Sniaf Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Έχει κάνει κανείς πρόσφατα αναβάθμιση μέσω ota τώρα τελευταία; Όταν έκανα τον Δεκέμβριο δεν πήγε πολύ καλά ! Και κατέληξε σε downgrade! Μήπως έχει αλλάξει κάτι? όχι τίποτα δεν έχει αλλάξει και εγώ σε downgrade 4.4.2 και χωρίς το μικρό update που ήταν 20 mb για να σε πήγαινε στην 5 ανά τακτικά διαστήματα κοιτάω στα forum lenovo αλλά δεν βλέπω να βγαίνει κάτι καινούργιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) https://cloud.mail.ru/public/6QqD/uhafte3xz υπάρχει αυτό τώρα. Να δουλεύει ή μιά από τα ίδια και ξανά downgrade άραγε? Εμένα απο το lollipop έλειπε ο file manager και κανένας απο το play store δεν δούλευε. Μόνο να δω αρχεία μπορουσα χωρίς να μου επιτρέπει να κάνω καμία εργασία σε αυτά με όποιον και αν κατέβασα. Έκανα και εργοστασιακή επαναφορά μετά. Την αναβάθμιση. Edited July 10, 2016 by Darkpurple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 https://cloud.mail.ru/public/6QqD/uhafte3xz υπάρχει αυτό τώρα. Να δουλεύει ή μιά από τα ίδια και ξανά downgrade άραγε? Εμένα απο το lollipop έλειπε ο file manager και κανένας απο το play store δεν δούλευε. Μόνο να δω αρχεία μπορουσα χωρίς να μου επιτρέπει να κάνω καμία εργασία σε αυτά με όποιον και αν κατέβασα. Έκανα και εργοστασιακή επαναφορά μετά. Την αναβάθμιση. είναι η 4.4.2 . αυτή έχω εγώ υπάρχει και ο file manager . αν θα την βάλεις μην κανείς το μικρό update είναι μικρή αναβάθμιση πριν το lolipop Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Αυτήν έχω και εγώ τώρα την 4.4.2. χωρίς το update των 20 ΜΒ https://cloud.mail.ru/public/ETjS/ScaigrDzU την πήρα απο εδώ και είναι ή s041 150112=4.4.2. μετα το update των 20 γίνεται s044 150811. Αυτή https://cloud.mail.ru/public/6QqD/uhafte3xz είναι ή so54. 150801 =lollipop.Γι αυτήν αναρωτιέμαι αν θα έχει μέσα τον file manager ή θα έχει θέμα σαν την ίδια που ήρθε με ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Αυτή https://cloud.mail.ru/public/6QqD/uhafte3xz είναι ή so54. 150801 =lollipop.Γι αυτήν αναρωτιέμαι αν θα έχει μέσα τον file manager ή θα έχει θέμα σαν την ίδια που ήρθε με ota? είναι η ίδια που είχες κάνει και μέσω OTA (lolipop) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλύτερα να μου λείπει τότε. Δεν θέλω να καταλήξω ξανά σε downgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλύτερα να μου λείπει τότε. Δεν θέλω να καταλήξω ξανά σε downgrade. εε ναι θα περιμένουμε μπας και δώσει κάτι νεότερο αλλά δεν νομίζω . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Κανατε την τελευταια αναβαθμιση;(Ιουλιος 2016) Σε ταμπλετακι δικου προσωπου, εγιναν ολα μανταρα! Ενω ολοκληρωσε 100% την αναβαθμιση, και μετα εγκατεστησα οτι υποτιθεται οτι επρεπε, μετα, πλεον, χτυπανε διαφορα αρχεια, και ουσιαστικα το ταμπλετ ειναι αχρηστο! Σε κανεναν δεν ετυχε κατι τοσο τραγικο; Τι γινεται τωρα;;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 (edited) Αναβάθμιση σε lollipop δηλαδή έκανε? Αυτήν που είναι 887 κάτι MB? Αν ναι τότε μάλλον πάει για downgrade για να επανέλθειλει. Συνήθως μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις χρειάζεται εργοστασιακή επαναφορά (factory data reset) για να λειτουργήσει η αναβάθμιση σωστά. Edited July 16, 2016 by Darkpurple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Αναβάθμιση σε lollipop δηλαδή έκανε? Αυτήν που είναι 887 κάτι MB? Αν ναι τότε μάλλον πάει για downgrade για να επανέλθειλει. Συνήθως μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις χρειάζεται εργοστασιακή επαναφορά (factory data reset) για να λειτουργήσει η αναβάθμιση σωστά. Οχι, η μεγαλη αναβαθμιση σε lollipop εγινε απο περυσι το φθινοπωρο. Οντως ηταν ενα 800αρι η αναβαθμιση, αλλα η 5αρα περαστηκε ηδη απο περυσι, και χωρις προβληματα. Η τωρινη τι ακριβως ηταν; Χτυπανε ενα καρο services αν καταλαβα καλα, και δεν σταματουν ποτε τα μηνυματα λαθους... Πως μπορει να γινει factory data reset, οταν δεν μπορεις καν να μπεις μες το tablet και να δουλεψεις εστω στοιχειωδως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Εγώ ούτε τα lollipop δεν κρατησα. Ξαναγυρισα στα 4.4. Οπότε δεν ξέρω τι έστειλαν τώρα. Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε Hard reset από τα πλαϊνά κουμπιά? Η αν μπορεί να ξαναβάλει τα loliipop με flash tools απο Η/Υ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Πως γινεται hard reset με τα πλαινα κουμπια; Τι πατας για να γινει; (για να μην παμε στα τυφλα πατωντας στην τυχη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 http://www.hardreset.info/devices/lenovo/lenovo-tab-2-a7-10/ Εγώ όταν το έκαν,τότε που πήρα ota τα προβληματικά lollipop ,δεν θυμάμαι να είδα αγγλικά. Κάτι κινέζικα έβγαλε και νομίζω οτι διάλεξα αυτό που ηταν μέσα στα κινέζικα ένα emmc https://youtu.be/Tdc5SnSmx1I. Δες τα πρίν ξεκινήσεις. Εγω Πάντος στο τέλος το συνδεσα στο PC και ξαναπερασα την αρχική ρομ την 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 (edited) η ίδια έκδοση βλέπω όμως είναι 5 άρα πάλι . έχει καμία διάφορα με πριν ? την πέρασε κανείς να πει εντυπώσεις ? και στο forum της lenovo βλέπω έχουν άτομα το ίδιο πρόβλημα με το παλικάρι εδώ https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Android-based-Tablets-and/Tab-2-A7-10-error-messages-after-update/m-p/3371192#M30203 υπάρχει και ποιο κάτω μια λύση να δοκιμάσεις μήπως σταματήσουν τα error Edited July 17, 2016 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 η ίδια έκδοση βλέπω όμως είναι 5 άρα πάλι . έχει καμία διάφορα με πριν ? την πέρασε κανείς να πει εντυπώσεις ? Γιά πιά έκδοση ρωτάς γιατί με μπερδεψες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 η ίδια έκδοση βλέπω όμως είναι 5 άρα πάλι . έχει καμία διάφορα με πριν ? την πέρασε κανείς να πει εντυπώσεις ? Γιά πιά έκδοση ρωτάς γιατί με μπερδεψες ? S57_160701 είναι πρόσφατη εμείς είχαμε την S54_150801 και κάναμε downgrade Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 S57_160701 είναι πρόσφατη εμείς είχαμε την S54_150801 και κάναμε downgrade Δεν ξέρω κάτι. Είναι πολύ καινούργια? ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως γινεται hard reset με τα πλαινα κουμπια; Τι πατας για να γινει; (για να μην παμε στα τυφλα πατωντας στην τυχη) Το διορθωσατε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Δεν ξέρω κάτι. Είναι πολύ καινούργια? ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το διορθωσατε ? τώρα βγήκε 7 μέρες περίπου έχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 τώρα βγήκε 7 μέρες περίπου έχει Που την βρηκες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Που την βρηκες ; έχει έρθει OTA μόλις το είπε το παιδί μπήκα και στο forum της lenovo και το είδα απλά υπάρχει περίπτωση να σου τύχει αυτό που έτυχε και το παιδί πριν εδώ . να σου βγάζει σφάλματα όμως υπάρχει και λύση στο ποιο πάνω link που έβαλα εγώ είδα πως ακόμα είναι η 5.0 λέω να μην την βάλω μην είναι όπως η προηγούμενη θα περιμένω και για download με flashtool μπορείς και από εδώ να την κατεβάσεις : http://lenovo-forums.ru/topic/19560-lenovo-tab-2-a7-10-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0-t2-a7-10f_s57_160701_row/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 έχει έρθει OTA μόλις το είπε το παιδί μπήκα και στο forum της lenovo και το είδα απλά υπάρχει περίπτωση να σου τύχει αυτό που έτυχε και το παιδί πριν εδώ . να σου βγάζει σφάλματα όμως υπάρχει και λύση στο ποιο πάνω link που έβαλα εγώ είδα πως ακόμα είναι η 5.0 λέω να μην την βάλω μην είναι όπως η προηγούμενη θα περιμένω και για download με flashtool μπορείς και από εδώ να την κατεβάσεις : http://lenovo-forums.ru/topic/19560-lenovo-tab-2-a7-10-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0-t2-a7-10f_s57_160701_row/ Αυτοί εκεί γράφουν οτι η ενημέρωση είναι 1GB. Τι έχει μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Αυτοί εκεί γράφουν οτι η ενημέρωση είναι 1GB. Τι έχει μέσα? όλες η rom για το tablet μας είναι στο 1 gb έψαξα να δω τη αλλαγές κάνει η ενημέρωση αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Οκ! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 η ίδια έκδοση βλέπω όμως είναι 5 άρα πάλι . έχει καμία διάφορα με πριν ? την πέρασε κανείς να πει εντυπώσεις ? και στο forum της lenovo βλέπω έχουν άτομα το ίδιο πρόβλημα με το παλικάρι εδώ https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Android-based-Tablets-and/Tab-2-A7-10-error-messages-after-update/m-p/3371192#M30203 υπάρχει και ποιο κάτω μια λύση να δοκιμάσεις μήπως σταματήσουν τα error Ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια. Δεν εχω αμεσα τωρα το tablet στα χερια μου να κανω οτι λεει στην λυση. Ο γνωστος μου αποφασισε ...να το παει στο service! Και να σου πω, δεν τον αδικώ. Ειλικρινα, εχει καταλαβει η lenovo τι μλκια εκανε σε τοσο κοσμο;;; Δηλαδη εβγαλε ενα update και τα @@@σε ολα;;;; Και ok, αν ο χρηστης σκαμπαζει απο δαυτα, πες βγαζει ακρη (αν και χανεις τα παντα ολα, παλι απο την αρχη ρυθμισεις/σεταρισματα/εγκαταστασεις). Αν ομως ειναι απλος χρηστης;;; Κριμα για σοβαρη εταιρια, να βγαζει τετοιες παπατζες και να αχρηστευει τα tablet των πελατων της. Ιδωμεν. Ή θα παει service, ή θα επιχειρησω να το φτιαξω ευθυς μολις το παρω στα χερια μου, με την λυση που δοθηκε στο λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια. Δεν εχω αμεσα τωρα το tablet στα χερια μου να κανω οτι λεει στην λυση. Ο γνωστος μου αποφασισε ...να το παει στο service! Και να σου πω, δεν τον αδικώ. Ειλικρινα, εχει καταλαβει η lenovo τι μλκια εκανε σε τοσο κοσμο;;; Δηλαδη εβγαλε ενα update και τα @@@σε ολα;;;; Και ok, αν ο χρηστης σκαμπαζει απο δαυτα, πες βγαζει ακρη (αν και χανεις τα παντα ολα, παλι απο την αρχη ρυθμισεις/σεταρισματα/εγκαταστασεις). Αν ομως ειναι απλος χρηστης;;; Κριμα για σοβαρη εταιρια, να βγαζει τετοιες παπατζες και να αχρηστευει τα tablet των πελατων της. Ιδωμεν. Ή θα παει service, ή θα επιχειρησω να το φτιαξω ευθυς μολις το παρω στα χερια μου, με την λυση που δοθηκε στο λινκ. ωχ φιλαράκι . καλή αναμονή . της 15 μέρες δεν της γλυτώνεις . το service της lenovo είναι η CPI στην αθήνα και καθυστερούν παρά πολύ . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts