Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτά τα μικροπροβλήματα θα λυθούν με νέες αναβαθμίσεις. Τώρα κυκλοφόρησε το κινητό, η 5.01 είναι νέα ρομ, οπότε λογικό είναι να υπάρχουν μικρό bugs. Τουλάχιστον η huawei έχει δείξει ότι υποστηρίζει αρκετά τα κινητά της, ειδικά τα νέα μοντέλα. Όλα αυτά που αναφέρετε είναι θέματα software και όχι hardware, οπότε συζητήσεις για ελαττωματικες παρτίδες δεν έχουν βάση. Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Με168 ευρώ και τα χαρακτηριστικά που έχει στην αγορά δεν βρίσκεις άλλο. Αν θέλετε όλα τέλεια ξοδέψετε παραπάνω σαν εμένα που έχω το HTC ONE M9 και τόσο έχω στο service. Είμαι σχεδόν μονίμως με 4g και δεν καίγεται το χέρι μου. Φορτίζει γρήγορα σε σχέση με το άλλο που αργεί αρκετά μετά την τελευταία του αναβάθμιση. Το τηλέφωνο αυτό αξίζει. Μην γκρινιάζετε αδίκως

Και ποια είναι τα προβλήματα;; Δεν έχω εντοπίσει κάποιο.. :) (εκτός από YouTube που στο power settings έχει ρύθμιση ώστε να παίζει απροβληματιστα)

Μην γκρινιάζετε, απλά πείτε τυχόν προβλήματα να τα λύσουμε αν μπορούμε.Το note 3 έχω και όλο και κάποιο θέμα έχει. .κανένα απόλυτα τέλειο. Το περιμένω την Τετάρτη από Vodafone για την γυναίκα (πρώην κάτοχος Samsung s2).Θα δει τεράστια διαφορά πιστεύω . Το έχει ένας φίλος μου και έχει ένα θέμα με μικρόφωνο, δηλαδή ο άλλος δεν τον ακούει τόσο καλά από μέσα. Έχετε παρατηρήσει κάτι,κάποιος?

Όπως είπα και πριν, κανένα πρόβλημα. Με ακούνε και τους ακούω τέλεια. Το σήμα επίσης μια χαρά. Ακόμα και η μπαταρία μια χαρά είναι για τόσο μικρό φορτίο.
:D

Τι είναι αυτό?βελτιώνει κάτι η απαλά ενημερωτικα?

Η οθόνη φαίνεται πολύ καλά σε ήλιο. Διάβαζα κείμενο και ήταν σαν e-reader tablet :)

καλησπερα, εχω δουλεψει 2 huawei συσκευες το mate 7 , g7 στο παρελθον και οι δυο κατασκευαστικα με υλικα ποιοτικα, για το emui βελτιωμενο απο 3 εκδοση σχεδον αριστο ενω προσφατα αγορασα και το p8 και παρηγγειλα p8 lite στα 170 ευρω απο cosmote ειμαι βεβαιως πως θα μεινω ικανοποιημενος και απο το lite αν και δυστυχως δεν ειχα την ευκαιρια να το δω απο κοντα τα οσα λενε ελληνικα κ ξενα reviews ειναι πειστικα !

Σχετικά με την κατανάλωση της μπαταρίας βρήκα στο http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-reviews-7201.php

και με μετάφραση από google

Αγόρασα αυτό το τηλέφωνο περίπου 20 μέρες πριν, αναρωτιόμουν ότι η μπαταρία ήταν αποστράγγιση πολύ γρήγορα σε κατάσταση αναμονής. Έλεγξα λεπτομερώς τις διαδικασίες που τρέχουν και διαπίστωσε ότι αυτό το τηλέφωνο έρχεται με ενσωματωμένη antivirus που ονομάζεται NQAntirus μετά την απενεργοποίηση της την απόδοση της μπαταρίας είναι πολύ καλύτερα και τώρα μου δίνει 1 έως 1,5 day δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για την κανονική χρήση. Όσον αφορά τις επιδόσεις είναι η ανησυχία αυτό το τηλέφωνο λειτουργεί πολύ γρήγορα και τέλεια δεν κρέμονται, επανεκκίνηση, το πρόβλημα θέρμανσης, την ποιότητα της κάμερας είναι επίσης πολύ καλή και ο ήχος είναι σαφής, καθώς και

Να αναφέρω και εγώ τις πρώτες εντυπώσεις μου από τη συσκευή στο μικρό διάστημα που την έχω (3 μέρες)

1)Πολύ καλή οθόνη με όμορφα και ρεαλιστικά χρώματα χάνει λίγο στις γωνίες θέασης καθώς παρατηρώ αλλαγή χρωμάτων και θα ήθελα λίγο καλύτερο μάυρο,η φωτεινότητα της δεν είναι το δυνατό της χαρτί καθώς από 80% και πάνω είναι καλά πιο κάτω είναι κάπως σκοτεινή.

2)Πολύ γρήγορο χωρίς ίχνος lag (Antutu 35200)

3)Πολύ καλή ποιότητα κλήσης και σήμα ακούω πεντακάθαρα τον συνομιλητή μου

4)Αρκετά δυνατό ηχείο όχι όμως τόσο ποιοτικό στο τέρμα 2 σκάλες πιο κάτω στην ένταση και είναι μια χαρά η ποιότητα του ήχου.

5)Το gps κλειδώνει δορυφόρους πολύ γρήγορα χωρίς κάποια υποβοήθηση από data ή wifi

6)Πανέμορφο και λειτουργικό το EMUI της Huawei με υποστήριξη θεμάτων

7)Μια χαρά μπαταρία που μου βγάζει 2 μέρες με τη μέτρια χρήση που κάνω θα την ήθελα βέβαια να ήταν 2400mah+

Σχετικά με την κατανάλωση της μπαταρίας βρήκα στο http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-reviews-7201.php

και με μετάφραση από google

Αγόρασα αυτό το τηλέφωνο περίπου 20 μέρες πριν, αναρωτιόμουν ότι η μπαταρία ήταν αποστράγγιση πολύ γρήγορα σε κατάσταση αναμονής. Έλεγξα λεπτομερώς τις διαδικασίες που τρέχουν και διαπίστωσε ότι αυτό το τηλέφωνο έρχεται με ενσωματωμένη antivirus που ονομάζεται NQAntirus μετά την απενεργοποίηση της την απόδοση της μπαταρίας είναι πολύ καλύτερα και τώρα μου δίνει 1 έως 1,5 day δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για την κανονική χρήση. Όσον αφορά τις επιδόσεις είναι η ανησυχία αυτό το τηλέφωνο λειτουργεί πολύ γρήγορα και τέλεια δεν κρέμονται, επανεκκίνηση, το πρόβλημα θέρμανσης, την ποιότητα της κάμερας είναι επίσης πολύ καλή και ο ήχος είναι σαφής, καθώς και

Μήπως ο τύπος έχει την αμερικάνικη έκδοση;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ όταν αγόρασα το κινητό ως μονόκαρτο κουβαλούσε τη Β046 έκδοση. Έβαλα της sim κανονικά στα slots τους αφού φαινόταν δικαρτο αλλά δεν αναγνώριζε καμία sim. Μετά αναγκάστηκα να βάλω το update με τον τρόπο του haki στη B046 αρχικά, μετά με το update στην Β052 και όλα οκ, μόνο που ώρες ώρες χάνετε το σήμα σε μία από τις 2 sim και όταν με παίρνουν τηλέφωνο φαίνεται σαν να το έχω κλειστό. έχετε καμία ιδέα τη μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ. Άρα ΔΕΝ έχει Screen Mirroring.

Για τα branded Vodafone αν αλλάξεις την rom με την διαδικασία που περιγράφεις στην 1η σελίδα υπάρχει μετά δυνατότητα επιστροφής στην αρχική branded? Κράτησε κάποιος backup της μαμά rom της Vodafone? Ακολουθείς ίδια διαδικασία μέσω του κινητού ή όχι?

Ο κύριος Γκούγκλ τα έχει όλα κρατημένα για μας.

http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=46932&version=99790&siteCode=es

Σωστός! Σ' ευχαριστώ και πάλι!

Εγώ όταν αγόρασα το κινητό ως μονόκαρτο κουβαλούσε τη Β046 έκδοση. Έβαλα της sim κανονικά στα slots τους αφού φαινόταν δικαρτο αλλά δεν αναγνώριζε καμία sim. Μετά αναγκάστηκα να βάλω το update με τον τρόπο του haki στη B046 αρχικά, μετά με το update στην Β052 και όλα οκ, μόνο που ώρες ώρες χάνετε το σήμα σε μία από τις 2 sim και όταν με παίρνουν τηλέφωνο φαίνεται σαν να το έχω κλειστό. έχετε καμία ιδέα τη μπορεί να φταίει;

Σε αυτο το ζητημα καλο θα ηταν αν καποιος γνωριζει κατι, γιατι και εγω θα το αγορασω για δικαρτο γιατι στο lenovo μου εχω το ιδιο προβλημα!

Εχουν μεν σημα και οι δυο καρτες, αλλα μερικες φορες καποια απο τις δυο φαινεται για κλειστη..!

Εννοειται οτι το εχω παραγγειλει και ειναι να το παραλαβω απο cosmote..

Edited by vrasnagr

Χάρη... Κλώνος είναι... το Huawei!

Όσο για το συνεχές τρολλάρισμα του φίλου, δεν ξέρω, αφού το πούλησε, τι άλλο ψάχνει; Αφορμή για να το ξαναπάρει;

Το πήρα για δεύτερο και φαίνεται μια χαρά, περισσότερα μετά το στήσιμο.

Edited by deadp
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Τα μόνα "αρνητικά" που έχω δει στο κινητό έχουν να κάνουν με την οθόνη του,θα ήθελα

1)Λίγο καλύτερο μαύρο (προερχόμενος από amoled φαίνεται η διαφορά)

2)Λίγο καλύτερες γωνίες θέασης γιατί βλέπω αλλοιώσεις στα χρώματα

3)Λίγο καλύτερη ορατότητα κάτω από το ηλιακό φως.

Βέβαια η οθόνη του κινητού είναι μια χαρά για τα λεφτά που έδωσα ειδικά στα 170€ που το πήρα.

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΟΥ P8 Lite...ΞΑΝΑ!

Όντως κλαίω...αλλά από την χαρά μου...που έχω εγώ (πάλι) δίκιο! Δίπλα από την καλύτερη οθόνη του πλανήτη σε βολεύει ή προτιμάς κάποιαν άλλη; S6 Edge ("η καλύτερη οθόνη του πλανήτη") για όσους δεν το κατάλαβαν! Απενεργοποιημένη η αυτόματη φωτεινότητα και στα δύο και στο φουλ η φωτεινότητα και στα δύο.

http://s18.postimg.org/snqxf11d5/IMG_20150727_130905364.jpg

Μπλεδιζει το Samsung όπως και στο coolpad f1 που είχα. Όταν το συνηθίσεις όμως σου φαίνονται οι άλλες ξεπλυμενες, άσχετα ότι στο Huawei p8 lite είναι ποιο φυσικά τα χρώματα.

O τίτλος του ποστ μου λέει ξεκάθαρα γράμματα ότι μιλάμε για την φωτεινότητα και όχι για την απόχρωση της οθόνης.

Είχα πρόβλημα με το wifi δεν άνοιγε (μετα απο ανεπιτυχής αναβάθμιση). Τελικά Μετά το πέρασμα της 052 έστρωσε. είδα οτι έγινε ποιο φωτεινή η οθόνη στο αυτόματο,δεν είναι η ιδέα μου.

Υπάρχει τρόπος να γίνει διάφανη η μπάρα με τα on screen buttons? είναι ωραίος ο launcher αλλά αυτό είναι αρκετά ενοχλητικό... :(
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3