Jump to content

ckgfe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ckgfe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ckgfe

    Meizu MX5

    οντως bayern7 ? Γιατι χαρηκα ρε ****το... Εν το μεταξει εχω ενα θεμα με facebook και messenger. Δεν κάνουν sync παταω πανω στο account Και είναι κενο. Εχει αντιμετωπισει κανενας κατι παρομοιο?
  2. ckgfe

    Meizu MX5

    Καλησπέρα! Μπορώ να περάσω κανονική android rom lolipop? Αν ναι θα παιζουν όλα? πχ fingerprint sensor, wifi ktl??? Για την ιστορία έχω βρει αυτό: http://www.unlock-bootloader.info/mp3-0/meizu-mx5-6627.html
  3. Να μια σελιδα με τις εφαρμογες που μπορεις να αντικαταστήσεις αφοβα και αυτες που όχι!! Ειναι βέβαια για S2 η σελίδα, αλλα οι εφαρμογές ίδιες είναι! https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html
  4. ckgfe

    Sony Xperia S

    Δε νομίζω να το χα κάνει... Δε θυμάμαι γιατι εχει περάσςει καιρός... Μπορω κάπως να το κοιτάξω? Επισης αν το παω για Service τους παω μόνο συσκευή και αποδειξη απο το κατάστημα που είναι αγορασμένο ? Το κινητο γίνεται αντικατάσταση η service??
  5. ckgfe

    Sony Xperia S

    Παιδιά καλημέρα! Είχα φλασαρει το κινητο στην 4.0.4 το καλοκαιρι, χωρις ρουτ... και τωρα το κινητο αρχισε να μου κανει τις κιτρινιλες στην οθόνη... Να το παω για service η έχω θέμα με την εγγυηση??
  6. Παιδιά καλησπέρα σας! Έχω ένα πρόβλημα με το Diamond και μία συγκεκριμένη Sim cosmote που έχω αναφέρει στο θέμα : ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2707390&posted=1#post2707390 ). Μήπως έχει τύχει σε κανέναν αλλο ? Να σημειώσω πως πέρασα και την 2,03 rom και το πρόβλημα δεν λύθηκε..
×
×
  • Create New...