Jump to content

Goodys vs. McDonalds

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;  

1.119 members have voted

1. 1. Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;

• Goodys
      933
    • McDonalds
      187

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να σας λυσω την απορια...αναφερομαι στα μπιφτεκια της αλυσιδας goodys που ακολουθουν την συγκεκριμενη διαδικασια (υπηρξα υπαλληλος-ψηστης) τα οποια φευγουν για πλακα...(εχουν την μεγαλυτερη ζητηση σε σχεση με τα αλλα)....αν καποια στιγμη παρετε hamburgers και δειτε οτι το μπιφτεκι ειναι ''σπασμενο'' ελαφρως στη μεση..ειναι γιατι το τσεκαρε ο ψηστης μην τυχον και εχει ακομα αιμα στο κεντρο του μπιφτεκιου...

Δεν ακούγεται και πολύ ωραίο αυτό... Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν ένα φούρνο μικροκυμάτων τουλάχιστον;

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Όντως αυτή είναι η ταινία αλλά δεν είναι και....ντοκυμαντερ!ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Αυτός ο άνθρωπος έτρωγε πρωϊ-μεσημέρι-βράδυ από εκεί και τρελές ποσότητες!Αυτά που έπαθε αυτός δεν υπάρχει να γίνουν σε κάποιον σε τέτοιο βαθμό.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!

Απλώς μου φαίνεται παράξενο που από τόσες αλυσίδες πήγε στην συγκεκριμένη ΜΟΝΟ!Αφού όλα τα fast food κάνουν την ίδια ζημιά έπρεπε να τρώει από όλους για να αποδείξει ότι όλα χάλια είναι αλλά συγκεκριμένα ήθελε να πάει σε αυτή την εταιρεία για να ρίξει ευθύνες μόνο σε αυτή!Συγγνώμη αλλά τέτοιες ενέργειες τις κρίνω πολύ πονηρές!

Ο ανθρωπος αυτος στο τελος λεει οτι το πειραμα του ηταν ακραιο αλλα λεει επισης οτι υπαρχουν ανθρωποι στις Ηνωμενες Πολιτειες που τρωνε καθε μερα στα φαστ φουντ.Επισης αυτο που σας διαφευγει ειναι οτι στην ερωτηση του σε διατροφολογους αν μπορουμε να τρωμε φαστ φουντ το 67% απαντησε οτι καλο ειναι να μνη τρωμε ουτε μια φορα το μηνα δηλαδη ποτε.Επισης διαλεξε τα MAC γιατι η αλυσιδα αυτη στις ΗΠΑ ειναι η μεγαλυτερη

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Πάρτε club και hamburger από Goodys.

Συναρμολογίστε τα τριγωνάκια για να κάνουν πάλι τετράγωνο

Βγάλτε το μπιφτέκι και βάλτε το ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο ψωμάκι (στον όροφο του μπέϊκον).

Κόψτε το μπιφτέκι με οδηγό το κομμένο ψωμί.

Φάτε το.

2 ερωτησεις για αυτη τη πρωτοποριακη πατεντα..:lol:

Γιατι να μην παραγγειλουμε με την μια burger με μπεικον και πατατες να τελειωνουμε;:worry:

Τι θα απογινει με τα ψωμακια του burger;;:confused:

Plz τελειοποιησε τη μεθοδο και γραψε αναλυτικο guide.:p

Περα απο τη πλακα... ασχετο αλλα θα μπορυσα να τρωω Chickys και γενικα κοτοπουλο απο Gooyds καθε μερα!

Παντως αυτες οι ιστοριες με τους τυπους που τρωνε καθε μερα και μετα κανουν μυνησεις μου ακουγονται λιγο γελοιες.

Σαν τον τυπο που αγορασε ενα ενα πακετο πουρα, τα ασφαλισε για περιπτωση φωτιας ( ! ), στη συνεχεια τα καπνισε και ζητησε τα λεφτα που επρεπε να του δωσει η ασφαλεια!

Κερδισε στο πρωτο δικαστηριο την αποζημιωση και σε δευτερο δικαστηριο οχι μονο του πηραν τα λεφτα που εδωσαν αλλα τους εδωσε κιολας για τον πολυ απλο λογο. Τον κατηγορησαν για εμπρησμο..:blink:

Ηθικο διδαγμα : (Δεν υπαρχει..)

Edit : Τελικα υπαρχει! Και τα 2 μπορουν να συμβουν μονο στην Αμερικη..

Ο ανθρωπος αυτος στο τελος λεει οτι το πειραμα του ηταν ακραιο αλλα λεει επισης οτι υπαρχουν ανθρωποι στις Ηνωμενες Πολιτειες που τρωνε καθε μερα στα φαστ φουντ.Επισης αυτο που σας διαφευγει ειναι οτι στην ερωτηση του σε διατροφολογους αν μπορουμε να τρωμε φαστ φουντ το 67% απαντησε οτι καλο ειναι να μνη τρωμε ουτε μια φορα το μηνα δηλαδη ποτε.Επισης διαλεξε τα MAC γιατι η αλυσιδα αυτη στις ΗΠΑ ειναι η μεγαλυτερη

Συγγνώμη αλλά αυτοί οι άνθρωποι που τρώνε κάθε μέρα από εκεί είναι το λιγότερο καραγκιόζηδες και τα θέλουν και τα παθαίνουν.

Οι διατροφολόγοι είναι εντελώς υπερβολικοί!Και πάλι μην ξεχνάς......ταινία που επικεντρώνεται σε αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο από αντικειμενικότητα!

Υπόψιν.....κρύβονται και άλλα από πίσω φίλοι μου!Θέλει και καλά να μας δείξει ότι έχει πολύ αγνές προθέσεις ο εν λόγω κύριος και θέλει να προστατέψει ΟΛΟΝ τον κόσμο από αυτούς!!!ΕΛΕΟΣ!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Συγγνώμη αλλά αυτοί οι άνθρωποι που τρώνε κάθε μέρα από εκεί είναι το λιγότερο καραγκιόζηδες και τα θέλουν και τα παθαίνουν.

Οι διατροφολόγοι είναι εντελώς υπερβολικοί!Και πάλι μην ξεχνάς......ταινία που επικεντρώνεται σε αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο από αντικειμενικότητα!

Υπόψιν.....κρύβονται και άλλα από πίσω φίλοι μου!Θέλει και καλά να μας δείξει ότι έχει πολύ αγνές προθέσεις ο εν λόγω κύριος και θέλει να προστατέψει ΟΛΟΝ τον κόσμο από αυτούς!!!ΕΛΕΟΣ!

Εσυ γιατι θιχτηκες;Δεν σου απαγορεψε κανεις να φας.Οσο αν οι διατροφολογοι ειναι υπερβολικοι ασε αυτο να το κρινουν ανθρωποι που ξερουν.Εγω παντως λογω επαγγελματος , γιατρος βλεπεις,σου λεω οτι δεν ειναι καθολου υπερβολικοι.Το θεμα ειναι το εξης που ισως σε καποιους διαφευγει.Οτι τρωγοντας συνεχως απο τα MAC το συκωτι του παρουσιασε βλαβες οι οποιες παρουσιαζονται και σε οποιους καταναλωνουν πολυ αλκοολ.Εσυ ας πουμε μπορεις να κατσεις σπιτι σου και να τρως καθε μερα χοιρινο.Το αποτελεσμα θα ειναι να παχυνεις , να αυξηθουν χοληστερολη και τριγλυκεριδια

.Δεν θα παρουσιασεις ζημια στο συκωτι ομως.Αυτο το λεει ξεκαθαρα οτι παρουσιασε επιπλοκες που κανεις δεν το περιμενε.Ισως βεβαια εσυ να εισαι καλυτερα πληροφορημενος απο δικες σου πηγες και να γνωριζεις περισσοτερα απο εμας.

ΥΓ Το περιεργο ειναι οτι τα ΜΑC μετα την προβολη της ταινιας κατηργησαν το σουπερ μεγεθος απο τα μενου και εβαλαν στα μενου μια καινουργια σαλατα.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Δεν είμαι κανένας ανίδεος!Δεν θίχτηκα απλώς μου την δίνουν οι υπερβολές!Και που είσαι γιατρός δεν μπορείς να με πείσεις 100% για άυτό που λες γιατί έχω δει πολλούς γιατρούς διαφόρων επαγγελμάτων να κάνουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!

Δεν είμαι γιατρός,γυμναστής είμαι με 2 ειδικότητες και η μία έχει να κάνει με θέματα ιατρικής και υγείας όπως διατροφή κ.α. συν ότι ασχολούμαι με τον αθλητισμό 16 χρόνια που όπως ξέρουν όλοι η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο!Άρα δεν είμαι και τόσο άσχετος όσο νομίζεις!

Για το αν είναι υπερβολικοί....στο συγκεκριμένο θέμα είναι!Μια φορά στο τόσο να φας δεν σου προξενεί πρόβλημα γιατί όσο χάλια και αν είναι κάτι που τρως μπορεί το σώμα να το "αντιμετωπίσει" (για να το πω εντελώς απλά).Εκεί που υπάρχει πρόβλημα είναι στο συχνό φαινόμενο!Σε αυτό δεν πιστεύω ότι διαφωνεί κανείς.

Τώρα για τα συμφέροντα......μην μιλήσουμε για συμφέροντα γιατρών κ.α. γιατί θα ανοίξουμε ένα μεγάλο θέμα που δεν είναι και το κολακευτικότερο για τον κλάδο σου!Δεν μιλάω συγκεκριμένα για σένα αλλά μιλάω γενικά και από δικές μου εμπειρίες αλλά και άλλων!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Σαν το greek souvlaki δεν υπάρχει στα αλλοδαπά ταχυφαγεία. Το προτιμώ από κάτι νερόβραστα τοστ τύπου club σαντουιτς. Καλά τα άθλια μπιφτέκια δεν τα σχολιάζω...ούτε τις υψηλές τιμές.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Προς ερωτηση καποιων συμφορουμιτων... την μεγαλυτερη ζητηση στα goodys τα εχουν τα cheeseburger και με λιγη διαφορα ερχονται τα club sandwich στην τριτη θεση θα ελεγα τα hamburgers με πατατες....
IPHONE 4 The Ultimate

Πάρτε club και hamburger από Goodys.

Συναρμολογίστε τα τριγωνάκια για να κάνουν πάλι τετράγωνο

Βγάλτε το μπιφτέκι και βάλτε το ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο ψωμάκι (στον όροφο του μπέϊκον).

Κόψτε το μπιφτέκι με οδηγό το κομμένο ψωμί.

Φάτε το.

Δεν καταλαβα τι θα καταλαβουμε αν κανουμε αυτο που λες.

Μπορεις να εξηγησεις;Ειμαι λιγο περιεργος! :O

Star Bacon έχω φάει... Μπιφτέκι, μπέικον, σάλτσα δεν-ξέρω-τι, μαρούλι και... δε θυμάμαι, πρέπει να είχε κι άλλα:O Το Star Ham είναι παρόμοιο αλλά έχει ντομάτα και πατάτες...
Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Το Star Ham είναι ένα χάλι... Ειδικά ο συνδυασμός της πατάτας με όλα τα άλλα είναι.........μην τα ρωτάς! :p

Το Star Bacon κάπως καλύτερο, αλλά δεν πρόκειται να το ξαναπάρω... :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Τωρα που ειπαμε πατατες, πριν αρκετα χρονια τα goody's βαζανε στα burger πατατες ή θυμαμαι λαθος?

Μέσα στα burgers δε βάζανε ποτέ πατάτες.

Τουλάχιστον από το 1996 και μετά...

Το πρώτο goody's άνοιξε το 1975 στη Θεσσαλονίκη. Οπότε μέχρι το 1996 είναι 19 χρόνια. Δεν αποκλείεται κάποτε να έβαζαν πατάτες στα burgers. Βέβαια και ο Nrg μικρός είναι κι εγώ από το 1992 και μετά είμαι σίγουρος ότι δεν είχαν.

Nrg θυμάσαι κάτι συγκεκριμένο ή απλά ρωτάς?