Jump to content

Leagoo Elite 5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

κάτοχος ενός iphone 4 με ...ραγισμένη οθόνη και έτοιμος για μετάβαση στο (πιο εύπλαστο, και από ότι διαβάζω μάλλον και πιο ...περιπετειώδες) android, κυρίως όχι τόσο λόγω τιμής, αλλά θέλοντας να δοκιμάσω πως είναι ένα κινητό που του βάζεις ταινίες, φωτογραφίες και τραγούδια απλώς με ένα sd card :)

Η τιμή όμως παίζει ρόλο, καθώς τα οικονομικά είναι ...ανύπαρκτα πια :) οπότε, ενώ είχα καταλήξει περιχαρής στο p8 lite (και διάβασα όλο το ενθουσιασμένο thread γι' αυτό), κάποιος ανέφερε το Leagoo Elite 5, και χρειάστηκε να διαβάσω όλες τις περιπέτειές σας στο εξίσου θηριώδες παρόν thread

Αν και από ότι φαίνεται οι καινούργιες παραλαβές έχουν πολλαπλάσια προβλήματα από τις παλιές, θα κάνω την δοκιμή μου μόλις μου περισσέψουν (μάλλον, εκτός και αν έρθει πάλι κάποιος με καινούργια ιδέα - γιατί είναι πια και έτους το μοντέλο :) ) , και θα μπω στα βαθιά.

Έχω μαζέψει μερικές ερωτήσεις (να θυμάστε ότι το μόνο android που έχω πιάσει στα χέρια μου είναι του πατέρα μου για 5' να του δείξω πως παίρνει τηλέφωνα) και όποιος δεν βαριέται, απαντάει:

- Αν έχω καταλάβει σωστά, το Elite 5 έρχεται με έναν δικό του launcher, και γι' αυτό δεν γίνεται η αναβάθμιση σε μεταγενέστερο android OS (6πχ); Για να παρακάμψω δηλαδή θα πρέπει να το κάνω root σε καθαρό android και μετά να κάνω αναβάθμιση αν θέλω - χάνοντας όμως τα καλούδια της Leagoo; Έχω καταλάβει καλά; Αν όχι, πως βάζει κανείς 6 σ' αυτό το κινητό; Γιατί από ότι φαντάζομαι, specs για νέο android os version, έχει.

- Από ότι φαίνεται πολλούς από εσάς δεν σας νοιάζει ιδιαίτερα η φωτογραφία, γι' αυτό και στο thread δεν γίνεται πολύς λόγος. Για να έχει ακόμα πιο ενδιαφέρον, παρότι κινητό έτους, δεν έχει και σπουδαία ποσότητα σε reviews, με αποτέλεσμα να μην βρίσκω πληθώρα δοκιμών της φωτογραφικής μηχανής της - για παράδειγμα μέρα, ή με πανοραμική φωτό. Όποιος πιστός κάτοχός του δεν βαριέται, ας στείλει καμία να δούμε :)

- Τέλος, με απασχολεί πολύ αυτό με την φόρτιση - η επιλογή του Elite γίνεται σχεδόν αποκλειστικά για την μπαταρία του, και ενώ είναι σπουδαίο που είναι αποσπώμενη (νέα έχει ~10 ευρώ αν θυμαμαι καλα) θα ήταν πρόβλημα για μένα να ζήσω υπερθερμάνσεις ή αδυναμίες φόρτισης. Προφανώς δεν ξέρει κανείς πως θα είναι το καινούριο που θα παραλάβω, μα οι τελευταίοι (και όχι οι παλιοί που απ' ότι φαίνεται είχαν άλλη ποιότητα κατασκευής) αγοραστές, ίσως θα μπορούσαν να βοηθήσουν σχετικά με το θέμα αυτό.

Κατά τα λοιπά, σας ευχαριστώ θερμά για τον κόπο και την συμμετοχή σας, η εμπειρία σας ήταν πολύτιμη για την (ως τώρα, μπορεί να αποστατήσω!) επιλογή μου

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα" :confused:

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1. Αν έχω καταλάβει σωστά, το Elite 5 έρχεται με έναν δικό του launcher, και γι' αυτό δεν γίνεται η αναβάθμιση σε μεταγενέστερο android OS (6πχ); Για να παρακάμψω δηλαδή θα πρέπει να το κάνω root σε καθαρό android και μετά να κάνω αναβάθμιση αν θέλω - χάνοντας όμως τα καλούδια της Leagoo; Έχω καταλάβει καλά; Αν όχι, πως βάζει κανείς 6 σ' αυτό το κινητό; Γιατί από ότι φαντάζομαι, specs για νέο android os version, έχει.

2. Από ότι φαίνεται πολλούς από εσάς δεν σας νοιάζει ιδιαίτερα η φωτογραφία, γι' αυτό και στο thread δεν γίνεται πολύς λόγος. Για να έχει ακόμα πιο ενδιαφέρον, παρότι κινητό έτους, δεν έχει και σπουδαία ποσότητα σε reviews, με αποτέλεσμα να μην βρίσκω πληθώρα δοκιμών της φωτογραφικής μηχανής της - για παράδειγμα μέρα, ή με πανοραμική φωτό. Όποιος πιστός κάτοχός του δεν βαριέται, ας στείλει καμία να δούμε :)

3. Τέλος, με απασχολεί πολύ αυτό με την φόρτιση - η επιλογή του Elite γίνεται σχεδόν αποκλειστικά για την μπαταρία του, και ενώ είναι σπουδαίο που είναι αποσπώμενη (νέα έχει ~10 ευρώ αν θυμαμαι καλα) θα ήταν πρόβλημα για μένα να ζήσω υπερθερμάνσεις ή αδυναμίες φόρτισης. Προφανώς δεν ξέρει κανείς πως θα είναι το καινούριο που θα παραλάβω, μα οι τελευταίοι (και όχι οι παλιοί που απ' ότι φαίνεται είχαν άλλη ποιότητα κατασκευής) αγοραστές, ίσως θα μπορούσαν να βοηθήσουν σχετικά με το θέμα αυτό.

1. μπερδευτηκες. αλλαζεις launcher ευκολα και δωρεαν σε 1 λεπτο. η εκδοση android ειναι αλλο θεμα.

το πιθανοτερο να μην παρει android 6 απο την εταιρεια του (τωρα εχει 5.1)

2. αρκετα αξιοπρεπεις φωτο και απο τις 2 καμερες.

3. σε ενα που εχω, κανενα προβλημα με υπερθερμανσεις συσκευης και μπαταρια. ποτε.

ακομα χρησιμοποιω τον φορτιστη του ο οποιος ενιοτε ανεβαζει θερμοκρασια ναι.

Edited by telefoneri

1. μπερδευτηκες. αλλαζεις launcher ευκολα και δωρεαν σε 1 λεπτο. η εκδοση android ειναι αλλο θεμα.

το πιθανοτερο να μην παρει android 6 απο την εταιρεια του (τωρα εχει 5.1)

2. αρκετα αξιοπρεπεις φωτο και απο τις 2 καμερες.

3. σε ενα που εχω, κανενα προβλημα με υπερθερμανσεις συσκευης και μπαταρια. ποτε.

ακομα χρησιμοποιω τον φορτιστη του ο οποιος ενιοτε ανεβαζει θερμοκρασια ναι.

1. Ναι, όπως είπα είμαι άσχετος με αυτά. Θα μελετήσω λίγο παραπάνω, και θα καταλάβω καλύτερα.

2. Διαβάζοντας το (εκτενές) thread είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η απάντηση καλύπτει το 95% όσων το έχουν. Όποιος όμως δεν βαρεθεί, ας ανεβάσει κανένα δείγμα να δούμε αν οι απαιτήσεις μας ταιριάζουν :) Κυρίως αναρωτιέμαι για γενικές χώρου (έχω δει αρκετές κοντινές) και ίσως κανένα πανόραμα (ως κάτοχος iphone 4, δεν είχα ποτέ την χαρα)

3. Το έχεις καιρό; Γιατί οι παλιοι/πρώτοι χρήστες δεν μοιάζουν να διαμαρτύρονται όσο όσοι το απέκτησαν πρόσφατα

(thanks!)

Εμενα καηκε ο εργοστασιακος φορτιστης λογο υπερθερμανσης.τωρα χρησιμοποιω επωνυμο χωρις κανενα προβλημα.η μπαταρια αρκετα ικανοποιητικη.οσο για τις φωτογραφιες η κυρια καμερα εχει καποια θεματακια ιδιατερα σε φωτο με ηλιο τις αλοιωνει και βγαινουν αρκετα φωτεινες.εχω κανει διαφορες ρυθμισεις αλλα λυση δεν βρηκα.προηγουμενη συσκευη που ειχα ητα ν η sony t3 με 8 mp καμερα η οποια ηταν πολυ ανωτερη.οσο για την μπροστινη καμερα νομιζω ειναι τελεια.

1. Ναι, όπως είπα είμαι άσχετος με αυτά. Θα μελετήσω λίγο παραπάνω, και θα καταλάβω καλύτερα.

2. Διαβάζοντας το (εκτενές) thread είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η απάντηση καλύπτει το 95% όσων το έχουν. Όποιος όμως δεν βαρεθεί, ας ανεβάσει κανένα δείγμα να δούμε αν οι απαιτήσεις μας ταιριάζουν :) Κυρίως αναρωτιέμαι για γενικές χώρου (έχω δει αρκετές κοντινές) και ίσως κανένα πανόραμα (ως κάτοχος iphone 4, δεν είχα ποτέ την χαρα)

3. Το έχεις καιρό; Γιατί οι παλιοι/πρώτοι χρήστες δεν μοιάζουν να διαμαρτύρονται όσο όσοι το απέκτησαν πρόσφατα

(thanks!)

https://postimg.org/image/uqkevy1yv/

ικανοποιητικη καμερα εχει

Παιδιά βοήθεια!!! Εχω το leagoo elite και ξαφνικά δε βλέπει καθόλου τη micro sd 32αρα.τη βάζω σε άλλο κινητό το ίδιο όπως και με card reader δε τη βλέπει. Πείτε μου σας παρακαλώ μια λύση να ανκτησω τις φωτος και τα βίντεο που έχει μέσα. Η κάρτα μάλλον καταστράφηκε. Plus βρείτε μου μια λύση

https://postimg.org/image/uqkevy1yv/

ικανοποιητικη καμερα εχει

Σ' ευχαριστώ για τον κόπο που μπήκες, μα σε παλαιότερη ανάρτηση στο thread είχα δει αυτό το review με φωτογραφίες http://www.elchiringuitochino.es/2015/08/review-fondo-leagoo-elite-5-el-mejor.html στο οποίο είχε αρκετές κοντινές που με κάλυψαν, όμως η μόνη μακρινή φωτό με γέμισε μάλλον με κάποια μικρή ανησυχία: http://i.imgur.com/21b247A.jpg (είναι θολή δεξιά και αριστερά, και γενικά δεν έχει ιδιαίτερη ποιότητα απόδοσης)

Γι' αυτό και το αίτημα ήταν για γενικές χώρου, μακρινές φωτό ή πανοραμικές.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι δεν μπορείς με ~€100 να έχεις ...DSLR :) απλώς προσπαθώ να αποφύγω την απογοήτευση και να ξέρω από πριν τι ακριβώς να περιμένω - άλλωστε, ακόμα και τα €100 για μένα είναι μία δύσκολη απόφαση αυτήν την στιγμή.

Και πάλι όμως, σ' ευχαριστώ που ασχολήθηκες :)

-----------------------------------------------------------------------------

UPDATE: Μόλις μου έστειλε φίλος αυτό το review http://www.chinahandys.net/leagoo-elite-5-testbericht/ που με καλύπτει κάπως στο ερώτημα για την ποιότητα της φωτογραφικής του.

Το μοιράζομαι για να το δουν και άλλοι υποψήφιοι (αν υπάρχουν ακόμα) αγοραστές :happy:

Edited by giannisg_
προσθήκη του link στο review

Σ' ευχαριστώ για τον κόπο που μπήκες, μα σε παλαιότερη ανάρτηση στο thread είχα δει αυτό το review με φωτογραφίες http://www.elchiringuitochino.es/2015/08/review-fondo-leagoo-elite-5-el-mejor.html στο οποίο είχε αρκετές κοντινές που με κάλυψαν, όμως η μόνη μακρινή φωτό με γέμισε μάλλον με κάποια μικρή ανησυχία: http://i.imgur.com/21b247A.jpg (είναι θολή δεξιά και αριστερά, και γενικά δεν έχει ιδιαίτερη ποιότητα απόδοσης)

Γι' αυτό και το αίτημα ήταν για γενικές χώρου, μακρινές φωτό ή πανοραμικές.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι δεν μπορείς με ~€100 να έχεις ...DSLR :) απλώς προσπαθώ να αποφύγω την απογοήτευση και να ξέρω από πριν τι ακριβώς να περιμένω - άλλωστε, ακόμα και τα €100 για μένα είναι μία δύσκολη απόφαση αυτήν την στιγμή.

Και πάλι όμως, σ' ευχαριστώ που ασχολήθηκες :)

-----------------------------------------------------------------------------

UPDATE: Μόλις μου έστειλε φίλος αυτό το review http://www.chinahandys.net/leagoo-elite-5-testbericht/ που με καλύπτει κάπως στο ερώτημα για την ποιότητα της φωτογραφικής του.

Το μοιράζομαι για να το δουν και άλλοι υποψήφιοι (αν υπάρχουν ακόμα) αγοραστές :happy:

παρε και μια μακρινή ;) https://postimg.org/image/s84ov3xaf/

...και με ωραίο θέμα ;)

Πέρα από την πλάκα, είμαι μάλλον απογοητευμένος με την ποιότητα, και είναι εμφανές ότι ισχύει απόλυτα πως "τα megapixel δεν κάνουν την φωτό".

...και με ωραίο θέμα ;)

Πέρα από την πλάκα, είμαι μάλλον απογοητευμένος με την ποιότητα, και είναι εμφανές ότι ισχύει απόλυτα πως "τα megapixel δεν κάνουν την φωτό".

Για το κοστος αποκτησης ειναι οκ οι foto,τι περιμενες εσυ δηλαδη να παρεις απο μια τετοια καμερα κντ???

Επιλογες υπαρχουν για συσκευες με καλυτερες καμερες,οπως και κοστους.......οποτε κανεις και τα στραβα ματια.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Για το κοστος αποκτησης ειναι οκ οι foto,τι περιμενες εσυ δηλαδη να παρεις απο μια τετοια καμερα κντ???

Επιλογες υπαρχουν για συσκευες με καλυτερες καμερες,οπως και κοστους.......οποτε κανεις και τα στραβα ματια.:)

Πολυ σωστα!

Παντως φοβαμαι οτι στην προσπαθεια κατανοησης της αρχης που περιγραφεις, αδικουμε το τηλεφωνο. Οι φωτογραφιες του ειναι αρκετες καλες για την κατηγορια του και ακομα καλυτερο το βιντεο που μπορεις να τραβηξεις.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Πάντως εγω που τραβάω συχνά πανοραμικές είμαι πολύ ευχαριστημένη... το μονο που χρειάζεται είναι να έχεις λίγο σταθερό χερι γιατί κάνει αλλοιώσεις οπως θα δεις αλλά είναι λογικο γιατι γυρίζεις γυρω γύρω...

Εκτός από τις ευχαριστίες, και λίγο ζήλια για τις εικόνες που έχεις να τραβήξεις :)

παιδια τη βοηθεια σας παρακαλω.εχω το leagoo elite 5 τελευταια οταν δεχομαι κλησεις δε χτυπαει το ηχειο , ειναι δηλ. σαν να το εχω στο αθορυβο. Οταν μου κληση η γυναικα μου απο το κινητο της ακουγεται το ηχειο.Εχω ψαξει στις ρυθμισεις ηχων δεν εβγαλα ακρη.Εχει κανεις καμμια ιδεα πως να διορθωσω το προβλημα;

Εχω συνδεδεμενο το leagoo elite 5 με bluetooth sony το οποιο λειτουργει κανονικα.ενδιαφερομαι και για smartwatch.γνωριζεται εαν το κντ υποστηριζει συνδεαη 2 συσκευων bluetooth;ευχαριστω.

Εχω συνδεδεμενο το leagoo elite 5 με bluetooth sony το οποιο λειτουργει κανονικα.ενδιαφερομαι και για smartwatch.γνωριζεται εαν το κντ υποστηριζει συνδεαη 2 συσκευων bluetooth;ευχαριστω.

Γιατι οχι?

Αλλα γιατι δεν το δοκιμαζεις? απλο ειναι.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Ξαφνικά έχασα τα ελληνικά απ'το πληκτρολόγιο. Τι εγινε??

Εχει μόνο αγγλικά κ κινέζικα!

Πως ξαναβάζω ελληνικά?? Το έκανε ξαφνικά κ μόνο στο πληκτρολόγιο.

Ξαφνικά έχασα τα ελληνικά απ'το πληκτρολόγιο. Τι εγινε??

Εχει μόνο αγγλικά κ κινέζικα!

Πως ξαναβάζω ελληνικά?? Το έκανε ξαφνικά κ μόνο στο πληκτρολόγιο.

Για ποιο πληκτρολογιο μιλας? Σιγουρεψου οτι δεν εχει αλλαξει εφαρμογη.

Δοκμασε μια εφαρμογη τριτου (πλ Σουιφτκι) και ενεργοποιησε την μεσα απ τις ρυθμισεις.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Δεν εχω προχωρησει ακομα στην αγορα smartwatch.γι αυτο και δεν μπορω να το δοκιμασω.μου ειπαν οτι αυτο ειναι θεμα τηλεφωνου...

Δε γίνεται να συνδεθούν 2 συσκευές στο ίδιο προφίλ ταυτόχρονα.πολλα smart watch κυρίως τα φθηνα κινέζικα δεν υποστηρίζουν ταυτόχρονη σύνδεση με bt ακουστικά.Δες σχετική συζήτηση στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6277899# και την πατέντα που έκανα προσωπικά όταν λειτουργούσε το zgpax s29 που είχα

Δε γίνεται να συνδεθούν 2 συσκευές στο ίδιο προφίλ ταυτόχρονα.πολλα smart watch κυρίως τα φθηνα κινέζικα δεν υποστηρίζουν ταυτόχρονη σύνδεση με bt ακουστικά.Δες σχετική συζήτηση στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6277899# και την πατέντα που έκανα προσωπικά όταν λειτουργούσε το zgpax s29 που είχα

Δεν το εγραφε αρχικα το ταυτοχρονα, για τον λογο αυτο απαντησα ναι.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

....τελικα και τα LEAGOO σαν όλα τα κινεζικα.....στην αρχη περιφημα και στην συνεχεια για κλωτσιες.....

....πλεον δεν φορτιζει με τιποτα -ουτε με γλυκόλογα..ουτε με μπινελικια-...όλα μανισια...και για έναν φιλο πιο πριν δοκιμασα και μπριζες της γειτονιας αλλα ΔΕΝ...πολύ κριμα

....τελικα και τα LEAGOO σαν όλα τα κινεζικα.....στην αρχη περιφημα και στην συνεχεια για κλωτσιες.....

....πλεον δεν φορτιζει με τιποτα -ουτε με γλυκόλογα..ουτε με μπινελικια-...όλα μανισια...και για έναν φιλο πιο πριν δοκιμασα και μπριζες της γειτονιας αλλα ΔΕΝ...πολύ κριμα

Να τσεκάρεις και τη μπαταρία σου μήπως τα έπαιξε

Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

@dodcal

αν ξεφορτισουν εντελως, καποια αργουν να φορτισουν.

οπως εγραψε και ο kostas, δοκιμασε να το αφησεις

να φορτισει για πολλη ωρα ακομα και εαν φαινεται

οτι δεν ανταποκρινεται.