belsaki8 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 goody's στα Μεγαρα? τα καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 goodys για ποντα!! αλλα το φαγητο εκτος σπιτιου το αποφευγω! μια στο τοσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Ετσι! Τωρα θα ανοιξει κανενα ζαχαροπλαστειο εκει και θα γυρισουμε στις εποχες με το 'υποβρυχιο' :p :p Και φθηνοτερα και υγιεινα! :cool: @Χουρχου respect :p lol: :lol: δεν ειναι καθολου ασχημο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Αν τα goodys είναι πλαστικά τότε τα McDonalds είναι λαστιχένια. Τα Goodys προτιμώ καθώς αναγκαστικά τρώω έξω πολλές φορές. Καλύτερα και από τα Μc και από τον γύρο. Μια χαρά γεύματα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jbart Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 +1 ψηφιζω goodys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Eγω θα βγω λιγο offtopic και θα ψηφησω Κ.F.C.:) ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ!!!!! επισης δεν ειναι ''πλαστικα'' Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Eγω θα βγω λιγο offtopic και θα ψηφησω Κ.F.C.:) ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ!!!!! επισης δεν ειναι ''πλαστικα''αχ ωραια ειναι.,.τα ετρωγα οταν σπουδαζα...αλλα στην θεσσαλονικη,γιοκ! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Goody's με διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Εννοείται Goodys όχι οτι είναι καλά, απλά είναι καλύτερα από τα McDonalds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 αχ ωραια ειναι.,.τα ετρωγα οταν σπουδαζα...αλλα στην θεσσαλονικη,γιοκ! Den εχουν στη Θεσσαλονικη;;;:confused: Ουτε ενα καταστημα;;;; Κριμα παντως:cry: σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ανοιξω εγω ενα kfc οταν τελειωσω τις σπουδες μου, σαν εξτρα, αν μεινω και Θεσσαλονικη ΘΑ ειναι ιδανικα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonebug Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Eγω θα βγω λιγο offtopic και θα ψηφησω Κ.F.C.:) ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ!!!!! επισης δεν ειναι ''πλαστικα'' Ετσι Ετσι.... κοτοπουλάκι..... απο τα πλαστικά τα goodys kai ta mac πολύ καλύτερα, αν και όλα τα προχειροφαγάδικα είναι χάλια ... καλύτερα ένα σουβλάκι (κοτόπουλο) με πίτα αλάδωτη παρά πλαστικό φαγητό. Παράθεση stonebug... :!: https://www.stonebug.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzoun_g Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 goody's rules mesa stin elliniki pragmatikothta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Goodys :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Νομίζω πως ειναι ανουσιο να μιλαμε για το ποιο ειναι καλυτερο... οταν πεινας ολα ωραια σου φαινονται :lol: :p οκ joke.. δεν λεω την γνωμη μου (παλι) γιατι την εχω πει ποιο πανω.. ηθελα απλα να πεταξω την βλακεια μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Τι λετε βρε παιδια?Υπαρχει καλυτερο απο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙΚΟ φαγητο?χαχαχαχα Τρελαθηκαμε στο ετοιμο πια! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 γκούντις και απο μένα. είχα δοκιμάσει στα μακ, μπέργκερ το ένα με μπιφτέκι και το άλλο με κοτοπουλο και είχαν και τα δύο την ίδια γεύση.:confused: συμφωνώ όμως για το σπιτικό φαγητό και πόσο μάλλον το ελληνικό...:rolleyes: Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Έφαγα χθες ένα χωριάτικο με θαλασσινά από τα Goodys. Για την τιμή του (3,20) μια χαρά ήταν.Έπρεπε να υπάρχει όλο το χρόνο και όχι μόνο την Σαρακοστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Έφαγα χθες ένα χωριάτικο με θαλασσινά από τα Goodys. Για την τιμή του (3,20) μια χαρά ήταν.Έπρεπε να υπάρχει όλο το χρόνο και όχι μόνο την Σαρακοστή. Εγώ εχθές έφαγα κολοκυθοκεφτέδες-ντοματοκεφτέδες-ρεβυθοκεφτέδες στα goodys. Λες και τα μαγείρεψε η γιαγιά μου ήτανε:p Πεντανόστιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Εγώ εχθές έφαγα κολοκυθοκεφτέδες-ντοματοκεφτέδες-ρεβυθοκεφτέδες στα goodys. Λες και τα μαγείρεψε η γιαγιά μου ήτανε:p Πεντανόστιμα Εγώ έχω περάσει και από τα δύο. Σίγουρα τα goodys είναι ανώτερα από τα mc donalds αλλά η πλαστική γεύση στο φαγητό είναι η ίδια. Επίσης (γνώμη μου) οι τιμές που έχουν είναι υπαερβολικές για αυτά που μας πουλάνε... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Εγώ εχθές έφαγα κολοκυθοκεφτέδες-ντοματοκεφτέδες-ρεβυθοκεφτέδες στα goodys. Λες και τα μαγείρεψε η γιαγιά μου ήτανε:p Πεντανόστιμακαι γω τα εφαγα και μου αρεσαν θα ελεγα!! καλυτερα παντος απο τα μπιφτεκια που δεν ξερεις πια κακομοιρη γατα σκοτωσαν..:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Εγώ έχω περάσει και από τα δύο. Σίγουρα τα goodys είναι ανώτερα από τα mc donalds αλλά η πλαστική γεύση στο φαγητό είναι η ίδια. Επίσης (γνώμη μου) οι τιμές που έχουν είναι υπαερβολικές για αυτά που μας πουλάνε... Αναλόγως και το γεύμα που θα πάρεις. Πχ το club sandwich τί πλαστικό μπορεί να έχει? και γω τα εφαγα και μου αρεσαν θα ελεγα!! καλυτερα παντος απο τα μπιφτεκια που δεν ξερεις πια κακομοιρη γατα σκοτωσαν..:lol: Τα μπιφτέκια οφείλω να πω τα αποφεύγω. Όχι γιατί μπορεί να είναι γατίσια:lol: αλλά δεν ξερεις τί κρέας βάζουνε, όχι μόνο σε goodys αλλά και σε ταβέρνες και εστιατόρια. Αν και τα κατεψυγμένα των goodys σίγουρα είναι καλύτερης ποιότητας και πιο ελεγμένα από της ταβέρνας. Η Hellenic Catering είναι αυτή που προμηθεύει τα φαγητά στα goodys και τουλάχιστον σε αυτή την εταιρία έχω εμπιστοσύνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Στην Αμερικη (ειχε μια εκπομπη εχθες στο mega) παιρνουν και ενωνουν στο εργαστηριο ζωικα κυτταρα και τα κανουν κρεας...μετα τα κανουν ρολο σαν λουκανικα και τα κοβουν σε φετες και τα κανουν μπιφτεκια,ζαμπον και τετοια:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Δεν εκλεισαν... αντιθετως εκαναν ανακαινιση κ τα εκαναν Τ Ε Λ Ε Ι Α :D:D:D ! ! ! Όντως!Συγγνώμη για την λάθος αρχική πληροφόρηση.Μάλλον προήλθε από το "αντίπαλο" στρατόπεδο :D Πάντως διαφωνώ πολύ με το Τ Ε Λ Ε Ι Α..πήγα την Πέμπτη μια βόλτα και ακόμα δεν είχαν τραπέζια να βάλουν να κάθεται ο κόσμος.Το μαγαζί έχει γίνει πολύ πιο μικρό από πριν και δεν ξέρω τον λόγο.Ζήτημα να υπάρχουν συνολικά 20-30 τραπέζια,την στιγμή που πριν ήταν τουλάχιστον 80-100.Ο διάκοσμος εντάξει συμπαθητικός,και προσοχή γιατί πλέον παραγγέλνουν όλοι από αριστερά και παραλαμβάνουν δεξιά στα ταμεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 και γω τα εφαγα και μου αρεσαν θα ελεγα!! καλυτερα παντος απο τα μπιφτεκια που δεν ξερεις πια κακομοιρη γατα σκοτωσαν..:lol: αμα ειναι σιγουρα γατα καλα ειναι.. μην ειναι τιποτε αλλο πιο...μικρο.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Εννοείτε πως προτιμώ τα Goody's!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts