vezyro Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παιδιά σε καινούργιο edge plus το φλας και ο αισθητήρας καλύπτονται απο μεμβράνη ή όχι?? γτ σαν να βλέπω μια φουσκάλα εκεί.. Nαι, έχει ζελατίνα στον αισθητήρα. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosKo Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλημέρα! Ετοιμάζομαι για αγορά του edge plus με 32 giga και προέρχομαι απο iOS. Με κρατάει λιγο η τιμη που δεν λέει να πέσει (οχι σκρουτζ) παρά το οτι αναμενεται το s7, και οτι δεν βρίσκεται με 64 giga. Ερώτηση: απο τα 32 giga ποσά τελικά διατίθενται στην αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλημέρα! Ετοιμάζομαι για αγορά του edge plus με 32 giga και προέρχομαι απο iOS. Με κρατάει λιγο η τιμη που δεν λέει να πέσει (οχι σκρουτζ) παρά το οτι αναμενεται το s7, και οτι δεν βρίσκεται με 64 giga. Ερώτηση: απο τα 32 giga ποσά τελικά διατίθενται στην αρχή; Μνήμη συστήματος 6,5 giga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Καλημέρα! Ετοιμάζομαι για αγορά του edge plus με 32 giga και προέρχομαι απο iOS. Με κρατάει λιγο η τιμη που δεν λέει να πέσει (οχι σκρουτζ) παρά το οτι αναμενεται το s7, και οτι δεν βρίσκεται με 64 giga. Ερώτηση: απο τα 32 giga ποσά τελικά διατίθενται στην αρχή; Αρα εφόσον έχει Οπως λέει ο φιλος ποιο πανω 6.5 μένουν ελεύθερα προς χρήση 25.5? Edited January 16, 2016 by GDoakos Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosKo Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Έτσι φαίνεται 25,5 giga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Μη το σκέφτεσαι καθόλου. Μια χαρά είναι τα 32. Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή αλλά τελικά μου φτάνουν άνετα. Είναι ψυχολογικό καθαρά. Τώρα όσων αφορά το τηλ είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου και έχω αλλάξει δεκάδες ναυαρχίδες εταιρειών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Υπερ κινηταρα ειναι!!η τιμη του τσιμπαει πολυ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosKo Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Κινηταρα αλλα και πανάκριβο. Ακατέβατα τα 869 € στα γνωστά καταστήματα. Στο Σκρουτζ ξεκινά απο 650 περίπου αλλα προτιμώ τη σιγουριά των ελληνικών κομματιών. Παίζει και το e shop λιγο πιο φθηνά. Σκεφτείτε οτι ακόμα και το iPhone 6s Plus 64 giga εχει "πεσει" στα 899 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Κινηταρα αλλα και πανάκριβο. Ακατέβατα τα 869 € στα γνωστά καταστήματα. Στο Σκρουτζ ξεκινά απο 650 περίπου αλλα προτιμώ τη σιγουριά των ελληνικών κομματιών. Παίζει και το e shop λιγο πιο φθηνά. Σκεφτείτε οτι ακόμα και το iPhone 6s Plus 64 giga εχει "πεσει" στα 899 Λογική η τιμή του σε σχέση με το iphone και αυτά που προσφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Κινηταρα αλλα και πανάκριβο. Ακατέβατα τα 869 € στα γνωστά καταστήματα. Στο Σκρουτζ ξεκινά απο 650 περίπου αλλα προτιμώ τη σιγουριά των ελληνικών κομματιών. Παίζει και το e shop λιγο πιο φθηνά. Σκεφτείτε οτι ακόμα και το iPhone 6s Plus 64 giga εχει "πεσει" στα 899 Ρε παιδια τι κολλημα ειναι αυτο με τα "ελληνικα" κινητα και τα "ξενα" κινητα??!! Ενα κινητο και το αυτο ειναι ! Δεν υπαρχουν ελληνικα και ξενα. Διαλεγεις ενα καλο σκρουτζομαγαζο (εννοω με πολλες καλες κριτικες) και το παιρνεις! 700 εχει το gold platinum, διαθεσιμο σε αρκετα μαγαζια! Μια χαρα τιμη. 2 χρονια εγγυηση εχουν! Ημαρτον! EU προιον αγοραζεις. Εχω παρει ακριβες ναυαρχιδες απο διαφορα τετοια μαγαζια. Ολα ηταν αψογα! Εχω παρει και πανακριβο κινητο απο κωτσοβολο και η οθονη ηταν ψιλοπροβληματικη. Οι εκαστοτε αντιπροσωπειες δινουν εγγυηση και επισκευαζουν ο,τιδηποτε ειναι EU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Μπήκαμε στο 2016, βρισκόμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και υπάρχουν ακόμα άτομα που αγοράζουν για ψυχολογικούς (!!!) λόγους "ελληνικά" κινητά και ειναι διατεθειμένα να δώσουν 200+€ παραπάνω... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Μπήκαμε στο 2016, βρισκόμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και υπάρχουν ακόμα άτομα που αγοράζουν για ψυχολογικούς (!!!) λόγους "ελληνικά" κινητά και ειναι διατεθειμένα να δώσουν 200+€ παραπάνω... αυτό γίνεται για τον φόβο/φήμη των σκρουτζομάγαζων. όταν γράφουν καποιοι ότι παίρνουν κινητά τα οποία δεν είναι σφραγισμένα τα κουτιά τους, κάποια φλασαρισμένα με άλλη ρομ απο τη μαμίσια, και κάποια branded, ενώ έχουν ρωτήσει απο πριν αν ειναι unbranded..... λογικό είναι να φοβηθεί ο κόσμος. Δεν λέω αν είσαι Αθήνα πας στο μαγαζί και το βλέπεις. Επίσης είναι και η εμπειρία after support. Αμα πάθει κάτι το πας στο κατάστημα και να ασχοληθούν εκείνοι με την όλη ιστορία, από το να το στέλνεις εσύ στη samsung με δικά σου έξοδα αποστολής. Εκτός αν είσαι Αθήνα/Θεσσαλονίκη και το πας στο service εκεί φυσικά εγώ προτιμώ να το πάρω απο το skroutz μόνο αν έχει DOA το κατάστημα. Δηλαδή αλλαγή συσκευής που είναι defect (όχι dead on arrival μόνο) τουλάχιστον 4 ημερών και όχι απλά service. δεν το έχω ψάξει βέβαια ποια καταστήματα είναι αυτά... η διαφορά τιμής των skroutz από τα Ελληνικά ειναι τεράστια όπως και να έχει..... ειναι και το φπα βέβαια, χωρια το κέρδος που υπολογίζουν για κάθε συσκευή τα ελληνικά καταστήματα. Δεν ξέρω πως δουλεύει η τιμολογιακή πολιτική τους, αυτό που ξέρω είναι ότι οι τιμές είναι υπερβολικά υψηλές. Edited January 16, 2016 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosKo Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) αυτό γίνεται για τον φόβο/φήμη των σκρουτζομάγαζων. όταν γράφουν καποιοι ότι παίρνουν κινητά τα οποία δεν είναι σφραγισμένα τα κουτιά τους, κάποια φλασαρισμένα με άλλη ρομ απο τη μαμίσια, και κάποια branded, ενώ έχουν ρωτήσει απο πριν αν ειναι unbranded..... λογικό είναι να φοβηθεί ο κόσμος. Δεν λέω αν είσαι Αθήνα πας στο μαγαζί και το βλέπεις. Επίσης είναι και η εμπειρία after support. Αμα πάθει κάτι το πας στο κατάστημα και να ασχοληθούν εκείνοι με την όλη ιστορία, από το να το στέλνεις εσύ στη samsung με δικά σου έξοδα αποστολής. Εκτός αν είσαι Αθήνα/Θεσσαλονίκη και το πας στο service εκεί φυσικά εγώ προτιμώ να το πάρω απο το skroutz μόνο αν έχει DOA το κατάστημα. Δηλαδή αλλαγή συσκευής που είναι defect (όχι dead on arrival μόνο) τουλάχιστον 4 ημερών και όχι απλά service. δεν το έχω ψάξει βέβαια ποια καταστήματα είναι αυτά... η διαφορά τιμής των skroutz από τα Ελληνικά ειναι τεράστια όπως και να έχει..... ειναι και το φπα βέβαια, χωρια το κέρδος που υπολογίζουν για κάθε συσκευή τα ελληνικά καταστήματα. Δεν ξέρω πως δουλεύει η τιμολογιακή πολιτική τους, αυτό που ξέρω είναι ότι οι τιμές είναι υπερβολικά υψηλές. Ευχαριστώ που απάντησες για μενα Και κατι ακόμα, αλλο τεχνολογικό φόρουμ, αλλο απο που θα ψωνίσει ο καθένας .. Και ας μη ξεχνάμε την ευκολία των άτοκων δόσεων των μεγάλων καταστημάτων Edited January 16, 2016 by spyrosKo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Κινηταρα αλλα και πανάκριβο. Ακατέβατα τα 869 € στα γνωστά καταστήματα. Στο Σκρουτζ ξεκινά απο 650 περίπου αλλα προτιμώ τη σιγουριά των ελληνικών κομματιών. Παίζει και το e shop λιγο πιο φθηνά. Σκεφτείτε οτι ακόμα και το iPhone 6s Plus 64 giga εχει "πεσει" στα 899 οπου και αν το παρεις 2 χρονια εγγυηση εχεις. Τωρα αν θες να πληρωσεις 200 ευρωπουλα παραπανω για να παρεις ελληνικο νομιζω οτι τσαμπα λεφτα θα δωσεις. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ξέρει κανείς ενώ το εικονίδιο του ρολογιού είναι live και κούνια ταινία ώρες ώρες δείχνει αλλά ντα άλλων και θέλει επανεκκίνηση για να στρωσει; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 ρε παιδια κανενα νεο για την αναβαθμιση σε 6.0.1 εχουμε;;:( Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Το πρωτο 15 νθημερο το φεβρουαριου μαλλον!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Δυστυχώς στις αναβαθμίσεις η σαμμυ είναι η χειρότερη εταιρία με διαφορά. Ακόμα και κινέζικα έχουν δωσει αναβαθμίσεις. Τον άλλο μήνα είναι η παρουσίαση του s7 που θα φοράει marshmallow. Πιστεύω οτι μετά θα αρχίσει να δίνει στα υπόλοιπα μοντέλα. Απο την άλλη τόσο καιρό κάνανε να τελειοποιησουν την λολιποπ...ας το χαρούμε ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Μακάρι να βελτιωθεί και η μπαταρία γιατί ερχόμενο από Windows Phone και είναι μεγάλη η διαφορά και κυρίως με την χρήση data εκτός αν φταίει το modem του galaxy άμα είχα την αυτονομία του WiFi θα ήμουν αρκετά ευχαριστημένος Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ποσο σου κραταει η μπαταρία? Θεωρώ οτι η μπαταρία του ειναι πολύ καλή ειδικα με αυτην την οθόνη και αρκετά καλύτερη απο το edge. Εγω ειμαι σταθερα πανω απο 6.30 ωρες sot με πολλη χρήση. Άνετα 1,5 μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ποσο σου κραταει η μπαταρία? Θεωρώ οτι η μπαταρία του ειναι πολύ καλή ειδικα με αυτην την οθόνη και αρκετά καλύτερη απο το edge. Εγω ειμαι σταθερα πανω απο 6.30 ωρες sot με πολλη χρήση. Άνετα 1,5 μέρα. 5:30 -6 με WiFi ή 2:30 - 3:30 με data 14 ώρες από την φόρτιση 7 και data το lumia 1520 Έχω μαύρο θέμα κλειστό NFC και 2g/3g χωρίς 4g Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Nfc και 4g και γω τα εχω κλειστά αλλά wifi k data ειναι πάντα ανοιχτά ενα απο τα 2. Επισης εχω απενεργοποιησει κάποιες εφαρμογες bloat και εχω βαλει σε βελτιστοποιηση το messenger που ετρωγε πολυ. Το 2.30 με 3.30 ωρες που λες μου φαινεται πολύ λίγο. Επειδή η χρήση που του κανω ειναι πολυ συγκεκριμένη και ίδια με ολα τα κινητα τα τελευταια χρονια που ειχα δε θυμάμαι άλλο που να μου έβγαζε οσο αυτό. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με πιο πολυ debloat που εχω δει το ανεβαζουν απο 8 μεχρι και 12 ωρες sot. Απο οτι εχω δει οι ρομ που δεν εχουν προεγκατεστημενα fb και messeger και μπορεις να τα βελτιστοποιησεις κρατανε πιο πολυ και αρκετά μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Παιδιά καλησπέρα!Αντιμετωπίζω προβλήματα ΣΟΒΑΡΑ με τη συσκευή.Πρώτον οι κλήσεις μετά από δέκα δεύτερα πέφτουν και δεύτερον όταν καλώ κάποιον με βιντεοκλήση δεν με ακούει.Ξέρετε αν μπορώ να κάνω αντικατάσταση της συσκευής;Το πήρα 31 Δεκέμβρη από μαγαζί του skroutz.Κάποιος καλός τεχνικός επίσης στην Αθήνα υπάρχει?Παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τάσος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Αντικατασταση λίγο δύσκολο να γίνει αλλα μπορείς να το στείλεις στο επίσημο service της samsung ( smartec ). Δοκιμασε αν δεν έχεις ήδη κάνει πριν το στείλεις ένα full wipe . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Έχω και εγώ το πρόβλημα με το fast charger... Δνε ξέρω τι έπαθε χωρίς λόγο.... Δεν μπενει σε fast charger.... Κα. Έχω και αυτό με το home. Ξεκλείδωμα... Πείτε καμία λύση Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts