Minas_Kriti Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλησπέρα σας. Είμαι αναμεσα στο mx5 32gb και το mi4c αν μπορεί κάποιος που να έχει η όχι δουλέψει τις συσκευές να με βοηθήσει. Απο θέμα κάμερας ποιο θεωρειται καλυτερο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Επανέρχομαι στο θέμα με το πρόβλημα κάμερας (not open error) όπως είχα γράψει στην σελίδα 78 1162 post πριν από εδώ..έχω περάσει αρκετές αναβαθμίσεις τεστ και stable και η κάμερες δεν επανέρχονται με τίποτα είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Αν ναι πως το αντιμετώπισε? Λογικά κάτι δεν πήγε καλά στην αναβάθμιση 5.6..4.7 test καμια ιδέα? Edited April 20, 2016 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Επανέρχομαι στο θέμα με το πρόβλημα κάμερας (not open error) όπως είχα γράψει στην σελίδα 78 1162 post πριν από εδώ..έχω περάσει αρκετές αναβαθμίσεις τεστ και stable και η κάμερες δεν επανέρχονται με τίποτα είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Αν ναι πως το αντιμετώπισε? Λογικά κάτι δεν πήγε καλά στην αναβάθμιση 5.6..4.7 test καμια ιδέα? Αν δεν διορθώνεται με factory reset και πέρασμα της rom με clear data, πιθανότατα να είναι hardware πρόβλημα. Δοκίμασε και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) Αν δεν διορθώνεται με factory reset και πέρασμα της rom με clear data, πιθανότατα να είναι hardware πρόβλημα. Δοκίμασε και βλέπουμε. εχω δοκιμασει και factory reset και clear data, μαλλον το προβλημα ειναι hardware... το θεμα ειναι πως μπορω να το κανω? να μην το στελνω πισω στο μαγαζι να το κανουν, το 2 μηνες πανε ελα σκεφτομε...μερικες φορες και μετα απο επανεκινηση δουλευει η μπροστα καμερα στο mirror.. αν παω να ανοιξω ομως την καμερα την κανονικη εκει εχω μαυρο και κρασαρει Edited April 21, 2016 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Εχει δοκιμασει καποιος την τελευταια beta εκδοση 5.6.4.19; λειτουργει καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Εχει δοκιμασει καποιος την τελευταια beta εκδοση 5.6.4.19; λειτουργει καλα; Απο φιλο που την περασε περα απο μενα που εχω θεμα απο μια προηγουμενη εκδοση.. μια χαρα δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Απο φιλο που την περασε περα απο μενα που εχω θεμα απο μια προηγουμενη εκδοση.. μια χαρα δουλευει Ευχαριστω φιλε μου, την περασα κι εγω, μια χαρα ολα προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Επιβεβαιώνω και εγώ, όλα μια χαρά με την 5.6.4.19 beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Τελικα, μαλλον θα το αναλαβει η Cellcom, στην Αργυρουπολη. Το κοστος, οπως με ενημερωσαν, ειναι 140€....:( Πασχαλιατικο δωρο... re σοβαρα τωρα?46 ευρω εκανε η οθονη στο mx4 και ψιλο ευκολα εντος 2 ωρων την αλλαξα με τα χερακια μου γιατι τοση διαφορα? αμολεντ ε? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Επιβεβαιώνω και εγώ, όλα μια χαρά με την 5.6.4.19 beta Τι διάφορες έχει η έκδοση ; Έχετε δει βελτίωση σε σχέση με τη 5.1.3.0Α ; Μπαταρία ταχύτητα; Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Τι διάφορες έχει η έκδοση ; Έχετε δει βελτίωση σε σχέση με τη 5.1.3.0Α ; Μπαταρία ταχύτητα; Καλησπέρα, σίγουρα έχει καλύτερη μπαταρία, είναι πιο γρήγορο αλλά χθες το πρωί, ενώ το φόρτιζα με ενα xiaomi powerbank, πήγα να τραβήξω μια φωτογραφία και μου έβγαλε force close λόγω υψηλής θερμοκρασίας του κινητού....και όντως το κινητό ζεμάταγε.....Μόνο αυτό έχω παρατηρήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis1 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλησπέρα Σασ δουλεύει κανονικά η video κλήση στο Viber? Εμένα με αφήνει να δω τους άλλους κανονικά αλλά μόλις παταω πάνω στη κάμερα δν μου αφήνει έχω τσεκαρε και τις ρυθμίσεις και πάλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Νεα αναβαθμιση 5.1.5.0A stable ολα καλα. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Νεα αναβαθμιση 5.1.5.0A stable ολα καλα. Sent from my MX5 using Tapatalk εγω την εβαλα ,ολα μια χαρα..προς το παρον! Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ερώτηση από 5.1.3.0 μπορώ να βάλω την 5.1.5.0 απευθείας με update η πρέπει να ανέβω σταδιακά γιατί αυτή τη ριμάδα τη 5.1.4.0 δεν τη θέλω αχαχαχαχ Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ερώτηση από 5.1.3.0 μπορώ να βάλω την 5.1.5.0 απευθείας με update η πρέπει να ανέβω σταδιακά γιατί αυτή τη ριμάδα τη 5.1.4.0 δεν τη θέλω αχαχαχαχ Sent from my MX5 using Tapatalk Μπορείς απευθείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μπορείς απευθείας. Να σαι καλά φίλε μου. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Την πέρασα όλα κομπλέ ευτυχώς. Έχω την εντύπωση ότι πάει λίγο γρήγορα. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλο Πασχα σε ολους!! Αυριο το παραλαμβανω με αλλαγμενη οθονη κλπ. Συνολικο κοστος, 140€.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλο Πασχα σε ολους!! Αυριο το παραλαμβανω με αλλαγμενη οθονη κλπ. Συνολικο κοστος, 140€.... Αντε καλορίζικο και καλές γιορτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλο Πασχα σε ολους!! Αυριο το παραλαμβανω με αλλαγμενη οθονη κλπ. Συνολικο κοστος, 140€.... Να πάρεις ένα Nilkin glass φίλε... Καλή ανάσταση σε όλους. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Αντε καλορίζικο και καλές γιορτές! Καλες γιορτες και σε σενα, σ' ευχαριστω!!:) Να πάρεις ένα Nilkin glass φίλε... Καλή ανάσταση σε όλους. Sent from my MX5 using Tapatalk Με tempered glass το ειχα, απο την πρωτη μερα, αλλα σωθηκε το tempered κι εσπασε η οθονη...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_z Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Παιδιά καλησπερα.Ενώ το meizu mx5 εδώ και 4 μηνες και δεν του έχω περάσει καμια ρομ μέχρι τώρα γιατί δεν ξέρω πως,τώρα έχει την 4.5.2.7l international και θέλω να περάσω την τελευταια με ελληνικα,γιατί ψιλοκολλαει τελευταια.Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως και ποια να βάλω ώστε να έχει ελληνικά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Νεα αναβαθμιση 5.1.5.0A stable ολα καλα. Sent from my MX5 using Tapatalk........................ Edited May 3, 2016 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_z Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Εχει ελληνικά ; απλα το κατεβαζω και το εγκαθιστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts