SubeRip Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Enas troposs einai na xrisimoipiisis kathrefti. Den nomizo na iparxei allos me diaforetiki logiki. [Xexasa na kano reflesh :O ] Arage xeri kanis tin xreosi pou tha exi h videoklisi??? DEn mporo oute na tin po. :X Kanontas omos mia mikri anadromi thimamai oti kai ta MMS palia maas fainontousan akriba kai tora ta stelno (fantazomai kai alloi) mazika Kapos etsi tha gini kai me thn videoklisi se ligo tha mas fainete ftini . Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Θα ήθελα να βλέπω ερωτήσεις του τύπου: ''πως μπορώ να κάνω βιντεοκλίση?'' ,την περίοδο που θα έχουν τελειώσει οι δωρεάν προσφορές για βιντεοκλίσεις! :lol: Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Φίλε μου το κατέβασα το εγκατέστησα, αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι έχω διαθέσιμη μια μέρα χρήσης ακόμη, δεν είναι c*****d; Καμία απάντηση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Καμία απάντηση;; Διαβασε το .nfo αρχειο που περιεχεται στο zip/rar . Συνηθως λεει αυτο reg with any key Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 εχει δικιο ο φιλος πιο πανω το προγραμματακι δεν ειναι σπασμενο.... και δεν κατεβαινει σαν zip κτλ αλλα απλα σαν sis αρχειο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment_ Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 guys to photgrapher ine mia moufa proton i 2.50 ine ekdosi gia 7650. i analisi ftani mono 600x800 kai den exi megethos piotitas an mia ikona piani 700kb me to built in tis symbian to photographer piani 300kb. Piotita mesea. mpourdes.. perimeno ena kalo camerafx gia symbian 8 kai tpt allo. a nai den mou apantisate iparxi flash gia to 6630. na travame kales photo to vradi? *ps exo ena provlimataki. den boro na sviso orismenous adious katalogous sto desktop tou kinitou giati???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 a nai den mou apantisate iparxi flash gia to 6630. na travame kales photo to vradi? *ps exo ena provlimataki. den boro na sviso orismenous adious katalogous sto desktop tou kinitou giati???? Nokia Camera Flash PD-2 .Προσπαθεις να σβησεις καποιον φακελο που δημιουργησες εσυ ή καποιον που ειχε το κινητο;; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 guys to photgrapher ine mia moufa proton i 2.50 ine ekdosi gia 7650. i analisi ftani mono 600x800 kai den exi megethos piotitas an mia ikona piani 700kb me to built in tis symbian to photographer piani 300kb. Piotita mesea. mpourdes.. perimeno ena kalo camerafx gia symbian 8 kai tpt allo. a nai den mou apantisate iparxi flash gia to 6630. na travame kales photo to vradi? *ps exo ena provlimataki. den boro na sviso orismenous adious katalogous sto desktop tou kinitou giati???? οι φωτογραφίες που ανέβασα είναι 1.3mp απο το photographer συγκρινε την ποιότητα και στις δυο φωτογραφίες και θα δεις οτι το photographer βγαζει ελαφρά καλύτερες photos. και με 100Kb λιγοτερο μέγεθος Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemkouk Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Υπαρχουν αλλες δυο σημαντικες διαφορες! 1. Το 6630 παιζει τα mp3 στερεοφωνικα και μπορει να χρησιμοποιηθει σαν mp3 player. 2. To 6630 παιρνει γνησιο στερεοφωνικο hands-free ραδιοφωνο της Νοκια. Το 6630 εχει επεξεργαστη με σχεδον διπλη ταχυτητα απο το 7610. ΦΙΛΕ ΠΑΡΕ ΤΟ 6630!!!! ΚΟΡΥΦΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 7610. ΕΙΧΑ ΤΟ 6600 ΚΑΙ ΤΟ 6630 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΩ!!! Παράθεση Gem Kouk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Ναυάγιο το 6630 είναι μεγάλη αποτυχία. Το έχω απο το Δεκέμβριο και πιο πολύ και ρό έχει μείνει μέσα στην ΝΟΚΙΑ παρά στα χέρια μου. Ένα ναυάγιο της ζωής ντροπή της της ΝΟΚΙΑ. Και απο συμπεριφορά σαν αντιπροσωπία δεν το συζητάμε...Λες και ο πελάτης είναι σκουπίδι. Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment_ Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Nokia Camera Flash PD-2 .Προσπαθεις να σβησεις καποιον φακελο που δημιουργησες εσυ ή καποιον που ειχε το κινητο;; prospathw na sviso katalogous pou eftiaksa egw!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment_ Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 οι φωτογραφίες που ανέβασα είναι 1.3mp απο το photographer συγκρινε την ποιότητα και στις δυο φωτογραφίες και θα δεις οτι το photographer βγαζει ελαφρά καλύτερες photos. και με 100Kb λιγοτερο μέγεθος sorry pou to anevases? den eisai se group! episis i analisi tis photo sto photographer den ftani ta 1024 pou ftani to built in kai otan thes megenthisi i emfanisi xanis piotita Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 @eggonos symbainoyn ayta mallon epeses se ellatomatiko. To photographes bgazei kalyteres photo apo to programma tis nokia? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 guys to photgrapher ine mia moufa proton i 2.50 ine ekdosi gia 7650. i analisi ftani mono 600x800 kai den exi megethos piotitas an mia ikona piani 700kb me to built in tis symbian to photographer piani 300kb. Piotita mesea. mpourdes.. perimeno ena kalo camerafx gia symbian 8 kai tpt allo. a nai den mou apantisate iparxi flash gia to 6630. na travame kales photo to vradi? *ps exo ena provlimataki. den boro na sviso orismenous adious katalogous sto desktop tou kinitou giati????Λάθος εγώ που το εγκτατέστησα είδα πως έχει επιλογή ανάλυσης 1280Χ960. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Καλησπερα σε ολους! Εχω εγκαταστησει ολα τα θεματα,της εφαρμογες και τ`αρχεια της εκθεσης (φωτο,ηχους,βιντεο κ.λ.π) στη μνημη της καρτας.Παρ` ολα αυτα η μνημη του τηλ ειναι κατελημενη κατα 5024 kb και ελευθερη κατα 4904 kb. Πως γινετε αυτο; Ειναι δυνατον οι αρκετες εφαρμογες που εχω να πιανουν (καποια αρχεια απο αυτες) τοσο χωρο; Αν οχι απο που ειναι κατελημενα τα 5 mb; (οι επαφες μου ειναι μονο 258kb και τα μηνυματα 7 kb.Ολα τ` αλλα 0 kb) ευχαριστω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Καλησπερα σε ολους! Εχω εγκαταστησει ολα τα θεματα,της εφαρμογες και τ`αρχεια της εκθεσης (φωτο,ηχους,βιντεο κ.λ.π) στη μνημη της καρτας.Παρ` ολα αυτα η μνημη του τηλ ειναι κατελημενη κατα 5024 kb και ελευθερη κατα 4904 kb. Πως γινετε αυτο; Ειναι δυνατον οι αρκετες εφαρμογες που εχω να πιανουν (καποια αρχεια απο αυτες) τοσο χωρο; Αν οχι απο που ειναι κατελημενα τα 5 mb; (οι επαφες μου ειναι μονο 258kb και τα μηνυματα 7 kb.Ολα τ` αλλα 0 kb) ευχαριστω; Φιλε μου απο οσο ξερω οταν βαζεις μια εφαρμογη στην καρτα μνημης καποια αρχεια μπαινουν και στο c, ακομα λοιπον και οταν απεγκαθιστας μια εφαρμογη καποια αρχεια επιμενουν και μενουν στο c :mad: , (σκεψου μονο ποσες φορες το εχεις κανει) γιαυτο θα ηταν καλο με εναν file manager να τα διαγραφεις :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Φιλε μου απο οσο ξερω οταν βαζεις μια εφαρμογη στην καρτα μνημης καποια αρχεια μπαινουν και στο c, ακομα λοιπον και οταν απεγκαθιστας μια εφαρμογη καποια αρχεια επιμενουν και μενουν στο c :mad: , (σκεψου μονο ποσες φορες το εχεις κανει) γιαυτο θα ηταν καλο με εναν file manager να τα διαγραφεις :)Και με το AppMan μπορει να διαγραφει καταλοιπα απο εφαρμογες χωρις κινδυνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Και με το AppMan μπορει να διαγραφει καταλοιπα απο εφαρμογες χωρις κινδυνο... Το κανει αυτοματα το προγραμμα? :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Και με το AppMan μπορει να διαγραφει καταλοιπα απο εφαρμογες χωρις κινδυνο... Καλημερα! Μου λες σε παρακαλω πολυ με ποια επιλογη στο AppMan μπορω να σβησω τα καταλοιπα των εφαρμογων χωρις κανενα κινδυνο; ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Καλημερα! Μου λες σε παρακαλω πολυ με ποια επιλογη στο AppMan μπορω να σβησω τα καταλοιπα των εφαρμογων χωρις κανενα κινδυνο; ευχαριστω πολυ! Και εγω την εχω αυτη την απορια! :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCuRiTaS Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 hello se olous....kserei kaneis kana programma gia series 60 to opoio na paizei .mpeg videakia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 hello se olous....kserei kaneis kana programma gia series 60 to opoio na paizei .mpeg videakia? Ρωτα καλυτερα εδω :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Και εγω την εχω αυτη την απορια! :) Με καμία επιλογή.Υπάρχει κίνδυνος να χάσεις save από παιχνίδια,settings ακόμα και να μην τρέχουν οι εφαρμογές! Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tchris Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 νοκια κλαμπ:μεγαλη μπουρδα... πηγα σημερα το νοκια 6630 για αναβαθμιση (το εχω μια εβδομαδα) και λεω στο υπαλληλο του νοκια club (θεσ/νικης) το κινητο εχει τιν παλια εκδοση λογισμικου και θα ηθελα την καινουρια...λεω πως κανει επανακινησεις μονο του ως δικαιολογια για να μην πληρωσω και μου λεει αυτος πως ειναι μεσα στην εγγκυηση αλλα πρωτα θα πρεπει να το ανοιξει για να δει αν εχει υγρασια μεσα ή αν εχει σπασει απο πτωση(οποτε καταστρεφεται η εγγυηση) ενταξει λεω ας γινει ετσι(αυτος ειναι πισμενος πως το κινητο τηλεφωνο μιας βδομαδας εχει υγρασια (και να μην ειναι παλι θα μου πει πως ειναι βρεγμενο μεσα)μετα τον ρωταω ποσο ειναι η χρεωση και μου λεει 25€ του λεω πως αλλοι πληρωνουν 15€ και μου λεει 15€ χρεωνω τιν αναβαθμιση στο 3310...στα καινουρια χρεωνω 25€ . 1)Η ερωτηση μου ειναι : την τιμη για αναβαθμιση ποιος την οριζει, η alpha copy ,η νοκια ή ο υπαλληλος? 2)το νοκια κλαμπ ανοικει στην alpha copy η το εχει ενας ασχετος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 bergyr Kalo. :) An kai me tetoia pragmata den paizeis :P SeCuRiTaS: Gia na paizeis vinteakia dokimase to smartmovie. (*.avi) kai gia na kaneis ta mpg se avi exei converter Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts