Jump to content

Γκόμενα και Μπουζούκια

Stamatis90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι καινούριος στο forum και δεν ξέρω κάν αν είναι το σωστό σημείο για να ζητήσω συμβουλή. Ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος.

Είμαι εδώ και καιρό με μια κοπέλα που γουστάρει μπουζούκια και club. Το θέμα είναι οτι για να με γουστάρει είπα ψέματα πως μαρέσουν και μένα αυτή η μουσική και οτι ακούω Παντελίδη και Πάολα. Το θέμα είναι οτι δεν γουστάρω καθόλου. Το Σάββατο λοιπόν αποφασίσαμε να πάμε σε Μπουζούκια και δεν ξέρω τι να κάνω. Έψαξα λοιπόν στο Google για το Παντελίδης Φουρέιρα Τιμές και βρήκα ένα site το οποίο κάνει κρατήσεις σε όλα τ αμαγαζιά την Αθήνας και όχι μόνο σε αυτό επίσης έχει ένα τηλέφωνο 211 850 3680 συγκεκριμένα. Σας φαίνεται σωστό αυτό; Γιατί να αρχίζει από 211; Το Website παρεπιτόντως είναι το athensreserve.gr Το έχει ακούσει κανείς από εσας στο παρελθόν ? Μην παρω και είναι φόλα το τραπέζει, γιατί εγω το έπαιζα ψαγμένος και καλά οτι πάω συνέχεια και τους ξέρω και οτι θα κάτσουμε κοντα στην πίστα και τέτοια. Το ξέρω οτι δεν έπρεπε να πω ψέματα στην κοπέλα μου αλλά είχα πολύ καιρό να ... ξέρετε ...

Αν δεν σ'αρεσουν τα μπουζουκια,μην πας στα μπουζουκια.Το να προσποιησαι οτι σου αρεσει κατι που δεν σου αρεσει μονο και μονο για να π******ς ειναι κατι που μονο σε μπελαδες μπορει να σε βαλεςι και σιγουρα καποια στιγμη θα μετανιωσεις.Ασε που αμα το μαθει η γκομενα θα ψαχνεις τρυπα να κρυφτεις.

Το ξέρω οτι έχω κάνει βλακεία εντάξει αλλά εντάξει πόσες φορές θα πάμε; Κάποια στιγμή θα βαρεθεί δεν θα βαρεθεί; Καθε σαββατκυριακο ξενύχτια και Παντελίδη; Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε.

Αυτό κοίταγα τώρα. Τι 150€ το μπουκάλι ρε παιδιά. Που ζούμε ? Στην Ελλάδα το 2015 είναι δυνατόν να μιλάμε για τέτοιες τιμές και βλέπω και φωτό που είναι γεμάτα. Έρε μνημόνια που μας χρειάζονται.

Φίλε μου ότι και να πω μην μεπαρεξηγήσεις:

Δίχως λεφτά στην τσέπη μην πας πουθενά. Δεν είναι μόνο το μπουκάλι. Τα λουλούδια-κάνιστρα; Πώς θα κάνεις εντύπωση; Στα μεγάλα (σε χώρο) μπουζουξίδικα θες 15 ευρώ το πανέρι, επί 5 ισούται με 75 ευρώ και ίσως τοπ μαγαζί να τα κάνει 70 για να μην ψάχνουν τα κορίτσια πεντάευρα.

Και λεφτά να έχεις και να θες καλό τραπέζι για να εντυπωσιάσεις, πρέπει να δώσεις κάτι στον μετρ. Χρειάζεται τρόπος. Τον έχεις; Από την άλλη με λεφτά στην τσέπη σου έρχεται και πετάς λουλούδια στο φουλ. Την ατάκα "Γράψ' τα" την ξέρεις;

Κατ' εμέ πες την αλήθεια να ξενοιάσεις: Σε γουστάρω πολύ, είπα ψέμματα για να σε προσεγγίσω, ποιος δεν έχει κάνει ******** από έρωτα κλπ, κλπ. :lol:

Ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Tι σημασια εχει;

Ειπε θα της το φερει σιγα σιγα!

Επομενως και 1000 ευρω να ξοδεψε για ενα one-night (γιατι δευτερο και τριτο, δε νομιζω να επαιξε αν της ξηγηθηκε ετσι) ... το 'χασε το κορμι!! :lol:

Χμμμ εαν της το ειπε και απο πριν, παιζει να πηγε με την ελπιδα οτι κατι θα γινει οποτε και τα δαρμενος και γδαρμενος! :X

τιτλος :γκομενα και μπουζουκια

απορια: γιατι το τηλεφωνο να ξεκιναει απο 211?

Ζουμί: τα έχουνε αλλά αυτη ακομα δεν εχει καταλαβει πως ο τυπος δεν ακουει λαικά και δεν πεταει γαρυφαλλα.

Βρε μπας και σας τρολαρουν?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

τιτλος :γκομενα και μπουζουκια

απορια: γιατι το τηλεφωνο να ξεκιναει απο 211?

Ζουμί: τα έχουνε αλλά αυτη ακομα δεν εχει καταλαβει πως ο τυπος δεν ακουει λαικά και δεν πεταει γαρυφαλλα.

Βρε μπας και σας τρολαρουν?

who cares?:lol::lol:

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι γυναίκες μας θεωρούν ηλίθιους, ...δουλους που για να μας θέλουν είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε ό,τι κάνει ο σκύλος μου όταν του κουνάω κοκαλο μπροστά του...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Και δεν πήγαινες Βέρτη καλύτερα? :lol:

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Έσφιξε λέτε; Δεν μας είπε... :p:p:p

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Stamatis90 εγω μαζι σου ειμαι, γ..α και μετανιωνε! :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 4 weeks later...
Το φόρτωσα μάγκες, μετά απο καμια βδομάδα τις είπα στον καφέ οτι εχω αρχισει να τα βαριέμαι αυτα και τέτοια και μου κάνει ναι και αγω αλλά που και που θέλω μπουζούκια. Τις λέω να πηγαίνεις με τις φίλες σου δεν έχω θέμα. Αλλά σιγά μην πάει αυτες δεν της τα πληρώνουν όλα ....