philip88 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Σωστα τα λες. Την έτριψα λίγο πριν την βαλω και εκατσε καλα. Μ**ες ειναι αυτα,ρισκαρω, αλλα επρεπε να το κανω γιατι εδωσα το παλιο κινητο και δεν ηξερα οτι παίρνει νανοσιμ αυτο. Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Αν πας για αντικατάσταση θα δώσεις 5€. Εναλλακτικά να ξέρεις πως αν δώσεις 10€ παίρνεις διπλή sim. Έχω πάρει κι εγώ 2, και την μία την έχω κολλήσει σε αντάπτορα που την κάνει micro, ώστε να την έχω σε 2η συσκευή κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Αν πας για αντικατάσταση θα δώσεις 5€. Εναλλακτικά να ξέρεις πως αν δώσεις 10€ παίρνεις διπλή sim. Έχω πάρει κι εγώ 2, και την μία την έχω κολλήσει σε αντάπτορα που την κάνει micro, ώστε να την έχω σε 2η συσκευή κλπ. Οποτε θα κανω το δευτερο. Βγαζω νεα σιμ, δοκιμαζω την σιμ1 και αν ολα πανε καλα, κανω ροοτ(oneclick? καποιο λινκ αν εχει καποιος ευχαρίστηση), τραβαω μπακ απ και κανω freset.:ninja::) Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 οχι.ξεκλ. bootloader μετα βαζεις ρικοβερι και μετα φλασαρεις το supersu.προσοχη την εκδοση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Νομίζω root γίνεται μόνο με ξεκλείδωμα bootloader, που όταν γίνει αυτό κάνει reset μόνο του. Διαφορετικά αν φοράς την τελευταία έκδοση δεν βλέπω τον λόγο για reset. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 ρε παιδια ηχο έχετε στο slow motion; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 όχι, και είναι λογικό. Αν έπρεπε να ακολουθεί ο ήχος την εικόνα θα τα άκουγες παραμορφωμένα. Και σε Moto G που είχα, επίσης δεν έγραφε ήχο. Η απορία είναι βέβαια πως το moto g (2ης γενιάς) έγραφε slow motion στα 720p, ενώ το δικό μας που είναι σαφώς δυναότερο στα 540p.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 ρε γμτ..πως θυμάμαι οτι ειχε και ηχο;;;στο xperia που ειχα ειχε ηχο κανονικα.και μονο στο αργο κομματι ο ηχος ηταν παραμορφωμένος... Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να προτείνει ένα πρόγραμμα dialer. Είχα κακομάθει με miui . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 dialer one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 dialer one OK δοκιμάζω και βλέπω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 να σαι καλα.βγηκε καινουριο ειδος ρουτ http://www.howtogeek.com/249162/what-is-systemless-root-on-android-and-why-is-it-better/ ενα παιδι φλασαρε τον 2.71 supersu Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Υπαρχει καποιος συγκεκριμένος οδηγος για root που εχει να προτείνει καποιος για 6.0.1(ελληνικα η αγγλικα)? Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 http://forum.xda-developers.com/moto-x-play/general/root-how-to-root-6-0-easly-t3277202 πρωτα ομως ξεκλ. bootloader. και ΜΟΝΟ τον supersu 2.62-3.να ρωτησω..σκεφτομαι να παρω δευτερη καρτα σιμ.αν την βαλω στην σιμ 2...εχει διακοπτακι οπως στην σιμ 1 για την απενεργοποιω εντελως να μη τρωει μπαταρια; Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Ναι, έχει. Αν και καταναλώνει ελάχιστα παραπάνω στην αναμονή με 2. Sent from my Moto E2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 ωραια αριστο το εργαλειο μας βλεπω.απλως κυριως και για ακτινοβολια..υπαρχει και μετρητης δεδομενων ιντερνετ και για τος 2 σιμ; Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ναι, νομίζω πως μετράει ξεχωριστά. Βρε, η ακτινοβολία είναι μεγαλύτερη όταν δουλεύει ο "πομποδέκτης" της συσκευής. Έτσι κι αλλιώς είναι dual standby, οπότε μόνο η μια κάρτα μπορεί να πραγματοποιεί σύνδεση, είτε για κλήσεις, είτε για δεδομένα. Η άλλη θα είναι ή ανενεργή(όταν μιλάς) είτε στην αναμονή(αν έχεις σύνδεση δεδομένων). Οπότε δεν θα έχεις παραπάνω ακτινοβολία. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 δεν ειχα ποτε 2καρτο και μπερδευτηκα λιγο!θελω να παρω μια βονταφον με φοιτητικο προγραμμα.και να παιρνω τους αλλους και για ιντερνετ.στην αναμονη θα μπορει οποιοςδηποτε να με παιρνει και στα 2 νουμερα;η πρεπει καθε φορα να επιλεγω ποια καρτα θα ειναι ενεργη;επισης τα δεδομενα και στις 2 θυρες υποστηριζουν 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Στην αναμονή είσαι οκ. Όταν θα μιλάς στην μια η άλλη θα φαίνεται εκτός δικτύου. Μπορείς να έχεις 3G/4G σε μια από της 2, και στην άλλη 2G. Ωστόσο ποια από τις 2 θα έχει την "καλή" σύνδεση μπορείς να το εναλλάσσεις όποτε θες. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 εναλλαγη δηλαδη με ρυθμιση...τελεια!και κατι αλλο..αν μπορεσε κανεις να κανει να δουλεψει το root call blocker ας μου πει..δε μπορω με τιποτα να το κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Καλησπερα παιδιά μολις παρελαβα το δικαρτο και εγω. Πρωτη παρατήρηση δεν διαβαζει την σιμ μου στην σιμ1 αλλα μονο στην σιμ2(την έκοψα στο πλαισιο οποτε πρωτα θα παω να βγαλω μια καινούργια νανοσιμ στην κοσμοτε και ελπιζω να λειτουργεί στην σιμ1! και να μην αναγκαστω να το στείλω πισω). Εκδοση μου γραφει 6.0.1. Αυτη είναι η τελευταία?> Ευχαριστω, Να ξεκαθαρίσω για να ξερουν και οι υπόλοιποι αγορασα καινουργια νανο και ολα καλα λειτουργεί κανονικα. Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Καλησπέρα, δίπλα στο Moto x style δώσανε ένα πρόγραμμα για την κάμερα το moto g4 plus, έχει δοκιμάσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μου δούλεψε κανονικά. Το μόνο που δεν δούλευε ήταν με στρίψιμο της συσκευής να ανοίγει την κάμερα. Αλλά είχα απενεργοποιήσει την στοκ εφαρμογή πριν την εγκαταστήσω, ίσως παίζει ρόλο. Την έβγαλα και θα περιμένω να έρθει ως αναβάθμιση. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μου δούλεψε κανονικά. Το μόνο που δεν δούλευε ήταν με στρίψιμο της συσκευής να ανοίγει την κάμερα. Αλλά είχα απενεργοποιήσει την στοκ εφαρμογή πριν την εγκαταστήσω, ίσως παίζει ρόλο. Την έβγαλα και θα περιμένω να έρθει ως αναβάθμιση. Sent from my XT1562 OK θα δοκιμάσω να δω αν αξίζει (το διπλό κούνημα το έχω έτσι και αλλιώς ανενεργό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 δοκιμασε του moto g εχει ενεργ. το lady bug,περισσοτερες αναλυσεις και ρυθμισεις.και η μιναδικη με manual iso!σε βραδυνες φωτο βαλε το μισο iso απ'οτι στο auto και θα παθεις πλακα!λιγο πιο σκοτεινες αλλα με περισσοτερη λεπτομερεια και οχι θορυβο! Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts