Jump to content

iOS 9

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περάστηκε μέσω itunes στο 6άρι και με ota σε 4s & air... Άψογα ρολάρει μέχρι στιγμής!

Στο 6ρι το ίδιο σε πολλα (6!) υπόλοιπα ΟΤΑ. Η πρώτη ιδέα, όλες οι συσκευες έχουν αέρα ταχύτητας πολυ μεγάλο !!!

κ @ τ @ ν τ ι @

• Απαντήσεις 362
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο 6ρι το ίδιο σε πολλα (6!) υπόλοιπα ΟΤΑ. Η πρώτη ιδέα, όλες οι συσκευες έχουν αέρα ταχύτητας πολυ μεγάλο !!!

Ωραια! Θα ειναι μου φαινεται και το τελευταιο update του 5s

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Με τόσες beta μας όφειλε μια καλή ενημέρωση..

Το βράδυ θα την περάσω και στα ipad4, ipad2 & ipad mini 1st gen μα δούμε πως τα πάει και εκεί

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Με τόσες beta μας όφειλε μια καλή ενημέρωση..

Το βράδυ θα την περάσω και στα ipad4, ipad2 & ipad mini 1st gen μα δούμε πως τα πάει και εκεί

Μολις εκανα σε iPad3 καθαρη εγκατασταση... Δεν εχει καμια σχεση με την 9.2.1 ουτε εδω!

κ @ τ @ ν τ ι @

Μολις εκανα σε iPad3 καθαρη εγκατασταση... Δεν εχει καμια σχεση με την 9.2.1 ουτε εδω!

Πολύ θετικό αυτό!

Το μονο τεχνικο προβληματακι που εχω δει στην 9.3 ειναι οτι τα iMessages δεν ενεργοποιουνται με τον αριθμο αλλα με το email μονο, θελουν απενεργοποιηση και επανενεργοποιηση και φτιαχνουν, ωστε να δουλευει σωστα!
κ @ τ @ ν τ ι @

Στο iPad 3 η αναβάθμιση εγινε κανονικότατα, στο 5s ομως βρίσκει την ενημέρωση λέει οτι ζητήθηκε αλλα δεν την κατεβάζει με τίποτα! Μαλλον φταίει κατι αφού ποτε δεν ειχα προβλημα ή ειναι τυχαίο? Φυσικα δεν χρησιμοποιώ καθόλου jail break..

Η πλάκα είναι οτι το κατέβασε και δεν εγκαθιστά αν και είναι ανοικτό το wifi.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Tapping links crashes apps in iOS 9.3 for some users

http://www.macworld.com/article/3048533/ios/tapping-links-crashes-apps-in-ios-93-for-some-users.html#tk.rss_all

Έχει ήδη αναφερθεί από πολλούς χρήστες και του myphone. Οπότε αναμένουμε αναβάθμιση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δεν ξέρω αν υπήρχε και πριν αλλα πλέον με το wifi ανοιχτό μου εμφανίζεται popup με τα διαθεσιμα access points !!!
Ας επιχειρήσουμε...

Web Links Crashing Safari, Mail, Chrome, and Other Apps on iOS 9.3

http://www.macrumors.com/2016/03/28/ios-9-3-bug-safari-web-links-crashing/?utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds

Στο κείμενο αναγράφεται και μια λύση. Όσοι έχουν το πρόβλημα ας το δοκιμάσουν να μας πουν.

Update: iOS developer Steven Troughton-Smith confirmed that installing the Booking.com app broke link handling across iOS. He said Booking.com "literally put every URL they had into their site association file," resulting in a 2.3 MB download, but it appears the site has now fixed the file and reduced its size to around 4 KB. It remains unclear if this will resolve the link crashing issue at large.

Χτές βάζοντας το iPad στο iTunes ζητάει αναβάθμιση στην 9.3.1 ενώ την είχα κάνει μόνο του με wi-fi.Το βάζω και στο τέλος βγάζει πρόβλημα και να μην ανοίγει βγάζοντας να κάνω σύνδεση με iTunes.Κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή το ξαναβάζω και βάζει πάλι κάτι και ευτυχώς όλα καλά.Περίεργο όμως.

Χτές βάζοντας το iPad στο iTunes ζητάει αναβάθμιση στην 9.3.1 ενώ την είχα κάνει μόνο του με wi-fi.Το βάζω και στο τέλος βγάζει πρόβλημα και να μην ανοίγει βγάζοντας να κάνω σύνδεση με iTunes.Κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή το ξαναβάζω και βάζει πάλι κάτι και ευτυχώς όλα καλά.Περίεργο όμως.

Μήπως σου πέρασε ξανά την 9.3;

Την 9.3.1 περιμένουμε αυτές τις μέρες για να διορθώσει το bug με links που κάνει τις εφαρμογές να μην ανταποκρίνονται.

ΧΘες ή προχθες η apple έβγαλε ξανά την 9.3 με καινούργιο build για να διορθώσει το πρόβλημα που υπήρχε με τις παλιότερες συσκυές της η οποίες δεν ξεκινούσαν μετά από αναβάθμιση.

Καλημέρα σε όλη την παρέα,

έχω την εξής απορία σχετικά με το ios (έχω 9.2.1 στο iphone 6s και την ίδια στο ipad2):

όταν στέλνω - δέχομαι sms στο κινητό μου, αυτόματα τα δείχνει και στο ipad μου...

Και τα 2 έχουν ίδιο apple id και θα ήθελα να συνεχίσουν να έχουν...

Στο κινητό μου, είχα "ξετσεκάρει" κάτι , που δεν θυμάμαι πού ακριβώς ήταν (ψάχνω πλέον στις ρυθμίσεις μηνυμάτων) να μην εμφανίζει τα μηνύματα που δέχομαι ή στέλνω από το κινητό μου σε άλλες συσκευές με το ίδιο apple id.... αλλά το κάνει!

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, δηλαδή ότι sms στέλνω / δέχομαι να είναι ΜΟΝΟ στο κινητό μου, χωρίς να αλλάξω apple id στην άλλη συσκευή (στην προκειμένη στο ipad?!?!?!:O:O:O

paniwnioi...ligoi kai kaloi

έχω την εξής απορία σχετικά με το ios (έχω 9.2.1 στο iphone 6s και την ίδια στο ipad2):

όταν στέλνω - δέχομαι sms στο κινητό μου, αυτόματα τα δείχνει και στο ipad μου...

Στο κινητό μου, είχα "ξετσεκάρει" κάτι , που δεν θυμάμαι πού ακριβώς ήταν (ψάχνω πλέον στις ρυθμίσεις μηνυμάτων) να μην εμφανίζει τα μηνύματα που δέχομαι ή στέλνω από το κινητό μου σε άλλες συσκευές με το ίδιο apple id.... αλλά το κάνει!

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, δηλαδή ότι sms στέλνω / δέχομαι να είναι ΜΟΝΟ στο κινητό μου, χωρίς να αλλάξω apple id στην άλλη συσκευή (στην προκειμένη στο ipad?!?!?!:O:O:O

Πήγαινε settings > messages > text message forwarding και δες αν εκεί υπάρχει το ipad σου. Αν υπάρχει τότε κλείσε τον διακόπτη.

Υπ' όψιν στο air μου έβγαλε να κάνω εγκατάσταση την νέα 9.3, ενώ στο 6άρι μου τίποτα... Οπότε μάλλον είναι για συγκεκριμένες συσκευές

Υπ' όψιν στο air μου έβγαλε να κάνω εγκατάσταση την νέα 9.3, ενώ στο 6άρι μου τίποτα... Οπότε μάλλον είναι για συγκεκριμένες συσκευές

Ναι η καινούργια 9.3 με το καινούργιο build είναι μόνο για τις παλιές συσκευές. Δεν αφορά τις καινούργιες.

Στο δικο μου 6αρι παρατηρησα το εξης .. προβλημα σε λινκς στο safari δηλαδη δεν ανοιγουν κανονικα οπως πριν.Βαζω πχ σαφαρι γκουγκλ μια λεξη και τα λινκ απο κατω που βγαζει σαν αποτελεσματα και να πατησω πανω δεν κανει τιποτα ουτε ανοιγει ουτε τιποτα αλλο.Καποιο αλλο προβλημα δεν εχω παρατηρησει προς το παρων

Πήγαινε settings > messages > text message forwarding και δες αν εκεί υπάρχει το ipad σου. Αν υπάρχει τότε κλείσε τον διακόπτη.

Με το ίδιο Apple ID είτε ανοιχτός είτε κλειστός ο διακόπτης τα iMessages πηγαίνουν σε όλες τις συσκευες! Ο διακόπτης είναι μόνο για τα κλασσικά μηνύματα. Με κλειστό μένουν μόνο στο κινητό με ανοικτό προωθουνται και στις υπόλοιπες συσκευες του ίδιου Apple ID

κ @ τ @ ν τ ι @

Με το ίδιο Apple ID είτε ανοιχτός είτε κλειστός ο διακόπτης τα iMessages πηγαίνουν σε όλες τις συσκευες! Ο διακόπτης είναι μόνο για τα κλασσικά μηνύματα. Με κλειστό μένουν μόνο στο κινητό με ανοικτό προωθουνται και στις υπόλοιπες συσκευες του ίδιου Apple ID

Μα αφού λέει για sms στο post του. Λάθος κατάλαβα;

Στο δικο μου 6αρι παρατηρησα το εξης .. προβλημα σε λινκς στο safari δηλαδη δεν ανοιγουν κανονικα οπως πριν.Βαζω πχ σαφαρι γκουγκλ μια λεξη και τα λινκ απο κατω που βγαζει σαν αποτελεσματα και να πατησω πανω δεν κανει τιποτα ουτε ανοιγει ουτε τιποτα αλλο.Καποιο αλλο προβλημα δεν εχω παρατηρησει προς το παρων

Είναι γνωστό πρόβλημα και αναμένεται η έκδοση 9.3.1, ήδη δοκιμάζεται, για να το διορθώσει.

Μήπως σου πέρασε ξανά την 9.3;

Την 9.3.1 περιμένουμε αυτές τις μέρες για να διορθώσει το bug με links που κάνει τις εφαρμογές να μην ανταποκρίνονται.

ΧΘες ή προχθες η apple έβγαλε ξανά την 9.3 με καινούργιο build για να διορθώσει το πρόβλημα που υπήρχε με τις παλιότερες συσκυές της η οποίες δεν ξεκινούσαν μετά από αναβάθμιση.

Ναί την 9.3 ξαναπέρασε.Αλλά γιατί το έκανε αυτό?

Ναί την 9.3 ξαναπέρασε.Αλλά γιατί το έκανε αυτό?

Γιατί έχει καινούργιο build, για αυτό την πέρασε ξανά. Αυτή η αναβάθμιση αφορούσε παλιότερες συσκευές. Το ίδιο είχε γίνει και παλιότερα με την 9.2.1 που την περάσαμε ξανά επειδή διόρθωνε ένα bug με το touch id. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

• The title was changed to iOS 9
  • The topic was unpinned