Jump to content

Meizu MX5

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα την βοηθεια σας για την επιλογη της συσκευης meizu mx5...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6312306#

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ανάλογα την εφαρμογή, το gmail μπορεις να το ανοίξεις, να απαντήσεις και να το διαγράψεις.

http://i68.photobucket.com/albums/i34/zeremefico/Screenshot_2015-09-26-12-04-49_zpsj641bzgk.png

Καλησπέρα σας!

Ξέρετε αν αυτό γίνεται και στο mx4 pro.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν μπορώ να βρω πως θα μου εμφανίζονται οι ενημερώσεις σε lock screen.

Edited by christos91

Καλησπέρα σας!

Ξέρετε αν αυτό γίνεται και στο mx4 pro.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν μπορώ να βρω πως θα μου εμφανίζονται οι ενημερώσεις σε lock screen.

Θα εμφανιστεί όταν θα μπει το flyme 5.

Θα εμφανιστεί όταν θα μπει το flyme 5.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Γνωρίζεις πότε θα πάρει το mx4 pro την αναβάθμιση και αν θα πάρει?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Γνωρίζεις πότε θα πάρει το mx4 pro την αναβάθμιση και αν θα πάρει?

Δεν ξέρω ποτέ, αλλά θα πάρει κι αυτό και το mx4, ή Meizu υποστηρίζει τα κινητά της.

Σκεφτόμουν να χτυπήσω ένα ΜΧ5 (ή Pro 5). Έκατσα και διάβασα τα παρακάτω κείμενα και απογοητεύτηκα από την προχειρότητα της εταιρείας. Φοβάμαι μην πετάξω τα χρήματα και πέσω σε προβληματική συσκευή και γενικά για το μέλλον της εταιρείας και την υποστήριξη των συσκευών.

Σημείωση, θα είναι η πρώτη Meizu συσκευή που θα πιάσω στα χέρια μου και θα το χρησιμοποιώ παράλληλα με το Nexus 6.

Αξίζει να τα διαβάσετε, αφιερώστε 10-15 λεπτάκια.

The Lie (Part 1/2)

The Lie (Part 2/2)

129026.png?1640591734

Σκεφτόμουν να χτυπήσω ένα ΜΧ5 (ή Pro 5). Έκατσα και διάβασα τα παρακάτω κείμενα και απογοητεύτηκα από την προχειρότητα της εταιρείας. Φοβάμαι μην πετάξω τα χρήματα και πέσω σε προβληματική συσκευή και γενικά για το μέλλον της εταιρείας και την υποστήριξη των συσκευών.

Σημείωση, θα είναι η πρώτη Meizu συσκευή που θα πιάσω στα χέρια μου και θα το χρησιμοποιώ παράλληλα με το Nexus 6.

The Lie (Part 1/2)

The Lie (Part 2/2)

Καλημερα αν μπορεις περιληπτικα να μου πεις γιατι δεν γνωριζω καλα αγγλικα....θα σου ημουν ευγνωμων!...αλλιως αυριο google translate

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Καλησπέρα! Μπορώ να περάσω κανονική android rom lolipop? Αν ναι θα παιζουν όλα? πχ fingerprint sensor, wifi ktl???

Για την ιστορία έχω βρει αυτό:

http://www.unlock-bootloader.info/mp3-0/meizu-mx5-6627.html

Καλησπέρα! Μπορώ να περάσω κανονική android rom lolipop? Αν ναι θα παιζουν όλα? πχ fingerprint sensor, wifi ktl???

Για την ιστορία έχω βρει αυτό:

http://www.unlock-bootloader.info/mp3-0/meizu-mx5-6627.html

όχι δε μπορείς.:rolleyes:

παπάτζα είναι αυτό που δίνεις:lol:

...πολύ ανησυχητικά όλα αυτά...έχουμε κάποιο μέλος που είχε παρόμοια άσχημη εμπειρία από την ποϊότητα συσκευής Meizu;...

Ριχνοντας μια ματια στα αρθρα του meizufans μου εμεινε η εντυπωση οτι καποιο deal χαλασε ή δεν εγινε ποτε μεταξυ του ιδρυτη του site και της εταιρειας με αποτελεσμα να βγαινουν ολα αυτα δημοσιως. Τραβηγμενα μου φαινονται, ειδικα οι αναφορες για "φαγωμα" των χρηματων των επενδυτων. Αν ολα αυτα συμβαινουν σε μια τετοια εταιρια τοτε τι θα γινεται στις υπολοιπες; Προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι γινεται στα εσωτερικα της χ εταιριας, εχω ομως την καλυτερη γνωμη για τα προιοντα που εχω παρει και δουλεψει (mx3, m1 note) ειδικα το mx3, ενω και το pro 5 φαινεται κορυφαιο.

Ειναι γεγονος ομως οτι εκτος Κινας δεν υπαρχει σωστη στρατηγικη, ή μαλλον ειναι ανυπαρκτη.

Ριχνοντας μια ματια στα αρθρα του meizufans μου εμεινε η εντυπωση οτι καποιο deal χαλασε ή δεν εγινε ποτε μεταξυ του ιδρυτη του site και της εταιρειας με αποτελεσμα να βγαινουν ολα αυτα δημοσιως. Τραβηγμενα μου φαινονται, ειδικα οι αναφορες για "φαγωμα" των χρηματων των επενδυτων. Αν ολα αυτα συμβαινουν σε μια τετοια εταιρια τοτε τι θα γινεται στις υπολοιπες; Προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι γινεται στα εσωτερικα της χ εταιριας, εχω ομως την καλυτερη γνωμη για τα προιοντα που εχω παρει και δουλεψει (mx3, m1 note) ειδικα το mx3, ενω και το pro 5 φαινεται κορυφαιο.

Ειναι γεγονος ομως οτι εκτος Κινας δεν υπαρχει σωστη στρατηγικη, ή μαλλον ειναι ανυπαρκτη.

Μην ξεχνατε οτι τα γράφει ενας 17χρονος..:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

όχι δε μπορείς.:rolleyes:

παπάτζα είναι αυτό που δίνεις:lol:

οντως bayern7 ? Γιατι χαρηκα ρε ****το... Εν το μεταξει εχω ενα θεμα με facebook και messenger. Δεν κάνουν sync παταω πανω στο account Και είναι κενο. Εχει αντιμετωπισει κανενας κατι παρομοιο?

καλησπερα.....επιτελους εφτασε !!!!!! :):):)ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 29-09-2015 15:02 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Καλησπερα ...αγορασα την συσκευη καο ειναι αψογη κυριοκεκτικα ...εχω ομως ενα προβλημα ενω ειχα κανονικα ελληνικα .εκανε μια ενημερωση την flyme os 4.7.5.2a και τωρα δεν εχει καθολου ελληνικα προς το παρον...μπορει καποιος να με βοηθησει ;

Καλησπερα ...αγορασα την συσκευη καο ειναι αψογη κυριοκεκτικα ...εχω ομως ενα προβλημα ενω ειχα κανονικα ελληνικα .εκανε μια ενημερωση την flyme os 4.7.5.2a και τωρα δεν εχει καθολου ελληνικα προς το παρον...μπορει καποιος να με βοηθησει ;

διαβασε απο την αρχη το θεμα και θα την βρεις την ακρη...καλησπερα!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=419033

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

καλησπερα.....επιτελους εφτασε !!!!!! :):):)ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 29-09-2015 15:02 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

αντε με το καλο να μου πεις την γνωμη σου!!!!!

:D

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αντε με το καλο να μου πεις την γνωμη σου!!!!!

:D

ενοειτε φιλε,θα μιλησουμε κ:lol::lol::lol::lol:αι στο τηλ!!!

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

The Lie (Part 1/2)

The Lie (Part 2/2)

εγω δεν θα εδινα τοση σημασια,ειλικρινα.

Εχουν περασει απο τα χερια μου 5 συσκευες τους και καμμια δεν ειχε θεμα κατασκευαστικο ενω οι rom φτανουν εστω και αργα.

προσωπικα αγορασα και ενα Μx4Pro για 2η συσκευη μαζι με το edge+ και πιστευω εκλεισα.

Για μενα μην φοβηθεις,το καλο ειναι οτι το βρισκεις φθηνα.

Τι να πουμε εμεις που αγοραζαμε παλια Xiaomi Mi2s και το κινητο ερχοταν απο Κινα χωρις το γυαλακι της καμερας...και το εστελνα πισω και δεν το πιστευαν.. :lol:

ενοειτε φιλε,θα μιλησουμε κ:lol::lol::lol::lol:αι στο τηλ!!!
προφανως!!!!!Οταν σου ερθει στειλε ΠΜ

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλησπερα.....επιτελους εφτασε !!!!!! :):):)ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ29-09-201515:02ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Άντε με το καλό. Ελπίζω και εγώ να μπω σύντομα στο club ελέω cc. Σκέφτομαι για το gold το 32αρι αν και θα βγεί λίγο τσιμπημενο από vickmall, περίπου 370 δολάρια.

Galaxy s6 edge+