Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια απο βδομαδα ερχετε στην wind με 169 ευρω

Είναι σίγουρη η τιμή? Γιατί και στη Vodafone που ρώτησα μου είπαν ακριβώς το ίδιο για το "από βδομάδα" αλλά με την τιμή προ έκπτωσης (249 αν θυμάμαι καλά)

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

http://forum.xda-developers.com/android/help/battery-drain-t3147830

I've had the same Problem with the battery drain and analysed this with the Wakelock Detektor (needs root). 
Cause was the "NlpWakeLock" thats part of the Google Services. 
Then I disable the Google Location History everything went well. 
They are a lot of of users, who have the same problem. 
The only real solution 
(If you want to use the Location history) is a Xposed module for that you need a working Xposed framework.

στο χδα σε αυτο το νημα παραπονιουνται για το battery drain απο mobile standby ! στο 10 ποστ ισχυριζεται πως ειναι υπευθυνο το Google Location History, και οτι λυνει το προβλημα αφου το απενεργοποιησει !

Περιμένω με κομμένη την ανάσα να τις ακούσω. :blink:

Εδώ ακόμη και στα 250 δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο.... Ποσο μάλλον στα 200.

Το απενεργοποίησα να δω τι θα γίνει.

Δώσε λεπτομέρειες φίλε αν αξίζει το κόπο και έχεις διάφορα στην μπαταρία να δούμε αν θα μπουμε στην διαδικασία να ξεκλειδώσουν bootloader και να ρουταρουμε

Το απενεργοποίησα να δω τι θα γίνει.

Τιποτα δεν θα γινει ,σε εμενα δεν εγινε κατι τρελο.

My Name Is George V.

Είναι σίγουρη η τιμή? Γιατί και στη Vodafone που ρώτησα μου είπαν ακριβώς το ίδιο για το "από βδομάδα" αλλά με την τιμή προ έκπτωσης (249 αν θυμάμαι καλά)

Αφού ξαναεμφανίστηκε στο site τους με τιμή 169€ ελπίζω οτι θα την κρατήσουν ;)

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=968#page=1

γινετε ρουτ χωρις να χασουμε εγγυηση??

Αν μπορείς να το επαναφέρεις σε εργοστασιακή κατάσταση, δε θα τη χάσεις την εγγύηση.

Αν μπορείς να το επαναφέρεις σε εργοστασιακή κατάσταση, δε θα τη χάσεις την εγγύηση.

απο οσο ξερω πρεπει να ξεκλειδωσω bootloader για να γινει ρουτ.και αυτο γινετε στελνοντας email στη huawei.για αυτο ρωταο.

φιλε αν δεν μας κοροιδευουν απο την wind τοσο θα ειναι.γιατι ρωτισα και μου λενε απο βδομαδα θα το εχουμε και τους ρωτισα στα 169 ευρω και μου λενε ναι.αρα οποιος ενδιαφερεται να περιπενει απο τεταρτη καπου εκει ειπαν

Λοιπιον φιλος μου εχει wind μαγαζι,τα κινητα ΔΕΝ προκειται να ερθουν πριν τις εκλογες ! Μετα τις εκλογες και ΑΝ ερθουν....Στα 169ευρω μαλλον. Στο status που εχουν για παραλλαβες τους γραφει Σεπτεμβριος ΧΩΡΙΣ ακριβη ημερομηνια !!!
My Name Is George V.

Δώσε λεπτομέρειες φίλε αν αξίζει το κόπο και έχεις διάφορα στην μπαταρία να δούμε αν θα μπουμε στην διαδικασία να ξεκλειδώσουν bootloader και να ρουταρουμε

ok με ρουτ μπορεις να κανεις πραγματα στη συσκευη, εγω δεν το ρουταρα μονο απενεργοποιησα το google location history και το την υποβοηθηση του gps απο wifi k mobile, του εκανα και μια επαναφορα θα δω τα στατιστικα στη μπαταρια κ θα πω σε 2 μερες, ιδωμεν, ελπιζω συντομα για 5.1 ενημερωση κ να λυθει το προβλημα :O

Περιμένω με κομμένη την ανάσα να τις ακούσω. :blink:

Ελπιζω να πηρες ανασα εν τω μεταξυ.

1. Jiayu s3 (180$ vickmall, 3GB RAM, FHD) Εγω εκει κατεληξα

2. Redmi Note 2, με συμβιβασμο την απουσια των 800Mhz, (175$ Vickmall)

3. Elefone P8000 (143€ igogo.es)

και αρκετα ακομα, χωρις να συνυπολογισω οτι μολις εγινε η IFA και παρουσιαστηκαν ενα σωρο καινουργιες συσκευες.

Το P8 lite παραειναι συμβιβαστικο, χωρις αποσπωμενη μπαταρια, χωρις SD στην δικαρτη εκδοχη, χωρις otg...

Αν καποιος συμβιβαστει σε χαμηλοτερης ισχυος επεξεργαστη, για να εχει ομως SD, otg κλπ, οι επιλογες ειναι ακομα περισσοτερες, ακομα και απο την Ελληνικη αγορα. Αρα δεν παιζει χωρις αντιπαλο, ουτε θα ηταν ευκαιρια στα 200, που στα 169 ισως ειναι.

.............

Οι αποστολες απο την Κινα το τελευταιο διαστημα κανουν εως και 4-5 μερες!

Απο την αλλη πλευρα, η αγορα απο την Κινα περιλαμβανει το προβλημα της αποστολης στην Κινα για την εγγυηση με αναμονη κανενα διμηνο. Αλλα Και στην Ελλαδα, σε πολλες περιπτωσεις, η αναμονη ειναι η ιδια.

Ελπιζω να συμφωνουμε.

Edited by nininikos

απο οσο ξερω πρεπει να ξεκλειδωσω bootloader για να γινει ρουτ.και αυτο γινετε στελνοντας email στη huawei.για αυτο ρωταο.

Αν ξεκλειδώσεις bootloader που γίνεται μόνο με email στη huawei ή εγγύηση χάνεται δυστυχώς

Μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader χωρίς να στείλεις mail στη Huawei:

Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο στη κοπελα μου. Απο Ευρωπαϊκη αποθηκη στα 197 ευρω. ( Καλα ειναι; Μπορω να το βρω φθηνοτερα; ) Το θελω αμεσα, οποτε δε μπορω να περιμενω απο Κινα.

Επειδη δε μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες, θελω να μου πειτε εαν εχει αναφερθει καποιο κατασκευαστικο προβλημα μεχρι στιγμης.

Γιατι καποιοι κανουν παραπονα για το δικαρτο και οτι θα ειναι ειτε 2 καρτες sim, ειτε sim+sd; Δλδ υπαρχει κινητο που ειναι sim+sim+sd;;

Διαβασα μερικα αρνητικα reviews :

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/huawei-p8-lite-1295717/review

http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-review-1280.php

Λενε για κακη καμερα και πολυ βαρυ λογισμικο. Συμφωνειτε;

Επισης λεει οτι δεν ειναι πολυ ισχυρο κινητο καθως εχει μετριο επεξεργαστη ( kirin 620 ) και καρτα γραφικων.. Η εκδοση με τον snapdragon 615 ειναι μονο για την Αμερικη.

Ακόμα ένα αρνητικό review : http://www.tomsguide.com/us/huawei-p8-lite,review-2886.html.

Περίεργο να το δίνει η wind πιο φθηνά και απο Κίνα, δε νομίζετε;

Έχει θέματα με υπερθέρμανση; Φορτίζει γρήγορα η μπαταρία; Κάποιο άλλο πρόβλημα;

Ακόμα ένα αρνητικό review : http://www.tomsguide.com/us/huawei-p8-lite,review-2886.html.

Πρόβλημα υπερθέρμανσης δεν έχει και ή μπαταρία φορτίζει γρήγορα σχεδόν σε ένα 3ωρο από 5% σε 100%.το μόνο που είναι ενοχλητικό είναι ότι ρουφάει σαν τρελό τημ μπαταρία. Κατά τα αλλά είναι αξιοπρεπεστατο κινητό για 169€ όχι για παραπάνω

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader χωρίς να στείλεις mail στη Huawei:

Εφόσον είναι ξεκλειδωτος όμως και σε περίπτωση που πας service μακριά από όλους μας μάλλον έχουμε χάσει την εγγύηση. Το θέμα είναι να βρούμε και τρόπο να τον ξανακλειδωσουμε γιατί από τα σχόλια στο video ακόμα δεν μπορουν

Ας βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους. Το review του GSMarena το έχω διαβάσει και δεν εκφράζει αρνητική κρίση για το κινητό. Απλά αναφέρει και τα θετικά και τα αρνητικά. Τα review του techradar.com και του tomsguide.com αφορούν την έκδοση του P8 lite που κυκλοφορεί στις Η.Π.Α. Ξεκίνησα να διαβάζω την κριτική του techradar, το οποίο στην αρχή του άρθρου αναφέρει συνοπτικά τα υπέρ και τα κατά του P8 lite. Στα υπέρ εμφανίζει την μπαταρία :blink: (πόσο καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας μπορεί να κάνει ο Snapdragon 615 σε σχέση με τον Kirin 620; ). Το υπόλοιπο άρθρο δεν το διάβασα φυσικά.

http://forum.xda-developers.com/android/help/battery-drain-t3147830

I've had the same Problem with the battery drain and analysed this with the Wakelock Detektor (needs root). 
Cause was the "NlpWakeLock" thats part of the Google Services. 
Then I disable the Google Location History everything went well. 
They are a lot of of users, who have the same problem. 
The only real solution 
(If you want to use the Location history) is a Xposed module for that you need a working Xposed framework.

στο χδα σε αυτο το νημα παραπονιουνται για το battery drain απο mobile standby ! στο 10 ποστ ισχυριζεται πως ειναι υπευθυνο το Google Location History, και οτι λυνει το προβλημα αφου το απενεργοποιησει !

εγω τα έχω κάνει όοοοολα αυτα. ακόμα και σήμερα το μόνο που μου γ@^%$# τη μπαταρια ειναι το google play services. καθε νυχτα χάνω 20%.

Ας βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους. Το review του GSMarena το έχω διαβάσει και δεν εκφράζει αρνητική κρίση για το κινητό. Απλά αναφέρει και τα θετικά και τα αρνητικά. Τα review του techradar.com και του tomsguide.com αφορούν την έκδοση του P8 lite που κυκλοφορεί στις Η.Π.Α. Ξεκίνησα να διαβάζω την κριτική του techradar, το οποίο στην αρχή του άρθρου αναφέρει συνοπτικά τα υπέρ και τα κατά του P8 lite. Στα υπέρ εμφανίζει την μπαταρία :blink: (πόσο καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας μπορεί να κάνει ο Snapdragon 615 σε σχέση με τον Kirin 620; ). Το υπόλοιπο άρθρο δεν το διάβασα φυσικά.

+ οτι το υπολογίζει με 249$

απο τις 4πμ μεχρι τις 3μμ δεν το έπιασα στα χερια μου. μόλις συνδεθει σε wifi σταματαει το drain!