celtic1453 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 σκεφτομαι να το δωσω λογο κακης μπαταριας....αλλα μετα ξανα-σκεφτομαι οτι ισως στρωσει με την 5.1 Η την 6. Ποτε θα παρει αναβαθμιση ξερει καποιος ; Το φορτιζω εως και 10 φορες την ημερα απο λιγο για να εχω πανω απο 30%. Sε νιωθω... πηρα το cubot H1 σα δευτερο κινητο και σωθηκα..... 7-8 ωρες οθονη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Οποτε δεν σε σωζει κατι πρεπει ή να παρεις κινητο τερας σε μπαταρια ή να αποδεχτεις οτι θα το φορτιζεις 10 φορες την μερα ναι γιαυτο και το κραταω..:) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sε νιωθω... πηρα το cubot H1 σα δευτερο κινητο και σωθηκα..... 7-8 ωρες οθονη ναι αλλα ειναι κινεζος,εγγυηση εχει ; Σερβις στην Ελλαδα ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 175 απο επισημο μαγαζι ελλαδα 120€ απο κινεζο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egeorge11 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 απο ποιο επισημο μαγαζι; 175 απο επισημο μαγαζι ελλαδα 120€ απο κινεζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το thread αυτό είναι αφιερωμένο στο P8 Lite ή σε καμιά κινεζιά;;; :blink: Και το Ρ8 γεννηθηκε στη κινα Μην εισαι.κακος. Αλλα οντως offtopic stops. Eχει ειδικο θεμα γι το Η1 Εκει οι αποριες Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 To P8 είναι κινέζικο, δεν είναι κινεζιά...if you know what I mean...αλλά...you know what I mean όμως τάχα δεν κατάλαβες!:p και το Η1 ειναι σουπερ και δεν ειναι κινεζια........ ισαξιο σε πολλα του Μικρου Ρ8.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Απο vodafon 130 δεν μου εμφανίστηκε καμία αναβάθμιση λογισμικού . Εχει πάρει κανείς νεα αναβάθμιση ? Ευχαριστώ . . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Απο vodafon 130 δεν μου εμφανίστηκε καμία αναβάθμιση λογισμικού . Εχει πάρει κανείς νεα αναβάθμιση ? Ευχαριστώ . . . . Ναι στην 140 εδώ και 1 μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Εχω το εξης πρόβλημα. Δε μου κανει ενημερωση τις υπηρεσιες google play και επειδη δεν γινεται αυτη η ενημερωση δεν ανοιγουν και αλλες εφαρμογες της google πχ το gmail. Ακολουθησα τις οδηγιες με τον κωδικο του προβλήματος αλλά χωρις αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 απορια,ποσες ιντσες ειναι η " καθαρη " οθονη ; Γιατι νομιζω ειναι κατω απο 5' . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos18 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδια στο antutu μου εβγαλε σκορ 35392,θεωρειται καλο για αυτο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Οκ λύθηκε το πρόβλημα που ανεφερα παραπανω. Μετα απο τόσα που δοκιμασα χρειαζόταν κι ενα ριζετ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Παιδιά όποιος ενδιαφέρετε για την 5.1.1 μπορεί να την κατεβάσει από εδώ η οποία είναι ακόμη σε beta. Για να κάνετε την αναβάθμιση απλά αντιγράφετε τον φάκελο dload στην κάρτα sd και την περνάνε με την γνωστή μέθοδο της τοπικής ενημέρωσης μέσω update.zip. Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε την έκδοση Β136a για να αναβαθμίσετε στην C432B008, διαφορετικά θα πάρετε error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ναι στην 140 εδώ και 1 μήνα... Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . Εκανες κατι ? η ήρθε από μόνη της . Γιατί αν και εχω WIFI συνέχεια ανοιχτό δεν εμφανίστηκε καμία αναβάθμιση λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trogas78 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 παιδια βοηθεια...χρησιμοποιω την εφαρμογη strava και το gps μου χανει το σημα ενω ειμαι σε καθαρεσ περιοχες οχι μεσα σε φαραγκια.υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . Εκανες κατι ? η ήρθε από μόνη της . Γιατί αν και εχω WIFI συνέχεια ανοιχτό δεν εμφανίστηκε καμία αναβάθμιση λογισμικού Ήρθε από μόνη της. Έρχεται σιγά σιγά. Όχι σε όλους μαζί. Πώς γίνεται η επιλογή δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μια μικρη ερωτησουλα να κανω. Η μεθοδος του ξεκλειδωματος για να γινει δικαρτο ισχυει κανονικα σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alroi_gr Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Γεια χαρα σε ολους! Σημερα αυριο το αγοραζω και εγω το τηλεφωνο.Το ειδα στο public και εντυπωσιαστικα.Πεταει !!! Εχω ομως την εξης ερωτηση.Τι συμφέρει καλυτερα αγορα απο την cosmote η απο το public. Ξερω οτι απο cosmote θα ειναι κλειδωμενη η δευτερη καρτα και θα εχει καποια στοιχεια της εταιριας οπως παντα το οποιο δεν με απασχολει και ιδαιτερα. Κατι αλλο υπαρχει που δεν γνωριζω και ειναι σημαντικο το οποιο θα το κερδισω αν το αγορασω απο το public; Ο λογος που ρωταω ειναι διοτι η επιδοτηση σε χρηματα ειναι μεγαλυτερη απο την επιδοτηση σε συσκευη οποτε συμφερει καλυτερα να μου κανουν επιστροφη χρηματων. Ευχαριστω Αλεαξνδρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Γεια χαρα σε ολους! Σημερα αυριο το αγοραζω και εγω το τηλεφωνο.Το ειδα στο public και εντυπωσιαστικα.Πεταει !!! Εχω ομως την εξης ερωτηση.Τι συμφέρει καλυτερα αγορα απο την cosmote η απο το public. Ξερω οτι απο cosmote θα ειναι κλειδωμενη η δευτερη καρτα και θα εχει καποια στοιχεια της εταιριας οπως παντα το οποιο δεν με απασχολει και ιδαιτερα. Κατι αλλο υπαρχει που δεν γνωριζω και ειναι σημαντικο το οποιο θα το κερδισω αν το αγορασω απο το public; Ο λογος που ρωταω ειναι διοτι η επιδοτηση σε χρηματα ειναι μεγαλυτερη απο την επιδοτηση σε συσκευη οποτε συμφερει καλυτερα να μου κανουν επιστροφη χρηματων. Ευχαριστω Αλεαξνδρος Συνηθως τα του PUBLIC, ειναι non-branded original dual sim, EU VERSION. Διευκρινησε TO, Ποσο το δινουν; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos18 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Γεια χαρα σε ολους! Σημερα αυριο το αγοραζω και εγω το τηλεφωνο.Το ειδα στο public και εντυπωσιαστικα.Πεταει !!! Εχω ομως την εξης ερωτηση.Τι συμφέρει καλυτερα αγορα απο την cosmote η απο το public. Ξερω οτι απο cosmote θα ειναι κλειδωμενη η δευτερη καρτα και θα εχει καποια στοιχεια της εταιριας οπως παντα το οποιο δεν με απασχολει και ιδαιτερα. Κατι αλλο υπαρχει που δεν γνωριζω και ειναι σημαντικο το οποιο θα το κερδισω αν το αγορασω απο το public; Ο λογος που ρωταω ειναι διοτι η επιδοτηση σε χρηματα ειναι μεγαλυτερη απο την επιδοτηση σε συσκευη οποτε συμφερει καλυτερα να μου κανουν επιστροφη χρηματων. Ευχαριστω Αλεαξνδρος Απο οσο ξερω φιλε μου στα public εχει εξαντληθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Έδωσα και γω την συσκευή και πήρα το z2, καλή συνέχεια παιδιά και ελπίζω το κινητό να ξεπεράσει τα προβλήματα του... Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos259 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω αν το τηλέφωνο μας μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόραση μέσω καλωδίου hdmi,όχι με σμαρτ τ.ν. άν ξέρει κανείς ας απαντήσει γιατί αγόρασα ένα καλωδιο MHL to hdmi αλλά μάλλον τζάμπα το πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illicit7 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω αν το τηλέφωνο μας μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόραση μέσω καλωδίου hdmi,όχι με σμαρτ τ.ν. άν ξέρει κανείς ας απαντήσει γιατί αγόρασα ένα καλωδιο MHL to hdmi αλλά μάλλον τζάμπα το πήρα. Αν δεν έχεις άλλη συσκευή να το χρησιμοποιήσεις, μάλλον τζάμπα το πήρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Έδωσα και γω την συσκευή και πήρα το z2, καλή συνέχεια παιδιά και ελπίζω το κινητό να ξεπεράσει τα προβλήματα του... Πέραν της μπαταριας, τι αλλο προβλημα ειχες αντιμετωπισει; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Σκέφτομαι και εγώ να το δώσω για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Δυστυχώς σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts