tigerdaytona Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 ακομα τιποτα σε αναβαθμιση σε 7 σε Γερμανικο Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 (edited) Πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Ειδικά στο Ελληνικό όλα πήρανε Vodafone Cosmote μόνο το unbranded δεν έχει ακόμα. Τι σειρά είναι αυτή. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 24, 2017 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Γιατι δεν περνατε μεσω odin καποιας αλλης χωρας; Ειναι ευκολο και δεν χανεις την εγγυηση.... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι αλλά μετά λέω πόσο ακόμα θα αργήσει. Επίσης με τα csc codes δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει αλλά αν το αποφασίσω θα το ψάξω. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Γιατι δεν περνατε μεσω odin καποιας αλλης χωρας; Ειναι ευκολο και δεν χανεις την εγγυηση.... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για να το κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για να το κάνουμε? https://androidmtk.com/flash-samsung-stock-rom-using-odin Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ηρθε ενημερωση ασφαλειας Ιουνιου σε αυστριακο σημερα. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 https://androidmtk.com/flash-samsung-stock-rom-using-odin Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια και μπάφιασα να περιμένω για το Germany (DBT) και συνεχίζω να απορώ γιατί μη branded κινητά ΔΕΝ έχουν αναβαθμιστεί ακόμη το πήρα απόφαση για αρχή και για πρώτη φορά να αλλάξω το csc και να προχωρήσω με Odin. Συγνώμη για την ερώτηση η οποία πιθανόν να είναι βλακώδης για εσάς που γνωρίζετε αλλά έχει δύο επιλογές για το τηλέφωνο Samsung Galaxy S6 Edge Plus & Samsung Galaxy S6 Edge Plus (cdma) ποια επιλέγω; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Το πρώτο φίλε μου. Όχι το cdma Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Το πρώτο φίλε μου. Όχι το cdma Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μια και σαφώς γνωρίζετε περισσότερα από εμένα, υπάρχει κάποια ROM που είναι προτιμότερη; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Πολωνια, Ρουμανια, Ελβετια, Αυστρια.... Ειναι απο τις πρωτες χωρες που παιρνουν ΟΤΑ. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τελικά πέρασα την XEF αλλά αντί για Γαλλία μου δείχνει Πορτογαλία.. Μέχρι στιγμής όλα καλά αν και προσπαθώ να συνηθίσω τις ιδιαιτερότητες του Nugat Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagnest Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 και εγω πέρασα πολωνία αλλα μου δείχνει πορτογαλία.. ποιος ξερει τι παιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Εγω στο S7 ειχα περασει Κυπρο και βγηκε Vodafone Γερμανιας!!! Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) Μετα απο 1μιση μηνα χρησης ειμαι ευχαριστημενος προερχομενος απο S7. Η μπαταρια ειναι χειροτερη εννοειται. Επειδη ειναι αγχωτικο απενεργοποιησα το ποσοστο μπαταριας και αν χρειαστει το βαζω και ενα μισαωρο στη διαρκεια της μερας φορτιστη και ειμαι ΟΚ.... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 5, 2017 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Δοκίμασα σήμερα να περάσω την 7.0 για Κύπρο, από το Sammobile μέσω odin και στο τέλος της εγκατάστασης μετά το hidden.img μου βγάζει Fail. Δοκίμασα να την ξανακατεβάσω μήπως ήταν corrupted το αρχείο αλλά τίποτα. Δοκίμασα και με άλλη έκδοση του odin και πάλι τίποτα. Ξενέρωσα. Τώρα αναγκαστικά κάνω initialization από το smartswitch. Καμιά ιδέα κανείς γιατί μπορεί να αποτυγχάνει? Προσπάθησα και σε άλλη usb. Το pc είναι με 10άρια αλλά πριν ένα μήνα είχα κάνει την ίδια διαδικασία επιτυχώς, οπότε δεν φταίει αυτό. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Επιτέλους ήρθε ενημερωση για Nougat στο Ελληνικο unbranded Τσεκάρετε και εσείς Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Όντως, και εγώ μόλις έκανα έλεγχο και την κατεβάζει... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Εμένα με Γερμανικό μου έβγαλε update μεγέθους 1.3gb και όταν κατεβηκε έκανα εγκατάσταση αλλά μου έβγαλε αποτυχία....Τι κάνω; ξανακατεβαζω ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Σε ισπανικο δεν θα ερθει ποτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Εμένα με Γερμανικό μου έβγαλε update μεγέθους 1.3gb και όταν κατεβηκε έκανα εγκατάσταση αλλά μου έβγαλε αποτυχία....Τι κάνω; ξανακατεβαζω ?Ναι. Καποιες φορες δεν κατεβαινει σωστα το αρχειο. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 τελικα κατεβηκε και εγιεν η εγκατασταση. ΑΛλα δεν εγινε και καμμια μεγαλη διαφορα . ΑΛλαξε λιγο το UI σε NOTIFICATIONS & SETTINGS Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Πηρα τη συσκευη μεταχειρισμενη πριν 1μιση μηνα. Αρχικα εβγαζε 3μιση ωρες οθονης 100-20%. Τωρα βγαζει 2μιση. Συμφωνα με την εφαρμογη Accubattery η μπαταρια εχει χασει 21% της χωρητικοτητας της σε 15 μηνες λειτουργιας της συσκευης... Θα αλλαξω μπαταρια... Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτο οφειλεται στη γρηγορη φορτιση Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 H γρήγορη φόρτιση πως αποφεύγεται ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 H γρήγορη φόρτιση πως αποφεύγεται ?Μπαταρια-συνθετες ρυθμισεις εχει επιλογη για απενεργοποιηση. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts