Bayern7 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 h stock εφαρμογη για τα sms είναι μια χαρά αλλά δεν υποστηρίζει μηνύματα 160 χαρακτήρων στα ελληνικά. οπότε αναγκαστικά πας για 3rd party Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Δλδ δεν υπάρχει καμία rom που να υποστηρίζει καθαρά ελληνικά παντού; Το θέμα είναι οτι δεν είναι για εμένα το κινητό αλλά προορίζεται για τον πατέρα μου και το θέλει το κινητό να είναι στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Δε ξέρω. Σίγουρα πάντως σε flyme 5 έχει αυτά τα ελληνικά της πλάκας. Τσέκαρε σε flyme 4 τι παίζει. Δεν θυμάμαι από ποια έκδοση και μετά άρχισε να γίνεται τελείως σκατένια η μετάφραση. Μήπως να το κρατήσεις εσύ και να πάρεις κανένα Mid range Μοντέλο από Ελλάδα για τον πατέρα να βολευτεί ο άνθρωπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Το γεγονός οτι είναι πατέρας μου δεν παει να πει πως δεν θέλει κάτι καλό και συνάμα οικονομικό να έχει. :p Εγώ έχω oneplus και είμαι ευχαριστημένος! Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει αγγλικά και θα τον δυσκολέψει όσο να πεις λίγο στην χρήση. Οπότε αν του περνούσα μια rom που να έχει καθαρά ελληνικά μέσα θεωρώ θα ήταν καλύτερα. Είναι κάποιος που να έχει εμπειρία απο flyme4 να μας πει αν έχει ελληνικό μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μήπως ξερει καποιος πως πηγαινω στον κρυφο φακελο με τον κωδικο. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μετα απο αυτο το update beta 5.6.4.7 δεν μου δουλευει η καμερα ...περασα σημερα το νεοτερο 5,6,4,12 και το προβλημα επιμενει, ειχε κανεις κατι αντοιστιχο προβλημα στο τηλεφωνο? εχω κανει τα παντα αλλα τιποτα...καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μετα απο αυτο το update beta 5.6.4.7 δεν μου δουλευει η καμερα ...περασα σημερα το νεοτερο 5,6,4,12 και το προβλημα επιμενει, ειχε κανεις κατι αντοιστιχο προβλημα στο τηλεφωνο? εχω κανει τα παντα αλλα τιποτα...καποια βοηθεια? Έκανες clear data η factory reset πριν περάσεις τη beta? Τράβα settings about phone storage και κάνε factory reset και αυτό είναι καλό να γίνεται πριν κάνεις καν τα update Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Έκανες clear data η factory reset πριν περάσεις τη beta? Τράβα settings about phone storage και κάνε factory reset και αυτό είναι καλό να γίνεται πριν κάνεις καν τα update Sent from my MX5 using Tapatalk τα παντα εχω κανει ..και δεν ερχεται με τιποτα η καμερα, τωρα πηγα στην 5,1,1,4 ΟΑ τα ιδια.. κατεβασα και καμερες απο το play store κανει τα ιδια εχει δυο μερες με αυτο παιδευομε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hopeandr Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις παρέλαβα το κινητό με ρομ flyme os 4.5.4 1A. Έχω δει όμως ότι υπάρχει νέα έκδοση για Α. Πώς την βάζω; Πρέπει να κάνω ρουτ; Κι αν ναι, πώς; Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω από αυτά και έχω πελαγώσει! Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Καλησπερα. Δυστυχως, τα καταφερα....:( κι εσπασα την οθονη του..... Γνωριζει καποιος, αν υπαρχει σαν ανταλλακτικο στην Ελλαδα?? Αν οχι, υπαρχει καποια προταση, για αγορα του απο καπου αλλου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Καλησπερα. Δυστυχως, τα καταφερα....:( κι εσπασα την οθονη του..... Γνωριζει καποιος, αν υπαρχει σαν ανταλλακτικο στην Ελλαδα?? Αν οχι, υπαρχει καποια προταση, για αγορα του απο καπου αλλου?? Υπάρχει αντιπροσωπεία κάπου στην Ηλιούπολη.. Για googlare μπας και βρεις κάνα τηλ και ρώτα κόστος αλλαγής. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Παιδια το chompsms μου κανει κολπα πολλες φορές. Δεν γυρνάει πισω με το κεντρικο κολλάει με την αποστολη κ. α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Απ. οτι ειδα, ειναι μια εταιρεια, ονοματι TCCM, δε μπορω ομως να βρω αλλα στοιχεια (τηλεφωνο κ.λ.π.).... Τωρα, τι κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Απ. οτι ειδα, ειναι μια εταιρεια, ονοματι TCCM, δε μπορω ομως να βρω αλλα στοιχεια (τηλεφωνο κ.λ.π.).... Τωρα, τι κανω?? http://www.makeitwork.gr/kinezika-brands.html Κάνε μια ερώτηση εδώ να δεις.. Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια το chompsms μου κανει κολπα πολλες φορές. Δεν γυρνάει πισω με το κεντρικο κολλάει με την αποστολη κ. α. Και γιατί δεν βάζεις άλλη εφαρμογή; πχ handcent Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Απ. οτι ειδα, ειναι μια εταιρεια, ονοματι TCCM, δε μπορω ομως να βρω αλλα στοιχεια (τηλεφωνο κ.λ.π.).... Τωρα, τι κανω?? http://www.cellcom.gr εκει και στην Arvato πανε τα meizu. Η cellcom έχει και τη motorola, σε χαλασμενη καμερα σε moto g φιλου εκαναν μολις μια ωρα για επισκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 http://www.cellcom.gr εκει και στην Arvato πανε τα meizu. Η cellcom έχει και τη motorola, σε χαλασμενη καμερα σε moto g φιλου εκαναν μολις μια ωρα για επισκευη. http://www.makeitwork.gr/kinezika-brands.html Κάνε μια ερώτηση εδώ να δεις.. Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γιατί δεν βάζεις άλλη εφαρμογή; πχ handcent Sent from my MX5 using Tapatalk Καλημερα!! Στο makeitwork, το αναλαμβανουν, μονο αν τους παω εγω το ανταλλακτικο. Το ιδιο και σ' ενα site που λεγεται http://www.epilogi.net. Οσον αφορα τη cellcom, αυριο θα επικοινωνησω μαζι τους, ελπιζω να βγαλω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zwilling Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω, εσείς έχετε ραδιόφωνο; Στο μοντέλο που παρήγγειλα εγώ έγραφε πως έχει (με χρήση ακουστικών). Edited April 17, 2016 by Zwilling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω, εσείς έχετε ραδιόφωνο; Στο μοντέλο που παρήγγειλα εγώ έγραφε πως έχει (με χρήση ακουστικών). Όχι και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο... Τουλάχιστον στις τελευταίες εκδόσεις. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zwilling Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Όχι και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο... Τουλάχιστον στις τελευταίες εκδόσεις. Sent from my MX5 using Tapatalk puzzle21 ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω, εσείς έχετε ραδιόφωνο; Στο μοντέλο που παρήγγειλα εγώ έγραφε πως έχει (με χρήση ακουστικών). οχι,το μονο ραδιο που εχει ειναι με χρηση ιντερνετ..το e radio ας πουμε...εφαρμογη! Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 οχι,το μονο ραδιο που εχει ειναι με χρηση ιντερνετ..το e radio ας πουμε...εφαρμογη! Μέσω ίντερνετ και το tune in radio είναι πολύ καλό. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Τελικα, μαλλον θα το αναλαβει η Cellcom, στην Αργυρουπολη. Το κοστος, οπως με ενημερωσαν, ειναι 140€....:( Πασχαλιατικο δωρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Τελικα, μαλλον θα το αναλαβει η Cellcom, στην Αργυρουπολη. Το κοστος, οπως με ενημερωσαν, ειναι 140€....:( Πασχαλιατικο δωρο... Όλες οι αντιπροσωπείες τόσο χρεώνουν περίπου... Πιο φθηνά σου βγαίνει μόνο αν αγοράσεις μονος το ανταλλακτικό και πας σε κάποιο αλλο μαγαζί να στο αλλάξουν. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Τελικα, μαλλον θα το αναλαβει η Cellcom, στην Αργυρουπολη. Το κοστος, οπως με ενημερωσαν, ειναι 140€....:( Πασχαλιατικο δωρο... 140 ευρω ανταλλακτικο και εργασια? Αν ναι τοτε ειναι πολυ καλη τιμη.Λιγο που κοιταξα ανταλλακτικο μονο το βρισκεις στα 100 περιπου δολλαρια απο κινα δηλαδη περιπου 90 ευρω.Θα εδινες και κανα 30-40ευρω στον τεχνικο οποτε στα ιδια ερχεσαι.Θα γλυτωσεις και το περιμενε της οθονης και τον φοβο να μην ερθει σπασμενη ,χαλασμενη κτλ. Αν θελουν μονο 140 ευρω για εργασια τοτε δεν το συζητω ψαξε αλλου ειναι παρα πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Όλες οι αντιπροσωπείες τόσο χρεώνουν περίπου... Πιο φθηνά σου βγαίνει μόνο αν αγοράσεις μονος το ανταλλακτικό και πας σε κάποιο αλλο μαγαζί να στο αλλάξουν. Sent from my MX5 using Tapatalk 140 ευρω ανταλλακτικο και εργασια? Αν ναι τοτε ειναι πολυ καλη τιμη.Λιγο που κοιταξα ανταλλακτικο μονο το βρισκεις στα 100 περιπου δολλαρια απο κινα δηλαδη περιπου 90 ευρω.Θα εδινες και κανα 30-40ευρω στον τεχνικο οποτε στα ιδια ερχεσαι.Θα γλυτωσεις και το περιμενε της οθονης και τον φοβο να μην ερθει σπασμενη ,χαλασμενη κτλ. Αν θελουν μονο 140 ευρω για εργασια τοτε δεν το συζητω ψαξε αλλου ειναι παρα πολλα. 140€, ανταλλακτικο κι εργασια. Οποτε, και συμφωνα με τα λεγομενα σας, καλα ειναι. Θα το προχωρησω και θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts