Jump to content

myphone ASK: Γιατί δεν έχετε αγοράσει Windows Phone συσκευή;


valadis.k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεταφέρεις εμπειρία, να ακολουθήσω με δική μου πρόσφατη

που μπήκα σε κατάστημα και έφριξα με το πουσάρισμα μέχρι αηδίας

αναλόγως πού είχε ο πωλητής προμήθεια καταλάβαινα την ένταση της προσπάθειας να με σπρώξει!

Όχι μόνο δεν πέρασαν αυτές οι εποχές, ζουν και βασιλεύουν.

 

 

Από αυτά που διαβάζω, εκείνοι που δοκίμασαν δεν τους πήρε ούτε δεκάλεπτο για να περάσουν Android apps σε WP.

Και τα εργαλεία ακόμα είναι σε στάδιο δοκιμαστικό,

που σημαίνει πως όταν βγουν στην τελική μορφή θα είναι επαρκώς συμβατά.

Πάει και το θέμα apps.

 

 

Tα Bold και την ειρωνεία τα επιστρέφω, είναι βρώμικα σαν υπονοούμενα

και ακριβώς που ανέχονται τα υπονοούμενα επιλεκτικά οι αρμόδιοι είναι ο λόγος και δε συμμετέχω εδώ μέσα ελάχιστα με εξαιρέσεις κάποιες φορές όπως σήμερα...

Για το μηνυμά σου, η ουσία δεν αλλάζει πως δε βγάζει νόημα: δεν αποδοκιμάζεις την έλλειψη υποστήριξης σε ένα λειτουργικό με το να επιδοκιμάζεις ένα άλλο που προσφέρει χειρότερη υποστήριξη. Απλά το να αναφέρεσαι στο ένα δηλώνει μονομέρεια και προσχηματικούς λόγους.

Και επειδή το έφερε η κουβέντα, δεν έχει σχέση το πλαίσιο υποστήριξης των Windows Phone 8 με αυτό των Windows Phone 7, ούτε έχει σχέση με αυτό των Windows 10 mobile.

Τα Windows 10 mobile θα παρέχουν υποστήριξη όσο δεν πάει, ανεξαρτήτως κατασκευστών και παρόχων.

Επί της ουσίας για να μένει στο τέλος αυτή.

Αν θεωρεις οτι σε ειρωνευτικα ζητώ συγγνώμη, απλά παρακολουθώ το σθένος με το οποίο υπερασπίζεται το λειτουργικο, εδώ την γνώμη μας λέμε αν δεν σου αρέσει έτσι είναι απλά εκτός από μένα υπάρχουν και άλλοι που έχουν διαφορετική άποψη και θα σε παρακαλούσαν να το σεβαστεις. Ένα απλό παράδειγμα παίρνεις ένα πανάκριβο αυτοκίνητο και σου βγάζει προβλήματα και δεν έχεις και κάποιον να στο κάνει επιδιόρθωση και μετά από χρονιά σου λέει βελτιωθηκα τα έχω όλα πια αγόρασε με εσύ θα πηγαινες έτσι; Υπάρχει μεγάλη δυσπιστία και θα πρέπει να περάσει πολύ καιρός για να το ξανά εμπιστευτείς και να ακούσεις καλά λόγια για να ξανά αγοράσεις....και για μια ακόμη φορά το λέω στα application είναι πίσω αρκετά...

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 378
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχα αγοράσει παιδιά το nokia 530 και γρήγορο το λειτουργικό αλλά άθλιες εφαρμογές στις ρυθμίσεις τα έχει όλα χύμα και όταν θέλω να ακούσω μουσική δεν γίνεται να φτιαξω φακέλους τα τραγούδια είναι όλα χύμα.Δεν αντεξα 2 μηνες και ξαναγύρισα στο android και ησυχασα με ενα lenovo vibe x2.
Link to comment
Share on other sites

Αν κανω τα στραβα ματια στο θεμα κλειστο κλπ.. Ο μοναδικος λογος για μενα που εφυγα απο τα windows phone μετα απο 1.5 χρονο ειναι το προβλημα με τα push notifications... Ειναι μαυρο χαλι. Στέλνεις μηνυμα σε viber και ο αλλος το λαμβανει του χρονου. το ιδιο και στο facebook στα mail... Αυτο το καθιστα dumbphone και όχι smartphone.
Link to comment
Share on other sites

Εγώ δοκίμασα wp με το 520. Το κινητό όντως πήγαινε μια χαρά, παρά τα χαρακτηριστικά του, αλλά ούτε εφαρμογές είχε, ούτε μπορούσα να το παραμετροποιήσω -έστω και λιγο,-. Πλέον το android ειναι για μένα "μονόδρομος".
Link to comment
Share on other sites

Πρώτος λόγος απόρριψης των windows phone για μένα είναι αισθητικός. Και εδώ υπάρχει το μεγάλο αυτογκόλ της microsoft. Επί χρόνια έχει γαλουχήσει τον κόσμο σε ένα περιβάλλον με μία επιφάνεια εργασίας που έχει φόντο από το κλασσικό των κάθε windows ως την φωτογραφία μας ή την μπελούτσι ή όποια άλλη θέλουμε. Σε αυτή την επιφάνεια εργασίας έχουμε εικονίδια των εφαρμογών που δουλεύουμε περισσότερο, διάφορα αρχεία, διάφορα widgets. Πάρτε λοιπόν ένα windows phone, ένα android και ένα iphone και βρείτε ποια μοιάζουν περισσότερο με ένα τέτοιο περιβάλλον και πιο καθόλου. Και στην προσπάθεια της η microsoft να σπρώξει τον κόσμο στο περιβάλλον που θέλει να επιβάλλει στο windows phone το έβαλε και στους υπολογιστές με αποτέλεσμα τελικά να υποχωρήσει στα 8.1 και στα 10 μπροστά στον κίνδυνο να χάνει και κόσμο από τους Η/Υ.

Δεύτερο ζήτημα και βασικότερο οι ελλείψεις σε εφαρμογές αλλά και οι μειωμένες λειτουργίες εφαρμογών σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά που συναντάμε συχνά. Και όσο και αν οι φανατικοί του λειτουργικού (που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος φανατισμός) προσπαθούν να πείσουν ότι οι απλοί χρήστες δεν τις χρειάζονται αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο γαμπρός μου που ήθελε να δει τα παιδιά του όταν είχαν έρθει σε μας για μερικές μέρες και ανακάλυψε όπως και εγώ ότι το viber στα windows phone δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση είναι poweruser? Ή η εφαρμογή για το CU που δεν υπάρχει απευθύνεται σε powerusers? Ή τα διάφορα apps για e-banking που διαβάζω ότι δεν υπάρχουν είναι για powerusers? O απλός ο χρήστης τι ακριβώς είναι ? Αυτός που απλά κάνει και δέχεται κλήσεις?

Link to comment
Share on other sites

Λίγο να μπορείς να τα παραμετροποιησεις λίγο να μπορέσεις να βελτιώσεις τα apps εγώ θα αγοράσω ένα λειτουργικό που δε κολλάει και δε χρειάζεται αγώνα δρόμου με τα specs από τις εταιρείες . Α και να μπει το clash of clans :p.

 

Μετά το Ν4 σταμάτησα και τις δοκιμές με rom. Δεν έχω ώρα να κατεβάζω 80 αναβαθμίσεις από 13 ρομ και 3 κερνελ. G3 με xposed και είμαι σχεδόν τέλεια. Αλλά με τις τιμές των wp σίγουρα αν φτιάξει τα παραπάνω θα το σκεφτώ.

Link to comment
Share on other sites

Απο οτι φαινεται το windows 10 mobile δεν θα ειναι τοσο γρηγορα οσο τα 8.1 επομενο μεγα λαθος απο την microsoft στην προσπαθεια της να φτιαξει ενα πληθωρικο λειτουργικο σαν το android

Πως είσαι τόσο σίγουρος; Ακόμα η κανονική έκδοση των 10 δεν βγήκε!!!!

 

Δηλαδη επειδη εκανε λαθη τοτε η MS, θα κανει οπωσδηποτε και τωρα με τα 10; Το εχετε ολοι δεδομενο αυτο! Τοτε να τα αφησει ολα και να μη κανει τιποτα εφοσον θα κανει λαθη συνεχεια. Ωραια λογικη εχετε κι εσεις οι Ανδροιδεις! Να τα κανουμε ολα Android και να μην εχουμε προβλημα και να τελειωνουμε!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Εγω αν και εχω και HTC One M8 μπορω να πω οτι το Microsoft Lumia 640 XL το θεωρω κορυφαιο και ειναι και πολυ φθηνο.

Τωρα προς την παραμετροποιηση ναι δεν εχει καθολου, οπως και το iOS βεβαια (χωρις JB).

Οτι ειναι κλειστο που λενε πολλοι παραπανω, δεν συγκρινεται με πόσο κλειστο ειναι το IOS. Αλλα σε σχεση με το android εννοειτε ειναι θεοκλειστο.

Ως προς τις εφαρμογες ειναι πισω αλλα δεν ξερω εγω δεν εχω αμεσο προβλημα αλλα πιστευω οτι τα Windows mobile 10 ειναι (ΣΙΓΟΥΡΑ πραματα) η τελευταια προσπαθεια της Microsoft. ΑΣ δωσει μερικα εκατομμυριακια να την ενισχυσουν οι developers. Απο το πουθενα σιγα μην ερθουν. Αν και εχω και απο τις τρεις εταιρειες συσκευες πολυ δυσκολο να παρω android. ΠΧ το htc one m8 που εχω ειναι κινηταρα αλλα το android δεν ξεχναει τι θα πει λαγκαρισμα και ποσο αθλια κατανταει την μπαταρια και πειτε οτι θελετε. Ξερω τι λεω. ΠΧ το Lumia 640 XL με συνεχεια wifi ανοιχτο, 3g ανοιχτο, πολυ χρηση σε κλησεις και κανα app (facebook, skype, twitter, viber) ΚΡΑΤΑΕΙ χαλαρα 3 ΜΕΡΕΣ ρε παιδια.

Παντως πιστευω οτι αμα δεν βγαλει τελειες συσκευες (εχουν πει οτι θα βγαλουν πολυ καλες συσκευες) ΑΛΛΑ ταυτοχρονα να βγαλουν και πολλα και καλα apps (πως να προωθηθει μια τελεια συσκευη ΟΤΑΝ εχεις προβλημα στα apps ΑΥΤΟ δεν το καταλαβαινει η Microsoft?) αλλιως η microsoft βλεπω απο του χρονου να πηγαινει android version.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως εγώ είχα χρόνια Android (Samsung,LG,Nexus 4και Nexus 5)και πειραματίστηκα με ένα Lumia 635 και μου άρεσε τόσο το λογισμικό περιβάλλον που δείχνει το Android τόσο φτηνό λειτουργικό που αγόρασα το Lumia 735 για ποιο καλή συσκευή και τα σπάει πραγματικά μιλάμε το εχω ερωτευτεί..Αν είχε και play store θα ήταν από τα τα ποιο τοπ λειτουργικά,βέβαια ψάχνοντας βρίσκεις ότι θέλεις από Appfree μέσω windows central και δωρεάν.Από εδώ και πέρα μόνο Windows
Link to comment
Share on other sites

Οι λόγοι που δεν αγόρασα το 1520 το οποίο είχα ερωτευτεί σφόδρα ήταν δύο:

1. Δεν υποστήριζε το εταιρικό wifi (αν είναι δυνατόν ρε Microsoft!!!!)

2. Η επένδυση σε Android σε μερικές εφαρμογές που τις χρειάζομαι για τη δουλειά μου.

 

Υπήρχαν διάφορα πράγματα που είχα συνηθίσει στο android και φαντάζομαι πως στην αρχή θα μου έσπαζαν τα νεύρα ωστόσο οι μικροδιαφορές συνηθίζονται. Αλλά το (1) και το (2) ήταν blocking points.

Μαϊμούδαρχος
Link to comment
Share on other sites

Πως είσαι τόσο σίγουρος; Ακόμα η κανονική έκδοση των 10 δεν βγήκε!!!!

 

Δηλαδη επειδη εκανε λαθη τοτε η MS, θα κανει οπωσδηποτε και τωρα με τα 10; Το εχετε ολοι δεδομενο αυτο! Τοτε να τα αφησει ολα και να μη κανει τιποτα εφοσον θα κανει λαθη συνεχεια. Ωραια λογικη εχετε κι εσεις οι Ανδροιδεις! Να τα κανουμε ολα Android και να μην εχουμε προβλημα και να τελειωνουμε!

Αρκετα σιγουρος. Σε αυτη την φαση με τα windows 10 pc να εχουν κυκλοφορησει και τον κοσμο να πιεζει για αναβάθμιση, αυτο που μπορουν να κανουν τωρα ειναι να κλεινουν τελευταια bugs. O πυρηνας τους εχει γραφτει εδω και καιρο. Ηδη ο σεπτεμβριος φαινεται σε πολλους αιωνιοτητα ,στην ελλαδα δε, δεν βλεπω να εχουμε παρει αναβαθμιση πριν τα χριστουγεννα.:rolleyes:

 

και δεν ειμαι αδροειδης εχω το 730, προσωπικά το δηλωνω οτι αν κολλανε τα 10αρια δεν προκειται να κανω την αναβαθμιση

Link to comment
Share on other sites

Επειδή κατέστρεψαν εντελώς τη nokia mobile.

N5110, N3210, N3310, Siemens s45,

Sharp gx10, Sony ericsson k700, Sony ericsson w800, N6500 slide, Sony ericsson vivaz, Nokia N8, HTC Wildfire, Huawei titan2, Samsung galaxy plus, Inew v7, Galaxy tab pro, MLS iQtalk s8, iPhone se, Redmi note 5, Mi9t

Link to comment
Share on other sites

Με τόσα αρνητικά σχόλια εγώ απορώ που έχει και αυτό το 2.7% σε ποσοστό. Και πολύ του είναι με τις τόσες ελλείψεις. Όπως είπα είτε dumbphone είτε wp το ένα και το αυτό.
Link to comment
Share on other sites

Το δοκίμασα 535 και είναι αλαγκάριστο. Ομορφα τα πλακακια αλλα οταν κανεις απο δεξια να μπεις στο μενου είναι ολα πεταμένα μέσα και προσωπικά δεν μου αρέσει. Στην πραγματικότητ χάνομαι προκειμένου να βρω αυτό που θέλω. Στο android τα πράγματα είναι πιο απλά. Οι εφαρμογές των windows σε καμια περιπτωση δεν είναι επάξιες του android και δεν προσεγγίζουν ουτε καν του ios. Όσοι κατηγορούν τις εφαρμογές των windows να είναι έτοιμοι να υποστούν και την κριτική και για τις εφαμοργές για google play γιατί και μερικές απο δαύτες έχουν θέματα.

Τα nokia εαν θέλουν να ανταγωνιστουν τα android γιατι τα iphone να τα ανταγωνιστούν το θεωρώ αδύνατο, θα πρέπει να δουλέψουν κατ εμε αρχικά στο κομμάτι των εφαρμογών και να κάνουν οτι κάνει και το appstore φτηνές εφαρμογές όσο ένα κομμάτι ψωμί 0.99 και καλές εφαρμογές επιπέδου sygic στην τιμή που κοστολογούνται30-40 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

- Μιλάμε για το πιο βαρετό UI όλων των εποχών. Ναι μεν πρακτικό, αλλά υπερβολικά άχαρο. Τυχαίνει βλέπετε να έχω Nokia X, που έχει προ-εγκατεστημένο αυτό το UI και έχει μπει στην άκρη, με αντικαταστάτη το Nova Launcher. Και πριν πεσει να με φάει κανένας, ο WP-look launcer δουλεύει όπως και σε ενα WP Smartphone και -μαντεψτε-, δεν παραμετροποιειται. Ευτυχώς για μένα λοιπον, το X DS είναι Android - based και μπορω να γλυτωσω.

 

- Λείπουν εφαρμογές, όσο αυξάνονται οι ανάγκες μου τόσο περισσότερες μου λείπουν από τα WP. Πριν πάρω το 3GS που είχα, μπήκα στο τρυπακι να πάρω το Lumia 520 τότε. Εκανα λοιπον (το 2013) μια λίστα με όσα apps χρειάζομαι, ψάχνοντας τι υπάρχει στο WP App Store. Οι μισές θυμάμαι, ηταν ανεπίσημες και δεν δουλευαν σωστά. Προτιμησα λοιπόν το iOS που πάλι δεν με κάλυψε λόγω κλειδωματων, παρότι είχε τα apps που χρειαστηκα. Έμεινε το Android λοιπόν, που είχε τα πάντα και χωρίς περιορισμούς.

 

- Κλείδωμα. Από εποχές Symbian ακόμα, κάθε μου συσκευή ηταν πειραγμενη. Είτε με RomPatcher (E71), είτε Jailbreak, είτε Root, πάντα ήθελα να πειραζω το λειτουργικό της συσκευής μου,.όσο μου επέτρεπε το λειτουργικό. Στα WP, όπως καταλαβαίνετε, αυτή η επιλογή δεν υπάρχει...

 

- Χρήση. Είδα πιο πανω κάποιον WP user (αν κατάλαβα καλά), να λέει πως ενα WP smartphone είναι πρώτα κινητό και μετά smartphone. Το ίδιο (περίπου) είχα πει παλιότερα για το Nokia Lumia 1020, πως είναι κινητό και κάμερα μόνο. Φυσικά, επειδη δεν είμαι WP fan, οι ίδιοι που πέσανε να με φάνε τελευταία, πέσανε να με φάνε και τότε.

Edited by impreza_sti

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Link to comment
Share on other sites

Κανονικα το ερωτημα επρεπε να ειναι: γιατι εχετε αγορασει windows phone και να απευθυνοταν στο 3%, οι λογοι να αγορασεις ειναι πολυ πιο λιγοι απο τους λογους που σε αποτρεπουν απο μια αγορα :lol:

Android ...Τι να πω ? οχι 4.4.1 οχι 5.1.1 οχι lolipop oxi και γω δεν ξερω τι.Απλα ξεκαθαρα πραγματα WP 8 , 8.1 ,10 Και αληθεια πιστευετε οτι δεν υπαρχουν εφαρμογες ? Εγω οτι χρειαστηκα το βρηκα ,αλλα μιλαμε για σοβαρες εφαρμογες !!! Οχι εφαρμογη για να μου πει αν ειμαι ερωτευμενη και τι ρουχα να φορεσω..Κυκλοφορει H σαβουρα στο Android . Να μην μιλησουμε για ασφαλεια...Το μαρκετιγκ ειναι ομως τετοιο που ολα τα πιτσιρικια τρεχουν να αγορασουν το ταδε ,ολοι τρεχουν να αγορασουν το Smsung Galxy τρεχα γυρευε ..

Για μενα το WPειναι το πιο ωραιο και απλο λειτουργικο συστημα και κανει οτι θελω. Θα λυπηθω πολυ αν δεν θα εχω την δυνατοτητα στο μελλον να το επιλεγω !!!

Link to comment
Share on other sites

πονανε τα ματια μου και ευτυχως εχω ακομα τα μαλλια μου διαβαζωντας τα "αρνητικα" των wp που "απωθουν" απο την αγορα ενος wp..., ειναι ηδη σε πολυ καλο σημειο με τα 8.1 , και με τα wm10 θα ειναι πληρη, επιτελους θα αλλαξω το πολυαγαπημενο 808, αν και βεβαιως θα το κρατησω σαν... δευτερη συσκευη. οσο για παραμετροποιηση υπαρχουν παμπολες εφαρμογες για τα πλακακια οπως π.χ. η #tileart, οι ρυθμισεις μπορουν να καρφιτσωθουν και στην αρχικη οθονη μεσω εφαρμογων και με τα wm10 μεσω των ρυθμισεων, στα wm10 μεχρι και slider για την διαφανεια της start screen υπαρχει! πολλες εφαρμογες για youtube, fb, twitter, κτλπ, και παλι με τα wm10 και το project astoria ΟΛΕΣ οι εφαρμογες android θα τρεχουν στα wm10. ηδη οσοι εχουν την insider preview wm10 v240 κανουν sideload android apps! καλο ειναι να υπαρχει και ενα λειτουργικο που να μη βγαζει ακομα και στην εκδοση 5.1 το " η εφαρμογη δεν ανταποκρινεται, πρεπει να κλεισει...." , ......
NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER.
Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν απορώ με αυτούς που ειπαν ότι οι περισσότεροι που δεν τους αρέσουν τα Wp έχουν windows στο PC τους. Άσχετο; Εντελώς όμως!

 

Από εκεί και πέρα οποίος ξέρει πραγματικά τι ζητάει από την συσκευή του θα κάνει την σωστή επιλογή. Αυτά τα vs να προσπαθούμε να πεισουμε τον άλλον με βάση τα δικά μας κριτήρια είναι το λιγότερο ανώριμο!

 

Εκφράζοντας την προσωπική μου καθαρά εμπειρία (που ίσως κάποιους άλλους ούτε καν τους αγγίζει) ενώ έχω ένα 535 dual έφυγα τρέχοντας για android για δύο βασικούς (μεταξύ άλλων) deal breaker λόγους:

1) Δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις custom fields στις επαφές. Πχ θέλω κάτω από το όνομα μιας εταιρίας να βάλω τα τηλέφωνα 15 υπαλλήλων με τα ονόματά τους και όχι να δημιουργήσω 15 ξεχωριστές επαφές. Δεν ικανοποιεί όλους να έχεις απλά κινητό 1, εργασία 2 κτλ.

2) Όταν συνδέσεις Bluetooth headset που έχει δυνατότητα a2dp δυνατότητα, δεν μπορεί να απομονωθει η multimedia δυνατότητα, με συνέπεια όλοι οι ήχοι του κινητού (μηνύματα, ήχος πληκτρολογιου κτλ) μεταφέρονται σε αυτό.

 

Γενικά θεωρώ ότι έχει καλές προοπτικές σαν λειτουργικό, και το continuum είναι πολλά υποσχόμενο! Αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το τιμήσω για την ώρα, αν δεν διορθωθούν οι παραπάνω βασικοτατες ελλείψεις!

Less is more...
Link to comment
Share on other sites

Android ...Τι να πω ? οχι 4.4.1 οχι 5.1.1 οχι lolipop oxi και γω δεν ξερω τι.Απλα ξεκαθαρα πραγματα WP 8 , 8.1 ,10 Και αληθεια πιστευετε οτι δεν υπαρχουν εφαρμογες ? Εγω οτι χρειαστηκα το βρηκα ,αλλα μιλαμε για σοβαρες εφαρμογες !!! Οχι εφαρμογη για να μου πει αν ειμαι ερωτευμενη και τι ρουχα να φορεσω..Κυκλοφορει H σαβουρα στο Android . Να μην μιλησουμε για ασφαλεια...Το μαρκετιγκ ειναι ομως τετοιο που ολα τα πιτσιρικια τρεχουν να αγορασουν το ταδε ,ολοι τρεχουν να αγορασουν το Smsung Galxy τρεχα γυρευε ..

Για μενα το WPειναι το πιο ωραιο και απλο λειτουργικο συστημα και κανει οτι θελω. Θα λυπηθω πολυ αν δεν θα εχω την δυνατοτητα στο μελλον να το επιλεγω !!!

 

Είμαι αυτή την στιγμή στο Windows Store (την εφαρμογή στα Windows 10 και στην σελίδα. Ψάχνω τις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες στο Android μου. Θα τις αναφέρω για να δεις τι εννοούμε (θα γράψω αυτές που δεν βρήκα στο store για να μην γράψω 10 σελίδες)

 

es file explorer, Cosmote, Google (Gmail, Calendar, Drive, Maps, Translate, Remote, Keep, Docs, Google+, Hangouts), Strava, Whatsapp. Last.fm, 500px, retrica, Scribd...

 

Eδώ σταμάτησα γιατί δεν έχει νόημα. Δεν κοίταξα καν για τις news/sports/tech news/Media κτλ εφαρμογές που έχω (πχ Guardian ή Gazzetta κτλ). Δεν αναφέρω καν τα games (έχω 5 εγκατεστημένα στο Note μου και κανένα απο αυτ'ά δεν το βρήκα. Αν λοιπόν λείπουν βασικές εφαρμογές για εμένα που είμαι πιο "mainstream/multimedia" χρήστης δεν μπορώ καν να φανταστώ για κάποιον επαγγελματία.

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...
Link to comment
Share on other sites

Είμαι αυτή την στιγμή στο Windows Store (την εφαρμογή στα Windows 10 και στην σελίδα. Ψάχνω τις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες στο Android μου. Θα τις αναφέρω για να δεις τι εννοούμε (θα γράψω αυτές που δεν βρήκα στο store για να μην γράψω 10 σελίδες)

 

es file explorer, Cosmote, Google (Gmail, Calendar, Drive, Maps, Translate, Remote, Keep, Docs, Google+, Hangouts), Strava, Whatsapp. Last.fm, 500px, retrica, Scribd...

 

Eδώ σταμάτησα γιατί δεν έχει νόημα. Δεν κοίταξα καν για τις news/sports/tech news/Media κτλ εφαρμογές που έχω (πχ Guardian ή Gazzetta κτλ). Δεν αναφέρω καν τα games (έχω 5 εγκατεστημένα στο Note μου και κανένα απο αυτ'ά δεν το βρήκα. Αν λοιπόν λείπουν βασικές εφαρμογές για εμένα που είμαι πιο "mainstream/multimedia" χρήστης δεν μπορώ καν να φανταστώ για κάποιον επαγγελματία.

Για ποιο windows store μιλας?Του desktop ή του mobile?

Link to comment
Share on other sites

Για ποιο windows store μιλας?Του desktop ή του mobile?

 

χμμ μπήκα στο store απο τα windows 10 και στην σελίδα https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/windows-phone καθώς είχα την εντύπωση πως είναι ενοποιημένα. Αν κάνω λάθος ανακαλώ αυτά που έγραψα!

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...
Link to comment
Share on other sites

χμμ μπήκα στο store απο τα windows 10 και στην σελίδα https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/windows-phone καθώς είχα την εντύπωση πως είναι ενοποιημένα. Αν κάνω λάθος ανακαλώ αυτά που έγραψα!

Και δε βρηκες το WhatsApp?

Αν μπεις απο το app του pc/laptop/tablet οσες εφαρμογες ΔΕΝ ειναι συμβατες με την συσκευη σου,δε στις εμφανιζει,ασχετα αν ειναι ενιαιο το store!

To WhatsApp για παραδειγμα,δεν ειναι universal app και ειναι μονο για τα windows Pnone,γι'αυτο δε προκειται να το δεις απο την εφαρμογη του store στα pc.

Αλλο παραδειγμα.Αν για παραδειγμα βγαλει η lenovo μια μετρο εφαρμογη για τις συσκευες της,αν μπω στο store απο ενα pc/laptop/tablet που δεν ειναι της lenovo,παλι δε θα μπορω να την δω,ασχετα αν ειναι εφαρμογη για pc!

Edited by ector7
Link to comment
Share on other sites

Και δε βρηκες το WhatsApp?

Αν μπεις απο το app του pc/laptop/tablet οσες εφαρμογες ΔΕΝ ειναι συμβατες με την συσκευη σου,δε στις εμφανιζει,ασχετα αν ειναι ενιαιο το store!

To WhatsApp για παραδειγμα,δεν ειναι universal app και ειναι μονο για τα windows Pnone,γι'αυτο δε προκειται να το δεις απο την εφαρμογη του store στα pc.

Αλλο παραδειγμα.Αν για παραδειγμα βγαλει η lenovo μια μετρο εφαρμογη για τις συσκευες της,αν μπω στο store απο ενα pc/laptop/tablet που δεν ειναι της lenovo,παλι δε θα μπορω να την δω,ασχετα αν ειναι εφαρμογη για pc!

 

Ααα αυτό δεν το ήξερα. Απολογούμαι τότε για το προηγούμενο post καθώς ήταν εμφανέστατα άκυρο!

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...
Link to comment
Share on other sites

Τα περισσότερα υπάρχουν και στα 8.1, πως ειναι δυνατόν να μην υπάρχουν στα 10;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Ααα αυτό δεν το ήξερα. Απολογούμαι τότε για το προηγούμενο post καθώς ήταν εμφανέστατα άκυρο!

Δεν ειναι τοσο ακυρο,γιατι τα περισσοτερα δεν υπαρχουν ουτε στα windows pc,ουτε στα windows smartphone.

Το θεμα ειναι οτι πολλες android/ios εφαρμογες θα πρεπει να περασουν στο store των windows,γιατι αν ειμαι χρηστης laptop/pc με windows 10,οι περισσοτεροι developers δε θα θελουν,οταν καθομαι στο pc/laptop, να ψαχνομαι για αλλες εφαρμογες για να κανω την δουλεια μου και οχι τις δικες τους!

 

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Τα περισσότερα υπάρχουν και στα 8.1, πως ειναι δυνατόν να μην υπάρχουν στα 10;

Μιλαμε για εφαρμογες που υπαρχουν στα wp ,αλλα οχι στα windows 8.x/10,οπως ειναι το whatsapp.Και οτι δεν μπορεις να ψαχνεις τετοιες εφαρμογες απο το app του store σε μηχανιμα που δεν ειναι συμβατο με αυτη την εφαρμογη!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...