ntrikas Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Εχω 4.5.2I μπορω να περασω την Α με update zip? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Εχω 4.5.2I μπορω να περασω την Α με update zip? Sent from my MX5 using Tapatalk Ναι με Update.Zip αλλά κάνε backup γιατί θα κάνεις wipe data μαζί. Εγώ την έπαθα δεν έκανα wipe data και δεν άνοιγε το κινητό φορτωνε μέχρι το logo . Και μετά έκανα αναβάθμιση από το υπολογιστή μπήκα σε recovery mode με το usb και έτσι το διόρθωσα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ναι με Update.Zip αλλά κάνε backup γιατί θα κάνεις wipe data μαζί. Εγώ την έπαθα δεν έκανα wipe data και δεν άνοιγε το κινητό φορτωνε μέχρι το logo . Και μετά έκανα αναβάθμιση από το υπολογιστή μπήκα σε recovery mode με το usb και έτσι το διόρθωσα. Καλησπερα . για να καταλάβω . όταν λέμε back up με την επιλογή που έχει στις ρυθμίσεις εννοούμε ? Και επίσης το wipe data τι είναι δεν μπορώ να το καταλάβω ? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπερα . για να καταλάβω . όταν λέμε back up με την επιλογή που έχει στις ρυθμίσεις εννοούμε ? Και επίσης το wipe data τι είναι δεν μπορώ να το καταλάβω ? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το wipe data είναι ότι σβήνονται τα πάντα από το κινητό επαφές λογαριασμοί Google Viber κλπ εφαρμογές και ότι περιέχει στο εσωτερικό χώρο του κινητου. Μπορεί να κατεβάσεις μια εφαρμογή backup από το playstore και να κάνεις ένα αντίγραφο ασφαλείας στην καρτα sd. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Το wipe data είναι ότι σβήνονται τα πάντα από το κινητό επαφές λογαριασμοί Google Viber κλπ εφαρμογές και ότι περιέχει στο εσωτερικό χώρο του κινητου. Μπορεί να κατεβάσεις μια εφαρμογή backup από το playstore και να κάνεις ένα αντίγραφο ασφαλείας στην καρτα sd. Έχεις κάποια πρόταση για εφαρμογή ? Και πέρνει back up τα πάντα ? Θέλω επαφές μυνήματα sms και εφαρμογές με κωδικούς πχ 1 password webbanking . Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί καλό είναι να κάνω αναβάθμιση αλλά πολύ κουραστικό όλα από την αρχή ... Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ξέρεις από που κατεβάζουμε αναβάθμιση? Εάν υπάρχει. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νεοτερη U δεν εχει βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipiz99 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Πηρα το κινητο εδω και μια βδομαδα κ μετα απο καποιες ρυθμισεις που εκανα καθε φορα που κανει μια ενεργεια το κινητο, οποιαδηποτε, εμφανιζεται περιμετρικα ενα κοκκινο πλαισιο για ελαχιστα δευτερολεπτα. Ξερεις κανεις αν ειναι απο καποια ρυθμιση που εκανα και δεν θυμαμαι η ειναι τπτ αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Μάλλον κάποια εφαρμογή θα φταίει, δεν είδα κάτι παρόμοιο σε δύο συσκευές που έχω. From m2 note with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Πηρα το κινητο εδω και μια βδομαδα κ μετα απο καποιες ρυθμισεις που εκανα καθε φορα που κανει μια ενεργεια το κινητο, οποιαδηποτε, εμφανιζεται περιμετρικα ενα κοκκινο πλαισιο για ελαχιστα δευτερολεπτα. Ξερεις κανεις αν ειναι απο καποια ρυθμιση που εκανα και δεν θυμαμαι η ειναι τπτ αλλο; Κάτι θα έχεις πειράξει στις Επιλογές Προγραμματιστή. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 καλησπερα!! να σας ρωτησω επειδη με ενδιαφερει πολυ το κινητο.... 1) θα βγει καπου συντομα το note 3? 2) απο θεμα updates πως τα παει η meizu και με τι συχνοτητα? εχω εμπειρια μονο απο xiaomi οπου καθε εβδομαδα εχει και updates.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 καλησπερα!! να σας ρωτησω επειδη με ενδιαφερει πολυ το κινητο.... 1) θα βγει καπου συντομα το note 3? 2) απο θεμα updates πως τα παει η meizu και με τι συχνοτητα? εχω εμπειρια μονο απο xiaomi οπου καθε εβδομαδα εχει και updates.... To note 3 κάπου διάβασα ότι βγήκε. Τι και πως δε ξέρω δε το έψαξα. Από updates ε όχι και κάθε βδομάδα αλλά έχει σταθερά σχετικά firmwares. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παιδιά, ψάχνω ένα σωστό apk για μια έκδοση google play services που θα παίξει με την 5 που ξανάβαλα. Για πείτε που και πως, παρακαλώ πολύ??!!! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παιδιά, ψάχνω ένα σωστό apk για μια έκδοση google play services που θα παίξει με την 5 που ξανάβαλα. Για πείτε που και πως, παρακαλώ πολύ??!!! Μέσα στην 5 έχει το store το κινεζικο κατέβασε την εφαρμογή Google service και θα κάνει εγκατάσταση όλα τα προγράμματα της Google. Μετά θα κάνεις επανεκινηση. Θα πας στις εφαρμογές και θα κάνεις clear cache το playstore το Google service και το Google framework. Και θα είσαι οκ εμένα λειτουργεί άψογα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εντάξει τελικά, έκανα αυτό που λες παραπάνω, αλλά οι "άλλοι" έδωσαν λινκ για κατέβασμα απ'αλλού. Νο προμπλεμ, δουλεύει. ΑΛΛΑ....όχι με δεδομένα, μόνο με WiFi!!!!! Αυτό πως γένεν???? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εντάξει τελικά, έκανα αυτό που λες παραπάνω, αλλά οι "άλλοι" έδωσαν λινκ για κατέβασμα απ'αλλού. Νο προμπλεμ, δουλεύει. ΑΛΛΑ....όχι με δεδομένα, μόνο με WiFi!!!!! Αυτό πως γένεν???? Δουλεύει κανονικά και με δεδομένα σε εμενα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Βάζεις μόνος τα APN και τ'άλλα στοιχεία του παρόχου? Εχει πάρει κάποια αυτόματα, αλλά δε δουλεύει!! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Βάζεις μόνος τα APN και τ'άλλα στοιχεία του παρόχου? Εχει πάρει κάποια αυτόματα, αλλά δε δουλεύει!! Εγώ έχω vodafone πήγα στο apn και λογικά είναι επιλεγμένο το vodafone internet. Ανοίγεις την περιαγωγή δεδομένων και πρέπει να ανοίξεις και τα δεδομενα κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos66 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παιδια προσφατα καταφερα να σπασω τη οθονη του m2 note...ρωτησα στα public απο οπου και το πηρα μου ειπαν 80-90 ρωτησα ανεξαρτητο τεχνικο μου ειπε 60-70...αποφασισα να παρω την οθονη απο aliexpress και να την δωσω να.μου την περασει ενας γνωστος που ξερει...απο την alixpress μπορω paypal? Πιστωτικη? Οταν λεει καταθεση στην τραπεζα εννοει μου δινουν τον τραπεζικο αριθμο παω στην τραπεζα τους λεω τοσα ευρω σε αυτον.το λογαριασμο και ολα οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) Πλέον δε δουλεύει MONO το Google play με data!! Θα ξανα-εγκαταστήσω τα google services, αφού καθαρίσω τα data και cache τους. OK τελικά! Edited April 21, 2016 by okourkoulos Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 καλησπερα!! να σας ρωτησω επειδη με ενδιαφερει πολυ το κινητο.... 1) θα βγει καπου συντομα το note 3? 2) απο θεμα updates πως τα παει η meizu και με τι συχνοτητα? εχω εμπειρια μονο απο xiaomi οπου καθε εβδομαδα εχει και updates.... Το note 3 εχει βγει απο updates σχεδον καθε εβδομαδα Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 ...απο updates σχεδον καθε εβδομαδα Στο m2 note τουλάχιστον, δεν είναι κάθε βδομάδα τα updates. Ενδεικτικά το τελευταίο βγήκε το Δεκεμβρη και συνολικά έχουν βγει 2 αναβαθμίσεις από τότε που κυκλοφορισε η συσκευή.... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Έχω συγκεκριμμένα πρόβλημα με το modem του γραφείου. Συνδέομαι σε όλα τα WiFi εκτός απ'αυτό! Πιο παλιά συνδεόταν και αλλάξαμε την ασφάλεια από WEP σε WPA και με πετάει εκτός! Προσπαθεί, αλλά τίποτα! Μπήκα στη σελίδα του modem (Oxygen) και απλά πατάω Apply στη σελίδα των ρυθμίσεων του WLAN (χωρίς να αλλάξω τίποτα) και ξαναμπαίνει. Μετά από λίγο με πετάει και δε μπορώ να ξαναμπω αν δε κάνω το ίδιο πάλι!!!! Ασυμβατότητα? Καμιά ιδέα? Ίσως είναι λίγο εκτός θέματος, αλλά μήπως το έχει ξαναδεί κάποιος. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Έχω συγκεκριμμένα πρόβλημα με το modem του γραφείου. Συνδέομαι σε όλα τα WiFi εκτός απ'αυτό! Πιο παλιά συνδεόταν και αλλάξαμε την ασφάλεια από WEP σε WPA και με πετάει εκτός! Προσπαθεί, αλλά τίποτα! Μπήκα στη σελίδα του modem (Oxygen) και απλά πατάω Apply στη σελίδα των ρυθμίσεων του WLAN (χωρίς να αλλάξω τίποτα) και ξαναμπαίνει. Μετά από λίγο με πετάει και δε μπορώ να ξαναμπω αν δε κάνω το ίδιο πάλι!!!! Ασυμβατότητα? Καμιά ιδέα? Ίσως είναι λίγο εκτός θέματος, αλλά μήπως το έχει ξαναδεί κάποιος. Δοκίμασε να αλλάξεις συχνότητα / κανάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Δοκίμασα διάφορα, αλλά με αφήνει να μπω για λίγο (μια ώρα) και μετά πάλι με πετάει και δε με αφήνει να ξαναμπώ αν δε κάνω κάποια άλλη αλλαγή (οποιαδήποτε)! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Παιδια προσφατα καταφερα να σπασω τη οθονη του m2 note...ρωτησα στα public απο οπου και το πηρα μου ειπαν 80-90 ρωτησα ανεξαρτητο τεχνικο μου ειπε 60-70...αποφασισα να παρω την οθονη απο aliexpress και να την δωσω να.μου την περασει ενας γνωστος που ξερει...απο την alixpress μπορω paypal? Πιστωτικη? Οταν λεει καταθεση στην τραπεζα εννοει μου δινουν τον τραπεζικο αριθμο παω στην τραπεζα τους λεω τοσα ευρω σε αυτον.το λογαριασμο και ολα οκ? Μην κανεις καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο πωλητη του aliexpress ουτε να του στειλεις χρηματα με western union. πληρωμη μονο μεσο του aliexpress Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts