john_s60_s80 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Δυστυχως στα νοκια δεν ξερουν που παν τα τεσσερα!Στο κεντρικο Συγγρου 220 υπαρχει καποια διαφορα,αλλα και παλι...Το θετικο εκει ειναι οτι μπορεις ν αφησεις το νουμερο σου και οταν ερθει αυτο πουχεις παραγγειλει,σε ειδοποιουν να πας να το παρεις.Το χω κανει για το 7610,6630,9500 και καποια αξεσουαρ :rolleyes: Παράθεση Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Στειλτο χωρις 2η κουβεντα,η μερα με τη νυχτα Παράθεση Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Δυστυχως στα νοκια δεν ξερουν που παν τα τεσσερα!Στο κεντρικο Συγγρου 220 υπαρχει καποια διαφορα,αλλα και παλι...Το θετικο εκει ειναι οτι μπορεις ν αφησεις το νουμερο σου και οταν ερθει αυτο πουχεις παραγγειλει,σε ειδοποιουν να πας να το παρεις.Το χω κανει για το 7610,6630,9500 και καποια αξεσουαρ :rolleyes: νομιζω οτι θεσσαλονικη και συγκεκριμενα στο νοκια κλαμπ που ειναι διπλα στην καμαρα το πουλανε το φλασακι κανονικα... αν εχεις καποιο γνωστο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 εχω το 7610.να το δοσω για να παρω το 6630?αξιζει η να περιμενω? θα μπορουσε καποιος να αναφερει συνοπτικα τα προβληματα τα οποια μπορει να αντιμετωπισω? να περιμενεις φιλε μου για τι? το κινητακι ειναι κλασεις ανωτερο απο το 7610... stereo,ΤΑΧΥΤΑΤΟ,πολυ καλη καμερα(με το φλας ακομη καλλυτερη),3g γενικα απαιχτο.. αρνητικα η μια καμερα στο 3g και το οτι δεν υπαρχουν ακομη καρτες μνημης μεγαλης χωριτικοτητας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 νομιζω οτι θεσσαλονικη και συγκεκριμενα στο νοκια κλαμπ που ειναι διπλα στην καμαρα το πουλανε το φλασακι κανονικα... αν εχεις καποιο γνωστο.... Να σου πω την αληθεια δεν εχω κοιταξει καθολου εδω ισως το βρω,η καρτα ειναι που με καιει,πρεπει καθε μερα να το "αδειαζω" στο pc Παράθεση Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Να σου πω την αληθεια δεν εχω κοιταξει καθολου εδω ισως το βρω,η καρτα ειναι που με καιει,πρεπει καθε μερα να το "αδειαζω" στο pc οντως το θεμα με την καρτα εχει αρχισει να γινεται πολυ σπαστικο... γραψε σβησε συνεχεια... απορω τι περιμενουν... μας σκασανε.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Πήγαινε σε ένα κατάστημα ΤΙΜ και ρώτησε. Εγώ αγόρασα μία body Glove (αυτές που έχουν σήμα ένα χέρι) 12 Ευρώ από ΤΙΜ στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι αποκλειστικά για 6630 με μειονέκτημα ότι δεν έχει στο πλάι άνοιγμα για την κάρτα μνήμης. Ορίστε 3 φωτογραφίες με τη θήκη http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=5463&stc=1 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=5464&stc=1 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=5465&stc=1 Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά το Σαββατοκύριακο συνήθως δεν μπαίνω στο internet. Αντιγράφω από την απόδειξη: Κωδικός: 11000992 Περιγραφή: BODYGL.CASE FUSION N6630 BLACK/GREY NEW Τιμή: 12,50 Το κατάστημα της ΤΙΜ βρίσκεται Δικαιοσύνης 41 (Προσωρινά είναι κλειστό για ανακαίνιση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά το Σαββατοκύριακο συνήθως δεν μπαίνω στο internet. Αντιγράφω από την απόδειξη: Κωδικός: 11000992 Περιγραφή: BODYGL.CASE FUSION N6630 BLACK/GREY NEW Τιμή: 12,50 Το κατάστημα της ΤΙΜ βρίσκεται Δικαιοσύνης 41 (Προσωρινά είναι κλειστό για ανακαίνιση) Ευχαριστουμε παρα πολυ (και ιδιαιτερα εγω που σε ενοχλησα μεσω PM :o ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Ευχαριστουμε παρα πολυ (και ιδιαιτερα εγω που σε ενοχλησα μεσω PM :o ) :) Ρε 'σεις σοβαρούς σας θέλω!!!! :) :) :) Όποιος δεν θέλει "ενοχλήσεις" παρακολουθεί το forum, παίρνει τις βοήθειες από τους άλλους και μετά την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Για μας τους υπόλοιπους ισχύει το "η ισχύς εν τη ενώση" Γι' αυτό λοιπόν: Ενοχλήστε με, Ενοχλήστε με.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 "η ισχύς εν τη ενώση" Συμφωνω :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 λοιποοοοοοοοοοοοοοον για ολους οσους εχουν αποριες σχετικα με την αναβαθμιση του 6630, σας ενημερωνω οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΚΟΜΑ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΑ οποιος εχει αμφιβολια ας καλεσει το Nokia careline +30 210 6142844 και θα διαπιστωσει αν εχω δικιο ή οχι... :wacko: :( τελος Φεβρουαριου προβλεπεται :wacko: :wacko: :blink: :X :X :X αναθεμα την ωρα Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 λοιποοοοοοοοοοοοοοον για ολους οσους εχουν αποριες σχετικα με την αναβαθμιση του 6630, σας ενημερωνω οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΚΟΜΑ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΑ οποιος εχει αμφιβολια ας καλεσει το Nokia careline +30 210 6142844 και θα διαπιστωσει αν εχω δικιο ή οχι... :wacko: :( τελος Φεβρουαριου προβλεπεται :wacko: :wacko: :blink: :X :X :X αναθεμα την ωρα Ρωτησα στο κεντρικο ΣΥΓΓΡΟΥ 220 και "δεν γνωριζουν κατι σχετικο" Παράθεση Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 λοιποοοοοοοοοοοοοοον για ολους οσους εχουν αποριες σχετικα με την αναβαθμιση του 6630, σας ενημερωνω οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΚΟΜΑ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΑ οποιος εχει αμφιβολια ας καλεσει το Nokia careline +30 210 6142844 και θα διαπιστωσει αν εχω δικιο ή οχι... :wacko: :( τελος Φεβρουαριου προβλεπεται :wacko: :wacko: :blink: :X :X :X αναθεμα την ωρα Ε δεν τρέχει και τίποτα..Δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα που να χρειάζεται άμεσα επίλυση.. Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 εχμ με βοηθησαν καποια παιδια απο αθηνα... και το πηρα...(γιατι εδω αλεξανδρουπολη φλας για το 6630 τους ζητουσα και φλας για μηχανη με φερνανε... :wacko: ) λογικα στα νοκια clubs θα το πουλανε κανονικα... ρε φιλε μπορεις να μας δωσεις κομοια foto να δουμε πως ειναι? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Αν κάνουμε αναβάθμιση χάνουμε όλα τα προγράμματα που έχουμε περάσει στο κινητό? Και τις Επαφές? :blink: Εχει κανεις χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα blacklist? Το έβαλα αλλα δεν φαίνεται να δουλεύει!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 ρε φιλε μπορεις να μας δωσεις κομοια foto να δουμε πως ειναι? Μπες στο mobilefun.uk στα εξτρα του 6630,η του 7610 Παράθεση Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Μπες στο mobilefun.uk στα εξτρα του 6630,η του 7610 http://www.mobilefun.co.uk ειναι το σωστο Link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Ρε συ ναμναρκ που βρήκες Ελληνικά fonts?? για δώσε μου link... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 http://www.mobilefun.co.uk ειναι το σωστο Link Φιλε μου γνωριζεις αν λειτουργει και με το 9500?Ιδια υποδοχη εχει με το 6630. Παράθεση Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Φιλε μου γνωριζεις αν λειτουργει και με το 9500?Ιδια υποδοχη εχει με το 6630. Δυστυχως δεν γνωριζω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Ε δεν τρέχει και τίποτα..Δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα που να χρειάζεται άμεσα επίλυση.. ποσο καιρο το εχεις??εγω που το εχω 1,5 μηνα πιστευω πως θα ηταν ψηλοαπαρετιτη μια αναβαθμισει,καθως υπαρχουν bugs Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Αν κάνουμε αναβάθμιση χάνουμε όλα τα προγράμματα που έχουμε περάσει στο κινητό? Και τις Επαφές? :blink: Εχει κανεις χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα blacklist? Το έβαλα αλλα δεν φαίνεται να δουλεύει!!! :mad: με την αναβαθμισει χανεις τα παντα που ειχες στην μνημη τηλεφ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Μια απορια που μου ηρθε τωρα... Εχω καποια προγραμματα και παιχνιδια εγκατεστημενα στην καρτα μνημης ολα, τα εικονιδια εμφανιζονται κανονικα στο μενου... ολα Ο.Κ μεχρι στιγμης... Αφου του κανω ενα format πατωντας *#7370# η το παω για αναβαθμιση (λεμε τωρα) λογικο ειναι οτι θα χαθουν τα εικονιδια απο το μενου ε; Η απορια μου ειναι: "Πως τα ξαναφερνουμε τα εικονιδια στο μενου;" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Μια απορια που μου ηρθε τωρα... Εχω καποια προγραμματα και παιχνιδια εγκατεστημενα στην καρτα μνημης ολα, τα εικονιδια εμφανιζονται κανονικα στο μενου... ολα Ο.Κ μεχρι στιγμης... Αφου του κανω ενα format πατωντας *#7370# η το παω για αναβαθμιση (λεμε τωρα) λογικο ειναι οτι θα χαθουν τα εικονιδια απο το μενου ε; Η απορια μου ειναι: "Πως τα ξαναφερνουμε τα εικονιδια στο μενου;" Εγω δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα ,μετα την αναβαθμιση τα προεγκατεστημενα προγραμματα δουλευαν κανονικα και ολα τα εικονιδια δεν πειραχτηκαν. (Σε παλιοτερα τηλεφωνα ομως, πχ 7610 ,χρειαζοταν εγκατασταση απο την αρχη) Παιζει ρολο που στο 6630 η καρτα ειναι hot swap. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά το Σαββατοκύριακο συνήθως δεν μπαίνω στο internet. Αντιγράφω από την απόδειξη: Κωδικός: 11000992 Περιγραφή: BODYGL.CASE FUSION N6630 BLACK/GREY NEW Τιμή: 12,50 Το κατάστημα της ΤΙΜ βρίσκεται Δικαιοσύνης 41 (Προσωρινά είναι κλειστό για ανακαίνιση) Την πήρα και εγώ αυτη τη θήκη και έιναι αψογη! 12,50 από ΤΙΜ στα Πατήσια Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts