Jump to content

Goodys vs. McDonalds

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;  

1.119 members have voted

1. 1. Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;

• Goodys
      933
    • McDonalds
      187

Recommended Posts

αδικια....

παντως αν πας ποτε σε kfc να παρεις κοτοπουλο,ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πολυ καλυτερο και απο των goodys και των mac!!!!:):):D

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω παει πολλες φορες σε kfc

αγαπημενο μου το tower burger(δε ξερω αν το εχει στην ελλαδα) καθως και το meal box menu(επισης δε ξερω αν τα εχει ελλαδα)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εδω και λιγους μηνες τα goodys εχουν delivery

σε ποιες πόλεις έχει?????

σε ποιες πόλεις έχει?????

εχει κοντα στη περιοχη σου goodys?λογικα θα εχουν ντελιβερη αν και το φυλλαδιο λεει οτι η η υπηρεσια διαθεσιμη για συγκεκριμενα εστιατορια goodys...

σε μενα εχει γκουντις...ντελιβερι ομως δε νομιζω να διαθετουν(αναφερομαι στα γκουντις χαριλαου και γκουντις μποτσαρη)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εχει κοντα στη περιοχη σου goodys?λογικα θα εχουν ντελιβερη αν και το φυλλαδιο λεει οτι η η υπηρεσια διαθεσιμη για συγκεκριμενα εστιατορια goodys...

Στην κοζάνη έχει...Κάτι είχα ακούσει για μια "Κελερ" και ότι πληρώνεις συν 3€...

Eπειδή έχω και εγώ μια ιδιαίτερη προτίμηση στα goodakia(:food:) και πρώτη φορά ακούω τα ευχάριστα για τη διανομή σπίτι(:happy:),μήπως μπορείς να πείς αν ξέρεις ποιά καταστήματα κανουν delivery στην Αθήνα?:p

Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;)

Eπειδή έχω και εγώ μια ιδιαίτερη προτίμηση στα goodakia(:food:) και πρώτη φορά ακούω τα ευχάριστα για τη διανομή σπίτι(:happy:),μήπως μπορείς να πείς αν ξέρεις ποιά καταστήματα κανουν delivery στην Αθήνα?:p

αυτο δεν το ξερω!:(μπορω ομως να σου δωσω το τηλ. 8011000011 :D:D:D

αφου δεις στην Αθηνα λογικα θα εχουν ντελιβερι;)

Και τα 2 τα ίδια σκ@τ@ είναι:shifty:, αλλά προτιμώ τα googys ως ελληνική αλυσίδα.:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

KFC,κοτοπουλο με 4 μπουτια...Αν και 2-3 φορες που έφαφαα ήτανε πολύ ωραία.Έχετε ακούσει που λένε ότι στους καταλόγους δε γράφουνε πχ φτερουγες κοτοπουλου,γραφουνε φτερουγες?Ισχύει?Δεν το έχω προσέξει...

Και εγω αν πάω,όποτε πάω, goodys.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

αυτο δεν το ξερω!:(μπορω ομως να σου δωσω το τηλ. 8011000011 :D:D:D

αφου δεις στην Αθηνα λογικα θα εχουν ντελιβερι;)

Είναι για παράδοση μόνο σε επαγγελματικούς χώρους:!:

Είναι για παράδοση μόνο σε επαγγελματικούς χώρους:!:

Μια χαρα παραγγελνω σπιτι μου εγω! ;)

Το μονο κακο ειναι οτι θελουν 45 λεπτα να τα φερουν.

Τα Goodys επανέφεραν για κάποιον καιρό το πιάτο Richie και μετά το ξανακατήργησαν; Το είχε παραγγείλει ένας φίλος μου τον Αύγουστο, αλλά έκτοτε δεν το έχω ξαναδεί.

KFC,κοτοπουλο με 4 μπουτια...Αν και 2-3 φορες που έφαφαα ήτανε πολύ ωραία.Έχετε ακούσει που λένε ότι στους καταλόγους δε γράφουνε πχ φτερουγες κοτοπουλου,γραφουνε φτερουγες?Ισχύει?Δεν το έχω προσέξει...

Urban Legend ;)

Παιδιά με το συμπάθειο αλλά θεωρώ ότι ο "θεσμός" του καθημερινού ντελίβερι τόσα χρόνια "σωζόταν" από το ότι τα σουβλάκια και οι πίτσες έχουν γενικά μια ελάχιστη ποιότητα... Κάτι που πιστεύω πως για τα Goody's δεν ισχύει σε καμία περίπτωση :O

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Μια χαρα παραγγελνω σπιτι μου εγω! ;)

Το μονο κακο ειναι οτι θελουν 45 λεπτα να τα φερουν.

Σε ποιά περιοχή;

Σε ποιά περιοχή;

Νεα Κυψελη (τωρα βεβαια που πηρα το ιπταμενο αλογο παω και τα παιρνω απο το καταστημα αμεσως!). Για να μαθεις αν σε καλυπτει καποιο καταστημα που κανει διανομη παρτους ενα τηλ. :)

Νεα Κυψελη (τωρα βεβαια που πηρα το ιπταμενο αλογο παω και τα παιρνω απο το καταστημα αμεσως!). Για να μαθεις αν σε καλυπτει καποιο καταστημα που κανει διανομη παρτους ενα τηλ. :)

O.k,thanx:)

• 2 weeks later...
Δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά έχω φάει στα Mc Donald's όλων των Βαλκανίων, της Μαδρίτης, της Βαρκελώνης, του Παρισιού, του Βερολίνου. Και η πλάκα είναι ότι πάντοτε ήθελα να φάω κάποιο παραδοσιακό φαγητό.

Ενα απο τα αγαπημενα μου προϊοντα στα McDonalds ειναι το Milk Shake. Φανταστικο και αρκετα φθηνο θα ελεγα.

Κατα τα αλλα, προτιμω τα Goody's. Πιστευω καλυτερα και ποιοτικοτερα προϊοντα.