Jump to content

mad_apo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mad_apo

  1. ΝΑΙΙΙΙΙ το xda κάνει λάθος ότι δεν βασίζεται στο Android και τα άτομα εδώ μέσα που είναι developers ξέρουν ότι 100% δεν είναι το νέο λογισμικό με βάση το Android. Χχαχχ. Ψάξτε το ισχυει ότι λένε στο xda και μην λέτε ότι να 'ναι.
  2. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τις βλακειες που τσακωνεστε χωρις λογο κιολας. Το Α3 λοιπον το θεωρω μετριοτατο ακομη και φθηνα να το πηρε καποιος γιατι δεν μπορει μια xiaomi (βασικα δεν θελει) να το υποστηριξει καθολου. Αρα ναι για οποιον απορει και λεει οτι δεν ειναι σκουπιδι. θα του πω ναι ειναι σκουπιδι το κινητο για την εταιρεια αυτη, γιατι απλα η εταιρεια το μεταχειριζεται σαν σκουπιδι. Τωρα που ακυρωθηκε και για τριτη φορα η αναβαθμιση σε 10 ΓΕΛΑΝΕ μεχρι και οι πετρες. :P :P :P
  3. ΚΑΛΑ ας το δωσει επιτελους το android 9 και σε μας που μας εχει σπασει τα νευρα και μετα βλεπουμε κι εμεις αν ειναι καλο η μετριο. Απαραδεκτο αλλοι να το εχουν παρει το android 9 απο Δεκ. και αλλοι ακομη περιμενουν. Σ αυτο τον θεμα της αναβαθμισης, χιλιες φορες θα προτιμησω καποιο απο τα Xiaomi μου. Εν αναμονη λοιπον. Να δουμε ΠΟΤΕ. Σε κανα μηνα!!!!!!! (δικαρτο εχω με εκδοση .161 και το imei ξεκιναει απο 86705)
  4. Δεν ισχυει αυτο που λες φιλε μου. Ειτε στο δικο μου ειτε σε αλλους 2 φιλους που το δοκιμασαμε δεν βρηκε κατι.
  5. Περιμενουμε Android 9 επισημα να δουμε διαφορες.
  6. Η απαντηση σου ειναι απαραδεκτη. Απαντησες σαν 10 χρονο κατα την αποψη μου. Δεν με νοιαζει ποιος απο εσας εχει δικιο και αν επρεπε να το ψαξει το παλικαρι μεχρι και πως ενωνονται τα εσωτερικα καλωδια του κινητου, ΑΛΛΑ αυτο που λεει με την καμερα ειναι προβλημα και το λενε και αλλου. Εδω ειναι forum που ο καθενας (περα καποιον παρανοικων που εχει αυτη η σελιδα) λεμε την γνωμη μας ΚΑΙ ΟΧΙ να καντιλιαζουμε τους αλλους ΛΕΣ και εχουμε μετοχες και θα χασουμε λεφτα. Κουλαρετε λοιπον. ΥΓ. ΑΥΤΟΙ οι mods τι κανουν σ αυτο το site!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ καταρχην!!!! Δεν βλεπουν οτι το site τους εχει γινει ενα ΧΑΟΣ!!!!
  7. Καλύτερο smartphone: Microsoft Lumia 950 XL Καλύτερο tablet: Surface Pro 4 Value for Money device: Microsoft Lumia 640 XL Μεγαλύτερη απογοήτευση 2015: iphone 6S & 6S Plus (παντα βλακειες απο την Apple. Kαι ακομη περισσοτερη απογοητευση για το ipad pro που ειναι ενα μαυρο χαλι με αυτο το mobile OS)
  8. Εγω αν και εχω και HTC One M8 μπορω να πω οτι το Microsoft Lumia 640 XL το θεωρω κορυφαιο και ειναι και πολυ φθηνο. Τωρα προς την παραμετροποιηση ναι δεν εχει καθολου, οπως και το iOS βεβαια (χωρις JB). Οτι ειναι κλειστο που λενε πολλοι παραπανω, δεν συγκρινεται με πόσο κλειστο ειναι το IOS. Αλλα σε σχεση με το android εννοειτε ειναι θεοκλειστο. Ως προς τις εφαρμογες ειναι πισω αλλα δεν ξερω εγω δεν εχω αμεσο προβλημα αλλα πιστευω οτι τα Windows mobile 10 ειναι (ΣΙΓΟΥΡΑ πραματα) η τελευταια προσπαθεια της Microsoft. ΑΣ δωσει μερικα εκατομμυριακια να την ενισχυσουν οι developers. Απο το πουθενα σιγα μην ερθουν. Αν και εχω και απο τις τρεις εταιρειες συσκευες πολυ δυσκολο να παρω android. ΠΧ το htc one m8 που εχω ειναι κινηταρα αλλα το android δεν ξεχναει τι θα πει λαγκαρισμα και ποσο αθλια κατανταει την μπαταρια και πειτε οτι θελετε. Ξερω τι λεω. ΠΧ το Lumia 640 XL με συνεχεια wifi ανοιχτο, 3g ανοιχτο, πολυ χρηση σε κλησεις και κανα app (facebook, skype, twitter, viber) ΚΡΑΤΑΕΙ χαλαρα 3 ΜΕΡΕΣ ρε παιδια. Παντως πιστευω οτι αμα δεν βγαλει τελειες συσκευες (εχουν πει οτι θα βγαλουν πολυ καλες συσκευες) ΑΛΛΑ ταυτοχρονα να βγαλουν και πολλα και καλα apps (πως να προωθηθει μια τελεια συσκευη ΟΤΑΝ εχεις προβλημα στα apps ΑΥΤΟ δεν το καταλαβαινει η Microsoft?) αλλιως η microsoft βλεπω απο του χρονου να πηγαινει android version.
  9. Αντε να δουμε μηπως γινει κατι. :) Καλή επιτυχία!!
  10. Καλύτερο smartphone: LG G2 (32gb) Καλύτερο tablet: Nexus 7 (32gb) (2013)
  11. ΟΚ κορυφαιο κινητο. Μπραβο guys για τον διαγωνισμο.
×
×
  • Create New...