TheSmiths Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 παιδες να σας ρωτήσω κάτι? παρατήρησα κάτι σχετικά με την οθόνη του κινητού. Παλιά είχα το iphone 4 και σε ποιοτητα οθόνης είναι πάνω κάτω η ίδια. Αλλά όταν πέφτει πολύ φως στο κινητό (όταν έχει ηλιοφάνεια) δεν βλέπω τίποτα (πρέπει να βρω ίσκιο για να βλέπω). Δεν νομίζω να φταίει η φωτεινότητα του κινητού, είναι όντως η ποιότητα της οθόνης? Η να φταίει το προστατευτικό τζαμάκι που έχω βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 παιδες να σας ρωτήσω κάτι? παρατήρησα κάτι σχετικά με την οθόνη του κινητού. Παλιά είχα το iphone 4 και σε ποιοτητα οθόνης είναι πάνω κάτω η ίδια. Αλλά όταν πέφτει πολύ φως στο κινητό (όταν έχει ηλιοφάνεια) δεν βλέπω τίποτα (πρέπει να βρω ίσκιο για να βλέπω). Δεν νομίζω να φταίει η φωτεινότητα του κινητού, είναι όντως η ποιότητα της οθόνης? Η να φταίει το προστατευτικό τζαμάκι που έχω βάλει? έχει και μιαα ρύθμιση για ανάγνωση κειμενου υπό το φως της ημέρας. Εγώ έχω τζαμακι φθηνοδουλεια και όταν βγαινω με τέρμα φωτεινότητα είμαι εντάξει εντελώς. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 έχει και μιαα ρύθμιση για ανάγνωση κειμενου υπό το φως της ημέρας. Εγώ έχω τζαμακι φθηνοδουλεια και όταν βγαινω με τέρμα φωτεινότητα είμαι εντάξει εντελώς. ευχαριστώ, θα το ψάξω στις ρυθμίσεις!!!!:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Λοιπον μετα απο 3 μερες ταλαιπωρια.. με δοκιμες κτλ. εβαλα αυτην την ρομ http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=144 και τελικα ανοιξε το κινητο επιτελους .....αλλα τωρα αντι να δειχνει modellnumer L-21 δειχνει modellnumerhi3210sft... δουλευουν ολα κανονικα .. τωρα τη πρεπει να κανω για να μπει η ρομ απο modellnumer L-21 και να γινει δικαρτο.. μπορει καποιος να μου πει αλανια ? Ψαξε στο official site της Huawri για τις rom ,oxi απο carbontesla ή xda , εκει μεσα οι περισσοτερες ειναι τιγκα στα bugs ,lugs και λειπουν τα μισα κολπα... Κατεβασε την απο το official της huawei http://consumer.huawei.com/at/support/downloads/detail/index.htm?id=67571 Κανε με τον τροπο που σου ειπα παλι γτ δν ξερω απο local αν σε αφησει ή σου πει Failed λογω Balong εκδοσης.. Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ψαξε στο official site της Huawri για τις rom ,oxi απο carbontesla ή xda , εκει μεσα οι περισσοτερες ειναι τιγκα στα bugs ,lugs και λειπουν τα μισα κολπα... Κατεβασε την απο το official της huawei http://consumer.huawei.com/at/support/downloads/detail/index.htm?id=67571 Κανε με τον τροπο που σου ειπα παλι γτ δν ξερω απο local αν σε αφησει ή σου πει Failed λογω Balong εκδοσης.. ευχαριστω πολυ ... πρεπει να ξεκλειδωσω πρωτα τον bootooloader τους εστειλα μυνημα για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Για πειτε καμια καλη διαφανη TPU θηκη βρε παίδες. Edited March 22, 2016 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 καλησπέρα και καλό ΠΣΚ σε όλους να ρωτήσω κατι μήπως και ξερετε, προσπαθώ να βάλω το IGO αλλά δεν δέχεται καμία απο τις αναλύσεις που του βάζω μικρές η μεγάλες.....ξερει κατι κάποιος ?? σας ευχαριστώ! κάνεις δεν εχει βάλει gps στο κινητό??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 κάνεις δεν εχει βάλει gps στο κινητό??:worry: Βάλε το Here maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Βάλε το Here maps. Και εγω το ιδιο εχω και δουλεύει τέλεια και φυσικά χωρίς χρέωση Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Εμαθε κανεις τι γινεται με το update 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Εμαθε κανεις τι γινεται με το update 6; Νομίζω τέλη Απριλίου με Μάιο θα γίνει το ota update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Νομίζω τέλη Απριλίου με Μάιο θα γίνει το ota update... Τρεχα γυρευε.... κ εμεις που εχουμε branded vodafone το βλεπω απο σεπτεμβρη.... κ οχι τπτ αλλο αλλα στη 5.1.1 η μπαταρια ειναι σκ..α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Τρεχα γυρευε.... κ εμεις που εχουμε branded vodafone το βλεπω απο σεπτεμβρη.... κ οχι τπτ αλλο αλλα στη 5.1.1 η μπαταρια ειναι σκ..α Κι εγω branded vodafone το ειχα ,απλα το εκανα dualsim και περασα την official απο το site τηs Huawei B136 και παιρνω ota τα update ..δοκιμασε....Απλα δεν ξερω λογψ οτι εισαι 5.1.1 τι επιπτωσεις θα εχει γιαti b188 η πιο προσφατη 5.01 ειναι... Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 χαθηκε ενα p8 lite. υπαρχει περιπτωση να ειναι ενεργοποιημενη καποια υπηρεσια της huawei για να το βρουμε; χτυπαει αλλα δεν... εντελως μανισιο το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 χαθηκε ενα p8 lite. υπαρχει περιπτωση να ειναι ενεργοποιημενη καποια υπηρεσια της huawei για να το βρουμε; χτυπαει αλλα δεν... εντελως μανισιο το τηλεφωνο. Δοκίμασες από τον λογαριασμό της google; https://www.google.gr/url?q=https://www.google.com/android/devicemanager&sa=U&ved=0ahUKEwjsxami19nLAhXCqA4KHVbTADoQFggsMAM&sig2=2TUDrg5cFntySGuC9-aVNA&usg=AFQjCNHDQqQ8LTvgOZDFPxlCeYLdkUA2ug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 οχι. δηλαδη πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komonto Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 παιδια που ειναι η ρυθμιση για τον ηχο του μηνυματος γιατι δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Κι εγω branded vodafone το ειχα ,απλα το εκανα dualsim και περασα την official απο το site τηs Huawei B136 και παιρνω ota τα update ..δοκιμασε....Απλα δεν ξερω λογψ οτι εισαι 5.1.1 τι επιπτωσεις θα εχει γιαti b188 η πιο προσφατη 5.01 ειναι... Δεν γνωριζω...απλα παραπονεθηκα σε huwaei k vodafone πριν 10 ημερες που το αγορασα,εταιρικια γραμμη ,και μου εστειλαν αμεσα με ota κατα προτεραιοτητα τη 5.1.1. Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Για τον ήχο μνμ Ήχος, σύστημα, προεπιλ. τόνος ειδοποίησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εχω branded vodafone με 5.1.1. Ξερει κανεις πως το κανω dual sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 παιδια επειδη μολις το πήρα για τη γυαναίκα μου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα! Δεν βρισκω το εικονίδιο του youtube ενω το εχω εγκαταστησει. Ουτε μπορω να το απεγκαταστησω μεσω playstore. Τι γίνεται πως μπορω να το βρω? Οι εφαρμογές αποθηκεύονται όλες στην επιφανεια ή μπορω να το βρω κι αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 παιδια επειδη μολις το πήρα για τη γυαναίκα μου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα! Δεν βρισκω το εικονίδιο του youtube ενω το εχω εγκαταστησει. Ουτε μπορω να το απεγκαταστησω μεσω playstore. Τι γίνεται πως μπορω να το βρω? Οι εφαρμογές αποθηκεύονται όλες στην επιφανεια ή μπορω να το βρω κι αλλου? Κοιταξες στο φακελο εργαλεια google. Στις εφαρμογες ειναι.στην αρχικη σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 παιδια επειδη μολις το πήρα για τη γυαναίκα μου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα! Δεν βρισκω το εικονίδιο του youtube ενω το εχω εγκαταστησει. Ουτε μπορω να το απεγκαταστησω μεσω playstore. Τι γίνεται πως μπορω να το βρω? Οι εφαρμογές αποθηκεύονται όλες στην επιφανεια ή μπορω να το βρω κι αλλου? Αν πας στις ρυθμίσεις και μετά στις εφαρμογές, θα βρεις μαζεμένες όλες τις εγκαταστημένες εφαρμογές σου από όπου μπορείς και να κάνεις την απεγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 ευχαριστω ! το βρηκα και πως μπορω να το βαλω στην επιφανεια του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 ευχαριστω ! το βρηκα και πως μπορω να το βαλω στην επιφανεια του κινητου? Που το βρήκες; Εκεί που σου είπα εγώ ή εκεί που σου είπε ο φίλος από πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts