Jump to content

Δωρεάν τηλεφωνήματα σε Ευρώπη-ΗΠΑ!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει τόσο σημασία το bandwidth, αλλα τα pings τα οποία πιάνετε.

Τα ping ειναι πολυ καλα μεταξυ 60-65 δεν ειναι αυτο το προβλημα μαλλον το προγραμμα φταιει

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πραγματικά είναι πολύ περίεργα τα πράγματα που συμβαίνουν μ'εσάς!:X

Εγώ το χρησιμοποιώ συνεχώς αυτές τις μέρες και ΠΟΤΕ δεν έχω πρόβλημα... Χθές μιλούσα όλη τη νύχτα, χωρίς κανένα πρόβλημα!!!:D

Ούτε και εγώ έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Μιλώ συνεχώς με πάρα πολύ καλή ποιότητα. Είμαι με 512/128.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8

Πραγματικά είναι πολύ περίεργα τα πράγματα που συμβαίνουν μ'εσάς!:X

Εγώ το χρησιμοποιώ συνεχώς αυτές τις μέρες και ΠΟΤΕ δεν έχω πρόβλημα... Χθές μιλούσα όλη τη νύχτα, χωρίς κανένα πρόβλημα!!!:D

Ναι ειναι περιεργα.Μαλλον ειμαστε υπαλληλοι του ΟΤΕ και σας κοροιδευουμε!!!!!!!!

Το κουφο ειναι τωρα οτι εχοντας και το emule ενεργο δουλευει μια χαρα

Οπως ειπα και πιο πανω, εχει περιπου μια εβδομαδα που δε μπορουσα καθολου να αγορασω χρονο ομιλιας. Δε δεχοταν καμια πιστωτικη, ωσπου ξαφνικα μου εστειλαν ενα email που ελεγε οτι το email μου εχει επιβεβαιωθει και οτι μπορω να αγορασω χρονο ομιλιας.

Περιεργο. Συνεβη σε κανεναν αλλον;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Εγω το κατεβασα μολις τωρα,εκανα δυο κλησεις δοκιμαστικα,μιλησα κανονικα για 1 λεπτο,αλλα τωρα οταν παω να ξαναπαρω μου λεει "Not enough credits (5)". :confused:

Οι υπολοιποι παιρνετε κανονικα?

Κανονικα, εφοσον δεν εχεις αγορασει χρονο ομιλιας, θα πρεπει να μιλας μεχρι ενα λεπτο. Αλλα φοβαμαι οτι θα πρεπει να αγορασεις 1€ χρονο ομιλιας, για απεριοριστες κλησεις.

Σσ. Εμενα η γραμμη συνηθως πεφτει στα 50 με 55 λεπτα χρονου ομιλιας.

Free calls to any regular phone in:

Australia

Austria

Belgium

Canada

Czech Republic

Denmark

Finland

France

Germany

Greece

Hungary

Ireland

Luxembourg

Netherlands

Norway

Portugal

Spain

Sweden

Switzerland

United Kingdom

United States

Τελικα εκανα ενα καινουργιο account και παιρνει κανονικα.Το παλιο ακομα δε λειτουργει.Περιεργο..Παντως και σ'εμενα εχει μια σχετικη καθυστερηση ρε γμτ.

Τελικα εκανα ενα καινουργιο account και παιρνει κανονικα.Το παλιο ακομα δε λειτουργει.Περιεργο..Παντως και σ'εμενα εχει μια σχετικη καθυστερηση ρε γμτ.

Φίλε όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι, πρέπει να κάνεις μια κατάθεση του 1€ από κάποια κάρτα σου για να μην σου πέφτει η γραμμή κάθε λεπτό.

Πρόσεχε με τα διπλά account γιατί είχα διαβάσει ότι ελέγχουν τις IP και αν δουν διπλοεγγεγραμμένους θα τους μπανάρουν. :O

Χμ...προφανως! Εκτος βεβαια εαν ο καθε "διπλοεγγεγραμμενος" εχει διπλοαγορασει και χρονο ομιλιας!

Τις τελευταίες μέρες ότι ώρα και αν έχω δοκιμάσει να πάρω τηλ. είναι χάλια η γραμμή... δε μπορείς να συνεννοηθείς με τίποτα.... ελπίζω να διορθωθεί γρήγορα η κατάσταση...

Τις τελευταίες μέρες ότι ώρα και αν έχω δοκιμάσει να πάρω τηλ. είναι χάλια η γραμμή... δε μπορείς να συνεννοηθείς με τίποτα.... ελπίζω να διορθωθεί γρήγορα η κατάσταση...

Συνδέομαι με το LinkSYS ATA.

Κάποιες φορές με το που πλκτρολογώ το νούμερο, βγάζει κατηλλημένο, σαν να μην υπάρχει γραμμή ελεύθερη, ή μόνο του μετά από κάποια ώρα θα θιάξει, ή με επανεκίννηση.

Όμως έχω την υποψία ότι δεν πρέπει να έχουν πολλές γραμμές ελεύθερες.

Harryal, όλα τα τηλεφωνήματα τα κάνουμε από το σπίτι από εκεί.

Σε πολύ λίγα όντως δεν είναι κλή η ποιότητα, αλλά γενικά είναι ΟΚ.

Μήπως δεν τα φταίει μόνο το η Voipbuster.

Έχω ακούσει περιπτώσεις που αλλάξανε provider και είδαν βελτίωση, παρόλο που γενικότερα δεν έιχαν πρόβλημα στο intenet είχανε μόνο πρόβλημα στο κομμάτι του VoIP.

Μήπως είσαι με FORTHnet;

h alh8eia einai oti tis teleytaies meres travaei kati kollhmata alla elpizw na perasoun...

kati call failed cause 4, kati ringing xwris na akouw tipota klp...

If you can't be strong, then try to be smart... :cool:

Μήπως τελικά λύση για πιο αξιόπιστες επικοινωνίες είναι το Skype συγκριτικά με το VoipBuster???

Έχετε δοκιμάσει το Skype για επικοινωνία με σταθερό τηλέφωνο (έστω πληρώνοντας την κάρτα των €10); Αξίζει κανείς να πληρώσει;

Σημειωτέον ότι πλέον (από 1/9) η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους φθηνούς παγκόσμιους προορισμούς με €0.017/λεπτό;

Υπάρχει κάποια άλλη αξιόπιστη φθηνότερη λύση για υπερατλαντικά τηλεφωνήματα;

Σας ευχαριστώ παιδιά!

Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i

Μήπως τελικά λύση για πιο αξιόπιστες επικοινωνίες είναι το Skype συγκριτικά με το VoipBuster???

Έχετε δοκιμάσει το Skype για επικοινωνία με σταθερό τηλέφωνο (έστω πληρώνοντας την κάρτα των €10); Αξίζει κανείς να πληρώσει;

Σημειωτέον ότι πλέον (από 1/9) η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους φθηνούς παγκόσμιους προορισμούς με €0.017/λεπτό;

Υπάρχει κάποια άλλη αξιόπιστη φθηνότερη λύση για υπερατλαντικά τηλεφωνήματα;

Σας ευχαριστώ παιδιά!

Φυσικα και το skype ειναι πιο αξιοπιστο απο οποιοδηποτε voip προσφερει δωρεαν κλησεις, το θεμα ειναι πως αλλο το δωρεαν και αλλο το 0,017 :) Μια καλη λυση ειναι το http://www.evoice.gr της HOL οπου καλεις και απο σταθερο σε δωρεαν αριθμο με τις ιδιες χρεωσεις σαν να καλεις απο το pc. Οι δε χρεωσεις εξαιρετικες, μολις 0,018 για Ευρωπη-ΗΠΑ κλπ. Αν παρεις το περιοδικο computer active εχει μια καρτα του evoice με χρονο ομιλιας 6.5 Ευρω, δηλαδη μιλας με ολο το κοσμο 5 ωρες με μολις 2 Ευρω που κανει το περιοδικο και ολα αυτα απο το σταθερο σου τηλεφωνο! Φυσικα αγοραζεις οσα περιοδικα θελεις ;)

Φυσικα και το skype ειναι πιο αξιοπιστο απο οποιοδηποτε voip προσφερει δωρεαν κλησεις, το θεμα ειναι πως αλλο το δωρεαν και αλλο το 0,017 :) Μια καλη λυση ειναι το http://www.evoice.gr της HOL οπου καλεις και απο σταθερο σε δωρεαν αριθμο με τις ιδιες χρεωσεις σαν να καλεις απο το pc. Οι δε χρεωσεις εξαιρετικες, μολις 0,018 για Ευρωπη-ΗΠΑ κλπ. Αν παρεις το περιοδικο computer active εχει μια καρτα του evoice με χρονο ομιλιας 6.5 Ευρω, δηλαδη μιλας με ολο το κοσμο 5 ωρες με μολις 2 Ευρω που κανει το περιοδικο και ολα αυτα απο το σταθερο σου τηλεφωνο! Φυσικα αγοραζεις οσα περιοδικα θελεις ;)

Να μια πολύ καλή λύση. :up: Nrg rulezzzz. :D

Συνδέομαι με το LinkSYS ATA.

Κάποιες φορές με το που πλκτρολογώ το νούμερο, βγάζει κατηλλημένο, σαν να μην υπάρχει γραμμή ελεύθερη, ή μόνο του μετά από κάποια ώρα θα θιάξει, ή με επανεκίννηση.

Όμως έχω την υποψία ότι δεν πρέπει να έχουν πολλές γραμμές ελεύθερες.

Harryal, όλα τα τηλεφωνήματα τα κάνουμε από το σπίτι από εκεί.

Σε πολύ λίγα όντως δεν είναι κλή η ποιότητα, αλλά γενικά είναι ΟΚ.

Μήπως δεν τα φταίει μόνο το η Voipbuster.

Έχω ακούσει περιπτώσεις που αλλάξανε provider και είδαν βελτίωση, παρόλο που γενικότερα δεν έιχαν πρόβλημα στο intenet είχανε μόνο πρόβλημα στο κομμάτι του VoIP.

Μήπως είσαι με FORTHnet;

Yep! Forthnet έχω... Τόσο πολύ έχει πέσει η Forthnet και εξαιτίας της δε μπορώ να μιλήσω στο voipbuster???

Yep! Forthnet έχω... Τόσο πολύ έχει πέσει η Forthnet και εξαιτίας της δε μπορώ να μιλήσω στο voipbuster???

Κι εγώ με HOL είχα προβλήματα την περασμένη εβδομάδα. Από τότε δεν το ξαναχρησιμοποίησα για να σας πω και για τώρα. Δε νομίζω να φταίει μόνο η Forthnet.

Voipbuster, ότι καλύτερο σε σχέση ποιότητας και κόστους.

Χωρίς εγγραφή, παρά μόνο 1 ευρώ, για τις χώρες που δεν είναι δωρεάν.

Καλή ποιότητα, ο server είναι στην Ευρώπη.

BroadVoice, η πιο φτηνή από όσες θέλουν συνδρομή, αλλά μακρυά.

Ποιότητα μέτρια προς κακή.

Πολλές πληροφορίες θα βρείτε για την συγκεριμένη εταιρεία στην ιστοσελίδα

Αναμένεται πάνω από ένα χρόνο να ενεργοποιήσει server που έχει στο Λονδίνο.

http://voxilla.com/forum-viewforum-f-23-sid-948e73ba8cf03084a560754f7d27236f.html

Inphonex, ικανοποιητική, όμως ο server είναι στην Αμερική, με αποτέλεσμα μικρή καθυστέρηση και αντίλαλο.

Telphin, η καλύτερη ποιότητα από όλες και η πιο ακριβή όμως, αλλά με τους πιο πολλού προορισμούς, και τις φτηνότερες χρεώσεις σε κινητά Ελλάδα. Προσοχή όμως δεν είναι συμβατή με όλα τα ΑΤΑ. O server καθώς και η εταιρεία είναι Ρώσσικη. Ένα συν που έχει είναι ότι η μηνιαία ανανέωση δεν γίνεται αυτόματα, οπώτε αν θέλει κάποιος να διακόψει, απλά δεν πληρώνει. Δεν χρειαζεται να στείλει email, και να του ανανεώσουν αυτόματα πάλι τον επόμενο μήνα όπως μου έκανε η broadvoice κατά λάθος.

Η ποιότητα όων αυτών όμως ακόμα δεν αγγίζει την ποιότητα του DSLphone της Vivodi/Telepassport (δεν τα έχω δοκιμάσει, από αυτά που ακούω)

Eτοιμάζεται ελληνική εταιρεία να ξεκινήσει VoIP, με flat rate προς Αμερική, Ευρώπη μαζύ και Ελλάδα, με ελεύθερη πρόσβαση από οπουδήποτε και όποιον ISP θέλει κανείς.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις με FORTHnet, να έχουν πρόβλημα στην ποιότητα γενικότερα εταιρειών VoIP. Μπορεί και να είναι τυχαίο, ακόμα δεν έχει αποδειχτεί κάτι.