nikos_T2008 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αφού όλοι έχετε πάει σε 6.0 , δεν μου απαντάτε στην ερώτησή μου; Φίλε μου είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, τουλάχιστον για εμένα που την έχω από χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 @AnwnymoMeLene Σου τα είχα είχα πει τις προάλλες, το ξέρεις και μπορείς ν' ανατρέξεις στη σχετική συζήτηση οπότε δεν μπορώ να ξαναλέω τα ίδια αυτά που ξαναρωτάς. Υπόψη πως δεν ξέρω την Β135 γιατί είχα ξεκινήσει από Β170 αλλά είσαι ήδη κάπως αρχαίος μ' αυτή που τρέχεις τώρα. Καλύτερα ξεμπέρδεψε με τις εξετάσεις, μια που τις τελειώνεις, για να έχεις άνεση χρόνου μετά να τα ψάξεις και να σου απαντήσουμε κατάλληλα. Άντε καλή επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Κάτσε να συνεννοηθούμε, δεν κατάλαβα ποια βερσιόν έχεις. Πιο πριν μέχρι την Β170 υπήρχε το κουμπί του 4G και με την 6 απλά αντικαταστάθηκε με τα Δεδομένα κινητού γιατί έτσι κι αλλιώς για να ενεργοποιήσεις το 4G κάνεις αίτηση στον πάροχό σου (αρκεί ένα απλό τηλεφώνημα) επειδή δεν έχει νόημα να έχεις δυο εικονίδια να διαχειρίζονται αυτή την λειτουργία. Για να καταλάβουμε όλοι τι ρωτάς ακριβώς, όταν πατάς τα Δεδομένα κινητού σού εμφανίζεται πάνω στη μπάρα το 4G; Αν όχι ή δεν το ενεργοποίησες από τον πάροχο ή αντίθετα δεν έχεις καλή κάλυψη στην περιοχή σου. Όχι φίλε.. Το κουμπί 4g στην 170 υπήρχε αυτούσιο (όπως επίσης και το κουμπί τον δεδομένων κινητής) και το πατούσες όταν ήθελες ακόμα και αν η ρύθμιση σου στο κινητό ήταν αποκλειστικά για 3g. Αρκετοί χρήστες δεν ήθελαν το 4g συνέχεια για λόγους μπαταρίας. Τώρα αυτό το κουμπί δεν υπάρχει για να επιλέξεις στιγμιαία το 4g. Δεν μιλάμε για ενεργοποίηση του 4g από την Vodafone π.χ αυτό είναι δεδομένο. Edited June 12, 2016 by nikos_T2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Όχι φίλε.. Το κουμπί στην 170 υπήρχε αυτούσιο και το πατούσες όταν ήθελες ακόμα και αν η ρύθμιση σου στο κινητό ήταν αποκλειστικά για 3g. Αρκετοί χρήστες δεν ήθελαν το 4g συνέχεια για λόγους μπαταρίας. Τώρα αυτό το κουμπί δεν υπάρχει για να επιλέξεις στιγμιαία το 4g. Δεν μιλάμε για ενεργοποίηση του 4g από την Vodafone π.χ αυτό είναι δεδομένο. Εμ πες το έτσι τι ζητάς ακριβώς, τώρα σε κατάλαβα. Θ' ακολουθήσεις δυστυχώς τη δύσκολη οδό: Ρυθμίσεις -> Διαχείριση κίνησης δεδομένων -> Ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας -> Προτιμώμενος τύπος δικτύου κι έχει τέσσερις επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες σου. Πάντως να πω πως ακόμα και πριν δεν είχα θέματα κατανάλωσης από το 4G διότι λόγω βόνταφον έχω πάρα πολύ καλό σήμα σχεδόν σε όλες τις περιοχές που συχνάζω (Αθήνα - Πειραιά) ακόμα και στο σπίτι μου που είναι ισόγειο είναι φουλ σε όλα τα δωμάτια, συνεπώς δεν έχω ζητήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Κάτσε να συνεννοηθούμε, δεν κατάλαβα ποια βερσιόν έχεις. Πιο πριν μέχρι την Β170 υπήρχε το κουμπί του 4G και με την 6 απλά αντικαταστάθηκε με τα Δεδομένα κινητού γιατί έτσι κι αλλιώς για να ενεργοποιήσεις το 4G κάνεις αίτηση στον πάροχό σου (αρκεί ένα απλό τηλεφώνημα) επειδή δεν έχει νόημα να έχεις δυο εικονίδια να διαχειρίζονται αυτή την λειτουργία. Για να καταλάβουμε όλοι τι ρωτάς ακριβώς, όταν πατάς τα Δεδομένα κινητού σού εμφανίζεται πάνω στη μπάρα το 4G; Αν όχι ή δεν το ενεργοποίησες από τον πάροχο ή αντίθετα δεν έχεις καλή κάλυψη στην περιοχή σου. Για να σου εμφανιστεί το 4G πρέπει να έχεις θέσει στις ρυθμίσεις δικτύου οτι ο τύπος δικτύου είναι 4G/3G/2G. Αν το βάλεις στο 3G/2G τότε ανοίγοντας τα δεδομένα απλά έχεις μόνο 3G. Στην 5 όταν άνοιγα τα δεδομένα είχα 3G και όταν ήθελα 4G το ενεργοποιούσα από το κουμπί και όχι από τις ρυθμίσεις δικτύου. Εγώ έχω κι άλλο ένα ζήτημα. Στο widget των εικόνων όταν επιλέγω μια εικόνα και πατήσω οκ, αυτό προβάλει όλο το album πχ το φάκελο DCIM αντί για τη συγκεκριμένη εικόνα. Το κάνει και σε κανέναν άλλο; Μόλις πρόσεξα οτι το κάνει μόνο στο φάκελο DCIM. Edited June 12, 2016 by alexnt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Εμ πες το έτσι τι ζητάς ακριβώς, τώρα σε κατάλαβα. Θ' ακολουθήσεις δυστυχώς τη δύσκολη οδό: Ρυθμίσεις -> Διαχείριση κίνησης δεδομένων -> Ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας -> Προτιμώμενος τύπος δικτύου κι έχει τέσσερις επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες σου. Πάντως να πω πως ακόμα και πριν δεν είχα θέματα κατανάλωσης από το 4G διότι λόγω βόνταφον έχω πάρα πολύ καλό σήμα σχεδόν σε όλες τις περιοχές που συχνάζω (Αθήνα - Πειραιά) ακόμα και στο σπίτι μου που είναι ισόγειο είναι φουλ σε όλα τα δωμάτια, συνεπώς δεν έχω ζητήματα. Α... και δεν το ρώτησα εγώ, απάντηση έδωσα στον Alexnt αν δεις καλύτερα την συζήτηση! Την διαδικασία την ξέρω καλά. Οπότε μην βιάζεσαι να γράψεις κάτι, πρώτα διάβασε καλά τι γράφει ο καθένας. Edited June 12, 2016 by nikos_T2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 με το led στο Viber βρήκαμε τίποτα; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αποσο καταλαβα οσο το ψαχνω σκετη επιλογη 4γ δεν εχει πλεον με την 6 απλα δεδομενα και αναλογα τη ρυθμιση το χεις απο το μενου δουλευει 3 η 4 η 2γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Έχει βγει αναβάθμιση από την Ελλάδα; Εγώ έβαλα την Πολωνική είναι ίδια; Μου αναφέρει ως έκδοση την B564. Είναι ίδια για όλες τις χώρες; Έχει κάποια θεματάκια η συγκεκριμένη με την μπαταρία καμία σχέση όμως αυτή με την b170. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλημέρα παιδιά καλή βδομάδα κάτι πατησα λάθος πολλές φορές και μου έβγαλε επιλογή στις ρυθμίσεις και λέει κατι για προγραμματιστής και έχει ένα σορό ρυθμίσεις χαλασα τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλημέρα παιδιά καλή βδομάδα κάτι πατησα λάθος πολλές φορές και μου έβγαλε επιλογή στις ρυθμίσεις και λέει κατι για προγραμματιστής και έχει ένα σορό ρυθμίσεις χαλασα τπτ? Όχι,απλά είναι ένα μενού με εργαλεία για τους πιο έμπειρους! Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Φίλε μου είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, τουλάχιστον για εμένα που την έχω από χθες. Για να τελειωνει το θεμα αυτο....γενικα η μπαταρια βελτιωθηκε τουλαχιστον 50%....εμενα με χρηση email μονο και wifi ανοιχτο με βγαζει 2 ημερες τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Όχι,απλά είναι ένα μενού με εργαλεία για τους πιο έμπειρους! Έχει κάτι να δώσει στη συσκευή για καλύτερο να δώσω σημασία ή να το αφήσω?σαν γέρος άσχετος είμαι. Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Έχει κάτι να δώσει στη συσκευή για καλύτερο να δώσω σημασία ή να το αφήσω?σαν γέρος άσχετος είμαι. Καλημέρα Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις.. Πχ μπορείς να απενεργοποιήσειις τα εφέ ωστε να πάει η συσκευή που πιο γρήγορα, ενεργοποίησε το usb debugging για να υο ελέγχεις απο pc (Μe adb κτλπ.) ,εχε ειπλογή να βλέπεις τι τρέχει στο παρασκήνιο κ.α κόλπα ...Προσωπικά εχω ενεργοποιημένα μόνο αυτά που αναφέρω...σχετικά με τα κόλπα σε gpu που έχει ,παρατηρώ πως πέφτει η απόδοση οταν τα ενεργοποιείς!! Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiappas Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 με το hicare οποιος θελει μπορει να παει στην 6.0 Πως γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις.. Πχ μπορείς να απενεργοποιήσειις τα εφέ ωστε να πάει η συσκευή που πιο γρήγορα, ενεργοποίησε το usb debugging για να υο ελέγχεις απο pc (Μe adb κτλπ.) ,εχε ειπλογή να βλέπεις τι τρέχει στο παρασκήνιο κ.α κόλπα ...Προσωπικά εχω ενεργοποιημένα μόνο αυτά που αναφέρω...σχετικά με τα κόλπα σε gpu που έχει ,παρατηρώ πως πέφτει η απόδοση οταν τα ενεργοποιείς!! Τα εφέ ποιο είναι οεο το opengl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παιδες, παρακολουθώντας την συζητηση (χωρις ακομη να εχω κανει αναβαθμιση σε 6.0) διαπιστωνω οτι οσοι εκαναν manual την αναβαθμιση απο Πολωνια ειναι πολυ ευχαριστημενοι απο το κινητο, ενω οσοι τελευταια την εκαναν μεσω ΟΤΑ παρατηρουν αρκετα προβληματα. Ισχυει κατι τετοιο ή ειναι απλα ιδεα μου? Μηπως υπαρχει διαφορα μεταξυ των αναβαθμισεων (Πολωνια-Ελλαδα)? 'Η τελικα πεταω κοτσανες!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Χαλια η μπαταρία στην 6. Ελπιζω να βγαλουν κι αλλο update αλλιως γυρναω στην 5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τα εφέ ποιο είναι οεο το opengl? Κλίμακα κίνησης παραθύρου/μετάβασης Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Χαλια η μπαταρία στην 6. Ελπιζω να βγαλουν κι αλλο update αλλιως γυρναω στην 5... Με ota ή χειροκινητα αναβαθμισες; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Κατά τη γνώμη μου, αν δεν κάνει ρισετ μετά την αναβάθμιση κάποιος, θα δει αρκετά προβλήματα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Με ota ή χειροκινητα αναβαθμισες; Με ΟΤΑ αναβάθμισα και έχω κάνει και reset. Η μπαταρία είναι 15% πιο κάτω απ'οτι με την 5 στην ίδια χρήση. Επίσης δεν βρίσκω τη ρύθμιση που προβάλει μόνο επαφές με αριθμό. Edited June 13, 2016 by alexnt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Για τα κινητά από Vodafone έχει βγει αναβάθμιση σε 6.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Κατά τη γνώμη μου, αν δεν κάνει ρισετ μετά την αναβάθμιση κάποιος, θα δει αρκετά προβλήματα. Ακριβώς. Μ' αρέσει πολύ αυτό το κινητό. Και η προοπτική δεύτερης sim βολεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Το κινητο εχει 2 μερες που εχει εμφανισει μια κιτρινιλα δεξια στη οθονη, περιπου στο μέσο, στο τελειωμα και λιγο πανω απο εκει που τελειωνει το δευτερο σλοτ για σιμ/sd Το κιτρινο στιγμα ειναι εντονο οταν το κινητο κανει καποια εργασια για αρκετη ωρα, το εντοπισα μετα απο μιση ώρα -40 λεπτα μουσικης και μετα απο περιπου ιδια ωρα με ανοιχτους χαρτες/gps/4g οταν το κινητο δεν ζοριζεται η κιτρινιλα ελλατωνεται παρα πολυ ωστε γινεται δυσκολα αντιληπτή Σκεφτομαι να το στειλω στην ARVATO , αλλα ειχα περασει την ισπανικη αναβαθμιση σε 6 andoid, και μετα ηρθε και η 564 με ota λετε να μου πουν ακυρη η εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts