Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανενα προβλημα τωρα... Αν και καμια φορα βγαζω και γω καπου 31000 επειδή στα γραφικα πέφτει η απόδοση
Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Εγώ συνάντησα ένα πρόβλημα από τότε που έβαλα το δίκαρτο λογισμικό.

Κάποιες φορές όταν μιλάω τερματίζεται η κλήση έχοντας κανονικά σήμα. Έπειτα η συσκευή χάνει για λίγο το σήματα της και μετά επανέρχεται.

Επίσης από τότε που έβαλα το δίκαρτο λογισμικό έχει πέσει αισθητά η ποιότητα κλήσης.

Έχει συναντήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα.;;

Καλημερα, ενημερωτικα για το θεμα με τις φορτισεις

σημερα ατο πρωϊ που αδειασε η μπαταταρια το συνδεσα σε τρεις διαφορετικους φορτιστες

Α. τον δικο του με 1000mA

Β. ενος zte με 1500mA

Γ. ενος Huawei στα 2000mA

με ολους εγραφε 2ω10λ φορτιση, δοκιμασα και τα καλωδια τους ενος στους αλλους δυο, μπας και εχει προβλημα κανενα καλωδιο. Δοκιμασα και κατευθειαν στην μπριζα χωρις πολυμπριζο

παντα την ιδια ωρα εγραφε στην εξοικονόμηση ενεργειας

τον εβαλα να φορτισει με τον 2Α και μετα απο μια ωρα εχει φορτισει στιο 50% περιπου, αρα ή εχω πειραγμενους φορτιστες που στελνουν μονο 1Α ή το κινητο εχει κοφτη :D

ακομα εβαλα και το zte(2300mA μπαταρια) να φορτισει με τον 2Α, και σε 20 λεπτα πηρε 30% φορτιση που αναλογικα θα φορτισει 100% σε λιγο πανω απο ωρα που ειναι και το φυσιολογικο, και οταν τον εβαλα στον 1500mA πηρε 11% στο δεκαλεπτο που παλι ειναι κοντα στο φυσιολογικο, αρα δεν εχουν θεμα οι φορτιστες

στην τελικη δεν εχω καποια εμμονη να φορτιζει το κινητο γρηγορα, συνηθεια ειναι ολα

απλα μου φαινεται περιεργο να κοβει το κινητο το ρευμα και να περνει λιγοτερο ποσο μαλλον οταν στον tolispao13 με τον φορτιστη της νοκια φορτιζει πιο γρηγορα

σημερα ατο πρωϊ που αδειασε η μπαταταρια το συνδεσα σε τρεις διαφορετικους φορτιστες

Β. ενος zte με 1500mA

με ολους εγραφε 2ω10λ φορτιση, δοκιμασα και τα καλωδια τους ενος στους αλλους δυο, μπας και εχει προβλημα κανενα καλωδιο. Δοκιμασα και κατευθειαν στην μπριζα χωρις πολυμπριζο

τον εβαλα να φορτισει με τον 2Α και μετα απο μια ωρα εχει φορτισει στιο 50% περιπου, αρα ή εχω πειραγμενους φορτιστες που στελνουν μονο 1Α ή το κινητο εχει κοφτη :D

ακομα εβαλα και το zte(2300mA μπαταρια) να φορτισει με τον 2Α, και σε 20 λεπτα πηρε 30% φορτιση που αναλογικα θα φορτισει 100% σε λιγο πανω απο ωρα που ειναι και το φυσιολογικο, και οταν τον εβαλα στον 1500mA πηρε 11% στο δεκαλεπτο που παλι ειναι κοντα στο φυσιολογικο, αρα δεν εχουν θεμα οι φορτιστες

στην τελικη δεν εχω καποια εμμονη να φορτιζει το κινητο γρηγορα, συνηθεια ειναι ολα

απλα μου φαινεται περιεργο να κοβει το κινητο το ρευμα και να περνει λιγοτερο ποσο μαλλον οταν στον tolispao13 με τον φορτιστη της νοκια φορτιζει πιο γρηγορα

Εγώ θα ήθελα πολύ να ακούσουμε και άλλα για τον φορτιστή της νόκια! Αν έχουμε και άλλες δοκιμές, περιμένω!

Όσον αφορά τα σκορ που ποστάρουμε πιο πάνω, δείτε απλά: όποτε έχετε πιο χαμηλό σκορ, είναι επειδή είτε το gfx 3d είτε το runtime(δεύτερο σκορ από πάνω) είναι πιο χαμηλό. Για τα 3d γραφικά δε ξέρω, εγώ απλά υποθέτω πως είναι αστοχία στους χρονισμούς της gpu και απλά ίσως δε προλαβαίνει να φτιάξει αν δε τρέξεις κανά δύο φορές το test. Επιμένω πως μετά από restart το έκανε αυτό.

Το runtime, όσο και να χτυπιέμαι μόνο κανά δύο φορές μου το έχει βγάλει 2800, τις περισσότερες είναι στα ~200, για αυτό επιμένω να ρωτάω για την SD κάρτα, γιατί ξέρω και από άλλα κινητά πως μια γρήγορη SD έκανε τη διαφορά στο antutu, απλά δε ξέρω αν έχει να κάνει εδώ με το runtime.

Άφησα το κινητό ~8% idle όλο το βράδυ και δε κουνήθηκε η μπαταρία, πολύ καλή η εξοικονόμηση!

Παιδιά όλα τα ηλεκτρονικά έχουν θέματακια που λέτε! Το θέμα είναι τα θέματα αυτά να είναι πραγματικά!! Δε δέχομαι μερικούς που ότι δουν το βγάζουν θέμα!! Είπαμε οκ έχει μικρή μπαταρία το βασικό όλα τα άλλα που ακούω περί χάνει το σήμα κλείνει το ράδιο κτλ δεν είναι της συσκευής!! Είναι από λάθος του χρήστη είτε επειδή δε πέρασε κάποια ρομ είτε είτε... οπότε να κάτσει να στρωθεί να ξανά σεταρει το κινητό του! Αυτό ο χακι όπως και εγώ και σίγουρα και αλλά άτομα εκνευριζομαστε που μπαίνουν μέσα άτομα και λένε ότι κουλό τους έρχεται... Και άμα δείτε από την υπογραφή μου δε μου αρέσει να πετάω τα λεφτά μου στα κινητά... Ούτε είμαι "θύμα" της κατανάλωσης λόγω ότι δουλεύω πάνω στην νέα τεχνολογία! Τώρα αν κάποιος έχει απαιτήσεις αρκετές και δεν τον καλύπτει το κινητό αυτό είναι άλλο καπέλο! Και σαν ενεργό μέλος στο Φόρουμ αυτό δύο φόρες έχω μείνει μια στο neo v και μια τώρα! Και στο neo τότε έκανε 189 και 199 τόσα καλοπροαίρετα σχόλια δεν υπήρχαν! Και να πω ότι εμένα ακόμα και το neo v ακόμα με κάλυπτε ( GPS, tapatalk, Gmail, ράδιο, μουσική, ενημέρωση ) και εννοείται ότι το Ρ8 τα κάνει γρηγορότερα καλύτερα + browsing οπότε είμαι ευχαριστημένος όσο δε πάει! Δεν έχω Ούτε fb ούτε Twitter ούτε instagram τίποτα... αλλά όποιος φίλος θέλει να αλλάξει κινητό του το προτείνω με κλειστά μάτια... Και ειδικά τώρα που έχουν κλείσει οι αγορές από έξω... αυτά από μένα και δεν ξαναλέω τίποτα πάνω σε αυτό...
Nokia 6310 (2001), Nokia 7250(2003), Sony Ericsson W900(2006), Sony Ericsson Xperia neo V(2011), Huawei P8lite(2015)

Tο τσίμπησα...!!!!

Άρα το ΝΟΚΙΑ 930 θα το δείτε στις αγγελίες......

Καλημέρα android.....

android or ios or wm......who cares.....???

Β. ενος zte με 1500mA

Πρόσεξε και το άλλο όμως:μια μπαταρία που πνέει τα λοίσθια γεμίζει πιο γρήγορα γιατί έχει μικρότερο "ογκο" να γεμίσει.

Κάπου το είχα διαβάσει αλλά δνε μπορώ να το βρω τώρα,αν το βρω θα το ποστάρω.Παντως κρίνοντας απο την μπαταρία του λαπτοπ που εχει φθορά κοντά στο 50% γεμίζει πιο γρήγορα απο την άλλη μπαταρία που έχω με 8% φθορά.

Ανακάλυψα τα εξής:

α) Αν πατηθεί παρατεταμένα το εικονικό πλήκτρο των πρόσφατων εφαρμογών (Recents), ανοίγει η προηγούμενη εφαρμογή.

β) Στο Play Store υπάρχει η εφαρμογή "PM Plus" (είναι της Huawei), με την οποία μπορούμε να τροποποιήσουμε τα "δικαιώματα" των εφαρμογών.

Εγώ συνάντησα ένα πρόβλημα από τότε που έβαλα το δίκαρτο λογισμικό.

Κάποιες φορές όταν μιλάω τερματίζεται η κλήση έχοντας κανονικά σήμα. Έπειτα η συσκευή χάνει για λίγο το σήματα της και μετά επανέρχεται.

Επίσης από τότε που έβαλα το δίκαρτο λογισμικό έχει πέσει αισθητά η ποιότητα κλήσης.

Έχει συναντήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα.;;

Δεν έχω αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα. Εγώ έχω πρόβλημα μόνο με το bluetooth, που κάνει αποσυνδέσεις (και με το firmware Β136).

Tο τσίμπησα...!!!!

Καλημέρα android.....

απο ποιο καταστημα της λεσβου αν επιτρεπεται??? κανουν και αποστολες??

Εγώ θα ήθελα πολύ να ακούσουμε και άλλα για τον φορτιστή της νόκια! Αν έχουμε και άλλες δοκιμές, περιμένω!

Όσον αφορά τα σκορ που ποστάρουμε πιο πάνω, δείτε απλά: όποτε έχετε πιο χαμηλό σκορ, είναι επειδή είτε το gfx 3d είτε το runtime(δεύτερο σκορ από πάνω) είναι πιο χαμηλό. Για τα 3d γραφικά δε ξέρω, εγώ απλά υποθέτω πως είναι αστοχία στους χρονισμούς της gpu και απλά ίσως δε προλαβαίνει να φτιάξει αν δε τρέξεις κανά δύο φορές το test. Επιμένω πως μετά από restart το έκανε αυτό.

Το runtime, όσο και να χτυπιέμαι μόνο κανά δύο φορές μου το έχει βγάλει 2800, τις περισσότερες είναι στα ~200, για αυτό επιμένω να ρωτάω για την SD κάρτα, γιατί ξέρω και από άλλα κινητά πως μια γρήγορη SD έκανε τη διαφορά στο antutu, απλά δε ξέρω αν έχει να κάνει εδώ με το runtime.

Άφησα το κινητό ~8% idle όλο το βράδυ και δε κουνήθηκε η μπαταρία, πολύ καλή η εξοικονόμηση!

προς το παρων μονο με το φορτιστη που εγραψα το φορτιζω..απλα ενα κολπο που εχω μαθει ειναι να το φορτιζω οταν μπορω οσο μπαταρια και αν εχει..αυτο βοηθαει τη μπαταρια να γεμιζει ποιο γρηγορα..οι νεες μαπταιρες δεν παθαινουν τιποτα απο αθτες της φορτισεις..απλα μια φορα το μηνα το αφηνω να κλεισει τελειος..

προς το παρων μονο με το φορτιστη που εγραψα το φορτιζω..απλα ενα κολπο που εχω μαθει ειναι να το φορτιζω οταν μπορω οσο μπαταρια και αν εχει..αυτο βοηθαει τη μπαταρια να γεμιζει ποιο γρηγορα..οι νεες μαπταιρες δεν παθαινουν τιποτα απο αθτες της φορτισεις..απλα μια φορα το μηνα το αφηνω να κλεισει τελειος..

Εγώ πάλι ξέρω πως τις καινούργιες μπαταρίες είναι καλύτερα να τις φορτίζεις όταν είναι γύρω στο 20% και να μην τις αφήνεις να αδειάζουν εντελώς.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

απο ποιο καταστημα της λεσβου αν επιτρεπεται??? κανουν και αποστολες??

Ήταν το τελευταίο....το άλλο ήταν κρατημένο....

android or ios or wm......who cares.....???

Εγώ πάλι ξέρω πως τις καινούργιες μπαταρίες είναι καλύτερα να τις φορτίζεις όταν είναι γύρω στο 20% και να μην τις αφήνεις να αδειάζουν εντελώς.

στις καινουργιες μπαταριες κανουν καλο οι μικρες φορτισεις..απλα μια φορα το μηνα τις αφηνεις να αδειασουν.

Αν μπείτε στο κρυφό μενού του τηλεφώνου, θα διαπιστώσετε ότι το βέλτιστο ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας είναι 58-73% (σύμφωνα με τον κατασκευαστή).

Αν μπείτε στο κρυφό μενού του τηλεφώνου, θα διαπιστώσετε ότι το βέλτιστο ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας είναι 58-73% (σύμφωνα με τον κατασκευαστή).

και πως μπαίνεις εκεί;

Εμενα μου εμφανισε το εξησ προβλημα ,

4 ημερων ειναι το κινητο

Οταν πηγα να αφαιρεσω την πισω ζελατινα

Σε ενα μεγαλο σημειο ξεκολησε το χρωμα κ εκατσε στην ζελατινα φυσικα το αφησα οπωσ ηταν . Εποικοινωνισα με την αντιπροσωπια και μου τονισαν να παω στο μαγαζι που το πηρα για αντικατασταση.

Πηγα στο γνωστο καταστημα σημερα και το servise τα εριξε σε μενα του τυπου ...τραβηξεσ αποτομα τη ζελατινα θελει προσοχη και τετοια.. να μιλησω με την αντιπροσωπεια ...τουσ ειπα οτι μιλησα και ειναι θεμα του μαγαζιου πλεον καταλαβαινετε μετα την αντιδραση μου ... εγινε λιγο ο "χαμος."...

Τελικα χρηζει αντικαταστασησ αλλα δεν υπαρχει ουτε μια συσκευη ..και δεν ξερουν ποτε θα ξαναφερουν .

Υποψειν δικαιουμαστε αντικατασταση συσκευεισ εντοσ 15 ημερων ημερολογιακεσ .

Τουσ ρωτησα αν δεν φερεται μεχρι τοτε συσκευη τι κανουμε ??? Η απαντηση του υπαλληλου ηταν ""λυπαμαι"

Τα συμπερασματα δικα σας.

Tο τσίμπησα...!!!!

Καλημέρα android.....

μεγειές!

Παιδιά από δερμάτινη θηκούλα προτείνουμε τίποτα? Έχω ερωτευθεί την original της Huawei, αλλά βαριέμαι να τη περιμένω απο ebay(για φθηνά)

μεγειές!

Παιδιά από δερμάτινη θηκούλα προτείνουμε τίποτα? Έχω ερωτευθεί την original της Huawei, αλλά βαριέμαι να τη περιμένω απο ebay(για φθηνά)

Υπαρχει εδω αλλα θα την πληρωσεις 20+ με τα μεταφορικα-αντικαταβολη αν δεν κανω λαθος.

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Ας αφήσουν παρακαλώ πολύ κάποιοι τις ειρωνείες στην άκρη. Βρισκόμαστε εδώ για να συζητάμε ήρεμα και πολιτισμένα. Διαγράφηκαν ποστ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Εμενα μου εμφανισε το εξησ προβλημα ,

4 ημερων ειναι το κινητο

Οταν πηγα να αφαιρεσω την πισω ζελατινα

Σε ενα μεγαλο σημειο ξεκολησε το χρωμα κ εκατσε στην ζελατινα φυσικα το αφησα οπωσ ηταν . Εποικοινωνισα με την αντιπροσωπια και μου τονισαν να παω στο μαγαζι που το πηρα για αντικατασταση.

Πηγα στο γνωστο καταστημα σημερα και το servise τα εριξε σε μενα του τυπου ...τραβηξεσ αποτομα τη ζελατινα θελει προσοχη και τετοια.. να μιλησω με την αντιπροσωπεια ...τουσ ειπα οτι μιλησα και ειναι θεμα του μαγαζιου πλεον καταλαβαινετε μετα την αντιδραση μου ... εγινε λιγο ο "χαμος."...

Τελικα χρηζει αντικαταστασησ αλλα δεν υπαρχει ουτε μια συσκευη ..και δεν ξερουν ποτε θα ξαναφερουν .

Υποψειν δικαιουμαστε αντικατασταση συσκευεισ εντοσ 15 ημερων ημερολογιακεσ .

Τουσ ρωτησα αν δεν φερεται μεχρι τοτε συσκευη τι κανουμε ??? Η απαντηση του υπαλληλου ηταν ""λυπαμαι"

Τα συμπερασματα δικα σας.

Τι χρώμα συσκευή; Άσπρη ή μαύρη;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Υπαρχει εδω αλλα θα την πληρωσεις 20+ με τα μεταφορικα-αντικαταβολη αν δεν κανω λαθος.

να σου πώ την αλήθεια μου δε μου φαίνεται καν η original γτ δεν έχει τις ραφές πάνω κάτω

Αυτές οι θήκες τύπου ατζέντα δεν είναι βολικές για μένα. Θέλω να έχω άμεση πρόσβαση στο τηλέφωνο να απανάω ανα πάσα στιγμή με όλους του τρόπους και όχι να περιορίζομαι σε χρηστικότητα. Μια θήκη από σιλικόνη άντε και ένα γυαλί μπροστά νομι΄ζω αρκούν (τα έχω κανει παραγγελία και τα περιμένω αύριο :cool:)
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αυτές οι θήκες τύπου ατζέντα δεν είναι βολικές για μένα. Θέλω να έχω άμεση πρόσβαση στο τηλέφωνο να απανάω ανα πάσα στιγμή με όλους του τρόπους και όχι να περιορίζομαι σε χρηστικότητα. Μια θήκη από σιλικόνη άντε και ένα γυαλί μπροστά νομι΄ζω αρκούν (τα έχω κανει παραγγελία και τα περιμένω αύριο :cool:)

και εγώ έτσι έκανα πάντα αλλά λέω να το πιστέψω τώρα και να κάνω τη καγκουριά μου