Jump to content

Goodys vs. McDonalds

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;  

1.119 members have voted

1. 1. Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;

• Goodys
      933
    • McDonalds
      187

Recommended Posts

ΔΛΔ δε σε ενοχλει που ειναι πλαστκες(sic) και αλατιζονται μονες τους (γενετικη τροποποιηση ισως?)

Το αλλο για τις σαλτσες που αποσυρθηκαν το ακουσες?

Η μηπως τις φημες για το κρεας που προερχεται απο φαρμες σκουλικιων?

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βασικά με τόσα καυσαέρια που εισπνέουμε κάθε μέρα, και τόση ακτινοβολία που τρώμε, το τελευταίο πράμα που θα έπρεπε να μας νοιάζει είναι η ποιότητα του φαγητού τον Mac κα των Goodies. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά είναι γευστικό (ναι, μου αρέσει η πλαστικούρα των MAC :P ).

Απλά το πιο σημαντικό είναι να γίνονται όλα με μέτρο. Να φας μία φορά την βδομάδα Mac δεν πρόκειται να σου κάνει και κάνα κακό :Ρ

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

@shodanjr_gr mia fora th bdomada..meta apo ligo tha peis..ee allh mia fora akoma thn bdomada den tha me peira3ei..k sto telos..tha deis..pou tha katali3eis..oxi mono esi..oloi mas..!!

Ασε... εχεις φαει club ας πουμε χωρις μαγιονεζα; Δραμα ειναι :(

Έχω φάει και ήταν μια χαρά... :confused:

Τι να σου πω.... ;)

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

apo mac donalds h apo goodys???

Σε εμένα μιλάς??? :whistle:

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

Πεστα βρε Kostakiss.... ολα τα χαμπουργκερ που εχουν μεσα σως, απλα δεν τρωγονται χωρις αυτη... και το πανε φιρι φιρι να μην εχουν καμμια σως που να μην εχει σα βαση τη μαγιονεζα.. Ε να βρασω και τα goodys και την αδυναμια που τους ειχα απο το 85 ως σημερα.... θα το γυρισω σε σουβλακια! (Μεχρι και η πιτα τους εχει μεσα σαλτσα με βαση τη μαγιονεζα... κι ας τη βαφτισανε σως γιαουρτιου!)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

ma h magioneza kanei wraio to club..ginete club xwris magioneza???

Sorry,αλλά εμένα δε μου αρέσει η μαγιονέζα... :wacko: :blink: :rolleyes: :p :lol: :tease:

Βασικά με τόσα καυσαέρια που εισπνέουμε κάθε μέρα, και τόση ακτινοβολία που τρώμε, το τελευταίο πράμα που θα έπρεπε να μας νοιάζει είναι η ποιότητα του φαγητού τον Mac κα των Goodies. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά είναι γευστικό (ναι, μου αρέσει η πλαστικούρα των MAC :P ).

Απλά το πιο σημαντικό είναι να γίνονται όλα με μέτρο. Να φας μία φορά την βδομάδα Mac δεν πρόκειται να σου κάνει και κάνα κακό :Ρ

Λανθασμένη η αντιμετώπισή σου και μοιρολατρική. Επειδή η ατμόσφαιρα είναι μολυσμένη, η ποιότητα πολλών τροφίμων κακή, επειδή υπάρχει η ακτινοβολία, επειδή ......., τότε ας αρχίσουμε να καπνίζουμε σα φουγάρα, να τρώμε ό,τι βρούμε μπροστά μας και σε μεγάλα ποσότητα, να έχουμε τα κινητά μας κολλημένα στο σώμα μας (κατά προτίμηση στο κεφάλι) και να καθόμαστε σ' ένα καναπέ να περιμένουμε πότε θα πεθάνουμε. Εντάξει, δεν είπες τέτοιο πράγμα εσύ, απλά δραματοποίησα αυτό που πολύ λένε για να δικαιολογήσουν (προφάσεις εν αμαρτίαις) τον ανθυγιεινό και αφύσικο τρόπο ζωής τους, αντί να παραδεχτούν ειλικρινά και έντιμα ότι τους αρέσει να βλάπτουν τον εαυτό τους ανεξάρτητα από τη γενικότερη κατάσταση.

Είναι πολλά που μπορούμε να κάνουμε, και, κακά τα ψέματα, σε πολύ μεγάλο βαθμό εμείς καθορίζουμε την υγεία μας. Μπορούμε όλοι να ξεκινήσουμε υιοθετώντας τη βασική ιδέα της παραδοσιακής μας διατροφής, της περίφημης μεσογειακής, και μποϋκοτάροντας, όσο μπρορούμε τα καταστήματα έτοιμου φαγητού. Αυτό δε σημαίνει ότι θα τρώμε μόνο νερόβραστα και άνοστα φαγητά, ή καθόλου κρέας (το άλλο άκρο). «Μέτρον άριστον» είναι η ιδέα, δηλαδή μπορούμε να τρώμε (σχεδόν) τα πάντα με μέτρο, σε ποσότητα και συχνότητα ανάλογες με τη θρεπτική τους αξία και τα καλά που μπορούν να μάς προσφέρουν (βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες κτλ.). Μέτρο βέβαια δεν είναι μια φορά τη βδομάδα στα MacDonald's, θα μπορούσε όμως να είναι πίτσα ή σουβλάκια ή κάτι σχετικό κάθε 10 μέρες. Αν κάποιος ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή, τότε πιθανότατα δε θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να τα κόψει όλα μαχαίρι. Θα έχει πάντα τις (μικρές ή μεγάλες) απολαύσεις στη ζωή, και φυσικά δε μιλάω μόνο για τη διατροφή. Αν ξεκινήσει κάνοντας καταχρήσεις και δεν προσέχει τον εαυτό του, θα το μετανιώσει πικρά όταν θα είναι συνήθως αργά. Τι προτιμάτε;

[Δείτε και τις 2 προηγούμενες απαντήσεις μου:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=730643#post730643

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=733100#post733100 ]

http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg

Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα)

Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα)

Sorry,αλλά εμένα δε μου αρέσει η μαγιονέζα... :wacko: :blink: :rolleyes: :p :lol: :tease:

:( τι αδικια θεουλη μου.... Υπαρχει ανθρωπος που δε του αρεσει η μαγιονεζα και εδωσες ΣΕ ΜΕΝΑ την αλλεργια;;;;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Μιλάτε για την μαγιονέζα που έχουν τα cheese των Goodys?KΟΡΥΦΑΙΑ! "πικλ σως" λέγεται, είναι με αγγούρι μάλλον.

Γενικά τα Goodys υπερτερούν των Mac,τα οποία φυτοζωούσαν μέχρι τον πόλεμο στο Κόσσοβο..οποία ειρωνία εν μέσω αντι-αμερικανικής υστερίας άρχισαν να φουλάρουν.

Τα Μac έχουν το συν να ψωνίζεις με το αυτοκίνητο,ειδικά τον χειμώνα είναι μεγάλη ευκολία,και έχεις και προτεραιότητα έναντι των άλλων. :cool:

Εγώ πάντως ΞΑΝΑψηφίζω MC.

εκτός του ότι τα goodys τα έχω σκυλοβαρεθεί, έχουν τα goodys mc flurry? Εχουν το τέλειο πλαστικό cheese? Εχουν onion rings? Εχουν mc bacon και πατάτες deluxe? Εχουν την Sour Cream???? Εχουν το λατρεμένο milkshake???

Αχ....

Mac....

Αν και για μένα ότι καλύτερο υπάρχει είναι τα KFC.

Γιατί δε τα βάλατε στη δημοσκόπηση??? Αγαπημένες καυτερες φτερούγες.....

:X

Εγώ πάντως ΞΑΝΑψηφίζω MC.

εκτός του ότι τα goodys τα έχω σκυλοβαρεθεί, έχουν τα goodys mc flurry? Εχουν το τέλειο πλαστικό cheese? Εχουν onion rings? Εχουν mc bacon και πατάτες deluxe? Εχουν την Sour Cream???? Εχουν το λατρεμένο milkshake???

Αχ....

Mac....

Αν και για μένα ότι καλύτερο υπάρχει είναι τα KFC.

Γιατί δε τα βάλατε στη δημοσκόπηση??? Αγαπημένες καυτερες φτερούγες.....

AHAHAHAH to teleio plastiko tiri!!! to telio mpifteki kai oi teleies patates....ax korifi einai nai sifwnwww mc kai pali mc:P asxeto an trww panta sta goodys giati oi filoi mou theloun goodys....ffff

mc rulez..

Ειναι αυθεντικά πλαστικά και το ξέρουμε και μας αρέσει.

Όχι στα ερμαφρόδιτα προιόντα των goodys που πάνε να μας πλασάρουν και καλά ποιότητα.

MC uber alles.!!!! :up:

Πείτε ΝΑΙ στο original πλαστικό και όχι στα ερμαφρόδιτα προιόντα. :w00t:

AHAHAHAH to teleio plastiko tiri!!! to telio mpifteki kai oi teleies patates....ax korifi einai nai sifwnwww mc kai pali mc:P asxeto an trww panta sta goodys giati oi filoi mou theloun goodys....ffff

κακώς...

να πατήσεις πόδι. Δεν επιτρέπεται ....

Και μένα γκούντυς θέλουν αλλά όχι. Αυτός ο φασισμός δε θα περάσει... :p Πάλι καλά που όλοι μας, προτιμούμε KFC οπότε τα βρίσκουμε τελικά....

:X

goodys φυσικα αν και ολα ειναι χαλια τωρα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.