Jump to content

Moto X Play

empeiros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 853
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κατάλαβα. Ευχαριστώ.

Από ότι βλέπω είναι παλαιότερη έκδοση από την τελευταία. Τροποποιημένη είναι για να σου δίνει έξτρα ρυθμίσεις;

Sent from my XT1562

απλως εχει καποια χαρακτ. που ειχε το moto G.Γιατι η τελευταια που τρεχει το δικο μας δεν εχει τπτ σχεδον.και οσες custom δοκιμασα δεν ειχαν manual iso.τουλαχ. κατι ειναι και αυτο,γιατι απο οτι καταλαβα μονο για τα 2016 motorola θα υποστηριζεται full manual control.(εκτος αν καποιος dev. τα ξεκλειδωσει και σε μας,οπως στο x style)χθες μαλιστα βγηκε εφαρμογη στο playstore...ενταξει,σου βγαζει αυτο το σκαθαρι κατω δεξια μολις σερνεις απο αριστερα τις ρυθμισεις;

Ναι, και εκεί ενεργοποίησα το iso. Λέω μήπως είναι τροποποιημένη εφαρμογή και έχει προσθέσει κάποιος αυτό το σκαθάρι που παρέχει πρόσβαση στις παραπάνω ρυθμίσεις. Το νέο Moto G έχει δηλαδή το σκαθάρι;

Sent from my XT1562

α ναι ξεχασα θελει πρωτα απο εκει και μετα το βγαζει μαζι με τα αλλα στη ροδελα!δε ξερω εχω μπερδευτει αρκετα με αυτα.νομιζω το εχει ναι...

Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

H κάμερα δέχεται ρύθμιση για να είναι συνέχεια στα 16mp (16:9) κι όχι στα 21 (4:3), ή κάθε φορά πρέπει να επιλεχθεί;;

συνεχεια ειναι στην 16:9 που θελεις.αν θες την αλλη που εχεις ρυθμισει απο το lady bug,ειναι ακριβως απο κατω και πρεπει καθε φορά να την επιλεγεις.

συνεχεια ειναι στην 16:9 που θελεις.αν θες την αλλη που εχεις ρυθμισει απο το lady bug,ειναι ακριβως απο κατω και πρεπει καθε φορά να την επιλεγεις.

Ευχαριστώ Κώστα, το σκέφτομαι για αγορά κι επειδή βγάζω αρκετούτσικες φώτο, γι΄αυτό το ανέφερα. Βασικά είμαι ανάμεσα σ΄αυτό και στο G8 (Huawei).

Κρίμα πάντως που το έχουν μόνο με 2GB ram, αν και λέτε ότι είναι near stock android οπότε μάλλον δεν θα την τρώει όλη.

Εdit

Aπό σήμα και ποιότητα κλήσης πώς τα πάει;

με αυτη την καμερα θα σωθεις!ειναι τελεια.και βραδυ οπως ειπα,μειωσε το iso!ναι ειναι πολυ καθαρο λογισμικο δε κολλαει ουτε για πλακα!απο σημα και ποιοτητα το ατου της μότο!μαμά!

πιανω σημα και δεδομενα εκει που οι αλλοι οχι!ακουστικο κρυσταλλο οπως επισης και το ηχειο!και εντασεις πιο δυνατες απο αλλα κινητα θα πάθεις πλακα.δε εχω βρει 1 αρνητικο ως τωρα.και θα παρουμε και android N.αν θελησεις να κανεις το εσωτερικο led για ειδοποιησεις πες μου.θελει ομως root και κατι αλλο.ειναι τουλαχ. 5 φορες πιο φωτεινο απο οτι εχω δει..

με αυτη την καμερα θα σωθεις!ειναι τελεια.και βραδυ οπως ειπα,μειωσε το iso!ναι ειναι πολυ καθαρο λογισμικο δε κολλαει ουτε για πλακα!απο σημα και ποιοτητα το ατου της μότο!μαμά!

πιανω σημα και δεδομενα εκει που οι αλλοι οχι!ακουστικο κρυσταλλο οπως επισης και το ηχειο!και εντασεις πιο δυνατες απο αλλα κινητα θα πάθεις πλακα.δε εχω βρει 1 αρνητικο ως τωρα.και θα παρουμε και android N.αν θελησεις να κανεις το εσωτερικο led για ειδοποιησεις πες μου.θελει ομως root και κατι αλλο.ειναι τουλαχ. 5 φορες πιο φωτεινο απο οτι εχω δει..

Σ΄ευχαριστώ και πάλι! Με βοηθάς πολύ.

Ναι το διάβασα για το led που θέλει root, αν και δεν τα πειράζω γενικά τα κινητά μου.

Βλέπω ήδη πολλά βιντεάκια στο youtube.

φιλε μου ειναι η καλυτερη αγορα.-σε ενα αλλο φορουμ γενικο με παραξηγησαν που το ανεφερα τοσο πολυ!ειναι η πιο εξυπνη αγορα που θα κανεις πιστεψε με.παρε κιολας το δικαρτο ειναι 15 ευρω παραπανω.ελειπεται μονο σε καποιους αισθητηρες αν δεις,τους οποιους προσωπικα δε χρειαστηκα ουτε μια φορα!

και κατασκευη τελεια οπως πρεπει με καμπυλη θα σε βολεψει τρελα.επισης τοσο που το ψαξα πριν το παρω κυριως,ειδα κ οτι και μεχρι το τζαμακι της καμερας ειναι πολυ ανθεκτικο και σκληρο.

φιλε μου ειναι η καλυτερη αγορα.-σε ενα αλλο φορουμ γενικο με παραξηγησαν που το ανεφερα τοσο πολυ!ειναι η πιο εξυπνη αγορα που θα κανεις πιστεψε με.παρε κιολας το δικαρτο ειναι 15 ευρω παραπανω.ελειπεται μονο σε καποιους αισθητηρες αν δεις,τους οποιους προσωπικα δε χρειαστηκα ουτε μια φορα!

και κατασκευη τελεια οπως πρεπει με καμπυλη θα σε βολεψει τρελα.επισης τοσο που το ψαξα πριν το παρω κυριως,ειδα κ οτι και μεχρι το τζαμακι της καμερας ειναι πολυ ανθεκτικο και σκληρο.

Το έχεις ψάξει πολύ το θέμα, εύγε!

Από βδομάδα πρέπει να πάρω καινούριο κινητο έτσι κι αλλιώς, μάλλον για το μοτορόλα με βλέπω αν και είναι σε καλή τιμή και το g flex 2 με 50-60 ευρώ πιο κάτω. Πάντως αν καταλήξω σε αυτό, θα σε ρωτήσω 2-3 πραγματάκια που θέλω.

ναι ωρες αρκετες!κοιτα εσυ τι θες.τα δυνατα σημεια ειναι:μπαταρια,οθονη,καμερα,otg,quick charge v2,ηχος,ληψη,κατασκευη,λειτουργικο.τα αλλα πανω κατω ιδια γενικα πλεον ολα ειναι γρηγορα!

Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαίρετε!

Είμαι ένας εξοργισμένος κάτοχος του Moto X Play.

Όχι-όχι, η συσκευή είναι άψογη. Ναι η μπαταρία βρίσκεται αισίως στην 5η μέρα της στο 50% με χρήση (?) feature phone. Είναι βαριά, μεγάλη και η απτή ποιότητα κατασκευής της το δείχνει ότι είναι mid-range (ή καλή low-range όπως το πάρει κανείς), όμως η οθόνη έχει καλό screen to body ratio, φωτεινότητα με γρήγορη και εύστοχη προσαρμογή, ενώ έχει κι ένα ικανό μεγάφωνο για τον ήχο κλήσης (όχι για την φωνή κλήσης όμως). Από σήμα είναι μια χαρά, αλλά η ποιότητα των κλήσεων στην ανοιχτή ακρόαση πάσχει από μικρές διακοπές αν το σήμα δεν είναι καλό ή υπάρχει μεγάλη απόσταση του χρήστη από το μικρόφωνο - του Moto X.

Γιατί λοιπόν έχω βγει από τα ρούχα μου; Η συσκευή είναι άψογη! Αλλά η Google όχι. Έχω αποκτήσει developer access για να ενεργοποιήσω κάποιες εξτρά επιλογές και δυνατότητες (όπως προβολή ποσοστού μπαταρίας στη status bar) χωρίς να χάσω την εγγύηση με root. Τώρα θέλω να εγκαταστήσω .apk "από άλλες πηγές" που λέει και στις ρυθμίσεις και παρότι έχω επιλέξει να επιτρέπεται η συσκευή δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση ενός πολύ βασικού .apk που κατέβασα - του onemobile.

Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει εγκατάσταση apk από πηγές εκτός Play Store; ΌΧΙ δε θέλω να αποκτήσω λογαριασμό Google. Όχι, δε γουστάρω τα service της. Ναι, είναι χειρότερα στα άλλα δύο λειτουργικά που δεν ανοίγει η συσκευή χωρίς δημιουργία λογαριασμού.

Ευχαριστώ.

Edited by Stratosnen
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

Λοιπόν. Για να βάλεις το ποσοστό στο εικονίδιο της μπάρας, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος. Θα κατεβάσεις την κουρτίνα των quick settings, και πάνω δεξιά, ανάμεσα στο εικονίδιο της μπαταρίας και του λογαριασμού υπάρχει ένα (μικρό) γρανάζι που σε πάει στις ρυθμίσεις. Κράτα πατημένο το γρανάζι μέχρι που αρχίζει να γυρίζει, και μην το αφήσεις για λίγα δευτερόλεπτα. Θα σου εμφανίσει ένα επιπλέον μενού τέρμα κάτω στις ρυθμίσεις, με κάποιες - ας το πούμε- πειραματικές επιλογές, μία εκ των οποίων είναι η εμφάνιση του ποσοστού τις μπαταρίας μέσα στο αντίστοιχο εικονίδιο στην notification bar.

Για το apk, πρέπει να έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις και συγκεκριμένα στην ασφάλεια, το "Άγνωστες πηγές". Αν το έχεις κάνει αυτό και πάλι δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις, τότε κάτι άλλο φταίει.

Όσο για την ανοιχτή ακρόαση, έτσι είναι στα περισσότερα τηλέφωνα. Όσο απομακρύνεσαι από το τηλέφωνο τόσο χειρότερα πιάνει το μικρόφωνο. Προσωπικά μου τη σπάει το συγκεκριμένο και δεν το χρησιμοποιώ. Bluetooth, και αγιος ο Θεός...

Λοιπόν. Για να βάλεις το ποσοστό στο εικονίδιο της μπάρας, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος. Θα κατεβάσεις την κουρτίνα των quick settings, και πάνω δεξιά, ανάμεσα στο εικονίδιο της μπαταρίας και του λογαριασμού υπάρχει ένα (μικρό) γρανάζι που σε πάει στις ρυθμίσεις. Κράτα πατημένο το γρανάζι μέχρι που αρχίζει να γυρίζει, και μην το αφήσεις για λίγα δευτερόλεπτα. Θα σου εμφανίσει ένα επιπλέον μενού τέρμα κάτω στις ρυθμίσεις, με κάποιες - ας το πούμε- πειραματικές επιλογές, μία εκ των οποίων είναι η εμφάνιση του ποσοστού τις μπαταρίας μέσα στο αντίστοιχο εικονίδιο στην notification bar.

Για το apk, πρέπει να έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις και συγκεκριμένα στην ασφάλεια, το "Άγνωστες πηγές". Αν το έχεις κάνει αυτό και πάλι δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις, τότε κάτι άλλο φταίει.

Όσο για την ανοιχτή ακρόαση, έτσι είναι στα περισσότερα τηλέφωνα. Όσο απομακρύνεσαι από το τηλέφωνο τόσο χειρότερα πιάνει το μικρόφωνο. Προσωπικά μου τη σπάει το συγκεκριμένο και δεν το χρησιμοποιώ. Bluetooth, και αγιος ο Θεός...

Αδερφέ, σε ευχαριστώ!

Μόνο με το .apk έχω πρόβλημα. Για το ποσοστό είχα ήδη πράξει αυτά που έγραψες κι εσύ, ενώ την ανοιχτή ακρόαση αν και την ήθελα δεν την έχω οπότε χρησιμοποιώ hands free. Θεωρώ απαράδεκτο, ότι παρόλο που ενεργοποίησα την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές, δεν δέχεται το αρχείο .apk... Αν βρω κάτι θα ενημερώσω.

Edited by Stratosnen

Τι μήνυμα βγάζει; Οτι το αρχείο δεν εγκαταστάθηκε;

Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου.

Είναι το 1MobileMarket_621.apk, που κατέβηκε από τον σύνδεσμο (κάνει απευθείας download):

http://www.1mobile.com/1mobile-market-free-android-store-download-79873.html

και το έχω αποθηκευμένο στις Λήψεις.

Edited by Stratosnen

Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου.

Είναι το 1MobileMarket_621.apk, που κατέβηκε από τον σύνδεσμο (κάνει απευθείας download):

http://www.1mobile.com/1mobile-market-free-android-store-download-79873.html

και το έχω αποθηκευμένο στις Λήψεις.

το κατεβασα με τον αγαπημενο μου boat browser και δεν εχει θεμα ολα καλα.δοκιμασε αλλο browser μερικες φορές το κατεβαζει διακεκομενο.εγω πχ καποτε δε μπορουσα με τον boat browser αλλα με τον uc browser το κατεβασε κανονικα!μην αγχωνεσαι.οσο για το θεμα με το μικροφωνο,μηπως ειχες φτωχη ληψη σηματος;γιατι το εχω δοκιμάσει με αλλα κινητα και πιανει εκει που δεν πιανουν τα αλλα.αν δλδ ηταν οριακο το σημα σου ξες....παντως μην αγχωνεσαι εκανες την καλυτερη επιλογη..

το κατεβασα με τον αγαπημενο μου boat browser και δεν εχει θεμα ολα καλα.δοκιμασε αλλο browser μερικες φορές το κατεβαζει διακεκομενο.εγω πχ καποτε δε μπορουσα με τον boat browser αλλα με τον uc browser το κατεβασε κανονικα!μην αγχωνεσαι.οσο για το θεμα με το μικροφωνο,μηπως ειχες φτωχη ληψη σηματος;γιατι το εχω δοκιμάσει με αλλα κινητα και πιανει εκει που δεν πιανουν τα αλλα.αν δλδ ηταν οριακο το σημα σου ξες....παντως μην αγχωνεσαι εκανες την καλυτερη επιλογη..

1. Χρησιμοποιώντας τον Chrome μπήκα στο apkpure.com και από εκεί κατέβασα στον Opera, χωρίς φυσικά να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή του site.

2. Το apk του Opera έτρεξε κανονικά όπως και το Here Maps που κατέβασα από το ίδιο κατάστημα. Γενικά μου άφησε την εντύπωση πως ότι κατεβάσω θα τρέξει.

3. Από το Opera μπήκα στο site του OneMobile και κατέβασα το apk του, το οποίο έτρεξε κιόλας. Επέλεξα το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί δε θέλει log in, αλλά κάνει update τα apps - όχι αυτόματα αλλά κάνει.

0. Πιο πριν (κι αυτό είναι σημαντικό) είχα ενεργοποιήσει το developer mode. Από τις Ρυθμίσεις, πήγα στο Σύστημα κι από εκεί στο Σχετικά με το τηλέφωνο. Πάτησα 7 φορές στο Αριθμός build και ενεργοποιήθηκε. Όπως

, δηλαδή...

παιδια ξερει κανεις κανα καλο mod ηχου π.χ viper4ndroid που να δουλευει σωστα;θελω απλως να βγαλω λιγο το μπασο απο το ακουστικό..