taliban Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Μολις παρελαβα και εγω και απο οτι βλεπω εχει Ελληνικα και στο μενου σαν επιλογη αλλα και στο keyboard.. Φοραει την εκδοση 4.5.3.1Α Καλορίζικο, από που το πήρες ? Περίεργο πάντως γιατί η Α δεν είναι international rom Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Παιδια αυτο tempered αξιζει http://www.vickmall.com/bepak-super-h-tempered-glass-screen-protector-for-meizu-m2-note.html ή http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218930.html Edited September 8, 2015 by sisx1 Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Παιδια αυτο tempered αξιζει http://www.vickmall.com/bepak-super-h-tempered-glass-screen-protector-for-meizu-m2-note.html καλό φαίνεται, αν και εγώ παράγγειλα αυτό http://www.ebay.com/itm/181852435581 που έχει τα μισά σχεδόν λεφτά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Καλορίζικο, από που το πήρες ? Περίεργο πάντως γιατί η Α δεν είναι international rom Απο 1949deals γιατι ηταν το μονο που ειχε stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Απο 1949deals γιατι ηταν το μονο που ειχε stock. μυστήρια πράγματα, πως έγινε αυτό ? Μπας και έχουνε περάσει το morelocale2 και έχεις Ελληνικά στο μενού ? Αλλα και πάλι δεν παίζει αυτό.....μπορείς να ποστάρεις μία φωτό από το μενού ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Μόλις έκανα κι εγώ την παραγγελία μου από Vickmall και περιμένω καρτερικά πλέον.:D Μέσω όρο αποστολής με SG Post πόσο είναι? Κανά μήνα πάνω κάτω? Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Μόλις έκανα κι εγώ την παραγγελία μου από Vickmall και περιμένω καρτερικά πλέον.:D Μέσω όρο αποστολής με SG Post πόσο είναι? Κανά μήνα πάνω κάτω? μπαααααα, σε 10-11 μέρες από την ώρα που θα πάρεις t/n λογικα΄θα το έχεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 μυστήρια πράγματα, πως έγινε αυτό ? Μπας και έχουνε περάσει το morelocale2 και έχεις Ελληνικά στο μενού ? Αλλα και πάλι δεν παίζει αυτό.....μπορείς να ποστάρεις μία φωτό από το μενού ? Πως παιρνω στιγμιοτυπο? Επισης εχει μερικες εφαρμογες που θα ηθελα να βγαλω σαν bloatware πχ du battery du speed imi wallpaper κτλ πως τα βγαζω αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Πως παιρνω στιγμιοτυπο? Επισης εχει μερικες εφαρμογες που θα ηθελα να βγαλω σαν bloatware πχ du battery du speed imi wallpaper κτλ πως τα βγαζω αυτα? κουμπί ον-οφ και + του ήχου. εγώ δεν τις έχω αυτές τις εφαρμογές και θα σου έλεγα να τις κάνεις freeze , μην τις ξηλώσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Φωτο τι ακριβως να βγαλω? Μηπως να κανω κανα restore να δω τι θα γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Φωτο τι ακριβως να βγαλω? Μηπως να κανω κανα restore να δω τι θα γινει? πήγαινε στα settings και στο κάτω εικονίδιο στο ! τράβηξε ώστε να φαίνεται η flyme version κλπ ( αν θες μετά σβήσε το imei σου ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 πήγαινε στα settings και στο κάτω εικονίδιο στο ! τράβηξε ώστε να φαίνεται η flyme version κλπ ( αν θες μετά σβήσε το imei σου ) Drivers υπαρχουν καπου για να το συνδεσω windows XP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Root είμαι, το θέμα είναι στο morelocale τι κάνω; Edit, Όλα οκ Τώρα, έπαιξε κανονικά Taliban, με το morelocale έχεις Ελληνικά και στα settings ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Taliban, με το morelocale έχεις Ελληνικά και στα settings ? όχι δεν έχω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 https://www.dropbox.com/s/p19xoc5u2b5ye3x/S50908-142932.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/u3mqph1nqpgmwk5/S50908-142923.jpg?dl=0 Να τα Ελληνικα που χρωστουσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 https://www.dropbox.com/s/p19xoc5u2b5ye3x/S50908-142932.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/u3mqph1nqpgmwk5/S50908-142923.jpg?dl=0 Να τα Ελληνικα που χρωστουσα.. μάλιστα.....άρα η Α έκδοση έχει Ελληνικά...... Τώρα πως η meizu δεν μου είπε τίποτα για αυτό δεν μπορώ να καταλάβω..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Καλημέρα μόλις παρέλαβα το δικό μου από Vickmall σε χρόνο ρεκόρ (8 ημέρες). Παραγγελία 1/9, παραλαβή από Singapore Post 3/9, Ελλάδα 7/9, Παράδοση σήμερα (σε επαρχία). Να τονίσω ότι μου έστειλαν δωρεάν και ένα tempered glass μετά από αίτημα μου στο topic του τηλεφώνου. Edited September 9, 2015 by dagas Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλημέρα μόλις παρέλαβα το δικό μου από Vickmall σε χρόνο ρεκόρ (8 ημέρες). Παραγγελία 1/9, παραλαβή από Singapore Post 3/9, Ελλάδα 7/9, Παράδοση σήμερα (σε επαρχία). καλορίζικο!!! Πόσταρε αν έχεις U ή Α rom Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Παρακολουθώ το θέμα αφού σήμερα παρέλαβα και εγώ από vickmall. Λόγω δουλειάς το πακέτο θα ανοιχτεί το απόγευμα. Μετά τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες του φίλου, το θέμα με τα Ελληνικά στη ρομ παραμένει μπερδεμένο... Έχει ή δεν έχει Ελληνικά; ΟΚ, από τα screenshots προφανώς και έχει. Εδώ https://meizufans.eu/forum/topic/2563/flyme-os-4-5-3-1a-stable-m2/14 για την 4.5.3.1Α όμως απαντούν ότι δεν έχει. Ποιος γενναίος θα κάνει πρώτος το φλασάρισμα ; :D Edited September 9, 2015 by kikos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Υπαρχει αλλος τροπος να γινει root? Γιατι με το flyme δε μου δουλεψε και πηγα να αλλαξω και τον κωδικο μετα, κλειδωσε και η επαναφορα ειναι στα κινεζικα και δεν τα εχω καταφερει. Με ενδιαφερει για να βγαλω κατι κινεζικα bloatware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Υπαρχει αλλος τροπος να γινει root? Γιατι με το flyme δε μου δουλεψε και πηγα να αλλαξω και τον κωδικο μετα, κλειδωσε και η επαναφορα ειναι στα κινεζικα και δεν τα εχω καταφερει. Με ενδιαφερει για να βγαλω κατι κινεζικα bloatware δεν γίνεται αλλιώς, έκανες λογαριασμό flyme πρώτα εκτός συσκευής ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Νομιζω μεσω συσκευης το εκανα..Εκανα πατατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Νομιζω μεσω συσκευης το εκανα..Εκανα πατατα? πως ρε συ φίλε? Είχες κάνει λογαριασμό flyme ? Πρώτα θα πας να κάνεις λογαριασμό μέσω pc και μετά θα τον βάλεις στο τηλ και θα ακολουθήσεις τον οδηγό για root. Edited September 9, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Εκανα λογαριασμο flyme μεσω συσκευης και μετα μεσα στη συσκευη ειχε να αλλαξω τον κωδικο και ενω τον αλλαξα δεν το δεχεται τωρα.. με αποτελεσμα να προσπαθω να κανω retrieve το password αλλα ειναι που ειναι στα κινεζικα το σιτε του retrieve κανει και 10 χρονια να στειλει email ενα verification code πισω στο εμαιλ και ακομα παλευω θα ενημερωσω σε λιγο αν τα καταφερα ή οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos000 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 παιδια καλησπερα τελικα με το σαρ τι γινεται λεει πουθενα ποσο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts