bigtasos07 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Εχει στοTechHut.gr και στο play247.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Eχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις για το 5.5αρι; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras1982 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 το κινητο ειναι παρα πολυ καλο για τα λεφτα του.εχουμε και λεμε. αν και λενε αρνητικα για την μπαταρια του εγω λεω το αντιθετο ( δηλ. βγαζει μια μερα με ολη μερα wifi σερφαρισμα κλπ ). καμερα μπορω να πω οτι ειναι ικανοποιητικη ακομα και σε σκοταδι βγαζει μια χαρα ( δεν ειναι και lg g4 ).οθονη παααρααα πολυ καλη οπως και η φωτεινοτητα του ,ειδα μια ταινια full hd και δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα. ο ηχος του ειναι απλα αλλου αν δεν το ακουσεις δεν θα καταλαβεις,τα ακουστικα που δινουν επισης πολυ καλα (ισως ενα μικροπροβληματακι να ειναι ο ηχος κλησης που το περιμενα πολυ πιο δυνατο αλλα ειναι μια χαρα και εκει οκ). εχει ραδιο, απο σημα μια χαρα το wifi δυνατο σημα σε σχεση με αλλα. στο σερφαρισμα παει μια χαρα.το τηλ ειναι παρα πολυ καλο για τα λεφτα του.η επομενη επιλογη μετα απο αυτο αν εκανα την υπερβαση οικονομικα θα ηταν το lg g4. οτι θελετε εδω ειμαι αν και δεν ειμαι κανενας ειδημων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvasilhs Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 (edited) ...το τηλ ειναι παρα πολυ καλο για τα λεφτα του. +1000, Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, τα ίδια ακριβώς πιστεύω και εγώ για το τηλέφωνο, η μόνη μου επιφύλαξη είναι το τι παίζει με τις αναβαθμίσεις κυρίως εδώ στην Ελλάδα γιατί στο εξωτερικό σε άλλα fora διαβάζω ότι δεν έχουν παράπονο. Επίσης να δούμε και τι θα γίνει με την 6.0. Καλό Σ.Κ. Edited October 17, 2015 by gvasilhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros4248 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 βγηκε αναβαθμιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και επιτελους το ξεκλειδωμα με διπλο χτυπημα δουλευει!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ναι όντως με την αναβάθμιση έφτιαξε και είναι ελαφρώς πιο γρήγορο το τηλέφωνο αν και αυτό μπορεί να είναι ιδέα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros4248 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ναι όντως με την αναβάθμιση έφτιαξε και είναι ελαφρώς πιο γρήγορο το τηλέφωνο αν και αυτό μπορεί να είναι ιδέα μου... στο antutu το ιδιο σκορ μου εβγαλε 31 χιλιαδες και κατι ψιλα... προς το παρον δεν εχω προσεξει κατι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras1982 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 καλησπερα παιδια.τι εννοειτε αναβαθμιση?? android 6.0 ?? μπηκα ρυθμισεις-ενημερωσεις συστηματος και μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο.τωρα εχω την 5.0.2 αγορα απο τον γερμανο,ουτε μηνα το εχω. μια απορεια εχω,υπαρχει εφαρμογη στον υπολογιστη που να συνδεω το κινητο και να το χειριζομαι απο κει π.χ τηλ-εικονες-ενημερωσεις κλπ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvasilhs Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Και εγω τιποτε ακομα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 καλησπέρα, κάτοχος κι εγώ ενος Idol 5.5" μπορεί καποιος να μου πει ποιο είναι το firmware που έχει? εμένα λέει 5.0.2-010 02 και δεν βγάζει άλλο update.. έτσι είναι ή έχει βγει κι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Δεν εχει βγει 6.0. Η 5.0.2 ειχε βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Το ξέρω οτι είναι στη Lolipop 5.0.2 για την εκδοση firmware ρωτάω.. Δες αν μπορείς στην ενημέρωση συστηματος να δεις τι εκδοση γράφει, μετά το 5.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvasilhs Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπέρα, εγω ακόμη 5.0.2--010 01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αν κάνεις έλεγχο για ενημερώσεις δεν σου βγάζει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvasilhs Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καλημέρα, κάθε μέρα κάνω προσπάθειες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimfil Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλησπερα, ξερει κανεις για το 4.7 αν διαθετει led ειδοποιησεων, αν χτυπαει το ξυπνητηρι ενω ειναι απενεργοποιημενη η συσκευη και τι "παιζει" απο μπαταρια? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Τι έγινε τελικά με το κινητό παιδιά; Αξίζει τα λεφτά του; Για το 5.5 λέω. Όμορφο σχέδιο έχει σαν κινητό.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Αξιζει για τα λεφτα που κανει τωρα μια χαρα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Σκέφτομαι να το πάρω σε χρυσό πολύ βγαίνει το 5.5. Απο αναβάθμιση θα πάρει την 6; Γενικα η Alcatel υποστηρίζει τα κινητά η βγάζει καινούργια και αφήνει τα παλιά; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Σκέφτομαι να το πάρω σε χρυσό πολύ βγαίνει το 5.5. Απο αναβάθμιση θα πάρει την 6; Γενικα η Alcatel υποστηρίζει τα κινητά η βγάζει καινούργια και αφήνει τα παλιά; δεν ξερω τι να σου πω εγω οτι ερχεται σε οτα το περναω και μονον.Και σιγα την 6 τι θα κανει θα φτιαχνει καφε?κινητα ειναι μετα θα θελουμε την 7 την 8 και παει λεγοντας σε τρυτπακι μας εχουν βαλει δε το βλεπετε?εμενα προσωπικα οπως ειναι να μεινη δεν εχω θεμα το τελος του κοσμου ειναι? Edited January 22, 2016 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras1982 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 παιδια εχω το 5.5 και εχω μια απορια. μινι USB OTG διαβαζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scrollgr Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) Ναι διαβάζει. Έχω δοκιμάσει καιi micro usb και εξωτερικό σκληρό με καλωδιο hub Edited February 9, 2016 by scrollgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras1982 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ναι διαβάζει. Έχω δοκιμάσει καιi micro usb και εξωτερικό σκληρό με καλωδιο hub ευχαριστω για την απαντηση scrollgr ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση χρειαζεται usb/hdmi μονο ??? το συνδεσα με το usb του φορτιστη στην τηλεοραση και δεν το διαβαζει!!! χακερας ειμαι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 €219 σε Dark Grau & σε Gold στο Mediamarkt! Με 'γειά μου Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Αγόρασα και εγώ την 4.7" έκδοση. Μακάρι να βγει καλό κινητό (χωρίς σπασμένα τζαμάκια κάμερας όπως σε ένα άλλο μέλος εδώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts