και απο ότι διάβασα γενικώς , χρειάζεται υποστήριξη Bluetooth 4.0 με BLE Ισχύει ότι για να συγχρονιστεί με το κινητό μου χρειάζεται έκδοση νεότερη του 4.3 για να παίξει το BLE? Επίσης είδα κάποιο firmware, όμως αν ξέρει κάποιος ποιο firmware να βάλω για να πάω σε Kitkat? Το είχα αγοράσει απο Merimobiles και τα στοιχεία του τηλεφώνου μου είναι: Model: H30-U10 / QQ 1,3 / 2GB Ram / 4.2.2 / Firmware V100R001C900B905 Κάθε βοήθεια δεκτή! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. Καλησπέρα! Αγόρασα εδώ και καιρό ένα Aspire One A150L Blue με Linpus Linux Lite version. Μπορώ να βγάλω το Linux και να βάλω XP? Υπάρχει τέτοια δυνατότητα και πως; Thanx!!!
  5. Τελικά έλυσα το πρόβλημα μόνος μου! Είχα επιλέξει στις Ρυθμίσεις->Ώρα και ημ/νία ->Αυτ. ενημ.ημ/νίας-ώρας το ναι και αυτό μου έκανε πρόβλημα. Παρατήρησα με τις καινούργιες καρτούλες της WIND (32K) ότι στο Αυτ.ενημ.ημ/νίας-ώρας αν έβαζα "Πρώτα επιβεβαίωση), κάθε 5 λεπτά μου ζήταγε να ενημερώσει την ώρα. Έτσι το απενεργοποίησα και το κινητό οκ. Μπορείτε να το δοκιμάσετε κ εσείς. Με παλιές καρτούλες (1-2 χρόνων) δεν είχα κανένα πρόβλημα.
  6. Πήγα πάλι στην WIND μου αλλάξαν πάλι SIM και πάλι μου έβγαλε Εγγραφή κάρτας SIM απέτυχε μετά απο 3 ώρες. Παρεπιπτώντως 2 μέρες είχα μια άλλη ΤΙΜ (με άλλο αριθμό) και δεν μου έκανε τίποτα! Κανεις καμιά ιδέα;
  7. Καλησπέρα σας. Μου χάρισε ο ξαδερφός μου το τηλέφωνο του 6233,λόγω αγοράς καινούργιου. Αυτός είχε Wind καθώς κ εγώ και το κινητό δεν του είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Το προηγούμενο τηλ μου το 6230i δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Με το που βάζω την SIM στο νέο τηλέφωνο μου έβγαζε ανα τακτά διαστήματα "Εγγραφή κάρτας SIM απέτυχε", και συνέχιζε να παίζει το τηλέφωνο, μόνο που άλλοτε μου ζητούσε να βάλω Pin, και άλλοτε όχι (οπότε στην πρώτη περίπτωση, αν δεν το είχα προσέξει, έχανα κλήσεις). Η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάω στην Nokia για αναβάθμιση και μου βάλανε το λογισμικό 5.43. To πρόβλημα συνέχισε και αφού η κάρτα Sim ήταν περίπου 4 χρονων, πήγα στην Wind και την άλλαξα (Μου δώσαν μια με λογοτυπο TIM επάνω.) Την πρώτη ημέρα δεν μου έκανε τίποτα, το τηλέφωνο ήταν οκ, όμως το βραδάκι μου πέταξε ενα Εγγραφή κάρτας SIM απέτυχε και απογοητεύτηκα. Τώρα έχω βάλει μια κάρτα άλλη TIM την οποία δεν πολυχρησιμοποιώ, και εδώ και μια μέρα δεν μου έχει κάνει τίποτα. Μήπως πήρα πάλι χαλασμένη κάρτα; Μπορεί να φταίει τίποτα άλλο; Στην κάρτα δεν έχω τίποτα επαφές , τα έχω όλα στο τηλέφωνο. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω, θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ.
  8. Γειά σας και πάλι. Το πήγα σε Nokia Club στο κέντρο, μου αλλαξαν ακουστικό. Το ίδιο χαμηλά ακούγεται. Το πήγα στο κεντρικό Alpha Copy στην Βούλα, μου είπαν σε 3 μέρες ότι είναι έτοιμο, κ είχαν κάνει μόνο αναβάθμιση. Τους το έδωσα πάλι μετά απο 10 λεπτά μου είπαν ότι δεν πάταγε καλά το μπροστινό καπάκι και το φτιάξαν. Μέσα στο χώρο,ακουγόταν, με το που βγήκα έξω, τα ίδια χάλια. Βαρέθηκα και σηκώθηκα κ έφυγα, το κινητό πάει για πούλημα. Έχει κανείς κάτι άλλο να μου προτείνει να κάνω; σε σχέση με άλλα νοκια που έχω (6230i,6101,6131) έχει περίπου το 50% μικρότερη ένταση. Τι μπορώ να κάνω; να ζητήσω αντικατάσταση;
  9. Καλησπέρα! το έχω πάρει στην κοπέλα μου εδώ και 8 μήνες και έχει πρόβλημα το ακουστικό. έχω την έκδοση 3.58, και έχω αλλάξει σε Nokia Club 2 φορές το ακουστικό και για λίγο είναι καλύτερο (όχι όπως άλλα Nokia) αλλά μετά χαλάει...μήπως πρέπει να πάω για αναβάθμιση λογισμικού ή για αλλαγή πλακέτας στην Nokia? ειναι πρόβλημα του κινητού ή γενικά έχει πολύ χαμηλή ένταση;
  10. 1) Έχει ενεργό πορτάκι (το default βέβαια είναι να είναι απενεργοποιημένο, πρέπει δλδ να πατήσεις το πράσινο για να μιλήσεις, αλλιώς πρέπει να το αλλάξεις) 2) Ο αριθμός και τα ονόματα βγαίνουν ολόκληρα σε μια γραμμή...μόνο το καθένα όμως ξεχωριστά (ανάλογα δλδ αν είναι καταχωρημένος ή όχι). Εμφανίζεται και μικρό πορτραίτο του ονόματος καλούντος (αν έχει καταχωρηθεί βέβαια)
  11. όλα τα κινητά έχουν τα υπέρ τους και τα κατά τους. Θεωρώ ότι αν δεν σε ενδιαφέρει στο κινητό σου να έχεις πολύ μνήμη για τραγούδια/φωτο/βίντεο (έχει 3.5mb μονο) είναι μια κομψότατη επιλογή, με ραδιοφωνο, και πολλές διευκολύνσεις/παραμετροποιήσεις (σαν ΝΟΚΙΑ). Για την τιμή του είναι ένα πολύ καλό clamshell
  12. εγώ όπως προείπα το πήρα 224.90 τελική στην NOKIA, Συγγρού 220. Το είδα και στο Oteshop και Γερμανό 235
  13. όχι το είχαν μόνο σε μαύρο/ασημί. Ευτυχώς γιατί μου άρεσε πιο πολύ απο το άσπρο/ασημί. Αν σκεφτείς ότι έχω σαν πρώτο κινητό το 6230i, (δεν έχω πρόβλημα μνήμης και όλα τα αποθηκεύω εκεί), είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος απο το 6101. Έχει καλή κάμερα/οθόνη (στα βίντεο το 6230i είναι καλύτερο) και σαν design είναι φοβερό. Χωρίς προβλήματα με αρκετές παραμετροποιήσεις.
  14. TO ΠΗΡΑ!!!! 224.91 :) ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΣΥΓΓΡΟΥ 220. Καταπληκτικό τηλεφωνάκι! Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει Bluetooth και έχει μόνο 3,5 MB μνήμης εσωτερικής (και δεν παίρνει memory card)! Αλλά παίζει mp3 σαν ήχο κλήσης/μηνύματος κλπ ακουστικά είναι πολύ καλό και σαν design πολύ καλό. Παίρνει ΘΕΜΑΤΑ, και έχει και αλλαγή στα χρώματα (όχι μόνο σήματος και μπαταρίας) αλλά και στα αδρανή μενου (το ΜΕΝΟΥ,ΕΠΑΦΕΣ,ΟΝΟΜΑΤΑ) κλπ!
  15. geomouz

    Wind MMS

    Γειά σας, έχει αγοράσει η κοπέλα μου το Panasonic X60 Της έχω περάσει τις ρυθμίσεις για TIM MMS, και έχω το εξής κουλό,ενώ παίρνω μια χαρά τα MMS δεν μπορώ με τίποτα να στείλω...έχω ακολουθήσει πολλές αλλαγές μέσω το myphone.gr αλλά καμία δεν δούλεψε...any suggestions??? thanx!!
×
×
  • Create New...