manolissinger Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Σαν τα Burger King πουθενά.. Δυστυχώς δεν έχει Ελλάδα Sent from my iPhone using Tapatalkοταν τα τρωγα στην αγγλια με βαραιναν τοσο πολυ και μου ρχοταν:X και μη πω τη λεξη καλυτερα:lol:.και προτιμησα κει να τρωω μακντοναλτς που ταν καλυτερα απο ελλαδα.Αλλα ελλαδα μονο για μενα γκουντις.οτι και να λετε συνεχιζουν να ειναι το ιδιο γευστικα οσο οταν ημουν μικρος.αν και νομιζω στα 80ς τα γκουντις το απλο μπεργκερ δηλ ηταν λιγο πιο γευστικο Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Τα τελευταία χρόνια με τα burger house, τα γκουντις ανέβηκαν πάρα πολύ σε ποιότητα. Με εξαίρεση το κατάστημα στην εθνικής αμύνης (Θεσσαλονίκη-κεντρο) που είναι χάλια. Μπορεί να ήταν προηγούμενης ημέρας τα μπιφτεκια. Έφαγα προχθές, παρέα με μια κατσαρίδαρα διπλα μου. Φυσικά σε με πτόησε η ρουφιάνα, έφαγα όλο μου το φαγητό :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Τα τελευταία χρόνια με τα burger house, τα γκουντις ανέβηκαν πάρα πολύ σε ποιότητα. Σε καποιο παραλληλο συμπαν ναι... ετσι ειναι. Στο δικο μας ουτε καν. Οτι ηταν, ειναι. Απλα εμπλουτισαν με μερικες νεες συνταγες, δεν ανεβηκαν ομως ποιοτικα. Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Εμένα με φαίνονται πολύ οκ πάντως, σε σχέση με παλιά, άλλα και με αλλα μπεργκεραδικα/σάντουιτσαδικα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 H μονη διαφορα απο τοτε που εγιναν burger house ειναι οτι ανεβηκαν οι τιμες.Η ποιοτητα πολυ μετρια.Αν πας σε καποιο αλλο μπεργκεραδικο (π.χ. simply burgers,burgerville ή καποιο αλλο συνοικιακο) θα πληρωσεις σχεδον τα ιδια λεφτα και θα φας κατι πολυ καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemonade Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 δεν ειναι τα ιδια με burger house τα goodys αλλα υπαρχει εμφανης βελτιωση σε σχεση με μακ απλα χαος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Τα τελευταία χρόνια με τα burger house, τα γκουντις ανέβηκαν πάρα πολύ σε ποιότητα. Με εξαίρεση το κατάστημα στην εθνικής αμύνης (Θεσσαλονίκη-κεντρο) που είναι χάλια. Μπορεί να ήταν προηγούμενης ημέρας τα μπιφτεκια. Έφαγα προχθές, παρέα με μια κατσαρίδαρα διπλα μου. Φυσικά σε με πτόησε η ρουφιάνα, έφαγα όλο μου το φαγητό :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk H μονη διαφορα απο τοτε που εγιναν burger house ειναι οτι ανεβηκαν οι τιμες.Η ποιοτητα πολυ μετρια.Αν πας σε καποιο αλλο μπεργκεραδικο (π.χ. simply burgers,burgerville ή καποιο αλλο συνοικιακο) θα πληρωσεις σχεδον τα ιδια λεφτα και θα φας κατι πολυ καλυτερο Λοιπόν κύριοι για να τα επαληθεύσουμε, ποιές είναι άραγε σε γενικό βαθμό οι διαφορές ανάμεσα σε Goodys, McDonalds, Burger King και τοπικά μπεργκεράδικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Emanuel70 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Τοπικά burgerάδικα, πιο καλό κρέας, ποιότητα άλλων υλικών,οπότε και στην ίδια τιμή, τουλάχιστον δεν τρώς σάπια όπως στα Μακ. Αν με ρωτάτε, ανάμεσα σε Μακ και Goody's, καλύτερα το δεύτερο, τουλάχιστον στα Μακ μην ταΐζετε τα παιδιά σας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSta Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Δεν θα επιλέξω κανένα από τα δυο. Καλύτερα νηστικός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios14554 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 προτιμω goody's αν και εχουν χαλασει σε σχεση με το παρελθον. Σκεφτειτε το μαγαζι που ναι κοντα στο σπιτι μου(περιστερι) ειναι τριοροφο και δεν γεμιζει καν ο ενας οροφος(ισογειο)...κλειστα φωτα εχουν οι πανω οροφοι και πανε μονο κατι ζευγαρακια για τρελιτσες:D:D:D:D τεσπα οπως και να χει παραγγελνω απο κει μια φορα το μηνα... μακντοναλντς εχω να φαω καμια δεκαετια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Φάε και Μακ. Βελτιώθηκαν μπορώ να πω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Φάε και Μακ. Βελτιώθηκαν μπορώ να πω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πριν 20 χρόνια για παράδειγμα δηλαδή πώς ήταν άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepmob Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Παλαιότερα θα έλεγα και εγώ goodies. Σαν φοιτητης τα είχα λιώσει. Τώρα μάλλον θα προτιμούσα ένα burger από το juicy burger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgounis Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 στο δικο μου το μυαλο τα γκουντις ειναι ακριβα. Αυτη την εικονα ειχα απο παλια. Ακριβα για αυτο που ειναι. Την τριτη περασα απο burger house. Πειναγα αρκετα βεβαια αλλα για 3 μπεργκερς εδωσα 15.10 Καλυτερα να πηγαινα σε μια ταβερνα να φαω...Ισως και λογω ηλικας (43) αλλα πλεον δεν αξιζουν κανενα απο τα 2. Μονο για παιδακια ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Μονο για παιδακια ειναι Μακρυά ειδικά τα παιδάκια Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurnedPriest Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 MacDonalds για γεύση κυρίως αλλά και τα Goodys με τις τιμές τους δεν βοηθάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoskontop Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Goodys αν και πιο ακριβά είναι πιο εγγυημένα πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Και οι 2 αλυσίδες είναι άθλιες εδώ και χρόνια. Μείνετε μακριά όλη η σαβούρα εκεί σερβίρετε και σε premium τιμή τρομάρα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Και οι 2 αλυσίδες είναι άθλιες εδώ και χρόνια. Μείνετε μακριά όλη η σαβούρα εκεί σερβίρετε και σε premium τιμή τρομάρα τους. Αστους king αφού δεν καταλαβαίνουν Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosLemnos Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Goodys :) :D ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα mc donalds δεν τρωγονται :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosPh Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Goodys μακράν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Goodys καρφωτό! Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskouk Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Τα γκουντις παλιότερα ήταν οκ. Νομίζω χάλασαν. Τα μακντοναλτς χάλια. Παράθεση Όσα έρθουν κι όσα πάνε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Εγω παντα προτιμουσα goodys αλλα πιστευω οτι εχουν χαλασει! Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NobodyRankXV Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Και μόνο που παίρνεις μπέργκερ με 1 € το παιχνίδι έχει κριθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts