vtag Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Θέλω να πω αυτό που διάβασες. Ότι ελέγχονται σε μεγαλύτερο ποσοστό ποιοτικά. Τα συμπεράσματα είναι του καθενός.... Απλα δε θέλω να διαιωνισω την προπαγάνδα της op End of story 1)Ποια προπαγάνδα; Επειδη λένε ότι είναι πιθανόν να μην είναι συμβατές οι κεραίες με αντίστοιχες ευρωπαϊκές???:lol: 2)Επειδή έχει επάνω ένα αυτοκόλλητο τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει γίνει καλύτερος έλεγχος;;;; Επειδή πήρες εσύ το κινέζικο μην κάνεις και τους υπόλοιπους να νομίζουν πως είναι καλύτερα από τα ευρωπαϊκά γιατί μάλλον το αντίθετο συμβαίνει!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) 1)Ποια προπαγάνδα; Επειδη λένε ότι είναι πιθανόν να μην είναι συμβατές οι κεραίες με αντίστοιχες ευρωπαϊκές???:lol: 2)Επειδή έχει επάνω ένα αυτοκόλλητο τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει γίνει καλύτερος έλεγχος;;;; Επειδή πήρες εσύ το κινέζικο μην κάνεις και τους υπόλοιπους να νομίζουν πως είναι καλύτερα από τα ευρωπαϊκά γιατί μάλλον το αντίθετο συμβαίνει!!! :cool: Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγακι. Παμε λοιπον... Καταρχήν πηρα 2, ένα ευρωπαϊκο κι ένα κινεζικο. το ευρωπαϊκο δε μπηκα καν στον κοπο να το ανοιξω και το πουλησα ανεγγιχτο σε μελος του φορουμ (καλοριζικο Νικόδημε). Το κινεζικο κι αυτό το δοκιμασα και θα το δωσω γιατι εχω βρεθει με 4 δυνατα κινεζικα. Το αυτοκολλητο, δεν είναι απλο αυτοκολλητο. Λεει από ποια γραμμη παραγωγης είναι το κινητο και το control level (4 στην προκειμενη) σημαινει τι ελεγχοι εχουν γινει. 2 κινεζικα ειχα και στα 2 υπαρχει το αυτοκολλητο. Αυτό δε συμβαινει στα ευρωπαϊκα στο ιδιο ποσοστο, αλλα σε μικροτερο. Η oneplus, δε λεει ότι οι κεραιες ΠΙΘΑΝΩΣ να μην παιζουν dual, αλλα ότι το Chinese ΔΕΝ παιζει με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ στην ευρωπη με τις 2 καρτες. Όχι πιθανοτητα, αλλα βεβαιοτητα. Κατι που δεν ισχυει. Αρα, ναι, αυτό είναι προπαγανδα. Συνοψιζοντας, δε με ενδιαφερει να πεισω κανενα και για τιποτα, τα κινητα τα πληρωσα και τα 2 (variants), θα τα πουλησω και τα 2 (αρα δεν ευλογω τιποτα και για κανενα λογο) και το μονο που κανω είναι να ενημερωσω λιγο περισσοτερο αυτους που ψάχνονται κι όχι ένα κλασικο, ναι, το πηρα, είναι φοβερο, τρομερο κλπ κλπ. Αν ηθελα απλα κραταγα το ευρωπαϊκο και πουλαγα το κινεζικο με συνοπτικες διαδικασιες (κι ένα πιτσιρικι του δημοτικου μπορει να το αντιληφθεί). Αυτά. Over and out, καθως ουτε χρονο εχω να γραφω, ουτε καποιοι να με διαβαζουν. Edited September 6, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Εξαιρετικό review από mythozz! Θα είχε πάντως ενδιαφέρον μελλοντικά κάποια από τα μοντέλα reviews να γίνονται σε αντιπαράθεση με κινητά ίσως αξίας ή κατηγορίας. Για παράδειγμα το op2 είναι καλύτερο ή χειρότερο από ένα LG g3 dual sim? Έχουν παραπλησια τιμή και χαρακτηριστικά.... Αν ξέρει κάποιος ας πει πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγακι. Παμε λοιπον... Καταρχήν πηρα 2, ένα ευρωπαϊκο κι ένα κινεζικο. το ευρωπαϊκο δε μπηκα καν στον κοπο να το ανοιξω και το πουλησα ανεγγιχτο σε μελος του φορουμ (καλοριζικο Νικόδημε). Το κινεζικο κι αυτό το δοκιμασα και θα το δωσω γιατι εχω βρεθει με 4 δυνατα κινεζικα. Το αυτοκολλητο, δεν είναι απλο αυτοκολλητο. Λεει από ποια γραμμη παραγωγης είναι το κινητο και το control level (4 στην προκειμενη) σημαινει τι ελεγχοι εχουν γινει. 2 κινεζικα ειχα και στα 2 υπαρχει το αυτοκολλητο. Αυτό δε συμβαινει στα ευρωπαϊκα στο ιδιο ποσοστο, αλλα σε μικροτερο. Η oneplus, δε λεει ότι οι κεραιες ΠΙΘΑΝΩΣ να μην παιζουν dual, αλλα ότι το Chinese ΔΕΝ παιζει με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ στην ευρωπη με τις 2 καρτες. Όχι πιθανοτητα, αλλα βεβαιοτητα. Κατι που δεν ισχυει. Αρα, ναι, αυτό είναι προπαγανδα. Συνοψιζοντας, δε με ενδιαφερει να πεισω κανενα και για τιποτα, τα κινητα τα πληρωσα και τα 2 (variants), θα τα πουλησω και τα 2 (αρα δεν ευλογω τιποτα και για κανενα λογο) και το μονο που κανω είναι να ενημερωσω λιγο περισσοτερο αυτους που ψάχνονται κι όχι ένα κλασικο, ναι, το πηρα, είναι φοβερο, τρομερο κλπ κλπ. Αν ηθελα απλα κραταγα το ευρωπαϊκο και πουλαγα το κινεζικο με συνοπτικες διαδικασιες (κι ένα πιτσιρικι του δημοτικου μπορει να το αντιληφθεί). Αυτά. Over and out, καθως ουτε χρονο εχω να γραφω, ουτε καποιοι να με διαβαζουν. Βαγγελη φιλε τι παιζει με τι εγγυησεις αν ειναι ευρωπαικο και αν ειναι κινεζικο? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Βαγγελη φιλε τι παιζει με τι εγγυησεις αν ειναι ευρωπαικο και αν ειναι κινεζικο? Γιωργο εδώ έγκειται το μοναδικο και σημαντικο ατου του ευρωπαικου op2. Δηλαδη εχεις 2 χρονια κατευθείαν από την op, με RMA κατευθείαν μεσα από το site τους. Από την άλλη εχεις συνηθως 1 ετος από τα κινεζομαγαζα... Αντικειμενικα, αν εχεις προσκληση, δεν εχεις κανενα λογο να πας στο κινεζικο. Φορτώνεις paypal, παραγγελνεις (στα ελληνικα μαλιστα), δινεις και 4 ευρω εξτρα (για dhl express) και το εχεις σε 1 24ωρο σπιτι σου. Αν βαριεσαι/εκνευρίζεσαι να περιμενεις την προσκληση, για οποτε και αν δεησει η op, παιρνεις ένα ωραιοτατο κινεζο από ένα κινεζομαγαζο (πχ European honorbuy) και με ελαχιστα χρηματα παραπανω, εχεις εδώ και τωρα (κι από εκει σε 1-2 24ωρα) το oneplus2. Ετσι απλα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rockabilly Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Παιδιά μου ήρθε invite σήμερα το οποίο δεν έχω κάνει ακόμα claim. Όποιος ενδιαφέρεται μιας και δεν πρόκειται να δώσω 400 ευρωπουλα ας μου στείλει pm και να μου πει πως γίνεται να του τη δώσω Παράθεση «Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Παιδιά μου ήρθε invite σήμερα το οποίο δεν έχω κάνει ακόμα claim. Όποιος ενδιαφέρεται μιας και δεν πρόκειται να δώσω 400 ευρωπουλα ας μου στείλει pm και να μου πει πως γίνεται να του τη δώσω το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το αγοράσεις και να το πουλήσεις, το invite δεν μπορείς να το δώσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 μολις εδωσα το opo 2 παμε για nexus series ,τιμια προσπαθεια αλλα εχασε αρκετα,ζεσταινοταν το ερμο πολυ , στα υπερ ο αισθητηρας γρηγορος και η μπαταρια καλη αλλα μεταλο με τον 810 θερμανση .... Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) μολις εδωσα το opo 2 παμε για nexus series ,τιμια προσπαθεια αλλα εχασε αρκετα,ζεσταινοταν το ερμο πολυ , στα υπερ ο αισθητηρας γρηγορος και η μπαταρια καλη αλλα μεταλο με τον 810 θερμανση .... Τόσο πολύ ζεστενοταν??? :blink: Από που το πήρες??? Edited September 8, 2015 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rockabilly Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Οκ δεν το ήξερα, θα πάει υπέρ πίστεως. ... Παράθεση «Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Οκ δεν το ήξερα, θα πάει υπέρ πίστεως. ... Πως και πήρες τόσο γρήγορα; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Τόσο πολύ ζεστενοταν??? :blink: Από που το πήρες??? απο το επισημο site ,φυσικα για μενα ζεσταινοταν αρκετα αν και εχω κινητο με τον 805 ο 810 σε παιχνιδι ανεβαζε πολυ θερμοκρασια και ειχαν την ιδια αποδοση οποτε για μενα δεν βολεψε Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Γιωργο εδώ έγκειται το μοναδικο και σημαντικο ατου του ευρωπαικου op2. Δηλαδη εχεις 2 χρονια κατευθείαν από την op, με RMA κατευθείαν μεσα από το site τους. Από την άλλη εχεις συνηθως 1 ετος από τα κινεζομαγαζα... Αντικειμενικα, αν εχεις προσκληση, δεν εχεις κανενα λογο να πας στο κινεζικο. Φορτώνεις paypal, παραγγελνεις (στα ελληνικα μαλιστα), δινεις και 4 ευρω εξτρα (για dhl express) και το εχεις σε 1 24ωρο σπιτι σου. Αν βαριεσαι/εκνευρίζεσαι να περιμενεις την προσκληση, για οποτε και αν δεησει η op, παιρνεις ένα ωραιοτατο κινεζο από ένα κινεζομαγαζο (πχ European honorbuy) και με ελαχιστα χρηματα παραπανω, εχεις εδώ και τωρα (κι από εκει σε 1-2 24ωρα) το oneplus2. Ετσι απλα...:) τελειος...ευχαριστω φιλε Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Για οσους ενδιαφερονται, διαβασα το παρακατω που ανακοινωσε η oneplus. "Θα ξεκινήσουμε, επίσης, να δίνουμε και «κοινόχρηστες» (=που μπορείς να τις μοιραστείς) προσκλήσεις μέσα στο μήνα. Αφού λάβεις την πρόσκληση σου και αγοράσεις το OnePlus 2, οι «κοινοποιήσημες» προκλήσεις θα είναι εκεί μετά από λίγο (μιλάμε για εβδομάδες και όχι για μήνες αυτή τη φορά). Το πότε ακριβώς θα λάβεις τις προσκλήσεις σου εξαρτάται από το επίπεδο του αποθέματος. Από στόμα σε στόμα έχουμε κερδίσει την αγάπη σας και ελπίζουμε να τη μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Τα εδωσα κι εγω και τα 2 Op2. Πολυ καλη συσκευη, προσωπικα δεν ειχε ιδιαιτερα θεματα με τη θερμοκρασια της συσκευης, αλλα το θεωρω συνολικα κατωτερο απο το xiaomi mi note pro (πιο λεπτο και καλυτερη κατανομη βαρους σε αυτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μονο και μονο γι αυτον τον λογο Δεν το αγοραζω ενω εχω και προσκληση. Καλο χρυσο αλλα στα 420€ και να πεφτει η αποδοση.....οχι Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μονο και μονο γι αυτον τον λογο Δεν το αγοραζω ενω εχω και προσκληση. Καλο χρυσο αλλα στα 420€ και να πεφτει η αποδοση.....οχι Δηλαδη, συγνωμη. Συγκρινεις την καθημερινη φυσιολογικη χρηση που θα κανεις με ενα bench που "σκιζει" την συσκευη? Δεν εχω διαβασει η να εχω δει σε καθημερινη φυσιολογικη χρηση, να πεφτει η αποδοση της συσκευης. Εκτος και αν για εσενα το πιο σημαντικο πραγμα, ειναι αν δουλευει καλα η συσκευη στα benchs και οχι στην καθημερινη χρηση που θα κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Δηλαδη, συγνωμη. Συγκρινεις την καθημερινη φυσιολογικη χρηση που θα κανεις με ενα bench που "σκιζει" την συσκευη? Δεν εχω διαβασει η να εχω δει σε καθημερινη φυσιολογικη χρηση, να πεφτει η αποδοση της συσκευης. Εκτος και αν για εσενα το πιο σημαντικο πραγμα, ειναι αν δουλευει καλα η συσκευη στα benchs και οχι στην καθημερινη χρηση που θα κανεις. Δεν αντιλεγω οτι δεν μασαει πουθενα,αλλα ειναι περισσοτερο ψυχολογικο το θεμα αν θελεις. Σιγουρα το κινητο ειναι πληρες ομορφο και ποιοτικο αλλα.... Αντιλαμβανομαι και παραδεχομαι οτι αυτο ειναι μια κουταμαρα,αυτο που σκεφτομαι,αλλα ετσι ειμαι εγω με τα τρελλα μου. :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Δεν αντιλεγω οτι δεν μασαει πουθενα,αλλα ειναι περισσοτερο ψυχολογικο το θεμα αν θελεις. Σιγουρα το κινητο ειναι πληρες ομορφο και ποιοτικο αλλα.... Αντιλαμβανομαι και παραδεχομαι οτι αυτο ειναι μια κουταμαρα,αυτο που σκεφτομαι,αλλα ετσι ειμαι εγω με τα τρελλα μου. :lol: Σου έχει έρθει πρόσκληση;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλησπέρα! Ήρθε πρόσκληση για το 2 αλλά δεν το θέλω. Μου λέει ότι μόνο εγώ μπορώ να την αξιοποιήσω. Ισχύει; Αν όχι, το θέλει κανείς; :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλησπέρα! Ήρθε πρόσκληση για το 2 αλλά δεν το θέλω. Μου λέει ότι μόνο εγώ μπορώ να την αξιοποιήσω. Ισχύει; Αν όχι, το θέλει κανείς; :) Ισχύει φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Έφυγε και η παραγγελια από εμένα. Με εξπρες πόσες μέρες κάνει να έρθει περίπου; Αν και εγώ είμαι Γερμανία. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Έφυγε και η παραγγελια από εμένα. Με εξπρες πόσες μέρες κάνει να έρθει περίπου; Αν και εγώ είμαι Γερμανία. Τελικα σου ηρθε κι εσενα προσκληση? Λογικα σε 48 ωρες, θα ειναι δικο σου. Αλλαξε ομως και το αβαταρ σου, πολυ κιτς. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Τελικα σου ηρθε κι εσενα προσκληση? Λογικα σε 48 ωρες, θα ειναι δικο σου. Αλλαξε ομως και το αβαταρ σου, πολυ κιτς. :p Εκεί που χαλαρωνα μετά την δουλειά στον καναπέ έσκασε και σε μένα το μειλ. Πάνω που ετιμαζομουνα να κάνω παράπονα... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Υπάρχει τρόπος να δοθούν άλλου τα προσωπικά invites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts