foler Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Παιδιά όσοι έχετε παραλάβει το κντ μπορείτε να πάρετε ένα screen shot από τα στατιστικά της μπαταρίας; Πόσες ώρες οθόνης σας βγάζει; Επίσης υποστηρίζει ενεργοποίηση-απενεργοποιηση οθόνης με double tap? Κάποιο θέμα στην λειτουργία της συσκευής ίσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Και αυτο δεν εχει 800 Mhz επισης. Πρακτικά αυτό τι σημαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Κανείς βρε παιδιά μια κουβέντα για να τικάρω την παραγγελία:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Πρακτικά αυτό τι σημαίνει? Δεν θα πιάνει 4g στις περιοχές που ο πάροχος εκπέμπει 4g σε αυτή τη συχνότητα. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Υπάρχει ευρωπαϊκή έκδοση που να την υποστηρίζει όπως ας πούμε το zenfone ή όχι? Ή μήπως μπορεί να ξεκλειδώσει με κάποιο software ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Υπάρχει ευρωπαϊκή έκδοση που να την υποστηρίζει όπως ας πούμε το zenfone ή όχι? Ή μήπως μπορεί να ξεκλειδώσει με κάποιο software ? Εγω εχω την ευρωπαικη απο το amazon.it και στο κουτι γραφει fdd lte 1800/2100/2600 οποτε δεν την υποστηριζει. Τωρα αν μπορει να ξεκλειδωσει με software δεν το ξερω και μαλλον θα το μαθουμε αν το θελησει η meizu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Τώρα κοιτουσα το mx5 που την υποστηρίζει παρόλο που σε κάποια site λέει ότι δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Και το "μικρο" M2 την υποστηριζει, συμφωνα με τα καταστηματα ομως, γιατι το σαιτ της Meizu δεν αναφερει συχνοτητες αναλυτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Για όσους ψάχνουν το Root.... Πάμε Λογαριασμός flyme - My flyme - αποδευσμεση τηλεφωνικού αριθμού - άνοιγμα δικαιωμάτων συστήματος και κατεβάζουμε από playstore το supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Τώρα κοιτουσα το mx5 που την υποστηρίζει παρόλο που σε κάποια site λέει ότι δεν δεν νομιζω να την υποστηριζει.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 δεν νομιζω να την υποστηριζει.... εκτός απο elephone, zoppo, Jaisy δεν έχω βρει κάποιο που να την υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ειμαι ετοιμος για παραγγελεια, κανενας κατοχος να μας πει τις εντυπωσεις του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Παιδιά όσοι έχετε παραλάβει το κντ μπορείτε να πάρετε ένα screen shot από τα στατιστικά της μπαταρίας; Πόσες ώρες οθόνης σας βγάζει; Επίσης υποστηρίζει ενεργοποίηση-απενεργοποιηση οθόνης με double tap? Κάποιο θέμα στην λειτουργία της συσκευής ίσως? Και εγω περιμενω απαντηση απο κανενα κατοχο αλλα δεν...μαλον το τοπικ ειναι αδιαφορο για τους κατοχους επειδη ειναι αψογο το κντ τους και χωρις προβληματα!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Λοιπόν το κινητό είναι αν εξαιρέσεις το ότι τουλάχιστον ακόμα είναι κλειδωμένο και δεν μπορείς να πειραματιστεις με άλλες ρομ είναι εξαιρετικό. Αρκετά καλή φωτο (καλύτερη νομίζω από το mi3 που είχα) Καλή μπαταρία, σε βγάζει μέρα. Οθόνη άριστη και καλο wifi. Ο μαμά launcher είναι χάλια αλλά διορθώνεται με ένα nova... Ότι θέλετε ρωτάτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Και εγω περιμενω απαντηση απο κανενα κατοχο αλλα δεν...μαλον το τοπικ ειναι αδιαφορο για τους κατοχους επειδη ειναι αψογο το κντ τους και χωρις προβληματα!:p Πέρα από την πλάκα, συνήθως αυτό ισχύει... Για να μην έχει κίνηση, λογικά λειτουργεί άψογα. Όσο για τον flyme Launcher, κακώς τον λέει χάλια το παλικάρι. Μπορεί να μη του άρεσει, ναι, προσωπικά όμως μου αρέσει αρκετά, και έχω δοκιμάσει όλους τους Launchers και πάντα ξανά έβαλα τον Flyme. Οπότε γούστα είναι αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Λοιπόν το κινητό είναι αν εξαιρέσεις το ότι τουλάχιστον ακόμα είναι κλειδωμένο και δεν μπορείς να πειραματιστεις με άλλες ρομ είναι εξαιρετικό. Αρκετά καλή φωτο (καλύτερη νομίζω από το mi3 που είχα) Καλή μπαταρία, σε βγάζει μέρα. Οθόνη άριστη και καλο wifi. Ο μαμά launcher είναι χάλια αλλά διορθώνεται με ένα nova... Ότι θέλετε ρωτάτε Μπαταρια μονο για να βγαζει την μερα; καπου διαβασα εδω μεσα ενα παληκαρι που ελεγε 5,5 ωρες οθονη ως το 20%. Eγω εχω το κ3 note κ δεν βγαζω 5,5 ωρες με τπτ! Υποστηριζει ενεργοποιηση κ σβησιμο οθονης με double tap? Μπορει καποιος να ανεβασει τα στατιστικα της μπαταριας οπως τα δικα μου; Edited August 17, 2015 by foler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Κοίτα,η μπαταρία κρατάει τόσο με τον τρόπο που το δουλεύω εγώ... Η οθόνη ανοίγει με double tap και πρώτη φορά πετυχαίνω να δουλεύει σωστά χωρίς λάθη η ενεργοποίηση της οθονης με το άνοιγμα της θήκης. (η θηκη είναι μια απλή Flip mofi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Thanks φιλος. Ακουσα στον Σκαϊ μολις οτι ανοιξαν τα τραπεζικα εμβαζματα για εξω μεχρι 500€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Μακάρι αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα αργησει πολύ η κατάσταση για να κρατήσουν τα χρήματα εντός Ελλάδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Λοιπόν... Αναβάθμιση από 4.5.1u σε 4.5.2 a με επιτυχία ΧΩΡΙΣ διαγραφή δεδομένων χρήστη. Όσο αφορά τα ελληνικά (Η a έκδοση δεν τα περιλαμβάνει) μου έχουν μείνει σε στυλ... Morelocale δηλ. Σε κάποια σημεία στο μενού και στις εφαρμογές. Μια χαρά! Αισθητικα δεν βλέπω κάποια ιδιαιτερη διαφορά...πχ Το σηματάκι 4g έχει πάει ποιο δίπλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ατελείωτη μπαταρία, βγάζεις περίπου 5 ώρες οθόνη σχετικά άνετα και πραγματικά εξαιρετικές λήψεις. Ελληνικά δεν μπόρεσα να περάσω, αλλά κανένα πρόβλημα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Έχεις δοκιμάσει πχ με morelocale αν έχει κάποιο αποτέλεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Thanks φιλος. Ακουσα στον Σκαϊ μολις οτι ανοιξαν τα τραπεζικα εμβαζματα για εξω μεχρι 500€... Πήγα να κάνω αγορά αλλά τζίφος. Και εγω το είχα διαβάσει απο το πρωί. Αλλά ενω έπρεπε να ισχύει απο χθες... ΤΙΠΟΤΑ ακόμα !!!! Επίσης να προτιμήσω το Μ1 ή το Μ2 ?? Και γιατί ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Αναλόγως την χρήση που το θες. Το M1 έχει πιο δυνατό επεξεργαστή, οπότε αν το θες για βαριά χρήση ίσως θα σε βολέψει καλύτερα. Είναι και πιο ακριβό όμως νομίζω. Σε όλα τα άλλα το M2 νομίζω υπερτερεί. Overall ψηφίζω το Μ2!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Για όσους θέλουν να...παίξουν υπάρχει και το flyme tools (ας πούμε κάτι σαν gravitybox) παραθέτω το λινκ για την αγγλική έκδοση http://www.mediafire.com/download/sq1wq1te6226x89/Flyme_Tools.ver.1.8.3.build.127.apk. Για να δουλεψει εννοείται χρειάζεται xposed framework. Δεν το έχω βάλει μιας και μολίς το έστησα και δεν θέλω ξαναφλασαρισματα σε περιπτωση bootloop, απλά το παραθέτω για οποιαδήποτε θέλει... Εννοείται ότι θα γράψετε αποτελέσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts