sotirakiss Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Παιδιά καλησπέρα.Μια αρρώστια με κράτησε 2 μήνες εκτός.Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:Ή ανάλυση φώτο είναι καλή;Την ίδια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και για το βίντεο του 6630.Όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν βελτιώσεις στους 2 αυτούς τομείς;Ενδιαφέρομαι για ένα κινητό με καλή φώτο και βίντεο και ανοιχτό λειτουργικό.Νομίζω το 6630 είναι καλή επιλογή. Θα ήθελα όμως και τη γνώμη σας.Με είχατε ενημερώσει για αλλαγή σε GSM δίκτυο,αλλά η μπαταρία παραμένει προβληματική;Μήπως το 6680-χωρίς να με ενδιαφέρει το 3G είναι καλύτερη επιλογή;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλώς σας βρήκα Περαστικα σου.Αν δεν σε ενδιαφερει το 3g εκτως απο την δευτερη καμερα για βιντεοκλησεις το 6680 εχει και οθονη 250.000και χρωματων,αν εξαιρεσεις και το μεγεθος δεν εχει καμια σινταρακτικη διαφορα με το 6630 εκτως της τιμης ,το 6630 σιγουρα θα το βρεις φτηνοτερο οσο για ποιοτητα εικονας και βιντεο εγω τα βρισκω μια χαρα για κηνιτο,με την καινουρια αναβαθμηση εχει επιλογη gsm η διπλης λειτουργειας εναλαγης 2g-3g δηλαδη,με gsm η μπαταρια μια χαρα ,με εναλαγη 3g-2g η μπαταρια ειναι για σκωτομα :shoot: :rocket: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Περαστικα σου.Αν δεν σε ενδιαφερει το 3g εκτως απο την δευτερη καμερα για βιντεοκλησεις το 6680 εχει και οθονη 250.000και χρωματων,αν εξαιρεσεις και το μεγεθος δεν εχει καμια σινταρακτικη διαφορα με το 6630 εκτως της τιμης ,το 6630 σιγουρα θα το βρεις φτηνοτερο οσο για ποιοτητα εικονας και βιντεο εγω τα βρισκω μια χαρα για κηνιτο,με την καινουρια αναβαθμηση εχει επιλογη gsm η διπλης λειτουργειας εναλαγης 2g-3g δηλαδη,με gsm η μπαταρια μια χαρα ,με εναλαγη 3g-2g η μπαταρια ειναι για σκωτομα :shoot: :rocket: Σε ευχαριστώ Σωτήρη να είσαι καλά.Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει ένα βιντεάκι από 6630;Σωτήρη μπορεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Παιδιά καλησπέρα.Μια αρρώστια με κράτησε 2 μήνες εκτός.Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:Ή ανάλυση φώτο είναι καλή;Την ίδια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και για το βίντεο του 6630.Όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν βελτιώσεις στους 2 αυτούς τομείς;Ενδιαφέρομαι για ένα κινητό με καλή φώτο και βίντεο και ανοιχτό λειτουργικό.Νομίζω το 6630 είναι καλή επιλογή. Θα ήθελα όμως και τη γνώμη σας.Με είχατε ενημερώσει για αλλαγή σε GSM δίκτυο,αλλά η μπαταρία παραμένει προβληματική;Μήπως το 6680-χωρίς να με ενδιαφέρει το 3G είναι καλύτερη επιλογή;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλώς σας βρήκαΠεραστικά και σιδερένιος!!! :) Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Περαστικά και σιδερένιος!!! :) Ευχαριστώ bergyr.Nα είσαι καλά και εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 paidia kalhspera exw thn ekdosh 2,39.15 11-11-04 rm-1 eytyxws mexri twra to 6630 mou den moy exei parousiasei kanena provlima alla epeidh einai ligo argo thelw na to paw gia anvatmish. kai thetw kapoia erwthmata mou an mporeite na mou ta apanthsete: 1. h anavathmish sth nokia kostizei kai poso; 2. tha mou to krathsoun hmeres kai an oxi se poio nokia club h kentriko prepei na paw gia na to parw amesws; 3.ta arxeia mou tha mou hathoun; kartas h thlefwnou. eyharistw Η αναβαθμιση φιλε μου ειναι δωρεαν . Προτιμησε να πας στο nokia shop στο κεντρο της Αθηνας - Βεραντζερου. Εγω εχω μεινει ικανοποιημενος ,το πολυ σε 1 ωρα θα ειναι ετοιμο αν εχουν δουλεια . Οτι εχεις στο τηλεφωνο χανεται,παρε ενα back-up στην καρτα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 FTINA_TSIGARA opos ta eipe o sotirakiss gia to 6680. Xexase omos oti mias kai exei xeiroteres epidosis apo to 6630. [epexergastiki isxi,3d,text,k.a.] tha kratai perissotero kai i mpataria tou ;) (an kai tha sernete)... Kati poli simantiko gia kapoious pisteuo. Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Ρε φίλε γιατί παραπληροφορείς??Ακους εκεί θα σέρνεται!!Επειδή ένα τεστ το έβγαλε ελάχιστα πιο κάτω από το 6630 πάει να πει ότι θα σέρνεται..Και αυτό δεν ξέρουμε εάν είναι αξιόπιστο επειδή δεν ξέρουμε και εάν είχε την τελευταία έκδοση λογισμικού το 6680!!Και αληθινά να τανε τα αποτελέσματα,αυτό οφείλεται στο ότι το 6680 έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύη λόγω περισσότερων χρωμάτων στην οθόνη... 230mhz επεξεργαστή και θα σέρνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Καλησπέρα!!! Υπάρχει κανενα site που να εχουν κάνει τεστ κινητα και ετσι??? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Καλησπέρα!!! Υπάρχει κανενα site που να εχουν κάνει τεστ κινητα και ετσι??? Site οχι αλλα πηγαινε ΕΔΩ και κατεβασε την freeware εφαρμογη για να κανεις benchmark. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Site οχι αλλα πηγαινε ΕΔΩ και κατεβασε την freeware εφαρμογη για να κανεις benchmark. :) Tnks φίλος να 'σαι καλα!!! Θέλω την γνώμη σου για το 6630! Sorry άν ειμαι offtopic! Και την γνώμη όλλων των φίλων του forum!!! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Και όμως φίλε μου η σελίδα εχει database με τεστ σε όλα τα κινητα!!! http://www.jbenchmark.com/result.jsp?jbtype=ZtJBenchmarkResults&phonetype=allselected&orderby=score Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Ρε φίλε γιατί παραπληροφορείς??Ακους εκεί θα σέρνεται!!Επειδή ένα τεστ το έβγαλε ελάχιστα πιο κάτω από το 6630 πάει να πει ότι θα σέρνεται..Και αυτό δεν ξέρουμε εάν είναι αξιόπιστο επειδή δεν ξέρουμε και εάν είχε την τελευταία έκδοση λογισμικού το 6680!!Και αληθινά να τανε τα αποτελέσματα,αυτό οφείλεται στο ότι το 6680 έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύη λόγω περισσότερων χρωμάτων στην οθόνη... 230mhz επεξεργαστή και θα σέρνεται... Entaxi min trelenesai. H prosopiki mou apopsi einai.Opos kai i diki sou mias kai den exoume akoma axiologes endixis gia ti sinbaini. Επειδή ένα τεστ το έβγαλε ελάχιστα πιο κάτω από το 6630 πάει να πει ότι θα σέρνεται.. Oso gia to elaxista ego den to blepo kai toso mikro. Ego den diafono oti ftaii i kaliteri othoni. Alla ipostirizo afou exei kaliteri othoni kai ton idio epexergasti me to 6630 gia na fortosi mia eikona tha kani to diplasio xrono apo to 6630. Opos kai gia na na anixi tin ekthesi. To 6630 argi arketa gia na anoixi tin ekthesi me 200 eikones pou exo ego mesa Epomenos ti simaini? Oti to 6680 tha sernete. ;) Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Sostost... Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Παιδιά εγώ έχω το 7610 και με ελάχιστες φωτογραφίες κάνει πολύ ώρα να ανοίξει η έκθεση οπότε όταν θέλω να δώ μια εικόνα πάω και την ανοίγω μέσω κάποιου file manager.Σας το προτείνω.Είναι πιο γρήγορο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Παιδιά εγώ έχω το 7610 και με ελάχιστες φωτογραφίες κάνει πολύ ώρα να ανοίξει η έκθεση οπότε όταν θέλω να δώ μια εικόνα πάω και την ανοίγω μέσω κάποιου file manager.Σας το προτείνω.Είναι πιο γρήγορο. ;) Sto 6630 i NOKIA brhke thn lisi... Diaxirisi Eikonon legete. Einai arketa grigoro. An soy tixi kana 6630 sto xeri gia rixtou mia matia tha sou aresi. Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Παιδιά με τη μπαταρία την BL-6C έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στο 6630? Πόσο τελικά κρατάει παραπάνω από τη BL-5C που φοράει από τη μάνα του? Σε Nokia Club της περιοχής μου που ρώτησα μου είπαν ότι η BL-6C περιέχεται μόνο στην αρχική συσκευασία του N-Gage και μετά δίνουν την BL-5C, αλήθεύει αυτό? Πού μπορώ να βρώ μια καινούρια BL-6C? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Stin italia tin poulane kai xoria alla xani 57 eyros. Diladi klafta. Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Παιδιά καλησπέρα.Μια αρρώστια με κράτησε 2 μήνες εκτός.Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:Ή ανάλυση φώτο είναι καλή;Την ίδια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και για το βίντεο του 6630.Όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν βελτιώσεις στους 2 αυτούς τομείς;Ενδιαφέρομαι για ένα κινητό με καλή φώτο και βίντεο και ανοιχτό λειτουργικό.Νομίζω το 6630 είναι καλή επιλογή. Θα ήθελα όμως και τη γνώμη σας.Με είχατε ενημερώσει για αλλαγή σε GSM δίκτυο,αλλά η μπαταρία παραμένει προβληματική;Μήπως το 6680-χωρίς να με ενδιαφέρει το 3G είναι καλύτερη επιλογή;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλώς σας βρήκα Σχετικά με την κάμερα για δείτε.... Sony Ericsson K750 camera review: Compared to the best Sony Ericsson K750 vs Sony Ericsson S700 vs Nokia 6630 http://www.gsmarena.com/sony_ericss...0-review-34.php ...... .... ... Conclusion Sony Ericsson K750i is a class above the compared camera phones and two classes above all others. Pictures, of course are not perfect. You may have remarks on the local defocusing on the right side of all the pictures (of course, this is the disadvantage of the pre-production unit), the pictures often are more colorful than normal, but this is also a feature of the Sony digital cameras. However, this is the best camera phone for nowadays and the near future. What is the result of the comparison between Sony Ericsson S700 and Nokia 6630? Although in the previous tests we had more sympathized S700, when comparing the pictures in this paragraph, Nokia is now looking better to me. I have an explanation for this. While in the previous tests, most of them individual, we have tested different settings, this time we had only taken pictures with on auto. While dealing with Nokia is cool, because there's nothing to adjust, with Sony you have to play a little - to edit the compensation of the exposure, to use different modes for balancing the white color, to turn off the spot metering when needed. The question is: aren't such advanced methods necessary for a camera phone? And, on the other side: why not appreciate the approach "just press the button". So the winner is apparent - Sony Ericsson K750i. More interesting is the fight for the second place. Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Sto 6630 i NOKIA brhke thn lisi... Diaxirisi Eikonon legete. Einai arketa grigoro. An soy tixi kana 6630 sto xeri gia rixtou mia matia tha sou aresi. Φίλε SubeRip εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου σχετικά με το πόσο γρήγορη είναι η διαχείριση εικόνων.. Κατά την άποψη μου κάνει πάρα πολύ ώρα να φορτώσει τις εικόνες.. Ας μας πουν και άλλα παιδιά την γνώμη τους.. Σημειωτέον όσο πιο πολλές Φώτο έχεις αποθηκευμένες τόσο πιο πολύ ώρα κάνει να φορτώσει.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Φίλε SubeRip εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου σχετικά με το πόσο γρήγορη είναι η διαχείριση εικόνων.. Κατά την άποψη μου κάνει πάρα πολύ ώρα να φορτώσει τις εικόνες.. Ας μας πουν και άλλα παιδιά την γνώμη τους.. Σημειωτέον όσο πιο πολλές Φώτο έχεις αποθηκευμένες τόσο πιο πολύ ώρα κάνει να φορτώσει.. ;) Συμφωνω με την διαφωνια σου φιλε ROUKOUNA οσο ποιο πολλες φοτο τοσο ποιο πολυ καθυστερηση,αυτο ειναι γεγονος :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Guys i have a problem... Έβαλα με το FExplorer μία εικόνα για operator logo. Τώρα όμως δε βλέπω καμιά επιλογή για να το βγάλω. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να το βγάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Φίλε SubeRip εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου σχετικά με το πόσο γρήγορη είναι η διαχείριση εικόνων.. Κατά την άποψη μου κάνει πάρα πολύ ώρα να φορτώσει τις εικόνες.. Ας μας πουν και άλλα παιδιά την γνώμη τους.. Σημειωτέον όσο πιο πολλές Φώτο έχεις αποθηκευμένες τόσο πιο πολύ ώρα κάνει να φορτώσει.. ;) Και γω θα συμφωνησω με τον φιλο Γ. 100%!!! :) Αν ειναι και στην υψηλη αναλυση οι φωτογραφιες ακομα χειροτερα :( Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Παλι από το ιδιο προγράμα στο c/nokia καπου θα εχει thn epilogi operator Logo Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Guys i have a problem... Έβαλα με το FExplorer μία εικόνα για operator logo. Τώρα όμως δε βλέπω καμιά επιλογή για να το βγάλω. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να το βγάλω; Πηγαινεις με καποιον file manager - FExplorer στο C:\System\Apps\Phone\Oplogo και σβηνεις την εικονα που εχει μεσα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 ρε παιδια επαθα και γω αυτο το "προβληματακι" που αναφερθηκε λιγες σελιδες πιο πανω.... χθες μου στειλαν ενα mms-video και απο τοτε δεν μπορω να "ανοιξω" κανενα mms.... (παιζει μονο ο ηχος....) επειδη βαριεμαι τα format κτλ-που και παλι νομιζω αν κανεις format και back up μετα το προβλημα δεν διορθωνεται...) την αλλη βδομαδα θα μαι σαλονικα.... το προβλημα με αναβαθμιση διορθωνεται..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts