Fernando_Sucre Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 αδικια.... παντως αν πας ποτε σε kfc να παρεις κοτοπουλο,ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πολυ καλυτερο και απο των goodys και των mac!!!!:):):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 εχω παει πολλες φορες σε kfc αγαπημενο μου το tower burger(δε ξερω αν το εχει στην ελλαδα) καθως και το meal box menu(επισης δε ξερω αν τα εχει ελλαδα) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 εδω και λιγους μηνες τα goodys εχουν delivery σε ποιες πόλεις έχει????? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 σε ποιες πόλεις έχει????? εχει κοντα στη περιοχη σου goodys?λογικα θα εχουν ντελιβερη αν και το φυλλαδιο λεει οτι η η υπηρεσια διαθεσιμη για συγκεκριμενα εστιατορια goodys... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 σε μενα εχει γκουντις...ντελιβερι ομως δε νομιζω να διαθετουν(αναφερομαι στα γκουντις χαριλαου και γκουντις μποτσαρη) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 εχει κοντα στη περιοχη σου goodys?λογικα θα εχουν ντελιβερη αν και το φυλλαδιο λεει οτι η η υπηρεσια διαθεσιμη για συγκεκριμενα εστιατορια goodys... Στην κοζάνη έχει...Κάτι είχα ακούσει για μια "Κελερ" και ότι πληρώνεις συν 3€... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 εχει κοντα στη περιοχη σου goodys?λογικα θα εχουν ντελιβερη αν και το φυλλαδιο λεει οτι η η υπηρεσια διαθεσιμη για συγκεκριμενα εστιατορια goodys... Eπειδή έχω και εγώ μια ιδιαίτερη προτίμηση στα goodakia(:food:) και πρώτη φορά ακούω τα ευχάριστα για τη διανομή σπίτι(:happy:),μήπως μπορείς να πείς αν ξέρεις ποιά καταστήματα κανουν delivery στην Αθήνα?:p Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Eπειδή έχω και εγώ μια ιδιαίτερη προτίμηση στα goodakia(:food:) και πρώτη φορά ακούω τα ευχάριστα για τη διανομή σπίτι(:happy:),μήπως μπορείς να πείς αν ξέρεις ποιά καταστήματα κανουν delivery στην Αθήνα?:p αυτο δεν το ξερω!:(μπορω ομως να σου δωσω το τηλ. 8011000011 :D:D:D αφου δεις στην Αθηνα λογικα θα εχουν ντελιβερι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 απο τα 2 προτιμω τα goodys, αλλα πρωτα απ΄οοοολα ειναι τα KFC:drool::drool::food: και η πιτα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στην καλαματα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Και τα 2 τα ίδια σκ@τ@ είναι:shifty:, αλλά προτιμώ τα googys ως ελληνική αλυσίδα.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 KFC,κοτοπουλο με 4 μπουτια...Αν και 2-3 φορες που έφαφαα ήτανε πολύ ωραία.Έχετε ακούσει που λένε ότι στους καταλόγους δε γράφουνε πχ φτερουγες κοτοπουλου,γραφουνε φτερουγες?Ισχύει?Δεν το έχω προσέξει... Και εγω αν πάω,όποτε πάω, goodys. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 goodyzzzzzzzz :food: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 και τα δυο ειναι απαισια(στην ποιοτητα αναφερομαι) ενω ταυτοχρονα ειναι πανακριβα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 epidi kai apo ta 2 tros savoures protimo ta Mcdonalds epidi exoun korifeo xampourger telies patates:food: kai einai pio ftina apo ta goodys;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 αυτο δεν το ξερω!:(μπορω ομως να σου δωσω το τηλ. 8011000011 :D:D:D αφου δεις στην Αθηνα λογικα θα εχουν ντελιβερι;) Είναι για παράδοση μόνο σε επαγγελματικούς χώρους:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Είναι για παράδοση μόνο σε επαγγελματικούς χώρους:!: ΟΧΙ πια..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Είναι για παράδοση μόνο σε επαγγελματικούς χώρους:!: Μια χαρα παραγγελνω σπιτι μου εγω! ;) Το μονο κακο ειναι οτι θελουν 45 λεπτα να τα φερουν. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Τα Goodys επανέφεραν για κάποιον καιρό το πιάτο Richie και μετά το ξανακατήργησαν; Το είχε παραγγείλει ένας φίλος μου τον Αύγουστο, αλλά έκτοτε δεν το έχω ξαναδεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 KFC,κοτοπουλο με 4 μπουτια...Αν και 2-3 φορες που έφαφαα ήτανε πολύ ωραία.Έχετε ακούσει που λένε ότι στους καταλόγους δε γράφουνε πχ φτερουγες κοτοπουλου,γραφουνε φτερουγες?Ισχύει?Δεν το έχω προσέξει... Urban Legend ;) Παιδιά με το συμπάθειο αλλά θεωρώ ότι ο "θεσμός" του καθημερινού ντελίβερι τόσα χρόνια "σωζόταν" από το ότι τα σουβλάκια και οι πίτσες έχουν γενικά μια ελάχιστη ποιότητα... Κάτι που πιστεύω πως για τα Goody's δεν ισχύει σε καμία περίπτωση :O Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Μια χαρα παραγγελνω σπιτι μου εγω! ;) Το μονο κακο ειναι οτι θελουν 45 λεπτα να τα φερουν. Σε ποιά περιοχή; Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Σε ποιά περιοχή; Νεα Κυψελη (τωρα βεβαια που πηρα το ιπταμενο αλογο παω και τα παιρνω απο το καταστημα αμεσως!). Για να μαθεις αν σε καλυπτει καποιο καταστημα που κανει διανομη παρτους ενα τηλ. :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Τιμές στα MC Donalds Καλύτερες Καλύτερο φαι στα goodies Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Νεα Κυψελη (τωρα βεβαια που πηρα το ιπταμενο αλογο παω και τα παιρνω απο το καταστημα αμεσως!). Για να μαθεις αν σε καλυπτει καποιο καταστημα που κανει διανομη παρτους ενα τηλ. :) O.k,thanx:) Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά έχω φάει στα Mc Donald's όλων των Βαλκανίων, της Μαδρίτης, της Βαρκελώνης, του Παρισιού, του Βερολίνου. Και η πλάκα είναι ότι πάντοτε ήθελα να φάω κάποιο παραδοσιακό φαγητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Ενα απο τα αγαπημενα μου προϊοντα στα McDonalds ειναι το Milk Shake. Φανταστικο και αρκετα φθηνο θα ελεγα. Κατα τα αλλα, προτιμω τα Goody's. Πιστευω καλυτερα και ποιοτικοτερα προϊοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts