elninioz Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Με mouse εννοεις; Εγω το ok παταω και μου βγαζει μονο αυτον τον κυκλο κατω δεξια τιποτα αλλο. Συγνωμη αν σε εχω τρελανει! Ενταξη τα καταφερα!ηθελε mouse! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Ενταξη τα καταφερα!ηθελε mouse! Ευχαριστω!Πάλι άργησα να δω. Χάρηκα που το βρήκες. Εγώ επί τι πλείστον χρησιμοποιώ air mouse. Με 6 ευρώ από ebay (αριστο) και εγώ και ένα mouse για ώρα ανάγκης . Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Καλησπέρα έχω την εξής απορία και θέλω βοήθεια, πως μπορώ να συνδέσω το ταμπλετ μέσω hdmi μέσω screen mirror μέσω ότι να ναι, με την τηλεόραση. Μου κάνει εντύπωση πως πουθενά και κανένας δεν το αναφέρει Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Έχω καταλάβει λάθος ή ζητάνε 10€ για 24 ώρες? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Έχω καταλάβει λάθος ή ζητάνε 10€ για 24 ώρες? ........................[/img] Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν έχεις καταλάβει λάθος........:blink: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 δεν έχεις καταλάβει λάθος........:blink:Αναρωτιέμαι τι παίρνουν. Είναι σοβαροί? 10 ευρώ για μια μέρα?? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Σε android TV (smart TV) δουλεύει; Έχει δοκιμάσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Σε android TV (smart TV) δουλεύει; Έχει δοκιμάσει κάποιος;Θα ψάξεις να βρεις την τελευταία apk που είναι για tablet όμως - εκτός του play store, ως αρχείο από το apkpure store πχ - που είναι διαφορετική από του τηλεφώνου. Με την τελευταία της βελτίωση είναι πιο συμβατή πλέον με τις λειτουργίες του Android TV τηλεκοντρόλ. Προσπάθησε όμως να έχεις σύνδεση με καλώδιο Ethernet. Όχι με WiFi. Δεν μπορεί να δίνουν συνεχόμενη ροή σύνδεσης (ασύρματα) τα ρούτερ που έχουν δώσει οι εταιρείες στην Ελλάδα δωρεάν. Ισχύει για κάθε είδους streaming αυτό. Δεν φταίει καμία συσκευή σε προβλήματα σύνδεσης. Τα ρούτερ σας φταίνε. Συνδεθείτε με καλώδιο ή σε power line (αν είναι το ρούτερ σας μακριά), απενεργοποίηση της ασύρματης σύνδεσης στη συσκευή σας και τέλος το κάθε πρόβλημα διακοπών, ποιότητα εικόνας, κλπ. Αν δεν έχει η συσκευή σας έξοδο δικτύωσης, υπάρχουν στο εμπόριο φτηνοί ανταπτορες από USB σε Ethernet. Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, κατατοπιστικότατος, αλλά κατόπιν σκέψης αποφάσισα να μην πάρω android tv. Για να παίξει σε android tv box να κατεβάσω apk για tablet ή phone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, κατατοπιστικότατος, αλλά κατόπιν σκέψης αποφάσισα να μην πάρω android tv. Για να παίξει σε android tv box να κατεβάσω apk για tablet ή phone?Android TV, Android TV box, Android tablet, Android κινητό είναι ακριβώς τα ίδια! Ότι και να βάλεις θα παίξουν όλα. Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Τελικά πήρα το mi box s, κατέβασα από το apkpure το .apk για tablet και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 (edited) Τελικά πήρα το mi box s, κατέβασα από το apkpure το .apk για tablet και όλα καλά.Την καλύτερη δουλειά που μπορεί να υπάρξει έως τώρα για αυτή την εφαρμογή έκανες Προτείνω να αγοράσεις και ένα αντάπτορα USB σε 2-3 USB + Ethernet για να έχεις την δυνατότητα να συνδέσεις ότι άλλο χρειάζεσαι από USB αλλά και το σημαντικότερο, να συνδεθεί το box σου με καλώδιο δικτύου στο ρούτερ σου. Edited March 24, 2019 by Ipokratis Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Καλησπέρα σας, ήθελα σήμερα να κλείσω μια σύμβαση για το Cosmote TV GO και μου είπαν πως η εταιρία έχει αναστείλει προς το παρόν την παροχή για αποκλειστική χρήση του Cosmote TV GO. Ξέρει κανείς τι έχει συμβεί; Ευχαριστώ, Γιώργος Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 https://www.cosmote.gr/cosmotetv/cosmote-tv-go-packs Σημειώνουμε πως προσωρινά δεν διατίθεται η διάθεση νέων συνδρομών COSMOTE TV GO. Όμως οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την υπηρεσία χωρίς καμία αλλαγή καθώς και να την διαχειρίζονται μέσα από το My COSMOTE στο cosmote.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Μάλλον θα ήρθε η εποχή που θα αρχίσει να παρέχει την υπηρεσία ο Cosmote ως κανονική επιτέλους IPTV μέσω κάποιου Android TV box, όπως είχαν εξαγγείλει στις αρχές του έτους κ ίσως βρισκόμαστε στην εποχή των δοκιμών για την αλλαγή αυτή που θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Είναι λογικό να μην θέλουν νέους συνδρομητές στην υπηρεσία εάν αυτή αλλάξει δλδ.με άλλες εμπλουτισμένες υπηρεσίες κ άλλες τιμές. Θεωρητικά όλα, βάση των σχεδίων τους πάντα... Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Δηλαδη τι σημαινει αυτο; Οσοι εχουν tv go δεν θα μπορουν να το χρησιμοποιουν οταν βγει το box του οτε; Σε ασχετες συσκευες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Δηλαδη τι σημαινει αυτο; Οσοι εχουν tv go δεν θα μπορουν να το χρησιμοποιουν οταν βγει το box του οτε; Σε ασχετες συσκευες;Όσοι έχουν ήδη TV Go δεν τους αφορά. Αφορά τους νέους συνδρομητές που θα αγοράσουν μόνο την υπηρεσία TV Go. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Δηλαδη τι σημαινει αυτο; Οσοι εχουν tv go δεν θα μπορουν να το χρησιμοποιουν οταν βγει το box του οτε; Σε ασχετες συσκευες;Ελπίζω - βάση λογικής πάντα γιατί με ελληνικές εταιρείες δε βγάζεις άκρη - ότι θα υπάρξει κ ανανεωμένη apk στα app stores για να δώσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε συσκευές Android box (φυσικά unrooted) και να κερδίσουν πολλούς συνδρομητές εύκολα κ άμεσα με τον πιο απλό τρόπο. Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Ξέρει κανείς άν η cosmote tv go υπηρεσία μπορεί να παίξει απο pc με cast σε chromecast σε τηλεόραση; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Φίλε μου εγώ που το έχω στο κινητό δεν μου παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Δεν έχω smart TV αλλά Chromecast Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Φίλε μου εγώ που το έχω στο κινητό δεν μου παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Δεν έχω smart TV αλλά Chromecast Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Εσύ μπορείς να κάνεις στο chromecast αντικατοπτρισμό(cast) το κινητό σου και απο εκει να ανοίξεις το cosnote tv go και να το αναπαράγεις στην τηλεόραση που είναι το chromecast... εγώ ρωτάω επειδή το έχω στο pc το cosmote tv go και θέλω να δώ άν γίνεται cast στην τηλεόραση που είναι συνδεδεμένο το chromecast.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarK_HumOuR Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 παιδια, εχει καταφερει κανεις να κρυψει το root του απο το tv go ωστε να παιζει χωρις απεγκατασταση του ρουτ; σε αντροιντ 9 pie μ ενδιαφερει. επαιζε μια χαρα σε ρουταρισμενο αντροιντ 6 που ειχα, αλλα μολις πηγα στην 9 και εβαλα τον τελευταιο magisk manager, το go μου τον βρισκει και μου λεει οτι ειμαι rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 (edited) Επιτέλους!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7935975# Edited November 23, 2019 by Ipokratis Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Στάλθηκε από το Nokia 7 plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Εδώ υπάρχει μια λίστα ερωτήσεων κ απαντήσεων για ότι απορία έχετε για τη νέα εφαρμογή (επιτέλους) και ότι θα ισχύει για τους υφιστάμενους συνδρομητές. https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/28835-ti-tha-isxyei-gia-ti-nea-ott-platforma-tis-cosmote-tv Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts